• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخش زنده جام جهانی 2010

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا پخش امثال تلویزیون حیرت اوره . اول اینکه بازی رو از رخت کن کامل نشون میدن (حتی سرود ملی تیم ها بدون اینکه کسی روی تصاویر حرف بزنه طبق معمول) تا بعد از بازی . حتی trt هم بعد بازی بازی رو قطع کرد و رفت رو تبلیغ ولی تی وی خودمون حتی دعای بازیکن های ساحل عاج رو نشون داد . سانسور هم که فوق العاده کم شده . فقط یه صحنه دیشب دخترا داشتن بوس میفرستادن سانسور کرد و حتی زن ها موقع بپر بالا هم نشون میده . حتی وقتی بازیکن نیوزلند امروز پیراهنش رو در آورد نشون داد . دیگه چی میخوای ؟! وقتی صدا و سیما بده باید بگیم بده ولی وقتی پخشش خوبه دیگه واقعا گیر دادن بهش نشان حماقته . میمونه بحث گزارشگر ها که اونم خیابانی رو حذف کنی باقی جز عادل و مزدک متوسطن . کاریش هم نمیشه کرد . مفسر ها هم که بحث نمیکنیم در موردشون ولی پخش عالیه .
خیلی جالبه چون اکثر نظراتتو عیناً من تو پستای قبلی خودم گفته بودم
ولی نمیشه فکر کنی که اینا دیگه به همین روند ادامه میدن همیشه نشون دادن هروقت دلشون بخواد با یه بی برنامگی حال همه ملتو میگیرن ! بله منم همین حرفای تورو میزنم ولی شک نکن حتی میتونن به بهانه اذان پخش زنده رو در روزهای آتی قطع کنن چون قدرت دست خودشونه فکر میکنی چنددرصد کارای اینا خواست بینندس اینا سیاست خودشونو دنبال میکنن و در یک کلام میلی هستن امروز عالی هستن منم قبول دارم اما فرداش معلوم نیست نامردی نکنن و حال ملتو نگیرن اصلی ترین بخشو که همون بالا بردن جامه رو به هزاران بهانه مسخره مثل سالهای گذشته نشون ندن ...
یه نمونه ساده تحویل ساله که همیشه یه زهرچشم با نشون ندادن لحظه دقیق تحویل سال از ملت گرفتن اینه که من میگم به اینا نمیشه اعتماد کرد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اتفاقا پخش امثال تلویزیون حیرت اوره . اول اینکه بازی رو از رخت کن کامل نشون میدن (حتی سرود ملی تیم ها بدون اینکه کسی روی تصاویر حرف بزنه طبق معمول) تا بعد از بازی . حتی trt هم بعد بازی بازی رو قطع کرد و رفت رو تبلیغ ولی تی وی خودمون حتی دعای بازیکن های ساحل عاج رو نشون داد . سانسور هم که فوق العاده کم شده . فقط یه صحنه دیشب دخترا داشتن بوس میفرستادن سانسور کرد و حتی زن ها موقع بپر بالا هم نشون میده . حتی وقتی بازیکن نیوزلند امروز پیراهنش رو در آورد نشون داد . دیگه چی میخوای ؟! وقتی صدا و سیما بده باید بگیم بده ولی وقتی پخشش خوبه دیگه واقعا گیر دادن بهش نشان حماقته . میمونه بحث گزارشگر ها که اونم خیابانی رو حذف کنی باقی جز عادل و مزدک متوسطن . کاریش هم نمیشه کرد . مفسر ها هم که بحث نمیکنیم در موردشون ولی پخش عالیه .

تلويزيون مصاحبه با كريس رونالدو رو نشون داد؟تي ار تي نشون داد:دي
چند هفته به عقب برگرد بعد اين حرفا رو بزن.همه چيز موقتيه و مي خوان من و تو رو خر كنن.چهار روز ديگه ليگ خودمون هم با سانسور نشون ميدن!
هر چی شبکه سه خوب کار کنه جای گند کاری های قبلی شو نمیگیره
فینال جام باشگاه های اروپا اینتر میلان - بایرن مونیخ کسی یادشه
لحظه ای که جام رو میخ واستن به زانتی بدن
دقيقا تاييد ميشه.
حالا تصاويرشون خوب شده.خيابوني و مزدك و عليفرد و ...كه فوتبال و زهر مار مي كنن چي؟سخنان گهربار به اصطلاح كارشناسا چي؟تورو به خدا نگاه عزيزي اومده كارشناسي مي كنه!!ادم دلش مي خواد سرشو بكوبه به ديفال.
اين چيزا واقعا حال ادمو مي گيره.كسايي كه به خودشون حق ميدن هر حرفي رو درباره ي هر كسي بزنن و از هر تيمي(كه بارسا باشه)حمايتشون رو علنا اعلام مي كنن و تيم حريف(حالا هر كي باش)تا حد شن ساي ساوه ميارن پايين.خيلي ادماي عوضي شدن!فقط فردوسي پور خودشو يه ذره كنترل مي كنه.
يه خاطره بگم:
بازي ليورپول با ليون در جام باشگاه هاي اين فصل جاوداني به صدر ميگه چرا اينقدر انتقادات از بنيتز بالاس در حالي كه تو اين 5 سال دو جام باشگاه ها اورده ولي اون ور ونگر 5 ساله هيچ جامي نياورده؟صدر با منطق و خيلي زيبا گفت كه كاري كه ونگر با ارسنال كرد قابل مقايسه با بنيتز نيست!و اين چيزا حتي با 5 سال بي جامي از بين نميره و مي بينيم كه كادر مديريتي و هوادارا هم از او حمايت مي كنن و...حالا جاوداني جمله ي اخرشو در حالي كه كم اورده بود اين جوري گفت:ولي كاري كه بنيتز تو استانبول كرد ونگر خوابشو ببينه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه بي شعور...احمق....بي همه چيز...يه ذره فكر كن داري چي ميگي!هنوز كه هنوزه م يخوام يه مشت تو دهنش بزنم پر خون شه.كودن شكم گنده!
حالا باز بگيد تي وي فلان كرد و بسار كرد!!!يه مشت جيره خور و...لا اله الا ا...

