• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخش زنده فوتبال

با پخش مسابقات بوندسلیگا و تیم بایرن مونیخ از شبکه سه موافقید؟


  • Total voters
    174

soroushX

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
419
لایک‌ها
271
سلام
دوستان کانال Rahe-farda رو ترکیه داره بازی رو میده
کیفیتش آن چنان خوب نیست، اما از هیچی بهتره
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
35
محل سکونت
Tehran
کانال NTV Spor بازی اوساسونا و والنسیا رو میده
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
35
محل سکونت
Tehran
کانال دوبی اسپورت 2 رو عرب ست و دوبی اسپورت در هاتبرد بازی الاهلی و آ ث میلان رو پخش میکنه
علی کریمی با شماره 88 از ابتدا ثابت بود و نیمه اول رو کامل بازی کرد
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
آرسنال هم مانند تیم های ایتالیایی مدت هاست که بازی های مهم خود را در شبکه سوم نمیبیند ....
مدتی است به پخش بازی های دو تیم بارسلونا - رئال مادرید از شبکه ی سه سیمای جمهوری اسلامی ایران عادت کرده ایم و این کار تا حدی بالا گرفته که طرفداران دیگر تیم ها اسم شبکه ی سه را به بارسا تی وی تغییر داده اند و به نظر می رسد مسئولان شبکه ی سه ارزش و اهمیتی برای طرفداران دیگر تیم ها به خصوص طرفداران فوتبال کشور ایتالیا قائل نیستند.

این غرض ورزی مسئولان شبکه ی سه هنگامی بالا گرفت که در کمال تعجب دیدار حساس دو تیم یوونتوس - لاتزیو که در مکان های دوم و سوم جدول سری آ قرار داشتند را پخش نکرده و همانند همیشه تمام تمرکز و حواس خود را به دیدارهای باشگاه بارسا معطوف کردند و بازی بدون حساسیت بارسلونا یک تیم بی نام و نشان پخش شد و این موضوع یعنی بی احترامی محض به طرفداران فوتبال ایتالیا.

//این موضوع برای آرسنال هم زیاد رخ داده بازی های مهمی مثل آرسنال - منچستریونایتد ، آرسنال - چلسی و آرسنال - لیورپول هرگز به صورت مستقیم پخش نشد .

ناگفته نماند که این اتفاق در هفته های گذشته نیز رخ داده بود و محبوبیت تیم بارسا در شبکه ی سه به حدی بالا رفته بود که برنامه ی ورزشی - فیلم - سریال و اخبار شبکه ی سه سیما به علت پخش بازی های بارسلونا تغییر پیدا می کرد اما برای دیدارهای حساس تیم های کشور ایتالیا ( و لیگ برتر ، خصوصا آرسنال ) هیچ برنامه ای در دست نبود و تمامی برنامه های شبکه سه بدون تغییر پخش و توجهی به دیدارهای حساس سری آ نمی شد اما طرفداران فوتبال ایتالیا تصور نمی کردند دیدار حساس و دیدنی یوونتوس - لاتزیو به خاطر یک دیدار معمولی باشگاه بارسا پخش نشود.

مشخص نیست ملاک مسئولان شبکه ی سه سیما برای پخش زنده ی مسابقات فوتبال چه می باشد. ایا تعداد هوادار ملاک اصلی تهیه کنندگان برنامه های ورزشی می باشد ؟ ایا زیبا بازی کردن تیم ها در اولویت قرار دارد ؟ شاید هم پخش دیدارهای تیم مورد علاقه ی خود از شبکه سه در صدر قرار دارد.

