• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پخش زنده فوتبال

با پخش مسابقات بوندسلیگا و تیم بایرن مونیخ از شبکه سه موافقید؟

• Total voters
    174

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
این 10 درجه که میگید پرنده داغ شماره 9 رو هم شامل میشه ؟

واقعا ديگه داشتم كم كم نا اميد ميشدم كه هيچ كس نيست پايه باشه.
نه تعداد كانالهايي كه روي اين 10 درجه هست خيلي كمه به خاطر پوشش وسيعي كه داره بيشتر به عنوان feed استفاده ميشه
ولي اگه موتور داشته باشي كه مثل بنز يه تكون ميخوره از پرنده داغ شماره 9 كه ميشه 13 درجه شرقي ميره روي 10 درجه شرقي و ميگيرتش با قيچي هم براي ثابت كه مشكلي نيست

من با سی سی کم نتونستم این شبکه رو باز کنم! البته Premier League TV رو باز می کنه اما HD رو نه!

نه با سيسيكم باز نميشه چون كارت نداره ! يه كد معمولي هست كه اگه چند نفر آدم پايه پيدا بشه پيدا ميكنيم و لذت ميبريم
شما بودي كه سال قبل از من پرسيدي بايد چيكار كرد؟

رو کدوم فرکانس ه ؟

11387 V DVB-S2/8PSK 30000 3/4

ويرايش :
به نقل از senator :
کسی می دونه کد biss برای شبکه 3 تو ریسیورHDMI iclass 9898 چطوری باید وارد کنم
مراحل کار قدم به قدم راهنمایی کنه؟

من خودم ندارم ولي يه جا خوندم اينطوري هست

ابتدا وارد منو شوید و روی گزینه setup setting رفته و بدون اینکه vوی این گزینه کلیک کرده اعداد 1.2.3.4 را بزنید وارد منوی کد دستی میشوید روی گزینه BISS رفته و کد 1111113311111133 را دستی وارد کرده و اوکی کنید با این طربق کانال شبکه 3 به هنگام پخش فوتبال قطع نمیگردد.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
lمن خیلی دوست داشتم کمک کنم اما ما فقط پرنده داغ درجه 13 رو داریم . بازیکن درجه 10 نداریم

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
lمن خیلی دوست داشتم کمک کنم اما ما فقط پرنده داغ درجه 13 رو داریم . بازیکن درجه 10 نداریم

خيلي ممنون ولي جاي دوري نميرفت !!
اگه از اون قشر هستي كه هميشه دانلود ميكنن همينطور كه سيستمت روشن بود ميزاشتي بگيره اگه از اون قشر هم نيستي كه هر وقت پاي سيستم ميزاشتي اين برنامه را باز ميكردي و ميزاشتي كار خودش را بكنه.
در هر صورت كاري هست كه جاي دوري نميره.
خودت كه ميگي شبكه 3 داره بازي ها را تحريم ميكنه هر چند اسمش را نميشه گذاشت تحريم چون دزدي پخش ميكردن ولي به هر حال براي اينكه بازي هاي تيم محبوبت را دنبال كني شايد مجبور بشي يه قيچي بزني.

اميدوارم نظرت عوض شه. در ضمن اگه كسي را ميشناسي كه علاقمند باشه حتما اينجا را بهش معرفي كن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نه با سيسيكم باز نميشه چون كارت نداره ! يه كد معمولي هست كه اگه چند نفر آدم پايه پيدا بشه پيدا ميكنيم و لذت ميبريم
شما بودي كه سال قبل از من پرسيدي بايد چيكار كرد؟
آخه چطور ممکنه شبکه SD اش 3 قفله باشه و HD اش با بیس کد شده باشه!!!
نه به خدا من نبودم :دی

به هر حال شرمنده که نمی تونم در شرایط حاضر کمکت کنم! سرم شلوغ هست! بچه ها می دونن :دی

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
آخه چطور ممکنه شبکه SD اش 3 قفله باشه و HD اش با بیس کد شده باشه!!!
نه به خدا من نبودم :دی

به هر حال شرمنده که نمی تونم در شرایط حاضر کمکت کنم! سرم شلوغ هست! بچه ها می دونن :دی