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خیلی جالبه چون اکثر نظراتتو عیناً من تو پستای قبلی خودم گفته بودم
ولی نمیشه فکر کنی که اینا دیگه به همین روند ادامه میدن همیشه نشون دادن هروقت دلشون بخواد با یه بی برنامگی حال همه ملتو میگیرن ! بله منم همین حرفای تورو میزنم ولی شک نکن حتی میتونن به بهانه اذان پخش زنده رو در روزهای آتی قطع کنن چون قدرت دست خودشونه فکر میکنی چنددرصد کارای اینا خواست بینندس اینا سیاست خودشونو دنبال میکنن و در یک کلام میلی هستن امروز عالی هستن منم قبول دارم اما فرداش معلوم نیست نامردی نکنن و حال ملتو نگیرن اصلی ترین بخشو که همون بالا بردن جامه رو به هزاران بهانه مسخره مثل سالهای گذشته نشون ندن ...
یه نمونه ساده تحویل ساله که همیشه یه زهرچشم با نشون ندادن لحظه دقیق تحویل سال از ملت گرفتن اینه که من میگم به اینا نمیشه اعتماد کرد
کار خوب خوبه کار بد بده . الان کارشون خوبه بعدا بد شد بد میگیم ازشون . حکایت آقائه است که روباهه رو میبینه میگه وای الان میاد گولم میزنه . خوب این ها میخوان خر کنن مارو ؟! کی خر میشه با این کار ها ؟! بحث من اینه پخش این دفعه جام جهانی خیلی خوبه . حالا بخاطر هواست . بخاطر آفریقای جنوبیه هر چی هست این دفعه خیلی خوبه .

vishtasp

Registered User
لایک‌ها
0
همانطور که دوستان گفتند اگر از سانبسور فوتبال ( واقعا چقدر اين جمله خنده آوره که در قرن 21 ورزش را هم سانسور ميکنند) در اين دوره کم کرده اند از خاصيت و معجزات خرداد ماهه

آقايون ميخواند مردم تو خونه بشينن و خيابون ها را به برادران بسپرند

هيچ بعيد نيست از کانال های XXL هم بين 2 نيمه فوتبال کمک بگيرند برای جذابيت بيشتر صداسيما ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هر چی شبکه سه خوب کار کنه جای گند کاری های قبلی شو نمیگیره
فینال جام باشگاه های اروپا اینتر میلان - بایرن مونیخ کسی یادشه
لحظه ای که جام رو میخ واستن به زانتی بدن :wacko::blink::eek:

ای گفتی

اون صحنه اخر صحنه بود. جام رو نشون ندادن

فردوسی پور چه تیکه ای انداخت

امروزم تو بازی برزیل کره شمالی تیکه انداخت. گفت مثل کف دست (اشاره به قطبی بود)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
الان به دستگاه دسترسي ندارم!كد تي ار تي رو بهش دادي و باز نكرد؟
براي سيگنال هم ممنون

من رای HD گفتم زده آزاد ولی قفله سیستم کدشم از این حرفا خیلی خفن تره ن ا گ ر ا 3 :دی

بازی نیوزلند اسلواکی هم 1 1 شد

دیگه مطمئن شدم که اینا دستور گرفتن زیاد س ا ن س و ر نکنن

بازیکن نیوزلند دقیقه 93 گل زد. لباسشو هم در اورد اما اصلا س ا ن س و ر نشد در حالیکه قبلا طرف دست میبرد سمت پیراهنش صحنه اهسته میومد

بازی امشب رو خوب سا ن سور کردن وسط دو نیمه که نیمه دوم داشت شروع می شد رو اصلا نشون ندادن که تصاویر جالبی هم بود:دی

//

راستی بچه ها ل ید ر موقع فوتبال امشب با کد قدیمی کار می کرد دوستان هنوز مشکل بسته بودن شبکه رو دارن؟

البته امروز سر بازی پرتقال ل ی در من هم سیگنالش خراب بود که فکر کنم کلا مشکل از شبکه و غیره بوده:دی

