• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
فکر کنم بشه گرفت.باید درخواست بدی فکر کنم بری **** وظیفه شهرتون خوب باشه

بعد اونا میگن بابات بیار همراه مدارک فکر کنم یک شورا تشکیل میدن سه یا چهار تا دکتر هست اگر رای اوردی میگن بیا این کفالت اگر نه که هیچی

برای خودم نمی خواهم . باشه بهش می گویم .

maryam.mash

Registered User
لایک‌ها
114
شما آقایان هم یا انگشتتون جدا میکنید یا الکی به یک طریقی میخواید معاف بشید اینقدر جرعت و غیرت و مردونگی ندارید برید سربازی که وظیفه همتون هست....دیگه غیرت و جرعت مردونگی نیست باید هم به یک طریقی فبلم بازی کنید معافی بگیرید...

از ریس **** وظیفه میخوام بیخودی معافی به این اقایان سالم نده...برید سربازی تا مرد بشید
:)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شما آقایان هم یا انگشتتون جدا میکنید یا الکی به یک طریقی میخواید معاف بشید اینقدر جرعت و غیرت و مردونگی ندارید برید سربازی که وظیفه همتون هست....دیگه غیرت و جرعت مردونگی نیست باید هم به یک طریقی فبلم بازی کنید معافی بگیرید...

از ریس **** وظیفه میخوام بیخودی معافی به این اقایان سالم نده...برید سربازی تا مرد بشید

خوبه باز بهتر از شما خانوماست که تو کاره لیس زدنین!!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

شمام بیا پیش من تا زنت کنم :دی

ارسال شده توسط آیپد مینی

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235

سلام.
خیلی معذرت میخوام،شما که مرد بودن مارو با سربازی میشناسی،ما خانم بودن شمارو از کجا بشناسیم؟
سلامت باشید.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام.
خیلی معذرت میخوام،شما که مرد بودن مارو با سربازی میشناسی،ما خانم بودن شمارو از کجا بشناسیم؟
سلامت باشید.

داش خانوم بودن ایشون رو از ...
وللش تو پخ بهت میگم:دی

ارسال شده توسط آیپد مینی

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629

آخه مگه بیکاریم و مثل دخترا خرجمون رو ننه بابامون می دن بریم سربازی دختر خوب؟
من الان کار نکنم گشنه می مونم و ننه بهم پول می ده نه بابا، اونوقت با یه لا قبا و یه ساک برم سربازی ماهی 30 تومن بهم بدن باهاش پفک بخورم و بقیه خرجمم مامانم مثل بچه های پیش دبستانی بهم بده؟ اونم برای چی؟ که مثل دیوونه ها برم تو یه ساختمون که برای زنگ زدن باز مثل دیوونه ها مجبور باشم برم مخابراتش و...
گذشت اون زمان که وضع اقتصادی خوب بود و شیکما پر و جامعه هم بسته بود جوری که ننه بابا تا 30 سالگی طرف رو سرپا می گرفتن.
تو خودت باشی میای کار و زندگیت رو ول می کنی بدون پول می ری جایی که ماهی 30 تومن بهت بدن و بهت توهین کنن اونم واسه دو سال؟
آره من مردم چون رو پا خودم وایستادم و مثل آدمیزاد زندگی می کنم و نمی خوام مثل درویشا برم گدایی دولت رو کنم. همینطور اکثر بچه های اینجا که می بینی.

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364

شمایی که غیرت ومردونگیو میازی پای سربازی.....
متونی عین زنای 20 سال پیش زندگی کنی.مثل این جوجه ها که تازه بدنیا میان اگه دم به دقیقه به قروفرتون نرسین که قهر میکنین میرین خونه بابایی....
حداقل تو این دوسال میتونیم یخورده پسن انداز کنیم واسه شماها...چون ماشالله خانوما که معنی کلمه ندارمو نمیفهمن مخشون نمیتونه این کلمه رو تحلیل کنه:wacko:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

گه اضافی نخور !
پ.ن : حرف خیلی از بچه که روشون نمی شد بزنن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یکی یه راه معافی اساس و قطعی به هر نحوی که به درد آدم سالم بخوره معرفی کنه شیرینی اساسی مهمونه با دستمزد

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
از رییس **** وظیفه میخوام به مورد این خانوم رسیدگی کنن که مسئله شون هات نشه

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4

maryam.mash

Registered User
لایک‌ها
114
شمایی که غیرت ومردونگیو میازی پای سربازی.....
متونی عین زنای 20 سال پیش زندگی کنی.مثل این جوجه ها که تازه بدنیا میان اگه دم به دقیقه به قروفرتون نرسین که قهر میکنین میرین خونه بابایی....
حداقل تو این دوسال میتونیم یخورده پسن انداز کنیم واسه شماها...چون ماشالله خانوما که معنی کلمه ندارمو نمیفهمن مخشون نمیتونه این کلمه رو تحلیل کنه:wacko:

