• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخش زنده فوتبال

با پخش مسابقات بوندسلیگا و تیم بایرن مونیخ از شبکه سه موافقید؟

• Total voters
    174

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
خوشبختانه یا متاسفانه دیگه روی شبکه 3 برای بازیهای خارجی نباید حساب باز کرد . فردوسی پور هم تو نود کنایه زد به این موضوع !
فکر کنم لیگ قهرمانان رو LIDER TV روی هات نشون بده و کدش هم اینه :

A3 31 30 04 61 67 82 4A

.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خاک بر سرشون حالا اگه پول میدادن یه چیزی میگفتیم زورشون میادپول بدن بخرن

اینا دزدیشم پخش نمیکنند

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
کانال Rai1 ایتالیا هم بازی مارسی و اینتر رو زنده نشون میده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این فرکانس لیدر رو کسی داره ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سریال مسخره گیر اوردن هر شب میکنن تو حلقمون! خب مثل آدم فوتبال رو پخش کن 4 نفر سرگرم بشن.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
کسی راه حلی داره از شبکه های خارجی ببینیم ؟
پ.ن : بلد نیستم چجوری باز کنم راهنمایی کنید اجرتون با آقا :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
کسی راه حلی داره از شبکه های خارجی ببینیم ؟
پ.ن : بلد نیستم چجوری باز کنم راهنمایی کنید اجرتون با آقا :دی

راه که داره منتها نمیصرفه .
باید کلی پول بدی کارت شبکه ها رو بخری !
البته تک و توک شبکه هایی مثل لیدر راحت باز میشن یا چند تا آفریقایی که روی w3 هستن و بعضی بازیها رو رایگان پخش میکنن .
شیرینگ اینترنتی هم خوبه . جز اینها راه دیگه ای نداره ، مطمئن باش ;)

.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
شبکه سوم به سمت ملی شدن ...
football.jpg

در سال های نه چندان دور بعد از ظهر روزهای شنبه و یک شنبه ی هر هفته خود را برای دیدن مسابقات فوتبال ایتالیا و انگلیس به خانه می رساندیم تا بتوانیم شاهد هنرنمایی ستارگان فوتبال اروپا باشیم اما سیاست پخش مستقیم مسابقات اروپایی به صورت زنده از شبکه سوم سیما هر روز شاهد افت شدیدی بود و طی چند فصل اخیر شاهد پخش این مسابقات در زمان شب بودیم و دیگر خبری از پخش زنده فوتبال ایتالیا در بعدازظهر ها نبود.

هر چند شب ها به دیدن بازی های یک طرفه و تکراری بارسلونا عادت کرده بودیم اما هر از گاهی می توانستیم امیدی برای دیدن بازی های مهم فوتبال ایتالیا و اسپانیا داشته باشیم اما آرام آرام این امید از طرفداران فوتبال اروپا گرفته شد و حتی بازیهای تیم های مورد علاقه ی آقایان نیز پخش نشد.

طی چند شب گذشته مسابقات فوتبال جای خود را به برنامه های طنز شبکه ی سوم سیما داده که در جایگاه خود مهم شمرده می شود اما هنگامی که این برنامه ها جایگزین هنرنمایی ستارگانی نظیر پیرلو - زلاتان - پاتو - دل پیرو - ژاوی - رونالدو و ... می دهند ارزش واقعی خود را از دست می دهند.

نمی توان این موضوع را کتمان کرد که مدیران شبکه سوم سیما از علاقه ی وافر مردم جمهوری اسلامی ایران به پخش زنده ی مسابقات اروپایی آگاه نیستند اما باز هم شاهد نادیده گرفتن علایق مردمی هستند و تنها به فکر پخش برنامه های تاریخ گذشته خود هستند که بدون شک بازدید کنندگان خاصر در آن وقت شب دارد.

بدون شک اعتراض من و شما تغییری در نظر مدیران محترم شبکه سوم سیما نخواهد داشت اما ما باید بر اساس وظیفه ی خود از حق طبیعی خود دفاع کنیم تا نشان دهیم سیاست مدیران سیما در این راستا اشتباه است و آنها راهی را می روند که مردم دوست ندارند و تنها به فکر هدف های خود هستند نه بینندگان محترم.

از پخش نشدن دیدار حساس دو تیم بارسا - اوساسونا می گذریم، نگاهی هم به مسابقات فوتبال جام باشگاه های اروپا نمی اندازیم اما می توان از دیدار حساس و مهم دو تیم میلان و یوونتوس در سری آ گذاشت ؟ دو تیمی که با کمترین فاصله در صدر جدول در حال رقابت هستند و نه تنها فوتبال دوستان ایتالیایی بلکه تمامی هواداران فوتبال علاقه مند به دیدن این بازی هستند.

شاید اعتراض شما به نحوه ی پخش عملکرد مسابقات فوتبال اروپایی در زمان حال تاثیری نداشته باشد اما شاید در آینده بتوانیم شاهد پخش بهتر و مناسب تر این مسابقات از شبکه سوم سیما باشیم.

لطفا اعتراضات خود را در یک حرکت همگانی به گوش مسئولان صدا و سیما برسانید تا به وظیفه ی خود عمل کرده باشیم.

