آهان/ پس هیچی/ من ندارم.
اصلا نمیدونستم همچین جهتی هم هست.
من ترک و هاتبرد و عرب دارم. هیچی گیرم نمیاد؟ اسمایلی غصه
اگه ترک رو داری پس Rustavi2 و 1TV Georgia رو هم داری. پس میتونی 1-2 تا از بازی ها رو ببینی
آهان/ پس هیچی/ من ندارم.
اصلا نمیدونستم همچین جهتی هم هست.
من ترک و هاتبرد و عرب دارم. هیچی گیرم نمیاد؟ اسمایلی غصه
اگه ترک رو داری پس Rustavi2 و 1TV Georgia رو هم داری. پس میتونی 1-2 تا از بازی ها رو ببینی
آره دارم / تی وی جورجیا رو میدونم اون یکی رو یادم نیست.
کد میشن؟ یا فیریه؟
شرمنده امیر جان اگه کد میشه/ کدش رو از کجا گیر بیارم؟ یا اگه میدونی لطف کن :happy:
Rustavi 2 ... 0067 - DB A5 45 00 FD E3 62 00
1TV Georgia ... 0001 - 00 20 05 00 00 19 56 00
فکر کنم کد میشن.
دشمنت. خدمت شما :
کد:Rustavi 2 ... 0067 - DB A5 45 00 FD E3 62 00 1TV Georgia ... 0001 - 00 20 05 00 00 19 56 00
ممنون امیر جان/ خیلی لطف کردی
لیدر هم نشون داد.
همینطور تا پایان جام بشه پیش رفت عالیه.
میتونی رو همین جهت ها یه کانال هم به هم بدی برای دیدن بازیهای یووه؟ یا بهم آدرس بده از چه سایتهایی میتونم پیدا کنم.
بازم ممنون به شدت
سلام
آقا من نتونستم این Rustavi 2 رو روی ترک بگیرم، یعنی فرکانسشو میدم، اما Quality نمیده
NTV و NTV Spor و ... رو ترک می گیرم، اما روستاوی 2 رو نه، فرکانسش خیلی ضعیفه؟
همین طور tv georgia
در ضمن من هر چی کد میدم واسه این Id Man بازم باز نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
اهواز. هایویونسلام
فرکانسش ضعیفه. شما کجای ایرانی ؟
دستگاهت چیه ؟
اهواز. هایویون
[URL]http://asrejavaan.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=274[/URL]
لیدر روی هات ؟
کلا لیگ ایتالیا امسال تحریم شده از طرف شبکه های ترک. البته امتیازش رو Fox TV خریده ولی خیلی ناقص پخش می کنه و البته بازی های غیر مهم. مثلا یکشنبه میخواد بازی باری-کالیاری رو نشون بده !
البته شاید بازی ها رو به صورت غیر زنده نشون بده که باید سایتش رو چک کنی .
سایت هم یکی از دوستان معرفی کرد : liveonsat.com .
وارد شدی. سمت چپ بالا نوشته Daily TV . بری روش یه لیست از روزها باز میشه. برای هر روزی رو که خواستی انتخاب کن و تمام. تنها نکته اش اینه که شبکه های مجانی رنگش قرمز هست نه آبی.
علاوه بر اون سایت اینجا هم خوبه .
با توجه به بیم غربی تر*کست گرفتنش اونجا سخته. البته شاید با دیش بزرگتر یا افست بتونی بگیری.
برای کد، اینجا بخش مربوط به دستگاهت هست :
اگه نتونستی چیزی پیدا کنی بگو تا یه فکر دیگه بکنیم .کد:[URL]http://asrejavaan.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=274[/URL]
-------------
چند شبکه برای بازی رم - بایرن اضافه شد :
بایرن مونیخ - رم
RAI Due ( شاید مثل چند بار گذشته یه ویدئوی تکراری رو هی پخش کنه )
1TV Georgia
ORTM
این شبکه آخریه روی 7 درجه شرقی هست .مشخصات 11346 H 27500 2/3
کد دهی رو به سیستم بلدم، فقط دستگاه من کد 16 رقمی می خواد، اما کدی که شما واسه Id man گذاشتی 32 رقمی بود. در ضمن لطف کن فرکانس لیدر تی وی رو بذار، مث اینکه بازی ها رو پخش می کنه
این سیستم کددهی دستگاه منهتو قسمت کد دهی یه جای 2 رقمی دارید یا نه ؟ کلا چند تا قسمت داره هر ردیفش ؟
12149 V 27500 3/4
NTV رو من بدون کد هم می گیرم. فک کنم بخاطر آپگرید بودن دستگاهه!این کانال NTV TURKEY رو من هر کاری کردم نشد بگیرم
این کانال NTV TURKEY رو من هر کاری کردم نشد بگیرم
این سیستم کددهی دستگاه منه
![]()
قابل توجه دوستان
یه مدتی هست که سافتکمی برای رسیورهای مختلف اومده که قابلیت بازگشایی بسیاری از شبکه ها را دارا می باشد.که بسیاری از شبکه هایی که با کد بیس قفل می شوند هم در آن به چشم می خورد.ضمنا این سافتکم قابلیت اصلیش بازگشایی پکیجی در هاتبرد هست که یک سری شبکه های بدرد نخور فرانسوی رو باز می کنه که در میانش شبکه ORTM هم هست که می تونید جام باشگاه ها رو از این شبکه ببینید.
دوستانی که برای باز کردن شبکه ها مثل خود(در گذشته)با انواع و اقسام مشکلات مواجه بوده اند حتما از این سافتکم استفاده کنند.
برای دانلود و طریقه استفاده هم از سایت عصر جوان استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید
مرسی. تست می کنم ببینم چی میشه!اون چیزی که به ذهن من میرسه اینه :
زمانی که روی idman هستی این منو رو بیار بعد 16 (1234560065432100) رقم اول رو وارد کن و زمان بازی تست کن باز میشه یا نه ؟
اگه تست کردی و باز نشد تو قسمت اول نام ماه*واره رو مشخص کن. سپس فرکانس idman که 10968 هست رو بده و اون عدد بعدی رو هم 002 یا 0002 بده . تو قسمت بعدی هم 16 تا کد اولش رو بده.
امروز ساعت 18:30 که بازی مستقیم قراره پخش کنه تست کن. امیدوارم یکی از موارد بالا جواب بده
:heart::heart::heart:ضمنا آقا سروش درگیر امضات هم هستیم.یکی از تاثیر گذار ترین فیلم های عمرم بود!با بازی های فوق العاده.دنیرو،کریستوفر واکن،بانو مریل استریپ و...