• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
واقعاً هیچ چی رو مشخص نکردن!
ساعت حضور...لباس...نوار شلوار...درجه...

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
من الان دانشجويم نمره چشمام بالاي ٨ هست ميخوام انصراف بدم از دانشگاه معافي بگيرم ميشه همچين كاري ؟

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
من الان دانشجويم نمره چشمام بالاي ٨ هست ميخوام انصراف بدم از دانشگاه معافي بگيرم ميشه همچين كاري ؟
نمره چشم شما باید بالای ۱۲ باشه دوست عزیز
درستو ادامه بده بعدا بتونی با یه درجه خدمت کنی D-:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
من هفته پیش رفتم پلیس +۱۰ و بعد از بررسی گفتن که پرونده‌ات فرستاده شده برای صدور کارت
امروز به اون شماره ناجا مسج دادم با کد ملی و سخا و ... بر خلاف همیشه که جواب میداد مشمول، الآن زد " آخرين وضعيت مشموليت شما معاف پزشكي است."
ولی وقتی برای استعلام پرونده می‌زنم، میزنه "آخرين وضعيت درخواست پزشكي شما، غايب است." تاريخ ش هم مال پارساله که احتمالا متعلق به پرونده سابقمه (قبلا یبار تشکیل پرونده دادم و نرفتم یه مدت دنبالش)

حالا بنظر شما این جوابی که میده مبنی بر معافیت پزشکی، یعنی دیگه معافیتم ثبت و کارتم صادر شده؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
مگه بالای 10 نبود؟

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
نمره چشم شما باید بالای ۱۲ باشه دوست عزیز
درستو ادامه بده بعدا بتونی با یه درجه خدمت کنی D-:

نه اینطور نیست
دیروز رفتم از **** وظیفه هم پرسیدم 12 واسه کارشناسی ارشده و 8 واسه دیپلم
من الان دانشجوی کارشناسی هستم انصراف بدم دیپلم حساب میشم و معاف میشم.

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
آقا من به احتمال زیاد ارشد قبولم امسال میشه برم معافی بگیرم تا جواب قبولی بیاد واسه شهریور؟ الان فارغل هستم تا کی وقت دارم اقدام کنم؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
آقا من به احتمال زیاد ارشد قبولم امسال میشه برم معافی بگیرم تا جواب قبولی بیاد واسه شهریور؟ الان فارغل هستم تا کی وقت دارم اقدام کنم؟

از تاریخ فارغ‌التحصیلی یک سال معافیت دارید

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
آره ولی اگه امسال انتخاب واحد کنم قبول شم چی؟ چون تا شهریور جواب نهایی میاد پس تکلیف چیه؟

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
برای انتقالی گرفتن باید چیکار کرد؟ آخه کسی نیست به اینا بگه شما که نه جای خواب دارین نه غذا چرا سرباز میگیرین:mad::mad::mad:

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان
من از سال 89 یعنی دقیقیا بعد از کنکور معافیت تحصیلی گرفتم و به دانشگاه رفتم الان که 4 سال میشه و هنوز لیسانس نگرفتم و قصد دارم با مدرک کاردانی از دانشگاه پیام نور انصراف بدم و در رشته ای تی دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل بدم

برنامه ریزی که برای خودم کردم ایم هست که لیسانس ای تی رو بگیرم و اگر بشه به استخدامی پلیس فتا در بیام

و البته علاقه هم دارم به پلیس فتا
البته این رو هم بگم که بیشتر دوست دارم که خدمتم رو با استخدامی در پلس فتا شروع کنم

شرایطی که میگم ممکن هست؟
از انصراف دانشگاه و ادامه تحصیل در علمی کاربردی؟
استخدام در پلیس فتا؟
و اینکه این استخدامی بجای خدمت سربازی باشه ؟

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان
من از سال 89 یعنی دقیقیا بعد از کنکور معافیت تحصیلی گرفتم و به دانشگاه رفتم الان که 4 سال میشه و هنوز لیسانس نگرفتم و قصد دارم با مدرک کاردانی از دانشگاه پیام نور انصراف بدم و در رشته ای تی دانشگاه علمی کاربردی ادامه تحصیل بدم

برنامه ریزی که برای خودم کردم ایم هست که لیسانس ای تی رو بگیرم و اگر بشه به استخدامی پلیس فتا در بیام

و البته علاقه هم دارم به پلیس فتا
البته این رو هم بگم که بیشتر دوست دارم که خدمتم رو با استخدامی در پلس فتا شروع کنم

شرایطی که میگم ممکن هست؟
از انصراف دانشگاه و ادامه تحصیل در علمی کاربردی؟
استخدام در پلیس فتا؟
و اینکه این استخدامی بجای خدمت سربازی باشه ؟
سلام
اگر در فرجه یک ساله بعد از فراغت از تحصیل، پلیس سایبری اعلام نیاز کنه و شما توی آزمونش شرکت کنید و در مرحله کتبی و مصاحبه قبول بشید؛ می تونید استخدام بشید و بعد از 5 سال کار، به شما کارت پایان خدمت میدن و همچنین استخدام هم میشید.

