• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پدیده سگ و سگ گردانی در ایران

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اون به خاطر بی قانونی هست که تو ایران شما میتونی دست بچه تینیجر سرابی ببینی تا پیتبول !

قوانین ما هم که متخصص ماسمال هست یا چشم بستن روی واقعیت.حتی به بامبول های خودشون و تفسیرهای شخمی خودشون م میگن قوانین شرعی !

بی شعوری شهروندان خیلی هاش برمیگرده به بیشعوری حاکمانشون

اون زن و مردهایی که یه عمر خردن خوابیدن و شکم آوردن تازه اومدن پیاده رو پیاده روی رو 3بار ساییدم
ولی یه دختره هست میاد پیاده روی بول داگ داره
بول داگه خیلی اهلی هست و اتفاقا با منم دوست هست :D دست میکشم پشتش یه پوست خیلی زبری داره
------
ولی بعضی هایی که میارن واقعا ترسناک و خطرناکن

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ولی یه دختره هست میاد پیاده روی بول داگ داره
بول داگه خیلی اهلی هست و اتفاقا با منم دوست هست :D دست میکشم پشتش یه پوست خیلی زبری داره
------
ولی بعضی هایی که میارن واقعا ترسناک و خطرناکن
خودم هم پیتبول دارم هم گریت دین.جفتشون نه تنها گارد تربیت نشدن بلکه خیلی هم گوگولی و اجتماعی ن بر خلاف ظاهر خوفشون . تا حالا نرفتم باهاشون خیابون و اینجور جاها و هرگز نمیرم

با این حال بارها پیش اومده از همسایه تا فامیل و آشنا که سگارو بده بریم باهاشون یه دور بزنیم:rolleyes: ! یعنی بریم یه پُزی بدیم! سگ ت رو نمیدی به کسی ناراحت هم میشن :ROFLMAO::ROFLMAO:حکایت اینایی هم که میبینی همین پز بده ست . با همه چی دنبال پز دادنیم ! از هوندا کلیک گرفته تا فیدلیتی و سگ و... شبانه روز دنبال تبرج و پز دادن ! خیال نکنی خودمونم مردمی باحال و نرمال هستیما! خودمون هم عین بالاسری هامون فاکداپییم . تا گردن تو خلاء و عقده هایی هستیم که اینجوری بروز پیدا میکنه

از درون پوکیم فقط رخ مون قشنگه

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
میگن در مثل مناقشه ای نیست‌..
یک سری آدم هم هستن که تا ساعت ۴ صبح با ماشین و موتورسیکلت، با اگزوز دستکاری شده خیابون متر میکنن و با اینکه انسان هستند مزاحمتشون از سگ برای من و شما بیشتره، اما وقتی بهش میگی مردم آزار بهت فحش هم میده... پلیس هم هیچ کاری بهشون نداره...
اگر زمین برای این ادما جا داره، برای اون سگ هم جا داره. خطر اون با این برابری میکنه؟
تعداد تصادفات انسانی با گاز گرفتگی سگ برابری میکنه؟

این غرور و زیاده خواهی بشر اگر این حد نبود، سایر موجودات آسایش بیشتری داشتن....
من خودم مخالف حضور سگ تربیت نشده و بدون قلاده در مکان عمومی ام، حتی سگ کوچک و گوگولی... مخالف جمع نکردن مدفوع سگ در مکان عمومی ام. اما اینکه بگیم سگ جاش خارج شهره، یا چرا در خونه نگهداری میشه، نیاز به مطالعه افراد بی اطلاع درباره ش هست.

اگر دوست داشتید درباره ضرورت پیاده روی سگ توضیح خواهم داد... (که بهش به اشتباه سگ گردانی میگن)

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
میگن در مثل مناقشه ای نیست‌..
یک سری آدم هم هستن که تا ساعت ۴ صبح با ماشین و موتورسیکلت، با اگزوز دستکاری شده خیابون متر میکنن و با اینکه انسان هستند مزاحمتشون از سگ برای من و شما بیشتره، اما وقتی بهش میگی مردم آزار بهت فحش هم میده... پلیس هم هیچ کاری بهشون نداره...
اگر زمین برای این ادما جا داره، برای اون سگ هم جا داره. خطر اون با این برابری میکنه؟
تعداد تصادفات انسانی با گاز گرفتگی سگ برابری میکنه؟

این غرور و زیاده خواهی بشر اگر این حد نبود، سایر موجودات آسایش بیشتری داشتن....
من خودم مخالف حضور سگ تربیت نشده و بدون قلاده در مکان عمومی ام، حتی سگ کوچک و گوگولی... مخالف جمع نکردن مدفوع سگ در مکان عمومی ام. اما اینکه بگیم سگ جاش خارج شهره، یا چرا در خونه نگهداری میشه، نیاز به مطالعه افراد بی اطلاع درباره ش هست.

اگر دوست داشتید درباره ضرورت پیاده روی سگ توضیح خواهم داد...
اولا هیچ آدم عاقلی از اون جماعت دفاعی نمیکنه..
دوما دلیلی نداره بخاطر ج ا و یه سری آدم بی فرهنگ ، توی ریدن تو جامعه با همدیگه به رقابت بیوفتیم...