به نظر شما تیم های رئال و بارسا در ایران طرفدار بیشتری در اختیار دارند یا تیم های اینتر میلان - رم - میلان - یوونتوس - فیورنتینا و لاتزیو ( تیم های لیگ برتری هم جای خود را دارند ) ؟ مگر سر شماری تعداد طرفداران تیم های خارجی در ایران جایی به ثبت رسیده که بر این مبنا اقدام به پخش بازی ها از شبکه سه می کنند ؟

تنها سر شماری تعداد طرفداران تیم های خارجی در ایران توسط روزنامه ی خبر ورزشی انجام شد که دو تیم یوونتوس و بارسلونا به صورت مشترک در صدر قرار گرفتند و بعد از ان رئال تنها تیم اسپانیایی حاضر در ان لیست بود و از کشور ایتالیا تیم های اینتر میلان - رم و میلان نیز حضور داشتند که نشان از تعداد بیشتر طرفداران فوتبال ایتالیا نسبت به اسپانیا دارد.

در صورتی که به نظر سنجی بالا نیز استناد نکنیم و برای تعداد هوادار به وب سایت های هوادارای این باشگاه ها در ایران مراجعه کنیم می توانیم به اختلاف فاحش بین تعداد بازدید کنندگان به وب سایت های تیم های اسپانیایی و ایتالیایی ( و انگلیسی ) پی برد که در این صورت باز هم شاهد کم لطفی شدید مسئولان شبکه سه به فوتبال دوستان ایتالیایی هستیم.

شاید هم ملاک مسئولان شبکه ی سه برای پخش دیدارهای زنده تماشایی بودن ان می باشد که در این صورت هم نمی توان قانع شد !!! ایا تعریف مسئولان شبکه ی سه یا همان بارسا تی وی از فوتبال زیبا یک طرفه بودن مسابقه و پیروزی پر گل یک تیم می باشد ؟ شاید هم ملاک انها حضور یک تیم در زمین باشد و به تیم حریف توجهی ندارند و بازی فوتبال را یک مسابقه ی یک طرفه قلمداد می کنند که فقط و فقط بازیکنان یک تیم در زمین فعالیت کنند و حتی تیم مقابل نیز تماشاگر نمایش یک تیم باشد و بس .

مگر طرفداران فوتبال ایتالیا چه گناهی مرتکب شده اند که همواره باید فوتبال های یک طرفه و بدون هیجان لیگ اسپانیا را مشاهده کنند ؟؟ این حرکت مسئولان ورزش شبکه سه بیشتر به عناد با فوتبال ایتالیا ( و بی تردید تیم آرسنال ) شبیه است تا توجه به لیگ اسپانیا ! تمامی فوتبال دوستان جمهوری اسلامی ایران بازی زیبا و تماشاگر پسند را دوست دارند اما حرکت شما در پخش مدام دیدارهای لیگ اسپانیا یکنواخت و خسته کننده شده و صدای اعتراض تمامی فوتبال دوستان غیر اسپانیایی را در اورده است.

به نظر می رسد اصل مهم برای پخش مسابقات فوتبال به صورت زنده توجه به اهمیت و خاص بودن ان دیدار دارد نه نام تیم ها که متاسفانه این اصل اساسی و مهم در شبکه ی سه در چند وقت اخیر رعایت نشده و این موضوع برای شبکه سه که هموراه سعی در راضی نگاه داشتن بینندگان خود دارد یک نقطه ضعف بزرگ به حساب می اید.

البته نا گفته نماند که مدیریت وب سایت رسمی باشگاه یوونتوس ایتالیا در ایران بر حسب وظیفه ی خود همواره گزارش لحظه به لحظه دیدارهای تیم یوونتوس را به اطلاع طرفداران خود می رساند تا کم لطفی مسئولان شبکه سه بسیار دلنواز نباشد.

مدیریت وب سایت یوونتوس دات ای ار به عنوان اولین حامی تیم های اروپایی در ایران به نمایندگی از طرف تمامی طرفداران فوتبال ایتالیا در جمهوری اسلامی ایران بدین وسیله اعتراض رسمی خود را مبنی بر عدم پوشش مناسب بازی های سری آ باشگاه های ایتالیا به اطلاع مسئولان محترم شبکه سه سیما می رساند و امیدوار هستیم این اعتراض همانند تماس های بسیار زیاد فوتبال دوستان ایتالیایی با بخش ورزشی شبکه سه سیما بی نتیجه نماند و پخش بازی های لیگ فوتبال ایتالیا که از طرفداران زیادی در کشور عزیزمان برخوردار می باشد در اولویت بیشتری نسبت به گذشته قرار گیرد.

