• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت به ازای نمایش** cpm **شبکه تبلیغات ادز کلیک ** پیشنهاد شما چیست؟!

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
منظورتون از دایرکت لینک همون پاپ آندر هست؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
نه کاربر بدون اینکه کاری کنه به محظ (مهز، مهظ،مهض،محض،محز) ورود یا خروج از سایت (بسته به انتخاب و اعمال شبکه تبلیغاتی) به سایت تبلیغ دهنده هدایت میشه
معمولا هر 24 ساعت یک بار

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
در حال حاضر در ایران این سیستم راه اندازی نشده؟
به ازای هر هزار ریدایرکت به شما چقدر پرداخت میکنند؟
نیاز به بررسی بیشتر با توجه به بازار ایران و سلیقه همه کاربران دارد و اینکه چرا شرکت های قدیمی تر استفاده نمی کنند جای سوال دارد!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
شرکت های ایران اینقدر عقب مونده است که هنوز نمیدونه CPM چیه و تازه چند شبکه نوپا میخواد راه اندازی کنه، CPM خیلی وقته دیگه تو وب های خارجی به معنای واقعیش درآمده نداره و صرفا در حال حاضر اسمش مونده و همه رفتن سمت CPA و CPL و CPT و غیره در حالی که شرکت های ایران حتی این هارو نمیدونه وجود داره!
شرکت های قدیمی تر استفاده نمی کنند؟ من گفتم شما کلا CPM نزن الان میگم کلا چیزی که الان دارن رو ببند بزار وب ایران آرامشی که نداره رو بدتر نشه!

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
شرکت های ایران اینقدر عقب مونده است که هنوز نمیدونه CPM چیه و تازه چند شبکه نوپا میخواد راه اندازی کنه، CPM خیلی وقته دیگه تو وب های خارجی به معنای واقعیش درآمده نداره و صرفا در حال حاضر اسمش مونده و همه رفتن سمت CPA و CPL و CPT و غیره در حالی که شرکت های ایران حتی این هارو نمیدونه وجود داره!
شرکت های قدیمی تر استفاده نمی کنند؟ من گفتم شما کلا CPM نزن الان میگم کلا چیزی که الان دارن رو ببند بزار وب ایران آرامشی که نداره رو بدتر نشه!
:)
ناراحتی شما قابل درک هست دوست عزیز
پیشنهاد ما با شما همان شرکت های معتبر و غیر عقب مونده خارجی هست;)
ظاهرا مطابق سلیقه شما شرکت ایرانی وجود ندارد
موفق باشید:general406:

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
ما همچنان منتظر نظرات سازنده شما هستیم
با تشکر از همه کاربران

بالا