باید کدی رو که جلوش نوشته اکتیوه را وارد کنی .
یعنی اون 2 خط دیگه d,e رو پاک کنم ؟
باید کدی رو که جلوش نوشته اکتیوه را وارد کنی .
دوست من شايد مهمترين نكته تو زمينه كد دادن به ر/س/ي/و/ر اين باشه كه از چه طريقي به منوي كدها بري!مثلا براي دستگاه i-class خودم بايد گزينه ي منو از ريموت كنترل رو بزني و بري روي گزينه ي سوم و اعداد:1،2،3،4 وارد كني كه يه منو باز ميشه كه انواع كدها رو نشون ميده و تو ميري تو قسمت BISS وبقيه كارها كه بچه ها هوار بار گفتن.بچه ها یکی نمیاد همت کنه از اول تا آخر یه توضیحی بده به ما ببینیم چه جوری کد بدیم ؟ من صفر صفرم اصلاً پروگرام کردنم بلد نیستم م ا ه و ا ر م ا س ت ا ر س ت ه !
البته فکر کنم اکثر بچه ها اینقد اینجا پست زدن که یه کم سخته ولی به خدا اگر در همون پست اول یه توضیح خیلی ساده و کامل بگذارید خیلی راحتتر میشه کار بقیه ...
سروش جان
من ت ر ک س ت ندارم
فقط ن ا ی ل و ها ت ب رد
راستی دوستان این شبکه های رای که باز میشه فرکانسش 11766v 27500 هستش ها اشتباهی فرکانس 10992 v 27500 رو وارد نکنید الانم قفله برید ببینید می تونید باز کنید یا نه
خب چرا روی نایل نمیگیری ؟ الجزیره
تف به این شانس ما
من روی 11766 اصلا کانالها رو ندارم
فقط روی 10992 میاد![]()
الجزيره كه قفله بدجوري هم قفله!با كد دستي باز نميشه!فقط شيرينگ!خب چرا روی نایل نمیگیری ؟ الجزیره
دوستان بیخیال هات بشید. فقط برید روی ترک. من حتی فکر می کنم TRT موقع پخش کد نبود. ریدیوهد شما یه تست بکن ببین حرف من درسته یا نه . حتی اگر هم کد بشه همون 150 که برای 6-7 سال پیشه شبکه ها رو باز می کنه .
جناب mehrdad201 شما که دو تا دیش داری خب یکیشو بذار ترک . اینقدر هم خودتو عذاب نده .
الجزیره که مجانی نشون نمیده ! اینهمه خرج کرده و کانال HD و 3D راه انداخته . حالا بیاد مجانی پخش کنه !؟
چرا TRT بعد از چند دقیقه کد شد.دوستان بیخیال هات بشید. فقط برید روی ترک. من حتی فکر می کنم TRT موقع پخش کد نبود. ریدیوهد شما یه تست بکن ببین حرف من درسته یا نه .
کد بیس داره دیگه باید کدش رو وارد کنید (کدش رو گذاشته بودم):دیچرا TRT بعد از چند دقیقه کد شد.