و من الله توفیق
حسین صالحی
مدیریت وب سایت رسمی باشگاه یوونتوس در ایران
 

mzizou10

Registered User
تاریخ عضویت
28 می 2007
نوشته‌ها
66
لایک‌ها
0
درسته که بازیهای لیگ ایتالیا رو نشون نمیدن اما کلا رابطه خوبی هم با بارسلونا ندارن. چندبار شده که قرار بوده بازی بارسا رو پخش کنن اما ناگهان برنامه فرصت میاد و به جای بارسا پخش میشه. این کارو تا حالا چندبار انجام دادن مثلا بازی حساس بارسا اسپانیول.
معلوم نیست چی کار می کنن. به جای منچستر آرسنال برنامه نود رو گذاشت. یکی نیست به اینها بگه اگه میخاید فوتبال پیشرفت کنه بهتره نود پخش کنید یا دیدار حساس منچستر آرسنال. بعدش هم بازی آرسنال چلسی رو نذاشتن.
 

ari_gholi

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2009
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
4
سن
33
محل سکونت
کرمان
من بعد اون شب که بازی منچستر-چلسی رو نشون نداد دیگه واقعا امیدمو قطع کردم...فقط فوتبال رو میدیدیم که همین رو هم دیگه نمیبینیم...والا
 

ALL

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
928
لایک‌ها
18
محل سکونت
شیراز
الان مدتیه هفته ای حداقل یک بازی از بارسا دارن پخش میکنن ولی لیگ ایتالیا رو کلا بیخیال شدن علاوه بر بازی یووه و لاتزیو که دوستان تذکر دادن بازی میلان و رم هم به خاطر پخش بازی لیگ اسپانیا پخش نکردن امروز هم که صدا و سیما بی احترامی به فوتبال دوستان رو به اوج رسوند و بازی میلان و کالیاری رو که از یک هفته قبل چه در تلتکست و چه حتی روی سایت رسمی شبکه سه اعلام کرده بودن پخش میکنن رو پخش نکردن
گزارش ورزشی

-مسابقات فوتبال جام حذفی اسپانیا – بیلبائو و بارسلونا
زمان پخش: پنجشنبه 16/10/89 – ساعت 00:30

تهیه کننده: حسین زکایی
-مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا – کالیاری و میلان
زمان پخش: پنجشنبه 16/10/89 – ساعت 17:30

-مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا – اینتر و ناپولی
زمان پخش: پنجشنبه 16/10/89 – ساعت 23:15

- جام حذفی اسپانیا – لوانته و رئال مادرید (پخش با تاخیر)
زمان پخش: جمعه 17/10/89 – ساعت 00:30

مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا – دپورتیوو و بارسلونا
زمان پخش: یکشنبه 19/10/89 – ساعت 00:30 بامداد

-مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا – رئال مادرید و ویا رئال
زمان پخش: یکشنبه 19/10/89 – ساعت 21:30

-مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا- ناپولی و یونتوس
زمان پخش: یکشنبه 19/10/89 – ساعت

