• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
یه مورد داریم خیلی تخصصی
همه میدونیم که از دیپلم تا دکترا یک بار میشه معافیت مجدد گرفت خود من ساوه درس میخوندم بعد 6 ترم انصراف دادم اومدم شهر قدس میخونم....حالا سوال اصلی
یکی از اقوام هست که سال 87 ورودی کاردانی ازاد رودهن بوده 2 ترم اونجا خونده بعد مثل من انصراف داده اومده خواجه نصیر کارشناسی پیوسته میخونه ورودی 88 حالا هم چون معدلش خیلی پایینه و شاید نتونه تو 12 ترم درسشو تموم کنه میخواییم ببینیم میشه انصراف بده بعد هم زمان کنکور بده یه دانشگاه ازادی جایی قبول بشه از اون طرفم مدارکش برای اعزام ارسال کرده باشه دوباره معافش کنن؟چقدر از زمانی که مدارک ارسال میشه تا روز اعزام فاصله هست؟
میخواییم یه جور معافیت در حین خدمت بگیره یعنی مدارکشو بفرستیم بعد بگیم که اینجا قبول شده نمیاد خدمت تا درسش تموم بشه بیاد،میشه؟؟؟؟
حساب که کردیم کلا نزدیک به 50 واحد بالای 12 داره که میشه معادل زد یعنی ما 5 ترم معافیت میخواییم احتمالا تازه بعد از اونم شاید ارشد بخونه

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دوستان یک سوال !
یه بنده خدایی با جعل برگه مرخصی ( مهر و امضا) از پادگان میومده بیرون ! :D
یه روز دژبان می گیرش و دیگه واویلا :eek: ..... همین طوری نامه بازی و این حرفها تا میرسه به یکی از فرمانده ها و اینم با هزار و گریه وزاری که امروز باید حتما بیرون باشم و فرمانده اجازه میده بره بیرون اما با یک نامه بازداشت که وقتی برگشت باید خودشو معرفی کنه! الان فرارش رد شده ! حالا این میخواد خودشو معرفی کنه ! اما میترسه ....؟
به نظرتون چیکار کنه ؟ حکمش چیه ؟
خب این بنده خدا که چند روز پیش صحبتشو کردم خودشو معرفی کرد و 2 روز بازداشتگاه بود تا با وثیقه 5 میلیونی ( سند ) آزاد شد ... البته تا روز دادگاه ....
الان میترسه حکم دادگاه چی باشه ؟
کسی از دوستان تجربه ای داره ؟

eh3n22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دو هفته شد خبری از نامه کمیسیون پزشکی نیست پلیس +10 هم رفتم گفت چیزی نزدن تو سیستم
به نظرتون برم میدان **** یا صبر کنم میاد؟

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
دوستان لطفا کمک فوری کنید
از اون جایی که بدبختی ما تمومی نداره و جدیدا هم خیلی بهم علاقه پیدا کرده و نمیدونم چرا
جدیدا همه ی کارام درست نمیاد.
چند وقت پیش چند هفته بعد از اینکه شورا به کفالت رای نداد برام تاریخ اعزام زدن و فرستادن که متعصفانه دیر به دستم رسید و من هم شنبه ی این هفته رفتم و در خواست تغیر تاریخ اعزام رو دادم که از اونجا هم متوجه شدم که نیاز به تایید داره یعنی باید با دلیل بری و اونام شاید قبول کنن :eek:(من قبلا شنیده بودم که قانونه و حق هرکسی که یه دوره تاریخو جلو عقب کنه) دلیل بنده هم ثبت نام در دانشگاه بود و کاغذی رو که رو صندلی کنکور چسبونده بودن رو بردم اسکن کردن و فرستادن.
حالا مشکل اینجاست که من امسال کنکور دادم و میخواستم تو دانشگاه ثبت نام کنم اما تاریخ اعزام بنده 19 این ماه خورده و هنوز هم جواب کنکور نیومده یعنی فردا قراره مال سراسری بیاد اما مال ازاد پنج شنبه میاد (البته بازم برای من فرقی نداره چون جوابا اومد بازم برای ثبت نام یه تاریخی رو تایین میکنن و بلا فاصله نیستش)از طرفی هم بنده درخواست جابه جایی تاریخ اعزام رو دادم که هم فکر نکنم به موقع جوابش بیاد و هم امیدی به مثبت بودنش ندارم.
حالا سوال من اینه هیچ راه ماده تبصره یا راه درو وجود نداره که تاریخ اعزامم رو یه مدتی جابجا بکنه (چه بدونم مثل درخواست ماعفیتی چیزی) چون واقعا امادگی سربازی رفتن رو ندارم (هم از نظر جسمی و هم روحی :general306:) و ناچارن غایب میشم که اونم باعث میشه بیشتر گند بخوره به زندگی گند خوردمون.
میگم اگه برای خودم درخواست ماعفیت بدم یعنی بگم مشکل دارم این میتونه اعزام رو تا زمان کمیسیون دوباره برای خودم به تاویق بندازه .

