• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت در محل ممنوع! با پست همکاری نکنید! ضرر میکنید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
فقط اعتماد سازی!یعنی از همون نماد های اعتماد بگیرید این چیزا

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

welcome.please

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسمه تعالی
این پست رو میگزارم برای آن دسته از عزیزانی که میخواهند فروشگاه افتتاح کنند و با در حال حاضر با پست کار میکنند.
از تجربیات چند ساله من استفاده کنید قبل از اینکه خودتان پی به حرف های من ببرید.
طی خبر های رسیده سیستم پرداخت در محل در سال 91 برای اداره پست فقط 7 میلیارد سود داشته که برای کل کشور رقم ناچیزی است.و اداره پست برای 7 میلیارد نمی آید برای شما خدمات درست ارائه کند.
من برای شما توضیحاتی خواهم داد که اگر فروشنده باشید آن را درک میکنید و اگر تازه کار هستید بعدا درک خواهید کرد.
معایب پرداخت در محل: سیستم حودم را مثال میزنم:
سایت من به ادرس
بزرگترین سیستم همکاری در فروش ایران با محصولات جامع
و ادرس مرکزی : فروشگاه بین المللی ایران با مدیریت قهرمان جهان - صفحه اصلی
بالای 5 یا 6 ساله کار میکنه .
5 سال است که با اداره پست کار میکنم.
هیچ موقع من راضی نبودم حتی اگر روزی 10 میلیون کار کنم!
سود واقعی را اداره پست و شرکت های واسطه پستی میکنند.
خدارو شکر بنده هیچگونه مشکل مالی ندارم اما اگر با سیستم پست کار کنید اگر میلیاردر باشید میلیونر میشوید .کلی هم بی احترامی به شحصیت شما میشود.با پول شما سود میکنند با پول شما بیزینس میکنند.

مثال های واقعی
فرض بگیرید 20 میلیون سرمایه دارید
بنده روزی 1 میلیون الی دو میلیون گاهی 10 میلیون بستگی داره کالا ارسال میکنم یعنی هفته ای 7 میلیون الی 10 میلیون تومان ا با من چه قدر تسویه میشه هفته ای؟ 300 هزارتومان یا هفته ای 2 میلیون تومان آیا به نظر شما این ایراد نیست؟از آن طرف هم اگر هفته ای 5 میلیون ارسالی داشته باشی در ماه میشه 20 میلیون . وقتی 20 میلیون ارسال میکنی دقیقا یک ماه طول میکشه 20 درصد پولت وصول میشه ! شما باید سریع 10 میلیون کالا بخری تا جایگزین کنی ارسال کنی نمیتوانی منتظر بمانی که پولت کلا وصول شه ! از آن طرف پول دفتر باید بدی پول تلفن باید بدی پول منشی بدی .... و پول بازاریابات هم که تفریبا 9 میلیون میشه هم باید بدهی . با کمی جمع تفریغ در می یابی که ای بابا 20 میلیون سرمایه داشته حالا 30 میلیون هم منفی هستی!!! خدا شاهده من همیشه 10 میلیون یا 20 میلیون منفی از سرمایه ای که گزاشتم هستم.یعنی از جیب میدهم.

پارسال 100 میلیون تو یک روز فروش داشتم اما در آخر دیدم 110 میلیون ضرر دادم چطوری؟ چون 1 ماه دیر پولش برگشت ! یعنی 100 میلیونم برگشت با 10 میلیون منفی ! من از حسابدار هم استفاده میکنم رویمحصولات هم 20 الی 50 درصد بعضا هم 300 درصد کشیدم اما سود کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بله سود دست اداره پست و شرکت های واسطه پستی است که با زحمات شما کار میکنند و هر روز پیشرفت میکنند و به ریش من و شما میخندد!
ر
معایت سیستم خرید پستی پرداخت در محل:
1- ضرر 100 درصدی به شما :mad:
2- دیر رسیدن محصول به دست مشتری از 7 خوان رستم باید رد شه!:wacko:
3- دیر رسیدن پولتان انها
4-برگشتی های کالا که از جیب فروشنده میره! سیستم واسطه پستی ضرر نمیکنه چون اگر برگشت بخوره سیستم cod که الان 500 تومانه رو آنها بر میدارند(میانگین 20 درصد برگشتی هست)
5- خرید کالاهای سرکاری
6- دیر رسیدن پول به شما و افت کیفیت در خدمات به مشتری
7-وقت تلف کردن عمر و وقت گرانبهای شما
8- دزدیده شدن کالای شما . تخلف ماموران پستی (در شهرستان های کوچک کالای سفارش شما را استفاده و پس از چند روز به مامور پست که آشتاشون هست پس میدهند )من از این مورد ها زیاد دارم.