ضمنا مطابق همین لیستی که از سایت خودشون برداشتم بازی اینتر هم باید پخش مستقیم میشد که نشد و به جاش فیلم گذاشتن ولی همونطورکه میبینید این 10 -12 روزه 4 بازی از 2تیم پخش میشه ولی از کل لیگ های المان و ایتالیا و انگلیس 3 بازی انتخاب میشه که تا حالا هم دو تاش کنسل شده و به جای یکیش برنامه مقابله با اعتیاد و به جای یکی دیگش فیلم پخش شده.
امیدوارم این حرفها باعث ناراحتی هواداران بارسا و رئال نشه قبلا تو تایپیک میلان هم گفتم قصد انتقاد به این دو تیم نیست مسلما من هم حق خودم میبینم که دلم بخاد همه بازیهای تیم مورد علاقم رو زنده ببینم مسئله بی احترامی مسئولین شبکه سه به بقیه تیمها و هواداراشونه. در حقیقت در یک کلام برخورد سلیقه ای و بی توجهی عمدی صدا و سیما به مخاطبینش ما رو ناراحت کرده نه پخش شدن بازی تیمهایی که حقیقتا هم تیمهای بزرگ و پرطرفداری هستن .
 
Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
نه مدل انتخاب بازیهاشون خوبه

نه کیفیت پخششون ....... یعنی چشم من میترکه از بس که تصویر تاره
 

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2009
نوشته‌ها
3,343
لایک‌ها
13,020
سن
33
محل سکونت
shangri
بازی های بوندسلیگا که خیلی جذاب نیست ولی من هم با وجود اینکه طرفدار بارسا هستم و فقط هم لالیگا رو نیگا میکنم با پخش بازیهای لیگ برتر انگلیس و لیگ ایتالیا موافقم. هم باعث تنوع میشه و هم طرفدارشون خوشحال میشن. به این پخش زنده تلتکس هم اصلا اعتمادی نیست از هر پنج تا برنامه اش شیش تاش غلط از آب در می آد؟؟؟؟!!!!!!!!!!
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
35
محل سکونت
Tehran
نه مدل انتخاب بازیهاشون خوبه

نه کیفیت پخششون ....... یعنی چشم من میترکه از بس که تصویر تاره

دیشب بازی پرسپولیس رو من تو ترک ست دیدم
اصلاً کیفیتش قابل مقایسه با شبکه 3 نبود
 

senator@

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2010
نوشته‌ها
6,424
لایک‌ها
1,662
بازی بعدی پرسپولیس با آنتاليا اسپور پخش زنده شبکه 3 داره؟؟و چه ساعتی پخش میشه؟
 

MaysaM321

Registered User
تاریخ عضویت
27 می 2010
نوشته‌ها
775
لایک‌ها
44
آخه من نميدونم فوتبال ديدن از شبكه 3 اينا چه لذتي داره؟ كه شما دارين سر و كله ميشكونين!! با 20 ثانيه تاخير كه ديگه زنده حساب نميشه ... اونم با گزارش مزخرف گزارشگراش يدونه خوب داشتن كه فرستادن اوين:wacko:

لاليگا فقط ntvspor با كيفيت كاملا مطلوب 5 تا بازي هفته رو نشون ميده

سري A فقط TV8 بازي هاي مهم رو پخش ميكنه با كيفيتي در حد ...

بوندسليگا فقط DUBAI SPORTS دو تا بازيو رو شبكه HD بقيه رو هم رو 1 و 2 پوشش ميده

پرمير ليگو هم كه قربونش برم فقط PLTV (BISS با كيفيت FULL HD

بازياي ايران هم كه ارزش ديدن نداره اگه كسي دلش خواست كانال 3 پخش ميكنه :lol:
 

Rezazzzjjj

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2005
نوشته‌ها
1,879
لایک‌ها
219
الان مدتیه هفته ای حداقل یک بازی از بارسا دارن پخش میکنن ولی لیگ ایتالیا رو کلا بیخیال شدن علاوه بر بازی یووه و لاتزیو که دوستان تذکر دادن بازی میلان و رم هم به خاطر پخش بازی لیگ اسپانیا پخش نکردن امروز هم که صدا و سیما بی احترامی به فوتبال دوستان رو به اوج رسوند و بازی میلان و کالیاری رو که از یک هفته قبل چه در تلتکست و چه حتی روی سایت رسمی شبکه سه اعلام کرده بودن پخش میکنن رو پخش نکردن
گزارش ورزشی