نکته اینجاست که **** وظیفه، فقط یک بار برای یک سطح، معافیت تحصیلی میده. یعنی به شما معافیت تحصیلی داده که لیسانس بگیرید. شما مدرک معادل کاردانی میگیرید. دوباره به شما معافیت تحصیلی برای لیسانس نمیدن.

• Like
Reactions: L+X

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
آقا در مورد این پروژه های پژوهشی که میشه باهاش کسری گرفت کسی اطلاعاتی داره؟
از کجا باید اقدام کرد؟

okhpatoos

Registered User
لایک‌ها
43
سلام...
امکان جابجایی سرباز [ارتش]، داخل یه استان، بدون بند پ وجود داره؟
مثلا از یه پادگان به پادگان دیگه؟
===
من از مناطق شمالی استان تهران میخوام بیام داخل شهر!...
چون وسیله ندارم و رفت و آمدم خیلی دشواره.
اگه کسی باشه که بدلیل نزدیکی محل سکونت یا... بخواد جابجا بشه عالی میشه.

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
آقا در مورد این پروژه های پژوهشی که میشه باهاش کسری گرفت کسی اطلاعاتی داره؟
از کجا باید اقدام کرد؟
باید حداقل دانشجوی کارشناسی ارشد باشید.
با دو قطعه عکس + کپی کارت دانشجویی + اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه + نامه اشتغال به تحصیل (از دانشگاه، به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح)
تشریف می برید پادگان خلیل نژاد (مترو سبلان پیاده بشید. تا پادگان، راه زیادی نیست).
دم در پادگان میگید میخوام برم دفتر نخبگان. یه کارت شناسایی میگیره و راهنمایی تون میکنه داخل. اون داخل، مدارک بالا رو میدید و براتون پرونده تشکیل میدن. میگن فلان روز بیا تا نتیجه رو بگیم.
در روز تعیین شده میرید پادگان، یا میگن به رشته شما نیاز نداریم و بهمون اعلام نیاز نشده. یا یه نامه میدن و معرفی تون میکن به یه وزارت خونه و ارگان و... . با معرفی نامه که میدن، میرید به دفتر نخبگان اون سازمان. اونجا خودشون چند تا طرح دارن که میگن شما در مورد کدومشون تحقیق کنید.

• Like
Reactions: L+X

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان لطفا یکبار به من یکی درست بگه معال میشم یا نه!!!!
من در رفتگی کتف داشتم 3 4 بار الان هم کتفام جفتشون سر جاشون شل هستن و کتف سمت چپم خیلی درد میگیره پشت ماشین...من از دررفتگی کتفم فقط 1 عکس دارم،چند وفت پیش هم به دلیل درد زیادش رفتم ام ار ای کردم و به وضوح اونجا اشاره شده که که این کتف مشکل داره و دکتر گیتی هم از پزشکای معتمد **** وظیفه بود بهم گفت که تو باید عمل بشی ولی در مورد معافی چیزی نگفت منم هیچی نپرسیدم چون خیلی جددی بود
1 دکتر دیگه هم گفت که این عمل لازم داره و معافتم میکنن ولی باید 3 تا عکس داشته باشی!!!!!!!من فقط 1کی دارم ولی اگه بدونم لازمه بازم کتفمو میدم در بیارن میرم عکس میگیرم
با توجه به همه این مسائل و اینکه من 1 بار از دانشگاه انصراف دادم و 4 سال دیگه درسم ادامه داره،ایا اگر عمل کنم کتفمو بازم معافم میکنن؟؟همینجوری بمونه تا 4 سال دیگه چی؟عمل میکنن؟؟

1 سوال دیگه اینه که من 1 برادر بزرگتر از خودم دارم حالا اگر ایشون تشکیل خانواده بده و بره سر خونه زندگی خودش و پدر من بالای 65 سال باشه معافم میکنن؟؟؟

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
من امروز رفتم معاینه اولیه
دکتره از سر تا نوک پا رو بررسی کرد!
همه دوستام میگفتن 30 ثانیه طول میکشه امضا میزنه میره ! فکر کنم دکتره بیش فعال بود :-D

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
سلام
دوستان با 5 درصد جانبازی و 11 ماه جبهه چقدر کسر میخوره؟اصلا میخوره یا از بین رفته؟

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
سلام
دوستان با 5 درصد جانبازی و 11 ماه جبهه چقدر کسر میخوره؟اصلا میخوره یا از بین رفته؟
اگه متولد 72 و قبل از این باشی میتونی کسری بگیری . به سایت **** وظیفه مراجعه کن

بالا