والا من نه دروغ دارم نه از خودم در ميارم.
مشاهده پیوست 90491

در هر صورت من يه برنامه ديگه پيدا كردم كه سرعت جستجوش خيلي بالاتر هست ولي خودم نميتونم ازش استفاده كنم بايد كارت گرافيك nVidia سري 4xx يا 5xx باشه تا با استفاده از CUDA و پردازنده كارت گرافيك دنبال كد بگرده.
سرعت جستجوش در بعضي موارد به 250 ميليون كد در ثانيه رسيده يعني به راحتي در عرض يك روز ميشه كد را پيدا كرد ولي متاسفانه من كارت ATI دارم.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
والا من نه دروغ دارم نه از خودم در ميارم.
مشاهده پیوست 90491

در هر صورت من يه برنامه ديگه پيدا كردم كه سرعت جستجوش خيلي بالاتر هست ولي خودم نميتونم ازش استفاده كنم بايد كارت گرافيك nVidia سري 4xx يا 5xx باشه تا با استفاده از CUDA و پردازنده كارت گرافيك دنبال كد بگرده.
سرعت جستجوش در بعضي موارد به 250 ميليون كد در ثانيه رسيده يعني به راحتي در عرض يك روز ميشه كد را پيدا كرد ولي متاسفانه من كارت ATI دارم.

داداش من کاری از دستم بر بیاد در خدمتم....
امر بفرمایید....
کارتم هم ati 6850 هست

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
داداش من کاری از دستم بر بیاد در خدمتم....
امر بفرمایید....
کارتم هم ati 6850 هست

ممنون از اينكه اعلام آمادگي كردي ...
اگه دوستي داري كه كارت گرافيك nvidia داره ازش بخواه كه اينكار را بكنه...
چون در صورتي كه كارت nvidia باشه و با چيپست GTX460/465/470/560 ميشه با استفاده از يك برنامه ديگه كه از كارت گرافيك استفاده ميكنه اين كد را خيلي خيلي خيلي سريعتر بدست آورد. شايد يك كامپيوتر ميتونست 1 تا 3 روز كد را بكشه بيرون.

الان دارم دنبال يه نفر ميگردم كه كارت گرافيكش يكي از اينايي باشه كه بالا گفتم شايد كه رستگار شديم. اگه كسي را سراغ داري باهاش در جريان بزار.
بعدا در پيام خصوصي اطلاعات بيشتر را بهت ميدم.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

ابتدا وارد منو شوید و روی گزینه setup setting رفته و بدون اینکه vوی این گزینه کلیک کرده اعداد 1.2.3.4 را بزنید وارد منوی کد دستی میشوید روی گزینه BISS رفته و کد 1111113311111133 را دستی وارد کرده و اوکی کنید با این طربق کانال شبکه 3 به هنگام پخش فوتبال قطع نمیگردد.
جناب ممنون بابت راهنمایی
منظور از V این گذینه چیه؟؟

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
ممنون از اينكه اعلام آمادگي كردي ...
اگه دوستي داري كه كارت گرافيك nvidia داره ازش بخواه كه اينكار را بكنه...
چون در صورتي كه كارت nvidia باشه و با چيپست GTX460/465/470/560 ميشه با استفاده از يك برنامه ديگه كه از كارت گرافيك استفاده ميكنه اين كد را خيلي خيلي خيلي سريعتر بدست آورد. شايد يك كامپيوتر ميتونست 1 تا 3 روز كد را بكشه بيرون.

الان دارم دنبال يه نفر ميگردم كه كارت گرافيكش يكي از اينايي باشه كه بالا گفتم شايد كه رستگار شديم. اگه كسي را سراغ داري باهاش در جريان بزار.
بعدا در پيام خصوصي اطلاعات بيشتر را بهت ميدم.

من هم مشتاق به همکاری هستم. :)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

جناب این مدل ریسیور منو برای کد biss نداره و نرم افزار سافتکم برای پروگرام می خواد
نرم افزارش سراغ داری؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی منچستر فولام رو شبکه ای هست نشون بده ؟!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فلان فلان شده های بی همه چیز دستم بهشون برسه زنده زنده اتیششون میزنم از وسط مهمونی اومدم خونه بازیو ببینم بی پدر مادرا دارن بازی سیتی رو پخش میکنن

کسی نمیدونه چطور باید نظراتمونو بهشون برسونیم یه صفحه فحش براشون اماده کردم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
لیست بازیهای امشب چیه؟
و چه شبکه هایی پخش میشه