-مسابقات فوتبال جام حذفی اسپانیا – بیلبائو و بارسلونا
زمان پخش: پنجشنبه 16/10/89 – ساعت 00:30

تهیه کننده: حسین زکایی
-مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا – کالیاری و میلان
زمان پخش: پنجشنبه 16/10/89 – ساعت 17:30

-مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا – اینتر و ناپولی
زمان پخش: پنجشنبه 16/10/89 – ساعت 23:15

- جام حذفی اسپانیا – لوانته و رئال مادرید (پخش با تاخیر)
زمان پخش: جمعه 17/10/89 – ساعت 00:30

مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا – دپورتیوو و بارسلونا
زمان پخش: یکشنبه 19/10/89 – ساعت 00:30 بامداد

-مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا – رئال مادرید و ویا رئال
زمان پخش: یکشنبه 19/10/89 – ساعت 21:30

-مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا- ناپولی و یونتوس
زمان پخش: یکشنبه 19/10/89 – ساعت

ضمنا مطابق همین لیستی که از سایت خودشون برداشتم بازی اینتر هم باید پخش مستقیم میشد که نشد و به جاش فیلم گذاشتن ولی همونطورکه میبینید این 10 -12 روزه 4 بازی از 2تیم پخش میشه ولی از کل لیگ های المان و ایتالیا و انگلیس 3 بازی انتخاب میشه که تا حالا هم دو تاش کنسل شده و به جای یکیش برنامه مقابله با اعتیاد و به جای یکی دیگش فیلم پخش شده.
امیدوارم این حرفها باعث ناراحتی هواداران بارسا و رئال نشه قبلا تو تایپیک میلان هم گفتم قصد انتقاد به این دو تیم نیست مسلما من هم حق خودم میبینم که دلم بخاد همه بازیهای تیم مورد علاقم رو زنده ببینم مسئله بی احترامی مسئولین شبکه سه به بقیه تیمها و هواداراشونه. در حقیقت در یک کلام برخورد سلیقه ای و بی توجهی عمدی صدا و سیما به مخاطبینش ما رو ناراحت کرده نه پخش شدن بازی تیمهایی که حقیقتا هم تیمهای بزرگ و پرطرفداری هستن .
حرفاتون کاملا درسته ، کلا هیچ امیدی به شبکه 3 نباید داشت،حالا جالبه بدونید خود ما طرفداراران بارسلونا هم از شبکه 3 ناراضی هستیم،مثلا از یه هفته قبل زیرنویس میکنه که بازی فلان روز پخش میشه بعد میبینیم که یه برنامه دیگه پخش میشه
بهترین کار فکر کنم این باشه که بازیا رو از این شبکه های مجانیه روی ترکست دید
 
Last edited:

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
بازی های بوندسلیگا که خیلی جذاب نیست ولی من هم با وجود اینکه طرفدار بارسا هستم و فقط هم لالیگا رو نیگا میکنم با پخش بازیهای لیگ برتر انگلیس و لیگ ایتالیا موافقم. هم باعث تنوع میشه و هم طرفدارشون خوشحال میشن. به این پخش زنده تلتکس هم اصلا اعتمادی نیست از هر پنج تا برنامه اش شیش تاش غلط از آب در می آد؟؟؟؟!!!!!!!!!!

