• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
اقا یکی به ما میگه معافیت کفالت از طریق بهزیسیتی راحته یا نه؟
من الان تایید کمسیون پزشکی خود بهزیستی رو گرفتم و نامه و پرونده واسم تشکیل دادن مشکل بیماری هم اعصاب هست .. خودم نه یکی از اعضا خانواده که تو نامه زدن روانی مزمن
بهم گفتن برم 20 فروردین بهم جواب میدن؟ میخوام ببینم **** وظیفه اذیت میکنه یا نه
نه دوست عزیز شما معاف میشید خیالت راحت
3895.gif

البته من شرایط خانوادگی شما رو نمیدونم ولی فکر کنم(البته بازم مطمعن نیستم) اگه مادرتون این مشکل رو داشته باشه معاف نمیشید

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
خوب استاد من قصد گمراه کردن نداشتم
فقط خواستم شرایط طلاق رو بگم که یه سال باید بگذره از طلاق .....
در هر صورت ببخشید

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
هیتلر جون اذیتمون نکن داداش مگه مادر و پدر چه فرقی دارن بابا
قانون بهیزیستی میگه یه فرزند کسی که تحت پوشش بهزیستی هست معاف میشه ...
حالا من گیرم اینه بعده تایید خود بهزیستی چی میشه ترسم از اینه

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.من بابام سابقه ی حضور در جبهه رو داره و یه برادر هم دارم میخواستم بدونم آیا کسر خدمت شامل هر دوی ما میشه یا فقط یکیمون؟اگه شامل هر دو میشه آیا به صورت مساوی بینمون تقسیم میشه؟اگه شامل یکیمون میشه آیا به پسر بزرگتر تعلق میگیره یا فرقی نمیکنه؟
لطفا اگه زحمتی نیست به هر 3 سوالم پاسخ بدید چون واقعا برام مهمه!:worried:

سلام.اونطور که من اطلاع دارم اگه سابقه جبهه فقط منجر به کسر خدمت بشه فقط برای یکی از فرزتدان قابل استفاده است.اونطور که شما میگین به صورت اختیاری نیست که بین شما وبرادرتون تقسیم بشه.تصمیم هم با پدرتونه.به سن وزمان اعزام هم مربوط نیست.باید تو خانواده موضوع رو حل کنین.میزان کسر خدمت هم که مشخصه.کمتر از 30 ماه به ازای هر ماه 18 روز کسر میشه.اگه بیشتر از 30 ماه بود یکی از فرزندان معاف میشه ومیشه بقیه سابقه برای کسر خدمت فرزند دوم استفاده بشه.اما کمتر از 30 ماه فقط منجر به کسر خدمت یک فرزند میشه.

amirewanted

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من خیلی نگرانم
میگن قانون معافی بابت خدمت منطقه پدر در سال 90 بر میدارن !
راست میگن ؟ ؟؟ ؟ ؟

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
این قانون 90 اصلا کی میاد و یه جایی هست آدم بره بخونه ماده هاشو

alfredooo

Registered User
لایک‌ها
5
اقا من خیلی نگرانم
راست میگن ؟ ؟؟ ؟ ؟

این قانون 90 اصلا کی میاد و یه جایی هست آدم بره بخونه ماده هاشو

دوست عزیز قوانین جدید سربازی رو خود **** وظیفم نمیدونه !!! چون هنوز چیزی تصویب نشده و همه چیز در حد شایعه هست، باید صبر کنی تا بعد عید ببینی چی میشه
اطلاعات کاملترم میتونی از لینک زیر پیدا کنی.

www.sarbazi.us

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
اقا من خیلی نگرانم
راست میگن ؟ ؟؟ ؟ ؟

من درخواست کسری جبهه پدر رو داده بودم الان برگه سفیدم اومده جلوی قسمت کسری خدمت خالیه و اعمال نشده

alfredooo

Registered User
لایک‌ها
5
kamali.jpg

سردار موسی کمالی در گفتگو با مهر با اشاره به اجرا شدن تمامی معافیت ها در سال ۹۰ گفت: تمام مقرراتی که در سال جاری در خصوص خدمت سربازی وجود دارد در سال آینده نیز اجرایی می شود.