کلیک کنید!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اصلا دیدن فوتبال از شبکه 3 لذتی نداره. دیشب برداشتن صدای یه بازی دیگه رو گذاشتن رو بازی منچستر - آژاکس !!!
تا وقتی این همه شبکه آزاد و رایگان هست دیگه نیازی به شبکه 3 نیست. حداقل برای من و امثال من که به مهپاره دسترسی داریم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میخان پخش کنن میخان هم نکنن
من که اصلا از شبکه 3 بازیهارو نمیبینم حتی اگر شده از اینترنت ببینم!
ضمن اینکه گذشته از همه این مسائل پخش بازیها از طرف اینا کاملا سلیقه ای هست مثلا بازی من سیتی آرسنال رو پخش نکرد بجاس بارسلونا رائو وائکانو رو پخش کردن!
و مورد دیگه هم گزارشگرای روی اعصاب ایرانی هستن ...

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
میخان پخش کنن میخان هم نکنن
من که اصلا از شبکه 3 بازیهارو نمیبینم حتی اگر شده از اینترنت ببینم!
ضمن اینکه گذشته از همه این مسائل پخش بازیها از طرف اینا کاملا سلیقه ای هست مثلا بازی من سیتی آرسنال رو پخش نکرد بجاس بارسلونا رائو وائکانو رو پخش کردن!
و مورد دیگه هم گزارشگرای روی اعصاب ایرانی هستن ...

با وضعیت اینترنت فعلی که نمیشه آنلاین نگاه کرد
گاهی اوقات تو مسیر عرب ست بعضی کانال های ورزشی پخش مستقیم داره ( ببین کارمون به کجا رسیده )

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
با وضعیت اینترنت فعلی که نمیشه آنلاین نگاه کرد
گاهی اوقات تو مسیر عرب ست بعضی کانال های ورزشی پخش مستقیم داره ( ببین کارمون به کجا رسیده )

آره منم حتی الامکان از همونا میبینم
البته الان سرعت استریم خراب شده وگرنه تا همین یه ماه پیش من با کیفیت بالا میدیدم بدون مشکل

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دوستان مسئله ای که هست اینجاست که همه نمی توانند از طریق شبکه های جهت های دیگه یا اصلا از طریق م بازی ها رو ببینند و همین شبکه 3 هم براشون قنیمته , متاسفانه الان کاری کردن که نه آنلاین بشه دید بازی ها رو نه از طریق شیرینگ :(

یک شبکه ورزش هم قرار بود برقرار بشه که هنوز هم در همون حد قرار بود باقی مونده , آخه این سریال طنز شبکه سه ساعت 11 چیه که به جای بازی یووه میلان قراره پخش بشه ؟ قبلا اگه بارسلونا بازی نداشت فوتبال های دیگر رو پخش می کردند الان اصلا بازی های بارسلونا هم کنار گذاشتند :D

البته باید گفت که کلا اینا همه چیزشون به هم می یاد:hmm:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
امشب فوتبال پخش زنده شبکه های TRT یا الکاس و... رایگان داریم؟؟

1000

Registered User
لایک‌ها
5
برنامه شنبه 6 اسفند 90

بوندسلیگا آلمان: هفته ۲۳
ساعت ۱۸:۰۰ / کلن - بایرلورکوزن / پخش زنده از کانال‌های TRT Haber و TRT HD در ترک‌ست
ساعت ۱۸:۰۰ / آگسبورگ - هرتابرلین / پخش زنده از کانال Dubai Sports 2 در عرب‌ست و نایل‌ست
ساعت ۲۱:۰۰ / وردربرمن - نورنبرگ / پخش زنده از کانال Dubai Sports 2 در عرب‌ست و نایل‌ست و TRT HD در ترک‌ست

لیگ برتر انگلیس: هفته ۲۶
ساعت ۱۸:۳۰ / چلسی - بولتون / پخش زنده از کانال Idman در ترک‌ست و RTS1 در یوتل‌ست W3A
ساعت ۲۱:۰۰ / منچسترسیتی - بلکبرن / پخش زنده از کانال Idman در ترک‌ست

سری آ ایتالیا: هفته ۲۵
ساعت ۲۳:۱۵ / میلان - یوونتوس / پخش زنده از کانال‌های Ictimai و Raahe Farda در ترک‌ست

لاشامپیونه فرانسه: هفته ۲۵
ساعت ۲۱:۳۰ / مون پلیه - بوردو / پخش زنده از کانال TV5 Monde در عرب‌ست و نایل‌ست

لالیگا اسپانیا: هفته ۲۵
ساعت ۰۰:۳۰ بامداد یک‌شنبه / اسپانیول - لوانته / پخش زنده از کانال‌های Idman و NTV Spor در ترک‌ست

منبع: پخش زنده فوتبال از کانال‌های ماهواره ای

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
راه که داره منتها نمیصرفه .
باید کلی پول بدی کارت شبکه ها رو بخری !
البته تک و توک شبکه هایی مثل لیدر راحت باز میشن یا چند تا آفریقایی که روی w3 هستن و بعضی بازیها رو رایگان پخش میکنن .
شیرینگ اینترنتی هم خوبه . جز اینها راه دیگه ای نداره ، مطمئن باش ;)

.

ممنون بابت توضیحات
لیدرو چطوری میشه باز کرد ؟
پ.ن: از آنتن و اینا صفرم :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
ممنون بابت توضیحات
لیدرو چطوری میشه باز کرد ؟
پ.ن: از آنتن و اینا صفرم :دی

در حالت عادی بازه . موقع پخش لیگ قهرمانان اروپا کد میشه که کدش رو باید به دستگاه وارد کنید .
نحوه وارد کردنش رو نمیدونم . کدش اگه تغییر نکرده باشه اینه :

A3 31 30 04 61 67 82 4A

.

بالا