بوندسلیگا که خیلی جذابه هر سال کلی تیم واسه قهرمانی میجنگن مثلا همین امسال بایرن تا الان پنجمه و دورتموند تو نیم فصل اول عالی کار کرده.ولی در نیم فصل دوم رقابت جذابی رو بین تیم های بالای جدول شاهد خواهیم بودبازیهاشم اکثرا پر گل و غیر قابل پیش بینیه
لیگ ایتالیا که همه بازیهاش یک صفر و صفر صفره
 

senator@

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2010
نوشته‌ها
6,424
لایک‌ها
1,662
حرفاتون کاملا درسته ، کلا هیچ امیدی به شبکه 3 نباید داشت،حالا جالبه بدونید خود ما طرفداراران بارسلونا هم از شبکه 3 ناراضی هستیم،مثلا از یه هفته قبل زیرنویس میکنه که بازی فلان روز پخش میشه بعد میبینیم که یه برنامه دیگه پخش میشه
بهترین کار فکر کنم این باشه که بازیا رو از این شبکه های مجانیه روی ترکست دید
بابا عزیز هیچ کدوم از فوتبالهای مهم اروپایی پخش نمی کنه فقط 24ساعت داره یا تکراری قدیم یا اخبار داره
شما تو کدوم کانالها مجانی پخش زنده می بینید؟؟
 

mzizou10

Registered User
تاریخ عضویت
28 می 2007
نوشته‌ها
66
لایک‌ها
0
حرفاتون کاملا درسته ، کلا هیچ امیدی به شبکه 3 نباید داشت،حالا جالبه بدونید خود ما طرفداراران بارسلونا هم از شبکه 3 ناراضی هستیم،مثلا از یه هفته قبل زیرنویس میکنه که بازی فلان روز پخش میشه بعد میبینیم که یه برنامه دیگه پخش میشه
بهترین کار فکر کنم این باشه که بازیا رو از این شبکه های مجانیه روی ترکست دید

درسته، بازیهای بارسا رو هم دیگه نشون نمیدن. اصلا مسخره کردن مارو. توی سایت شبکه 3 و تلتکست میزنه پخش میشه اما به جاش یه چیز دیگه میزارن. کلا با همه فوتبالها مشکل پیدا کردن. فقط حواسشون به این بازیهای سطح پایین لیگ برتر خودمونه.
 

senator@

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2010
نوشته‌ها
6,424
لایک‌ها
1,662
آخه من نميدونم فوتبال ديدن از شبكه 3 اينا چه لذتي داره؟ كه شما دارين سر و كله ميشكونين!! با 20 ثانيه تاخير كه ديگه زنده حساب نميشه ... اونم با گزارش مزخرف گزارشگراش يدونه خوب داشتن كه فرستادن اوين:wacko:

لاليگا فقط ntvspor با كيفيت كاملا مطلوب 5 تا بازي هفته رو نشون ميده

سري A فقط TV8 بازي هاي مهم رو پخش ميكنه با كيفيتي در حد ...

بوندسليگا فقط DUBAI SPORTS دو تا بازيو رو شبكه HD بقيه رو هم رو 1 و 2 پوشش ميده

پرمير ليگو هم كه قربونش برم فقط PLTV (BISS با كيفيت FULL HD

بازياي ايران هم كه ارزش ديدن نداره اگه كسي دلش خواست كانال 3 پخش ميكنه :lol:
چرا عزیز اگه گذارشگر فردوسی پور یا پیمان یوسفی باشه بدک نیست
فقط گاهی وقت ها فوتبال شبکه 3 نصفه صفحه پخش می کنه و خیلی بی کیفیته
دانگلم خرابه مجبورم بشینم پا شبکه 3
 

senator@

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2010
نوشته‌ها
6,424
لایک‌ها
1,662
بازی پرسپولیس با انتالیا اسپور پخش زنده نداره؟؟
شبکه 3
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
دوستان بازی منچستر - لیورپول در F.A.Cup رو N T V SPOR نشون میده


الانم داره بازی بارسلونا دیپورتیو رو پخش میکنه
 

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas
سمپدوریا - میلان
ساعت 20:00

سویا - رئال
ساعت 22:30

بارسلونا - آلمریا
ساعت 00:30​

همگی از NTV Spor .

----

جام ملت ها رو از الجزیره اسپرت 10+ ببینید با گزارش انگلیسی + کارشناسی و ... .

پ.ن : خاک بر سر تی وی خودمون.
 
بالا