• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
من یکی از پاهام صافه..
تک پسر هستم
و لاغر و از لحاظ بدنی کمی ضعیف هستم

شرایط سربازی من چه جوریه ؟؟
میتونم معاف از رزم یا معاف کامل بشم؟؟

paymanb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
چند تا سوال در مورد معافیت داشتم ممنون میشم کمکم کنید
پارسال یکی از دوستام دفترچه خدمت سربازی رو گرفته بود من ازش گرفتم تا یه نگاهی بهش بندازم
تو قسمت معافیت یه چیزایی نوشته بود که منو خیلی امیدوار کرد: یکی از شرایط معافیت این بود که پدر خانواده بالای 65 سال داشته باشه و اگه فرزندی که باید بره سربازی یه برادر هم داشته و اون در شهر دیگه ای دانشجو باشه اون فرزند معافه
خب منم همین شراطو دارم پدرم بالای 65 سالشه و برادرم هم که معاف هم هست تو یه شهر دیگه داره درس میخونه
ولی یه مشکلی هست حدود 6 ماهه دیگه برادرم درسش تموم میشه و دیگه میخواد همونجا برای همیشه بمونه چون کار گیرش اومده و ازدواج هم کرده
من الان دانشجو هستم میخواستم بدونم آیا میتونم برم همین الان که دانشجو هستم برم و دفترچه سربازی رو بگیرم و معافیم رو درست کنم یا اینکه باید صبر کنم درسم تموم بشه
آیا اصلا امیدی هست یا اینکه بیخیال بشم
و سوال آخر اینکه به غیر از گرفتن دفترچه و پر کردن اون باید کار دیگه ای انجام بدم یا نه ؟
ممنون

من هم پدر بالای 65 سال دارم و برادری که تو یک شهر دیگه ازدواج کرده و اونجا کارمیکنه ایا میتونم معافیت بگیرم؟

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
مرک فوق تنها چطور؟ یعنی عقد نکرده باشه

کلا اونهایی که با مدرک می رن خدمت راحت تر هستند هم از نظر احترام و هم از نظر خدمتی . دیگه فوق لیسانس جای خود داره .

اونهایی که هم عقد کردند و متاهل هستند جزو شرایط دار محسوب می شن و شهر خودشون می افتند .

شرایط دار ها :
1 - متاهل
2- فرزند نظامی
3 - تک پسر
4 - جزو خانواده کمیته امداد و نهادهایی که تحت پوشش هستند .
5 - معاف از رزم

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
به چه افرادی معاف از رزم می دهند

من پای راستم صافه... شرایطم چه جوری میشه

travis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی به معاف شدنم خوشبین بودم تو کیسیون پزشکی برام نوشتند معاف دائم و همراه 10 15 نفر دیگه گفتند هفته بعدی بیاین جلسه نهایی یا به قول خودشون کمیسیون رویت

ولی اونجا من و 3 نفر دیگه را ارجاع دادند به متخصص و بقیه رو معاف کردند ( هممون جزو معاف شدگان کمیسون بودیم)

خلاصه رفتم پیش متخصص و نوشت و نشونم هم نداد که چی نوشته و 51 هزار تومان هم پیاده شدم بله آقایون می فرستند پیش پزشکی که آزاد حساب میکنه مخم سوت کشید از این هزینه

بازم معاف بشم واقعا واقعا ارزششو داره اما اگه نشم ........

کسی از دوستان در مورد این روند مراحل نهایی اطلاعاتی داره اگه دارین واقعا ممنون میشم بگین

به هر حال 2 روز دیگه معلوم میشه بالاخره

مردم از استرس ............

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
خیلی به معاف شدنم خوشبین بودم تو کیسیون پزشکی برام نوشتند معاف دائم و همراه 10 15 نفر دیگه گفتند هفته بعدی بیاین جلسه نهایی یا به قول خودشون کمیسیون رویت

ولی اونجا من و 3 نفر دیگه را ارجاع دادند به متخصص و بقیه رو معاف کردند ( هممون جزو معاف شدگان کمیسون بودیم)

خلاصه رفتم پیش متخصص و نوشت و نشونم هم نداد که چی نوشته و 51 هزار تومان هم پیاده شدم بله آقایون می فرستند پیش پزشکی که آزاد حساب میکنه مخم سوت کشید از این هزینه

کسی از دوستان در مورد این روند مراحل نهایی اطلاعاتی داره اگه دارین واقعا ممنون میشم بگین

