• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
بنده تا جایی که میدونم بهزیستی یه ماده ی 6 داره که اونم مربوط به معلولیت میشه البته معلولیت حتی میتونه سنگینی گوش هم باشه!!!و خیلی مشکلات دیگه. شاید تونستید از این طریق کاری بکنید.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به اینجا مراجعه کنید.
اگر قوانین معافیت رو خونده باشید ظاهرا یکی از بندهاش استسنائا افرادی که شرایط من رو دارند فقط اگر مادرشون تحت پوشش بهزیستی باشه معافیت شاملشون میشه اونهم برای یکی از فرزندان...
مطالعه کنید:
http://www.sarbazi.us/?p=1966

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوستان
10 سال پیش واسه اعزام اقدام کردم که گواهینامه بگیرم و بعدش رفتم سراغ معافیت پزشکی (مشکل کمردرد) و دفترچه هم ارسال کردم اما چون شنیده بودم نهایت معاف از رزم میشم با اینکه نامه اومده بود برم یه بیمارستانی تو تهران دیگه دنبالش نرفتم، حدود 1 سال بعد هم برگه اعزام به خدمت اومد در خونمون که باید در تاریخ فلان برم فلان جا و 30 روز اضافه خدمت هم خوردم، از اون موقع تا الان دیگه هیچ اتفاقی نیفتاده
میخواستم بدونم در حال حاضر وضعیت خدمتم چه جوریه؟ غایب یا فراری؟
می خوام دوباره برای معافیت پزشکی اقدام کنم حتی اگه نهایت معاف از رزم بشم میرم، بابت غیبت مشکلی نیست؟
ممنونم
غایب

nicvb32

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
10 سال پیش واسه اعزام اقدام کردم که گواهینامه بگیرم و بعدش رفتم سراغ معافیت پزشکی (مشکل کمردرد) و دفترچه هم ارسال کردم اما چون شنیده بودم نهایت معاف از رزم میشم با اینکه نامه اومده بود برم یه بیمارستانی تو تهران دیگه دنبالش نرفتم، حدود 1 سال بعد هم برگه اعزام به خدمت اومد در خونمون که باید در تاریخ فلان برم فلان جا و 30 روز اضافه خدمت هم خوردم، از اون موقع تا الان دیگه هیچ اتفاقی نیفتاده
میخواستم بدونم در حال حاضر وضعیت خدمتم چه جوریه؟ غایب یا فراری؟
می خوام دوباره برای معافیت پزشکی اقدام کنم حتی اگه نهایت معاف از رزم بشم میرم، بابت غیبت مشکلی نیست؟
ممنونم

دوستان راهنمایی لطفا :(

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان من دیروز رفتم واسه معاینه چشم و گفتن بهم که جواب رو میفرستن حدود 30-40 روز دیگه میگم. من چطور میتونم پیگیر بشم؟ فقط مونده رای کمسیون .بیمارستانو انجام دادم ولی چیزی بهم ندادن ن شماره پیگیری ن چیزی! چطور جویا بشم؟:confused:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تا6ماه غایب حساب میشه بعدازاون هم سربازفراری حساب میشه هم تحت تعقیب قرارمیگیره
شاید قانون فراری حساب بشه
ولی غایب حساب می شه
کسی که 1 ثانیه تو پادگان بره فراری حساب می شه

nicvb32

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان ممنونم از توضیحاتتون
این راسته که میگن الان بیشتر سربازا رو به خاطر کمبود جا و غذا تو شهر یا استان خودشون میندازن؟ این اواخر از چند نفر که سربازی رفتن خبر گرفتم همین طور بود

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان ممنونم از توضیحاتتون
این راسته که میگن الان بیشتر سربازا رو به خاطر کمبود جا و غذا تو شهر یا استان خودشون میندازن؟ این اواخر از چند نفر که سربازی رفتن خبر گرفتم همین طور بود
خیر

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من ورودی 89 دانشگاه پیام نور کارشناسی پیوسته هستم میخواستم بدونم معافیت تحصیلی من 5 ساله هست یا 6 ساله ؟ همون 10 ترمه یا 12 ترمه؟

این وسط اگه بخوایم 2 ترم مرخصی رو هم حساب کنیم شرایط چطور تغییر میکنه ؟ حداکثر تا کی وقت داریم لیسانسمون رو بگیریم؟

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
سلام
من ورودی 89 دانشگاه پیام نور کارشناسی پیوسته هستم میخواستم بدونم معافیت تحصیلی من 5 ساله هست یا 6 ساله ؟ همون 10 ترمه یا 12 ترمه؟

این وسط اگه بخوایم 2 ترم مرخصی رو هم حساب کنیم شرایط چطور تغییر میکنه ؟ حداکثر تا کی وقت داریم لیسانسمون رو بگیریم؟

سلام.
تا جایی که یادم میاد سال 90 بود که میزان مجاز سنوات تحصیلی توی دوره لیسانس از 12 ترم شد 10 ترم ولی برای کسایی که قبل از این تاریخ وارد دانشگاه شدن قانون قبلی معتبره. ولی برای پیام نور فکر میکنم فرق بکنه.لینک دوم , مورد شماره 2رو بخون.
http://www.ghatreh.com/news/nn9134182/پیش-نویس-آیین-نامه-جدید-آموزشی-سنوات-لیسانس-کاهش-یافت
http://pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=18518527-1517-4311-a4b1-6f4be22c2a6b

Last edited:

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان. بنده کاردانی رشته نرم افزار دارم و 2ترم هم کارشناسی خوندم ولی اکثر واحد ها رو افتادم:D
حالا تصمیم گرفتم برم سربازی و از دانشگاه انصراف بدم و بعد خدمت اگه شد بخونم.و پدر بنده 24 ماه جبهه داره و اینطور که شنیدم میگن فقط امسال کسری میدن آیا درسته؟
به 24 ماه چند چقدر کسری شامل میشه ؟؟؟؟ با تشکر 3> :)