مزایایی پرداخت در محل:
1- حجم تو خالی از خرید مشتریان و سفارش زباد اما هیچ پولی دستت نمیگیره ! :f34r:

مزایایی خرید نقدی:
1- پول همیشه دست شما خواهد بود. هر موقع مشتری خرید کرد با کمال احترام بسته را ارسال میکنی . پول کالا دستت هست و میتوانی جایگزین کنی )
2- پول سودت دست خودته و عشق و حال میکنی
3- بسته سریع دست مشتری میرسه
4- مشتری دایم پیدا میکنی
5-سود 5 درصد و یا 10 درصد به شرکت واسطه نمیدهی (سود واسطه های پستی من 50 میلیون در سال است) هیج کاری هم نمیکنند
6- برگشتی کالا هم نداری یعنی سالی 50 میلیون جلو هستی
7-کالات گم نمیشه
8- مشتری که نقدی خرید میکنه یعنی کالا رو 100 درصد میخواهد
9- همه سایتهای بزرگ خرید نقدی دارند و نه پرداخت در محل
10- خرید نقدی موجب سود دهی به شما میشه
11- فروشت کم میشه اما سودت 5 برابره!
12-به رقم 50 میلیون برگشتی سال و 50 میلیون سود واسطه های پستی توجه کنید . یعنی 100 میلیون الکی کار میکنید برای جیب آنها !!!!!!!!:puke:
13- ارزش دادن به وقت و عمرتان

نتیجه کار این است که من از امروز خرید پستی خودم را لغو میکنم و فقط به مشتریان با کلاسی خدمات ارائه میکنم که نقدی و با آنلاین محصول خریداری میکنند.
از شما فروشندگان معتبر هم میخواهم همین کار رو انجام بدهید تا پیشرفت کنید اگر واقعا پیشرفت رو دوست دارید.
به خداوندی خداوند پیشرفت میکنید. سودی که نقدی به شما میدهد شرف داره به پرداخت در محل

از مدیر محترم تاپیک تقاضا دارم این پست را مهم کند تا دیگران گول شرکت های واسظه پستی را نخورند.و وقتشان را به کارگری نسپارند

فروشندگانی که خرید پستی خودشان را مثل ما لغو میکنند به ما اطلاع دهند تا یک حرکت عظیمی بشه که صورت بگیرد تا این معضل پرداخت در محل جمع بشه که حتما هم همینطور خواهد بود

آیا سایتی هست ؟

چی شد بس اقا شما که خودتون دوباره برداخت بستی رو تو سایتتون فعال کردین.؟!

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
واقعا مطلبه مفیدی بود.مرسی از اطلاع رسانیت

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

nima371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام!
ممنون از اطلاع رسانیتون.
میخواهم پنل بانک بگیرم. شرکتم ندارم. اگه میشه راهنمایی کنید.
تو روش پرداخت نقدی خودتون محصول رو می برین پست میکنید؟

varenagames

Registered User
لایک‌ها
12
دقیقا این نکته تایید میشه. پارسال تابستون من تو یکماه 110 بسته ارسال کردم و از 110 بسته اداره پست زحمت کشیدند و 30-40 بسته رو برگشت زدند. وقتی با خریدار تماس میگرفتم که چرا بسته رو برگشت زدید میگفتند اصلا کسی چیزی نیاورده که ما تحویل بگیریم یا برگشت بزنیم.

زنگ زدم شرکت واسطه و کلی دعوا و بحث , آخرش هم یه مشت چرت و پرت تحویل من دادن. بعد از این جریان دقیقا خورد به زمانی که دیسک خام قیمتش 8 برابر شد. بعد حساب کردم خوب اگر پست بخواد اینجوری برگشت بزنه که کلا باید تعطیل کنم.

فروشگاه رو بردم رو پرداخت آنلاین و گزینه پرداخت در محل رو برداشتم از تو پنل. با خودم گفتم اینجوری حداقل پول سفارش رو میگریم حالا اگر برگشت بخوره مهم نی. خلاصه از برگشت خوردن سفارش دیگه خبری نبود و در طول 6 ماه یه سفارش برگشت خورد تازه اونم بعد از 35 روز.

درصورتیکه در حالت عادی بسته رو 4 روزه برگشت میزنند. مشکل برگشت خوردن سفارشات اینجوری حل شد ولی یه مشکل دیگه به وجود اومد. اونم با شرکت واسط . سفارشات رو بعد از 40 روز وصول میکرد !!

زنگ زدم به شرکت واسط میگم مگه شما پول سفارش رو نگرفتی پس چرا سفارشی که پولش نقدی داده شده باید 40 روز پولش پیش شما بمونه ؟ جواب داده ما باید منتظر وصولی باشیم !!

خلاصه یه مدتی رو هم اینجوری درگیر بودیم تا بازم بطور شانسی یه راه حلی پیدا کردم. درست زمانی بود که پست میخواست سیستم Gateway راه اندازی کنه که سیستم اینا مشکل پیدا کرد.

بعد خودشون گفتند چون سفارشات شما پرداخت آنلاین هست , شما سفارشات رو خارج از سیستم ارسال کن و کدرهگیری رو بده . منم همین کار رو انجام دادم و در کمال تعجب دیدم که تمامی سفارشاتی که خارج از سیستم ارسال کرده بودم همون لحظه وصول شدن !!!!