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اونوقت سگ طرفو که میگرفتن میومدن گریه زاری که ازادی کجاست،طرف سگ بیریخت تر از خودشو میاره تو کوچه و اینور اونور کصافت کاری میکنه انگار کوچه باغ یا طویله اس .
127fs2088029.gif

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
سگ تو جامعه انسانی جاش چیه آخه؟
هر کاری غربی ها میکنن که درست نیست..
روستا که روستاست حیون رو تو چهار دیواری راه نمیدن..

توی فیلم های شرقی هم کم دیدم حیون تو خونه نگه دارن..
غربی ها از قدیم سگ رو میاوردن توی کلبه شون..
ولی ما توی کلبه و چادر نمیاوردیم..

وقتی استقلال فکری نباشه همین میشه..

نیما چقدر عوض شدی : )))) اینا چیه میگی مومن : )))

همه ی تغیراتت از خریدن تاکسی شروع شد : /

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
اونایی که سگهاشون بیرون میارن یکی اهدافشون مُخزنی دخترهاست ، بدجوری جاذبه داره برای بعضی خانما،

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
خدا شفا بده حیوان ستیزها رو

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
حسابشو بکن میری خونه دوستت..
سگه روی تمام مبل و صندلی ها رفته ..
حتی اون فلاکس و پارچ آب رو هم‌نمیتونی با خیال راحت ازش بخوری.. چون ممکنه سگه دماغ و زبونشو بهشون زده باشه..

حالا بگو سگه آمپول زده..
من چندش میشم..
حالم بهم میخوره..

توی محیط عمومی هم که صحبتش شد..
جدا از نجاست ، (نه به معنی شرعی یا بهداشتی.. به معنی روانی) ، هرکسی به سگ نمیتونه اعتماد کنه که گاز بگیر نیست..

Last edited:

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
حسابشو بکن میری خونه دوستت..
سگه روی تمام مبل و صندلی ها رفته ..
حتی اون فلاکس و پارچ آب رو هم‌نمیتونی با خیال راحت ازش بخوری.. چون ممکنه سگه دماغ و زبونشو بهشون زده باشه..

حالا بگو سگه آمپول زده..
من چندش میشم..
حالم بهم میخوره..

توی محیط عمومی هم که صحبتش شد..
جدا از نجاست ، (نه به معنی شرعی یا بهداشتی.. به معنی روانی) ، هرکسی به سگ نمیتونه اعتماد کنه که گاز بگیر نیست..
دوستی که حتی حواسش نیست سگ ش چه میکنه کجا آب میخوره کجا جیش میکنه دیگه اسم ش دوست نیست که :))

کسی که اصلا جا برای سگ نگهداشتن نداره و علم نگهداری نداره .سهل انگاری این فرد به سگ چه مربوط ؟

منم زمونی که جام کوچیک بود سگ م ناخواسته همبازی مهمونی .فامیلی آشنایی چیزی میشد . بعدش جامو عوض کردم و اونقدر فضا باشه که اصلا همچین چیزی پیش نیاد

تجربه من و خیلی های دیگه میگه : کسی که رفتار مناسبی با حیوانات نداره دوست خوبی هم نمیتونه برای هم نوعان ش باشه
اونایی که سگهاشون بیرون میارن یکی اهدافشون مُخزنی دخترهاست ، بدجوری جاذبه داره برای بعضی خانما،
خوده زنها هم از این غلطا زیاد میکنن . مخصوصا اون سگ کوچیکا که گیم داگ بهش میگن و اصن هدف از داشتن این سگها در واقع همین حرکتاست.عاقبت خوبی هم ندارند این سگها اینقدر دست به دست میشن که حیوون از نظر عاطفی و روحی نابود میشه و معمولا با دغ مرگ شدن میمیرند

اونایی که سگ گنده میارن هدف دیگری رو پیگیری میکنند و بیشتر دنبال تبرج ن و هر دوگروه از کم شعوری رنج میبرند

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
حیوان ستیز یعنی کسی که با حیوان دشمنی داره و بهشون آسیب میزنه،اون که میگه حیوان مثل سگ باید براش قانون باشه نه تنها حیوان ستیز نیست بلکه با فرهنگه،سگ و انسان نداریم هیجکدوم نباید کسی رو آزار بدن،جای سگ به شرطی تو خونه هست مزاحمت برای دیگران نباشه،همسایه ما ۴ تا سگ گوگولی که صدای واق زیاد دارن آورده بود و اینا گاها نصفه شب با هم گلاویز میشدن و سروصدای وحشتناک میکردن چندین بار خودمو از خواب بیدار کردن کلی همسایه ها بهشون تذکر دادن ولی گوش نکردن جلوی دهن سگو که نمیشه گرفت آخرش دعوا و بزن بزن شد پلیس اومد تا اونا سگو جمع کردن،اینجا حیوان ستیز اون همسایه نیست صاحب اون سگه

بالا