اصلا مرد موقعی میشید که سربازی برید...اصلا کسی سربازی نره کسی حاضر نیست باهاش ازدواج کنه باید تا اخر عمر مجرد بمونه من که چند تا خواستگار داشتم سربازی نرفته بودن جواب رد دادم:)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اصلا مرد موقعی میشید که سربازی برید...اصلا کسی سربازی نره کسی حاضر نیست باهاش ازدواج کنه باید تا اخر عمر مجرد بمونه من که چند تا خواستگار داشتم سربازی نرفته بودن جواب رد دادم:)

نگاه کن خیلی شورشو درآوردی میخوای بگم به ت،خم چپ تمام بچه های اینجا که ج رد دادی؟ برو ببینم به همون کار شرافتمندانت همون لیس زدن برس:)

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و با عرض خسته نباشید خدمت شما.
من 22 ساله هستم و پدرم 4 سال پیش عمرش را به شما بخشید و مادرم نیز مسن هستند و اکنون حدود 70 سال سن دارند که ایشان تقریبا از کار افتاده شده اند.
همچنین 6 خواهر دارم که یکی از آها هنوز ازدواج نکرده(همه از من بزرگتر هستند) و به جز خودم یک برادر نیز دارم که از من حدود 4 سال بزرگتر هستند.
در نتیجه بنده ته تقاری یا فرزند آخر خانواده هستم.برادر شهیدی نیز داریم که حقوق خانواده از جانب بنیاد شهید و خون ایشان تامین میگردد و حقیقتا از پس مخارج سنگین امروز به این جمعیت برنمیاییم.
مشکل من این هست که زمانی که پدرم زنده بود(4 سال پیش که فوت کردند 82 سال سن داشتند)، بپیش تر (چند سال قبل از فوت پدر) برادرم کارهای سربازی خود را انجام می دهد.ایشان از معافیت شهید استفاده کردند در حالی که میتوانستند از معافیت کفالت(از جانب پدر سالخودره) استفاده کنند.من تا مدتها متوجه این قضیه نشدم ولی بعدها خیلی به بنده فشار آمد و چون ته تقاری هستم مادرم واقعا بیشتر از پیش اذیت می شودند چه از جهت اینکه من را به دلایل مختلف بیکار میبینند و چه از جهت اینکه چیزی که امکانش بوده به هر دلیلی نصیبم نشده.
به هر حال قسمت خدا بوده که این اتفاق بی افتد و برادرم به جای معافیت کفالت معافیت شهید را استفاده کند...
حال سوال و مشاوره من اینجاست که اکنون که او(برادرم) چند ماهی هست عقد کرده و من و همشیره ام فقط در خانواده هستیم و پدر نیز در جمع ما نیست آیا باز من نمیتوانم از این معافیت استفاده کنم؟؟؟؟؟
در ضمن درباره افرادی که مشابه خودم بودند از کسانی می شندیم که توانسته اند معافیت کفالت بگیرند اگه راهی نیست پس اینها چه طور توانسته اند؟؟؟

از شما خواهش میکنم اگر راهی هست منت گذاشته و به بنده اطلاع دهید چون واقعا این معافیت بسیاری از مشکلات مرا حل میکند و مادرم و دیگران هم غصه هایشان کمتر می شود.
با توجه به شرایط کلی بنده اگه موردی دیدید که میتوان برای معافیت از آن استفاده کنم(جز کفالت) به بنده اطلاع دهید.
راستی معافیت کمیته هم هست که چون ما حقوق بنیاد شهید را میگیریم نمیتوانیم تحث پوشش شویم و در نتیجه منتفی می شود.آیا این قضیه راه حلی ندارد؟؟؟؟
منظور از معافیت کمیته، معافیتی هست که مادر یا باید شوهرش فوت کرده باشه یا هم طلاق گرفته باشند بعد اگه تحت پوشش باشند یکی از برادران(بدون محدودیت) معاف می شوند!
در پایان بابت اینکه برای من حقیر وقت گذاشتید سپاسگذاری میکنم و امیدوارم مشکل همه جوانان حل بشود تا بتواند زودتر به کار و زندگی برسند تا از منجلاب گناه و اذیت کردن پدر و مادرها رهایی یابند.

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
شرایط معافیت کفالت برای تک پسر (یه خواهر داره)چه جوریه؟
18 سال رو تموم کرده و الآن معافیت تحصیلی دانشگاهیی داره!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

Last edited:

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
پس متاسفم براااات دیگه...بزار یه دبه بیارم میخواااام ترشی بندازم....:D

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بروبچ .منم این این ده روزه مدرکو میگیرم پست میکنم.چیز خاصی یه ذهنتون نمیرسه.
2 سال حبس برای پسر بودن :دی
بخوام اعصابمو خرد کنم پیر میشم براهمین یه شخمم گرفتم .

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
سلام.دوستان چند روز قبل اعزام برم پليس +نميدونم چند که ببينم کجا افتادم و چه ارگانى؟براى کسرى بسيج کى اقدام کنم؟

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

بالا