koorosh
Registered User
ويندوز يک "صاحب" داره و ميليونها مشتری داره که در سراسر دنيا دارن ازش استفاده ميکنن. منظورم از مشتری من و شما نيستيم، منظورم سيستمهای عريض و طويلی است که تمام فعاليتهاشون روی اين سيستم عامله.
برای همين مايکروسافت همواره در پی رفع مشکلات احتمالی قبل از بوجود آمدن مشکل است.
تا بحال فکر کرديد که اگر ويروسی مانند Blaster برای Linux نوشته ميشد، کی مسئولش بود که راه حل مشکل رو پيدا کنه؟!
چند وقت بايد منتظر ميشديد تا جواب بگيريد؟!
فکر ميکنيد چرا اينچنين ويروسی برای ويندوز نوشته شده ولی برای Linux نه؟!
اون برنامه نويس برنامه اش رو برای بازار هدف بزرگتری فراهم ميکنه . . .
و در مورد رفع مشکلات پس از بوجود آمدن، بايد عرض کنم که خيلی از مشکلاتی که همه دنيا رو تکون داده (مثل همون ويروس SQL Server) برنامه رفع مشکلش (Patch) چند هفته قبل از پخش و شيوع ويروس يا کرم توسط مايکروسافت انتشار يافته و تنها دليل بروز مشکلات در سطح زياد، به روز نبودن سيستمها و اطلاعات مديرانشون بوده؟
برای همين مايکروسافت همواره در پی رفع مشکلات احتمالی قبل از بوجود آمدن مشکل است.
تا بحال فکر کرديد که اگر ويروسی مانند Blaster برای Linux نوشته ميشد، کی مسئولش بود که راه حل مشکل رو پيدا کنه؟!
چند وقت بايد منتظر ميشديد تا جواب بگيريد؟!
فکر ميکنيد چرا اينچنين ويروسی برای ويندوز نوشته شده ولی برای Linux نه؟!
اون برنامه نويس برنامه اش رو برای بازار هدف بزرگتری فراهم ميکنه . . .
و در مورد رفع مشکلات پس از بوجود آمدن، بايد عرض کنم که خيلی از مشکلاتی که همه دنيا رو تکون داده (مثل همون ويروس SQL Server) برنامه رفع مشکلش (Patch) چند هفته قبل از پخش و شيوع ويروس يا کرم توسط مايکروسافت انتشار يافته و تنها دليل بروز مشکلات در سطح زياد، به روز نبودن سيستمها و اطلاعات مديرانشون بوده؟