dashmojtaba
کاربر تازه وارد
خیلی جالبه چون اکثر نظراتتو عیناً من تو پستای قبلی خودم گفته بودماتفاقا پخش امثال تلویزیون حیرت اوره . اول اینکه بازی رو از رخت کن کامل نشون میدن (حتی سرود ملی تیم ها بدون اینکه کسی روی تصاویر حرف بزنه طبق معمول) تا بعد از بازی . حتی trt هم بعد بازی بازی رو قطع کرد و رفت رو تبلیغ ولی تی وی خودمون حتی دعای بازیکن های ساحل عاج رو نشون داد . سانسور هم که فوق العاده کم شده . فقط یه صحنه دیشب دخترا داشتن بوس میفرستادن سانسور کرد و حتی زن ها موقع بپر بالا هم نشون میده . حتی وقتی بازیکن نیوزلند امروز پیراهنش رو در آورد نشون داد . دیگه چی میخوای ؟! وقتی صدا و سیما بده باید بگیم بده ولی وقتی پخشش خوبه دیگه واقعا گیر دادن بهش نشان حماقته . میمونه بحث گزارشگر ها که اونم خیابانی رو حذف کنی باقی جز عادل و مزدک متوسطن . کاریش هم نمیشه کرد . مفسر ها هم که بحث نمیکنیم در موردشون ولی پخش عالیه .
ولی نمیشه فکر کنی که اینا دیگه به همین روند ادامه میدن همیشه نشون دادن هروقت دلشون بخواد با یه بی برنامگی حال همه ملتو میگیرن ! بله منم همین حرفای تورو میزنم ولی شک نکن حتی میتونن به بهانه اذان پخش زنده رو در روزهای آتی قطع کنن چون قدرت دست خودشونه فکر میکنی چنددرصد کارای اینا خواست بینندس اینا سیاست خودشونو دنبال میکنن و در یک کلام میلی هستن امروز عالی هستن منم قبول دارم اما فرداش معلوم نیست نامردی نکنن و حال ملتو نگیرن اصلی ترین بخشو که همون بالا بردن جامه رو به هزاران بهانه مسخره مثل سالهای گذشته نشون ندن ...
یه نمونه ساده تحویل ساله که همیشه یه زهرچشم با نشون ندادن لحظه دقیق تحویل سال از ملت گرفتن اینه که من میگم به اینا نمیشه اعتماد کرد