دادا دمت گرم از راهنماییتسلام دوست عزیز
شما ظرف مدت این 1 ماه باید برید بیمارستان تا شمارو به دکترای مدنظرشون معرفی کنن واسه معاینه شدن. بعدش نظرات اون دکترا در رابطه با بیماری شما تو پروندتون نوشته میشه و نامه مهر و موم شده توسط پست به **** وظیفه ارسال میشه.
نه داداش این چیزا کشکیه ! تو **** وظیفه بری یه خوشتیپایی رو معاف میکنن که خودت کفت میبره ! ربطی به این چیزا نداره. شاید قبلنا رو تیپ و قیافه حساس بودن الان اینجوری نیست.
اما محض اطمینان شما ساده لباس بپوش. یه شلوار پارچه ای + پیراهن آستین دار میتونه ست مناسبی واسه **** وظیفه باشه
لازم نیست بری **** وظیفه...سلام بچه ها، من برای معافیت پزشکی اقدام کردم، تو پلیس +10 ثبت کردم و بهم گفت برو **** وظیفه، رفتم اونجا فقط فرمامو نگاه کرد بهم داد گفت برو باهات تماس میگیریم! زنگ میزنن نامه میدن دمه خونه؟ چجوریه؟یکی مراحلش و ریز بگه با جزئیات اگه میشه
![]()
دوست عزیز من همین اخرتابستون معاف شدمدادا دمت گرم از راهنماییت
راستی شلوار پارچه ایی که اصلا نه دارم و نه دوس دارم کتون معمولی بپوشم که فکر نکنم بد باشه
اگه موهام به اصطلاح خودمون مدل (بوکسوری) باشه که مشکلی پیش نمیاد ؟
برو تو سایت **** وظیه قسمت قوانین معافیت پزشکی....همه ی قوانین کامل با توضیحات اونجا هستشدوستان مواردی که باهاش میشه معافیت پزشکی گرفت رو میتونید بهم بگید؟
چون توی دفترچه هیچی ننوشته
عرض کردم داداشدادا دمت گرم از راهنماییت
راستی شلوار پارچه ایی که اصلا نه دارم و نه دوس دارم کتون معمولی بپوشم که فکر نکنم بد باشه
اگه موهام به اصطلاح خودمون مدل (بوکسوری) باشه که مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام
من امروز رفتم بیمارستان سجاد برای معاینه. دکتر MRI رو دید و گفت برو یه عکس دیگه بگیر بیار ببینم. عکس رو گرفتم و گفتن شنبه بیا ولی اون خانومی که پشت میز بود گفت یه دکتر دیگه باید ببینه. از همین دکتری که معاینم کرد پرسیدم که معافم یا نه خیلی با اعتماد به نفس گفت آره!!
به نظرتون چند درصد میشه رو حرفش حساب کرد؟
بعد الان اگه بگن برو یه دکتر دیگه ببینه اون یکی ورنداره نظر اینو رد کنه؟ چون این اولی بعد از اینکه گفت معاف میشی یه چیزی تو برگم نوشت و گفت برو عکس بگیر بیار خودم ببینم. ولی اینا میگن یه دکتر دیگه باید ببینه. به نظرتون چیه داستان!؟
سلام
دوستان عزیز بنده یک سوال داشتم
میخواستم بدونم کسی هست که اسم یا نفس تنگی داشته باشه برای معافیت سربازی افدام کرده باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
طبق آیین نامه پزشکی آسم مربوط به ماده 35 بند 18 میشه. اگر آسم شما متوسط یا شدید باشه و تو بیمارستان نیرو انتظامی هم ثابت بشه که واقعا شدید یا متوسطه معاف میشین.
اما اگر خفیف باشه معاف از رزمین.
دوستان من شنبه اعزامم..افتادم پادگان ولیعصر اباده شیراز ... کسی میدونه چجور جاییه ؟؟
سلامسلام
بچه ها نامه واسه بیمارستان که میدن وقتی میریم بیمارستان چجوریه؟ خودشون واسه دکترا بهمون نوبت میدن، یا خودمون میتونیم بین دکتراشون انتخاب کنیم نوبت بگیریم؟ اگه میشه از شهرها مختلف ج بدن که مطمئن شم همه جا یجوره![]()
اگه شدید هست که معافینخیلی ممنون
خود دکترم که تشخیص داده شدید هست
معاف از رزم شامل چه چیزایی میشه؟
درودمی خواهم معافیت کفالت پدرم را بگیرم
چطور باید اقدام کنم
بابام دیسک کمر داره و یک بار هم عمل کرده
چند درصد احتمال معافیتم هست؟
داداش برو تو این تاپیک بپرس بهتر راهنماییت میکنن http://forum.persiantools.com/t87506.htmlکسی نبود راهنمایی کنه ؟؟
اونجا خودشون میفرستنت پیش دکتر...انتخابی نیست...تازه تو بیمارستان حداقل 2تا دکتر معاینت میکننسلام
بچه ها نامه واسه بیمارستان که میدن وقتی میریم بیمارستان چجوریه؟ خودشون واسه دکترا بهمون نوبت میدن، یا خودمون میتونیم بین دکتراشون انتخاب کنیم نوبت بگیریم؟ اگه میشه از شهرها مختلف ج بدن که مطمئن شم همه جا یجوره![]()
اگه شدید هست که معافین
معاف از رزم شامل معاف از نگهبانی، اردو، ورزش، اسلحه، رژه و ... میشه
پس در هر صورت چه معاف بشم چه نشم راحت میگذره
خیلی ممنون از کمکتون :thumbsup:
داداش اول دنبال معافیت باش
سربازی ذاتا سخته
معاف از رزم درسته اون کارارو نداره ولی بجاش نظافت داره
درودسلام دوستان سینوزیت مزمن معافیت داره؟ دیروز رفتم دکتر گفت سینوزیت مزمن داری
دفترچه رو تکمیل میکنید میبرید پلیس+10امروز رفتم دفترچه گرفتم
دیگه واسم دعا کنید معاف شم
من که همینجوریش دارم قسطی زندگی میکنم![]()
این دفترچه تکمیل کنم تحویل بدم بعدش چه مراحلی داره؟