بله درسته . این هم مراحلی از معافیت و ان شاءا... که معاف می شی

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

ای بابا

به جون خودم منم استرس گرفتم حتما بیا نتیجشو اینجا بگو ببینیم چی میشه

به امبد خدا معاف میشی

در ضمن کسی آدرس این دکتر هایی که قبل از اقدام برای معافیت پزشکی می ری پیششون و میگن معاف میشی یا نه رو داره ؟؟؟؟؟؟؟

اگر اونا بگن معاف هستی احتمال داره تو کمیسیون معاف نکنن ؟؟؟؟؟

HEX161

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من الان در یه وضعیتی هستم که می خوام معافیتم رو بگیریم. یعنی مجبورم .
تک پسرم و 22 سالمه. سن پدرم 46 ساله.
پدرم 24 میلیون تومن به بانک بدهی داره بخاطر وام . متاسفانه تو کارش ورشکست شد و اقساط بانکم نتونست بده.
الان هم تقریبا افسرده شده بخاطر این قضیه . منم مجبور شدم از دانشگاه انصراف بدم و کار کنم . الان 2 جا مشغول کار کردنم تا بتونم یه کمک خرجی باشم برای خونه . در صورتی که خواهرم که دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه آزاده . حتی منم با این وضعیت نمی تونم برسم تا خرجی خونه رو بدم . اگه بخام خدمت برم مشکلات بیشتر میشه.
می خواستم ببینم میتونم با این وضعیت معافیم رو بگیرم؟
من به اندازه کافی مدارک دارم . سند بدهی به بانک ، انصراف از دانشگاه ، و می تونم یه نامه از محل کارم بگیرم که گواهی بده که مشغول کار کردنم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید .

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من صرع خفیف دارم و گاهی اوقات تشنج میکنم (شاید سالی یکبار).
اول اینکه بنظر شما میتونم معافی بگیرم؟
دوم اینکه شنیدم کسایی که برای بیماری مغز و اعصاب اقدام میکنن توی کارتشون ذکر میشه روانی. حالا برای مورد من هم همینطوره؟

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به بروبکس این کد 132 کجاسسس؟

اردشير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها پدر و مادر من تازگی از هم جدا شدند و من مشمول قانون سرپرستی مادر فاقد شوهر میشم. شنیدم که تازگی ها برای جلوگیری از طلاق های صوری اینجور معافیت ها رو سخت میدن. به نظر شما، من چند وقت بعد از طلاق باید برم دنبال معافیت تا یک وقت شک به صوری بودن طلاق نکنند؟
سوال دیگه اینکه آیا اداره گذرنامه با کسانی که معافیت کفالت دارند مثل بقیه معافیت ها برخورد می کنه و راحت پاسپورت میده؟ یا اینکه گیر میده و برای دادن پاسپورت اذیت می کنه؟

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام درباره معافیت پزشکی سوالی داشتم .
من برای زخم معده و مشکل خونریزی ام که یک بار داشتم اقدام برای معافی کردم البته بعد از دو سال تاخیر
رفتم و بیمارستان ناجا برای اندیسکوپی نوشت چند زخم در معده و اعثنی عشر بودفکر کنم 7 تا دکتر ضمیمه کرد و فرداش برای تاید دومین دکتر مراجعه کردم که اونم با سوال و ... نشون دادن پرونده بستری شدن در بیمارستان تایید کرد که زخم معده و خونریزی از ناحیه معده و اعثنی عشر دارد .بعد گفتند برو 45 روز دیگه مراجعه کن به وظیفه عمومی استان یعنی همون کرج میخواستم بپرسم با این اوصاف ایا امیدی برای معاف شدنم هست یعنی 45 روز دیگه کمسیون میزارند که تصمیم بگیرند ؟؟

X2X

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شنیدم دوباره خدمت سربازی را کردن 24 ماه یا همون 2 سال کامل درسته ؟

برای منی که تازه سرباز شدم خدمت سربازی با حساب دوره آموزشی چند ماهه ؟

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستاني كه تاريخ اعزامشون اول اسفند هست ، آيا اون برگه كه توش كد محل آموزشي رو نوشته براتون اومده ؟
الان 21 بهمنه پس كي قراره اون نامه بياد ؟
شنيدم 5 اسفند بايد بريم ميدون **** بجاي اول اسفند .درسته؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان من تك فرزند هستم پدر من هم فوت شده
براي معافي بايد 45 روز اموزشي رو برم؟

بالا