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
بچه ها امشب دقیقه ی 70 بازی برزیل کانال TRT1 واسه من کد شد و دیگه پخش نکرد
کسی همچین مشکلی مثل من داشت؟

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار خوب خوبه کار بد بده . الان کارشون خوبه بعدا بد شد بد میگیم ازشون . حکایت آقائه است که روباهه رو میبینه میگه وای الان میاد گولم میزنه . خوب این ها میخوان خر کنن مارو ؟! کی خر میشه با این کار ها ؟! بحث من اینه پخش این دفعه جام جهانی خیلی خوبه . حالا بخاطر هواست . بخاطر آفریقای جنوبیه هر چی هست این دفعه خیلی خوبه .
ببین من هیچوقت همچین حرفی نزدم که الان بدن به خاطر اینکه در آینده بد میشن من میگم امیدوار نباش به این روندشون ادامه بدن چون قوانین طوریه که خیلی چیزارو باید س . ن س . و ر کرد و به هرحال کمو زیاد داره ولی همچنان برقراره وگرنه از اولشم حرفم این بود که خیلی کیفیت امسال عالی شده

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینم لیست پخش چهارشنبه
--------------------------

هندوراس - شیلی
ساعت 16:00

ترک
1TV (Georgian TV)
TRT

ها تب رد
Lider TV
----------
Al Jazeera Sport +10
Al Jazeera Sport World Cup

نا یل ست
Al Jazeera Sport 2

اسپانیا - سویس
ساعت 18:30

ترک
1TV (Georgian TV)
TRT

ها تب رد
Lider TV
----------
Al Jazeera Sport +9

آفریقای جنوبي - اروگوئه
ساعت 23:00

ترک
1TV (Georgian TV)
TRT

ها تب رد
Rai Uno
Lider TV

----------

**پ.ن:دوستان TRT 1 دو تا فرکانس داره یکیش کل ایران رو پوشش می ده و سیگنال عالی داره( 11096 30000H) و دومیش هم (11919 24444V ) که کل ایران رو پوشش نمی ده:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

آره / منم همین بالا بر سرم نازل شد. لیدر هم که بمب بارون بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
براي من هم اين اتفاق افتاد و اين بار اول نبود!دفعه اول كه اين جور شد كلا كانال قفل شد و يه تغيير كوچيك تو كدش دادم درست شد.مال من يه كد دو رقمي هم مي خواد كه عوضش كرد و درست شد.اما ديشبيه خود به خود درست شد!امروز از بيرون اومدم زدم ته ره ته(به قول تركا:دي)و ديدم كه كانال داره بازي رو نشون ميده!!!كلا زياد بازي در مياره.در حالي كه با ليدر هيچ مشكلي ندارم و صاف و بدون باران هاي مصنوعي:دي مي بينم:دي
حالا مال شما همچنان قفله؟كد دو رقمي هم مي خواد مال شما؟

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
براي من هم اين اتفاق افتاد و اين بار اول نبود!دفعه اول كه اين جور شد كلا كانال قفل شد و يه تغيير كوچيك تو كدش دادم درست شد.مال من يه كد دو رقمي هم مي خواد كه عوضش كرد و درست شد.اما ديشبيه خود به خود درست شد!امروز از بيرون اومدم زدم ته ره ته(به قول تركا:دي)و ديدم كه كانال داره بازي رو نشون ميده!!!كلا زياد بازي در مياره.در حالي كه با ليدر هيچ مشكلي ندارم و صاف و بدون باران هاي مصنوعي:دي مي بينم:دي
من تو قسمت biss رسی*ورم فقط باید فرکانس، سرویس آیدی، نوع ست*لایت و کد 16 رقمی رو بدم
کد دو رقمی نداره جایی که بخوام وارد کنم
شما الان اگه کلا برای این شبکه کد وارد نکنی، چیزی پخش نمی کنه؟
من فکر می کنم پخشش فری هست و ربطی به کد نداره؟ واسه همین بعضی وقتا قطع میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی اسپانیا سویس رو لایدر پخش کرد. من راحت دیدمش

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
همونطور که قبلا گفتم 2 تا TRT1 روی ترک/ست هست. از اونی که همیشه فری هست استفاده کنید.
توی تهران هر دو فرکانس به راحتی دریافت میشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

امروز درست شده بود. هر دوتا رو کامل نشون داد.
من فکر میکنم قفل میشه چون همیشه اول بازی (بعد از سرود ملی) یه سکته داره. تصویر یه لحظه ثابت میشه و بعد دوباره اوضاع خوب میشه. این اتفاق در اول نیمه دوم هم میوفته و همینطور پایان هر دو نیمه.
حالا که خوبه/
من همچنان قدر دان هستم تا ببینیم کی قطع میشه که زبان به دشنام بگشایانیم.

لیدر من انگار همش فیلم جنگی نشون میده وقتی میزنی اونقدر به قول شما باران مصنوعی داره که قاشق چنگالهای تو آشپزخونه هم به رعشه در میان. این لیدر همین یه فرکانس رو داره؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینم لیست پخش پنجشنبه
--------------------------

ارژانتين - كره جنوبي
ساعت 16:00

ترک
1TV (Georgian TV)