• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخت لبو

paeze91

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 اکتبر 2012
نوشته‌ها
37
لایک‌ها
13
بنداز تو پلو پز
mellowsmiley.gif


بعد که پخت ببر بیرون با دوستت بخورید هوام سرد باشه
happysmiley.gif


نمک فراموش نشه
mellowsmiley.gif
 

Chairman

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
191
لایک‌ها
64
محل سکونت
█████████████████████████ ████████████████████████
توی پلوپز و زودپز که نمیشه ! آخه لبو کف میکنه موقع پختن .

یه قابلمه پر از آب میخواد که لبوها رو بندازی توش و بزاری روی شعله .

فقط لبو پختن خیلی گاز رو کثیف کینه آخه هی کف میکنه میریزه روی گاز .

و لبو رو با نمک نیخورن اون شلغم و خیاره که با نمک میخورن .
 

chance

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2011
نوشته‌ها
183
لایک‌ها
119
محل سکونت
UK

paeze91

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 اکتبر 2012
نوشته‌ها
37
لایک‌ها
13
ما لبو با نمک میخوریم :p
 

تهرانی

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,007
لایک‌ها
2,351
ولی از شوخی گذشته هیشکی مثل این چرخ دستیا نمیتونه لبو بپزه ! چرخ های شمرون همشون از یکی میرن صبح ها لبو میگیرن ,یارو تو تجریشه دیگای غولی گذاشته و اینا صبح میرن تو صف و نوبتی میگیرن و پخش میشن تو شمرون..خیلی صحنه جالبیه

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
 

fzahrab

Registered User
تاریخ عضویت
9 مارس 2012
نوشته‌ها
1,574
لایک‌ها
277
واقعا با نظر دوستمون موافقم نمی دونم اونها چیکار میکنن که لبوشون خوشمزه میشه
 

dollar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2012
نوشته‌ها
501
لایک‌ها
1,639

jillehjan

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2012
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
4
چغندر رو بشوری و فرچه بکشی و با پوست توی زودپز با چند قاشق شکر و کمی اب عالی میشه اینجوری رنگش رو از دست نمیده.
راز خوشمزگی لبوی چرخیا تو کهنگیشه اگه لبو پخته رو فردا دوباره بذاری جوش بزنه بخوری همون میشه
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
من فقط تمیز می شورم و برس ظرف شویی می کشم روش که تمیز بشه توی آب زیاد حرارت ملایم 4-5 ساعت قل می خوره بعد آماده اس!!!

هرگز از بیرون نخرید واقعا آلوده هستند از هر نظر چه طبخشش چه ارایه اش به مشتری اون همه ام توی گرد و خاک و سرب هوا و سرفه عطسه مردم هستند
 

DVB_SS2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 آگوست 2011
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
8
بهترین حالت طبخ لبو تنوره اکثرا مدین نانوایی های سنگکی بعد زا پخت شبانشونن براشون میذاره تو تنور, تنوری که میشه اونقوت خوردن داره اب پزش خوب نیست مثلا مقایسه کنید مرغ اب پز طعمش بهتره یا کبابی؟
 
بالا