همچنین اگه فردا برم تو یکی از این رشته های بدون کنکور ثبت نام کنم کارم حل میشه لطفا کمی در مورد مراحلش توضیح بدید که باید چه کاری برای ماعفیتش بکنم.

خلاصه به صورت عاجزانه از شما دوستان تقاضای کمک دارم:general503::general503::general503: چون یه روز مهلت برام مونده هر راهی داشته باشید خوشحال میشم راهنمایی کنید.

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
دوستان یکی از رفقا می خواد برای معافی در حین خدمت اقدام کنه . از طریق برادرش که مشکل حرکتی داره ؟ ب چ طریق باید اقدام کنه ؟ ممنونم

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان من پدرم رو کجا ببرم که چشماشو معاینه کنن ببینیم معلولیت بینایی حساب میشه یا نه ؟ چون چشم های پدرم به شدت ضعیفه جوری که جمع چشماش بالای 15 هستش . جوری که میاد تو اتاقم دقیق نمی فهمه داره با کی حرف می زنه مثلا دیروز دوستم تو اتاقم دراز کشیده بود و پدرم اومد تو اتاقم و منو ندید و فکر کرد اون منم و برگشت بهش گفت مهران بیا کارت دارم.....کجا ببرم که معاینش کنن و بفهمیم دیدش چند درصده و میدان بینایی چنده ؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دوستان یکی از رفقا می خواد برای معافی در حین خدمت اقدام کنه . از طریق برادرش که مشکل حرکتی داره ؟ ب چ طریق باید اقدام کنه ؟ ممنونم
یمی از دوستان که برادرش چشاش مشکل داشت 4 ماه گرفت.
رفت کمیسیون

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
یمی از دوستان که برادرش چشاش مشکل داشت 4 ماه گرفت.
رفت کمیسیون
برادر ایشون تو ی شهر ارومیه داره خدمت میکنه و از رشت عزام شده حالا باید برادری که مشکل داره از رشت اقدام بکنه ؟ باید به کجا مراجعه کنه ؟ **** وظیفه ی رشت ؟ برادرش معافی پزشکی و مدارک لازمه رو داره

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
دوستان من پدرم رو کجا ببرم که چشماشو معاینه کنن ببینیم معلولیت بینایی حساب میشه یا نه ؟ چون چشم های پدرم به شدت ضعیفه جوری که جمع چشماش بالای 15 هستش . جوری که میاد تو اتاقم دقیق نمی فهمه داره با کی حرف می زنه مثلا دیروز دوستم تو اتاقم دراز کشیده بود و پدرم اومد تو اتاقم و منو ندید و فکر کرد اون منم و برگشت بهش گفت مهران بیا کارت دارم.....کجا ببرم که معاینش کنن و بفهمیم دیدش چند درصده و میدان بینایی چنده ؟
دفترچه رو مطالعه کن حتما قسمت هایش به این مطلب اشاره شده . اگر هم نبود به پزشکی که زیر نظر **** وظیفه تست های اولیه پزشکی رو انجام میده مراجعه کن و سوالاتتو ازش بپرس .
با توضیحاتی که شما دادید احتمالش میره که پدرتون از کار افتاده شناخته بشه از طرف کمسیون پزشکی .

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
شرمنده با سوالم اذیتت می کنم اما :
پزشک زیر نظر **** وظیفه رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
پدرم رو میخوام بفرستم برای چک آپ.....خودش گیر داده میگه پس فردا میرم **** وظیفه و خودشون نامه میدن برا بیمارستان زیر نوظر خودشون درسته ؟
به نظرتون چه جوری اقدام کنم بهتره ؟
چون مادر و پدرم 6 سال پیش جدا شدن و برادر بزرگترم اون موقع کفالت مادرم رو گرفت و ار ان به بعد زندگی هامون جداست و من و پدرم از اون ها جدا شدیم از همون زمان و نمی دونم میتونم کفالت بگیرم منم یا نه . چون واقعا نمیشه با این وضع این بنده خدا رو بزارم برم حتی شده سرباز فراری بشم .