وی اضافه کرد: طرح معافیت سه برادری نیز در سال آینده اجرا می شود و مشمولان می توانند بر اساس مقررات و معافیت های موجود برای آینده خود تصمیم بگیرند.

مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در زمان گذشته زنان نیز به خدمت سربازی اعزام می شدند برهمین اساس اگر مشمولی علاوه بر برادران خواهری داشته که به سربازی اعزام شده می تواند از معافیت سه برادری استفاده کند.

سردار کمالی افزود:در سال آینده معافیت های نخبگان و استعدادهای برتر به ازای انجام پروژه‌های تحقیقاتی نیز اجرا می شود.

منبع : www.sarbazi.us

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
هیتلر جون اذیتمون نکن داداش مگه مادر و پدر چه فرقی دارن بابا
قانون بهیزیستی میگه یه فرزند کسی که تحت پوشش بهزیستی هست معاف میشه ...
حالا من گیرم اینه بعده تایید خود بهزیستی چی میشه ترسم از اینه

بهزیستی اگر درجه بیماری و معلولیت رو شدید و یا خیلی شدید تایید کنه به شرط تایید در کمسیون **** وظیفه معاف میشید.

matcet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید کسی از این قانون اطلاعی داره ایا تصویب شده و معنی از جایگزینی چی میشه؟؟ ممنون

آيا خانواده شاهد ميتوانند درخواست كارت معافيت جايگزين نمايند؟ بله ، مشروط بر آنكه دريافت كننده اول كارت معافيت، فوت يا به استخدام نيروهاي مسلح و يا در قواره معافيتهاي قانوني ديگر قرار گرفته باشند.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ببخشید کسی از این قانون اطلاعی داره ایا تصویب شده و معنی از جایگزینی چی میشه؟؟ ممنون

آيا خانواده شاهد ميتوانند درخواست كارت معافيت جايگزين نمايند؟ بله ، مشروط بر آنكه دريافت كننده اول كارت معافيت، فوت يا به استخدام نيروهاي مسلح و يا در قواره معافيتهاي قانوني ديگر قرار گرفته باشند.

سلام.بله تصویب شده.یعنی در خانواده ایثارگران اگه یک یا چند فرزند از معافیت ایثارگری استفاده کردن وحالا یا فوت کردن یا در شمول سایر معافیت ها قرار گرفتن یا استخدام نیروهای مسلح شدن فرزند یا فرزندان دیگه اون خانواده به جای اونها میتونه از معافیت ایثارگری استفاده کنه.

matcet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.بله تصویب شده.یعنی در خانواده ایثارگران اگه یک یا چند فرزند از معافیت ایثارگری استفاده کردن وحالا یا فوت کردن یا در شمول سایر معافیت ها قرار گرفتن یا استخدام نیروهای مسلح شدن فرزند یا فرزندان دیگه اون خانواده به جای اونها میتونه از معافیت ایثارگری استفاده کنه.

ممنون از جوابتون
راستش من دوتا از عمو هام و دایی م شهید شدند و از قبلش کسی دیگه نبوده که استفاده از معافیتش استفاده کنه ایا من میتونم جایگزین شم واستفاده کنم؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از جوابتون
راستش من دوتا از عمو هام و دایی م شهید شدند و از قبلش کسی دیگه نبوده که استفاده از معافیتش استفاده کنه ایا من میتونم جایگزین شم واستفاده کنم؟

البته مورد شما به این قانون مربوط نمیشه.من در این مورد چیزی نشنیدم که اگه عمو یا دایی شهید شده باشن و فرزندی نداشته باشن برادرزاده یا خواهر زاده میتونن از معافیت استفاده کنن.در مورد داماد این قانون هست که اگه پسری نداشته باشن دامادشون میتونه از معافیت استفاده کنه.اما در مورد برادرزاده یا خواهرزاده متاسفانه من قانونی در این مورد ندیدم.