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
سلام دوستان. بنده کاردانی رشته نرم افزار دارم و 2ترم هم کارشناسی خوندم ولی اکثر واحد ها رو افتادم:D
حالا تصمیم گرفتم برم سربازی و از دانشگاه انصراف بدم و بعد خدمت اگه شد بخونم.و پدر بنده 24 ماه جبهه داره و اینطور که شنیدم میگن فقط امسال کسری میدن آیا درسته؟
به 24 ماه چند چقدر کسری شامل میشه ؟؟؟؟ با تشکر 3> :)
زنگ بزن **** وظیفه بپرس بهتره

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اگر قوانین معافیت رو خونده باشید ظاهرا یکی از بندهاش استسنائا افرادی که شرایط من رو دارند فقط اگر مادرشون تحت پوشش بهزیستی باشه معافیت شاملشون میشه اونهم برای یکی از فرزندان...
مطالعه کنید:
http://www.sarbazi.us/?p=1966
طرف غیبت داشته باشه چی ؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام به دوستان اهل فن
دوستان امروز از دانشگاه اخراج شدم
گفت هفته ای دیگه بیا پروندتو ببر
خب کی برم اقدام کنم که اضافه نخورم؟
اشا دارم بیوفتم ****!6ماه هم کسری بسیح دارم
الان مدکم دیپلم هستش
با این شرایط معاف میشم؟
-
چشمام محموع شاید به 6برسه
ارتروز خفیف زانو دارم

دوستان یه راهی جلو پای ما بزارین

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
سلام به دوستان اهل فن
دوستان امروز از دانشگاه اخراج شدم
گفت هفته ای دیگه بیا پروندتو ببر
خب کی برم اقدام کنم که اضافه نخورم؟
اشا دارم بیوفتم ****!6ماه هم کسری بسیح دارم
الان مدکم دیپلم هستش
با این شرایط معاف میشم؟
-
چشمام محموع شاید به 6برسه
ارتروز خفیف زانو دارم

دوستان یه راهی جلو پای ما بزارین
آقا دمت گرم از دانشگاه اخراج شدی اصلا عین خیالت نیس :D به تو میگن مرد :general601:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931

M.MEHDI.SH

Registered User
لایک‌ها
147
دفترچه 93 رو کسی میتونه اینجا بذاره؟
مرسی

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
امروز رفتم برای دفترچه بسته بود پلیس +10
ایشالا فردا
منتظر دوستان جواب سوال ماروو هم بدن

xms

Registered User
لایک‌ها
387
متن کامل آیین‌نامه معافیت پزشکی سربازان
معاون اول رئیس‌جمهور، آیین‌نامه معاینه و معافیت پزشکی مشمولان خدمت وظیفه عمومی را ابلاغ کرد.
140448_522.jpg
معاون اول رئیس‌جمهور، آیین‌نامه معاینه و معافیت پزشکی مشمولان خدمت وظیفه عمومی را ابلاغ کرد.

به گزارش «تابناک»، هیأت وزیران در نشست ‌۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ بنا به پیشنهاد وزارتخانه‌های دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تأیید ستاد کل نیروهای مسلح و به استناد تبصره «۱» ماده «۳۹» اصلاحی قانون خدمت وظیفه عمومی ـ مصوب ۱۳۹۰ ـ آیین‌نامه معاینه و معافیت پزشکی مشمولان خدمت وظیفه عمومی را تصویب کردند.

بنا بر‌ ماده «۲» آیین‌نامه، مشمولان خدمت وظیفه عمومی از نظر توان و سلامتی جسمی و روانی در چهار دسته تقسیم‌بندی شده‌اند. همچنین بنا بر ماده «۳» این آیین‌نامه همه مشمولان‌ به هنگام ‌خدمت باید از نظر سلامت جسمی و روانی توسط یک پزشک ‌معاینه شوند.

بر پایه ماده «۶» این آیین‌نامه، در صورتی که پزشک مشمولی را سالم تشخیص دهد و وی در این مورد اعتراض داشته باشد یا مشمولی توسط این پزشک (پزشک اول) دارای شرایط برای خدمت تشخیص داده نشود، پرونده این افراد برای اظهارنظر به شورای شهرستان احاله خواهد شد.

همچنین در ماده ۱۰ آیین‌نامه آمده است: رسیدگی به تقاضای معافیت پزشکی مشمولانی که برابر قانون و آیین‌نامه اجرایی مربوط، به تحصیل اشتغال داشته و از معافیت تحصیلی استفاده می‌نمایند، پس از فراغت از تحصیل یا ترک تحصیل یا اخراج انجام خواهد شد، مگر درباره نقص عضو یا بیماری‌هایی که بر اساس ضوابط این آیین‌نامه و پیوست آن، مقطع تحصیلی در آن اثر نداشته باشد.

همچنین بنا بر ماده ۱۱ این آیین‌نامه مشمولان مقیم خارج از کشور که درخواست رسیدگی به وضعیت معافیت پزشکی دارند، از طریق نمایندگی کنسولی دولت جمهوری اسلامی ایران در محل اقامت خود یا نزدیک‌ترین نمایندگی تعیین‌شده، به پزشک معتمد معرفی می‌شوند.

این آیین‌نامه در «۲۸» ماده و با امضای اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور، برای اجرا به وزارتخانه‌های دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت امور خارجه ابلاغ شده است.

برای استفاده و خواندن متن مصوبه و جزئیات آیین‌نامه، می‌توانید به اینجا بروید.

بالا