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
مهران جان باید از طریق بهزیستی اقدام کنی, اگر اونجا تو پرونده پدر معلولیت بزنند, دیگه لازم نیست که تک پسر باشی, معاف میشی. با توجه به این وضعیتی هم که میگی احتمالش کم نیست.
امیدوارم همیشه سالم زیر سایه پدرباشی

M.kaviani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان سلام
لطفااااااااا جواب بدین لطفااااااااااا

من الان دانشجو هستم. دچار دیسک گردن مهره 5 و 6 شدم اگه بخوام واس معافیت اقدام کنم باید از دانشگاه انصراف بدم ؟!!! راه و روشش از کجا شروغ میشه ! دیس 5 و6م فتخ داره یا همون پارگی دیسک...

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
کسی میدونه مقدار پسوریازیس جهت معافیت باید چقدر باشه؟
و بیماری هیپوانسولینیسم چیست وآیا همون بالا بودن انسولین سرم خون است؟
ممنون میشم جواب بدید دوستان

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
مهران جان باید از طریق بهزیستی اقدام کنی, اگر اونجا تو پرونده پدر معلولیت بزنند, دیگه لازم نیست که تک پسر باشی, معاف میشی. با توجه به این وضعیتی هم که میگی احتمالش کم نیست.
امیدوارم همیشه سالم زیر سایه پدرباشی

دستت درد نکنه اما از کجا شروع کنم ؟ پدرم بره **** وظیفه خودشون نامه میدن میفرستنش بهزیستی ؟

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دستت درد نکنه اما از کجا شروع کنم ؟ پدرم بره **** وظیفه خودشون نامه میدن میفرستنش بهزیستی ؟

خواهش میکنم. بهتره از بهزیستس شروع کنین. تشکیل پرونده و ... اگر معلولیت تشخیص بدن صرف نظر از سربازی شما امکانات دیگه ای هم خودشون دارند. این جوری اگر معلولیت تشخیص ندن بیخودی الاف **** وظیفه نمیشید.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
خواهش میکنم. بهتره از بهزیستس شروع کنین. تشکیل پرونده و ... اگر معلولیت تشخیص بدن صرف نظر از سربازی شما امکانات دیگه ای هم خودشون دارند. این جوری اگر معلولیت تشخیص ندن بیخودی الاف **** وظیفه نمیشید.
امروز پدرم رفت بهزیستی برای 25 بهمن بهش گفتن با مدارک و آزمایش و ... بیا....یعنی 5 ماهه دیگه ...بیچاره شدم حالا 2 تا سوال داشتم :
1 - پدرم گفت بریم پلیس + 10 اونجا هم فرم معافی کفالت پر کنیم فردا و .... به نظرتون بکنم یا نه صبر کنم برا همون بهزیستی ؟
2 - من الان تکلیفم چی میشه چون بخوام 5 ماه صبر کنم میشم مشمول غایب و دانشگاه هم که نمیرم تکلیف من چی میشه ؟
پدرم هم پارگی دیسک کمر داشته چندین ساله پیش و 6 ماه بیمارستان بستری بوده و هم مشکل چشماش هست....
نیان دم در خونه منو به زور ببرن :دی ؟

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان
معافیت اعصاب و روان چه محرومیتهایی رو در پی داره؟

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
کسی میدونه مقدار پسوریازیس جهت معافیت باید چقدر باشه؟
و بیماری هیپوانسولینیسم چیست وآیا همون بالا بودن انسولین سرم خون است؟
ممنون میشم جواب بدید دوستان

کسی نبود جواب ما رو بده

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
امروز پدرم رفت بهزیستی برای 25 بهمن بهش گفتن با مدارک و آزمایش و ... بیا....یعنی 5 ماهه دیگه ...بیچاره شدم حالا 2 تا سوال داشتم :
1 - پدرم گفت بریم پلیس + 10 اونجا هم فرم معافی کفالت پر کنیم فردا و .... به نظرتون بکنم یا نه صبر کنم برا همون بهزیستی ؟
2 - من الان تکلیفم چی میشه چون بخوام 5 ماه صبر کنم میشم مشمول غایب و دانشگاه هم که نمیرم تکلیف من چی میشه ؟
پدرم هم پارگی دیسک کمر داشته چندین ساله پیش و 6 ماه بیمارستان بستری بوده و هم مشکل چشماش هست....
نیان دم در خونه منو به زور ببرن :دی ؟

اگر غیبت می خورید که از پلیس+10 هم اقدام کنید،‌چاره ای نیست. تو کیس شما اگر غایب هم بشید و بهزیستی معلولیت تشخیص بده معاف میشید. اما سعی کنید به هیچ وجه فرجه تون تموم نشه و اقدامی نکرده باشید.

بالا