Last edited:

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام یه سوال فوری فوتی:

من ورودی 82 دانشگاه بودم اونم از نوع فریش
حالا درسم تموم شده و دانشگاه برام سیستم رو به پاره وقت تغییر داده و من 15 ترمه تموم کردم حالا می خواستم بدونم ایا به من اضاف می خوره یا نه با توجه به اینکه من الان فارق پاره وقتی هستم ؟؟به عبارتی اصلا تو هر سیستم اموزشی کلاً چن ترم می تونی درس بخونی اونم با سنوات مجازش؟؟؟؟؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام یه سوال فوری فوتی:

من ورودی 82 دانشگاه بودم اونم از نوع فریش
حالا درسم تموم شده و دانشگاه برام سیستم رو به پاره وقت تغییر داده و من 15 ترمه تموم کردم حالا می خواستم بدونم ایا به من اضاف می خوره یا نه با توجه به اینکه من الان فارق پاره وقتی هستم ؟؟به عبارتی اصلا تو هر سیستم اموزشی کلاً چن ترم می تونی درس بخونی اونم با سنوات مجازش؟؟؟؟؟؟

سلام.در قانون پاره وقت یا تمام وقت ذکر نکرده.به طور کلی گفته.مهلت پایان دوره کارشناسی به طور کلی 6 سال یا 12 ترمه که بعد از تایید **** وظیفه حداکثر میشه تا دو ترم دیگه تمدید کرد.به عبارت دیگر حداکثر مدت مجاز بعد از تایید **** وظیفه 7 سال یا 14 ترمه که به صورت عادی بعد از این زمان اضافه خدمت میخوره.بازم میگم در متن قانون هیچ قیدی مبنی براینکه سیستم پاره وقت یا تمام وقت باشه نیومده وپاره وقت یا تمام وقت بودن فقط مربوط به سیستم آموزشی ودانشگاهه.

nasreen

Registered User
لایک‌ها
23
سلام.در قانون پاره وقت یا تمام وقت ذکر نکرده.به طور کلی گفته.مهلت پایان دوره کارشناسی به طور کلی 6 سال یا 12 ترمه که بعد از تایید **** وظیفه حداکثر میشه تا دو ترم دیگه تمدید کرد.به عبارت دیگر حداکثر مدت مجاز بعد از تایید **** وظیفه 7 سال یا 14 ترمه که به صورت عادی بعد از این زمان اضافه خدمت میخوره.بازم میگم در متن قانون هیچ قیدی مبنی براینکه سیستم پاره وقت یا تمام وقت باشه نیومده وپاره وقت یا تمام وقت بودن فقط مربوط به سیستم آموزشی ودانشگاهه.

یعنی حتی اگه دانشگاه خودش سنوات داده باشه بازم اضاف می خورم در ضمن من 89/12/15 فارق شدم و هنوز اقدامی نکردم و می خوام شنبه برم دنبال کاراش ایا این مشکلی به وجود میاره از نظر غیبت خوردن یا نه ؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی حتی اگه دانشگاه خودش سنوات داده باشه بازم اضاف می خورم در ضمن من 89/12/15 فارق شدم و هنوز اقدامی نکردم و می خوام شنبه برم دنبال کاراش ایا این مشکلی به وجود میاره از نظر غیبت خوردن یا نه ؟؟

همونطور که گفتم سیستم پاره وقت یا تمام وقت مربوط به دانشگاهه.تحت شرایط مختلف دانشگاه ممکنه اجازه تحصیل بیشتر از 6یا 7 سال یا بیشتر رو به دانشجو بده.ولی برای **** وظیفه حداکثر مدت مجاز برای کارشناسی 6 ساله که بیشتر از این مدت رو **** وظیفه باید تایید کنه که تا دوترم معمولا این کار رو میکنن.در نتیجه 7 سال حداکثر مدت مجازه.البته من تا حالا نشنیدم به مشمولی بیشتر از 7 سال **** وظیفه اجازه داده باشه.اگرم موردی باشه حتما باید با مراجعه به **** وظیفه ودرخواست مشمول تایید بشه.در مورد غیبت هم نمیدونم چه مشکلی مدنظر شماست.اگر غیبت داشته باشین اضافه خدمت میخورین.البته با تمام این صحبت ها باز من امیدوارم پیش بینی من درست نباشه وغیبت نخورده باشین. در هر حال اون چیزی که گفتم قانون **** وظیفه به طور کلی بود که حداکثر مدت مجاز تحصیل رو برای کارشناسی 7 سال تعیین کرده.حتی شما در قانون میبینین که مشمولی که دوره کارشناسیش بیشتر از 7 سال طول کشیده از طرف **** وظیفه مجاز به شرکت در مقاطع بالاتر یا ثبت نام در صورت قبولی نیست.

بالا