بعد منم با خودم گفتم چه جالب اگر اینطور هست پس دیگه چرا پولم رو 40 روز دست اینا بخوابونم . خلاصه از اون روز به بعد از این روش استفاده میکنم.

شرکت واسط هم همون روز پول سفارش رو به عنوان وصولی میزنه و من روز تسویه پول رو میگیرم. با این روش نهایت خوابیدن پول یه هفته هستو یعنی از روز بعد تسویه تا هفته بعد روز تسویه.

تازه شرکتهای واسط به نظر من یه روش دیگه هم دارند. ظاهرا اینها فروشگاه ها رو از نظر فروش و میزان پرداختی دسته بندی میکنند. مثل فروشگاه های دریافتی بالای 2 میلیون , بالای 1 میلیون , زیر یک میلیون. یه چیزی مثل این.

چون از سال گذشتم تقریبا فروشم 2 برابر شده بود ولی شرکت واسط هر ماه بین 800 تا 900 هزار وصول میکرد. یعنی تصور کنید یکسال تمام امکان نداشت شرکت واسط بیشتر از این رقم بده حتی یکماه هم مثلا نشد که 1 میلیون پرداخت کنند.

در مورد اون نکته هم که استارتر گفتند 100 میلیون ارسال داشتند و آخر ماه 110 میلیون منفی شدند , دقیقا منم تجربه کردم و این اتفاق برای منم افتاده.

البته این شرکت واسط که من قرارداد دارم از یه راه دیگه هم پول میخوره. توی فاکتوری که صادر میشه برای خریدار یه رقمی هست به اسم خدمات . این رقم همیشه مکمل هزینه پست هست. برای اینکه فاکتور رو رند کنه.

مثلا اگر هزینه پست 1610 باشه , خدمات رو 90 تومن حساب میکنه تا مجموعا بشه 1700 تا رند باشه.

من همیشه فکر میکردم این رقم به فروشنده واریز میشه , اما بعد از سه سال فهمیدم که این مبلغ دریافتی به عنوان خدمات رو شرکت واسط برای خوش برمیداره.!!!!!

درصورتیکه همچین چیزی در قرارداد نیومده. فکر کنید که خودشون به رقمی رو به جنس شما اضافه میکنند و برای خودشون بر میدارن. قبلا این رقم خیلی کم بود و زیاد ارزش فکر کردن و بحث کردن نداشت.

در حد همون زیر 100 تا تک تومن بود. ولی جدیدا این رقم رسیده به 470 تا 490 تومن !!!! فکر کنید 500 تومن روی هر سفارش کشیده میشه. حالا اگر بخوای با درصدی که به عنوان پورسانت گرفته میشه جمع ببندی

در واقع قرارداد من از 5% بیشتر هست و عملا شرکت واسط 10% داره میگیره.

خلاصه با این وضعیت دنبال راهی هستم تا خودم درگاه آنلاین بگیرم و از این داستانها و دزدی ها خلاص بشم

و در آخر

اگر فروشگاهتون معتبر و با سابقه هست از حذف پرداخت در محل نترسید , من هم فکر میکردم که ضرر میکنم . ضرر نکردم و حتی افت فروش هم نداشتم.

و الان کاملا خوشحالم که دیگه ضرر برگشتی و دردسرهای 40 روزه وصول شدن پول رو ندارم.

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام
امیر جان پست خصوصی میخوای؟
هم قیمتش نسبت به پست کمتره هم پولت رو سر موقع میگیری هم محمولت بیمه میشه 24 ساعته هم تحویل میشه
اگه خواستی پخ کن
راستی بسته من نرسیداااااااااااااااااااااااااااااا یه چک بکن
100 بار گفتم نده به پست میگم همکارا بیان بگیرن ندادی که ندادی

migmig110

Registered User
لایک‌ها
84
آقا این ادراه پست کلا چون به شدت خصوصی سازی شده (خصوصی که چه عرض کنم خودمانی) فقط به فکر سود دهی بالا هستن اداره پست منطقه ما هر چی میبری میگه ببر بده فلان دفتر پیشخوان ما اینجا کارتن نداریم در ضمن وام ازدواج هم تو اداره ثبت نام می کنند کلا شده یه چیزه آشغال

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
من هم کلا سیستم پستی رو بستم
چیزی جز اعصاب خوردی نداشت
====================
مثل خر ما کار کنیم - بعد شرکتهای واسط بیان 5 درصد 10 درصد بگیرن که چی بشه

جنسهایی که سود کمی داشتن و جا گیر بودن را از سیستم حذف کردیم

اومدیم حساب کردیم دیدیم بعد از 6 سال کار با شرکتای پرداخت محل
دیدیم فایده نداره و بروکراسی اداریش زیاده

یک دفتر گرفتم و درگاه هم ایجاد کردیم
چون نزدیک 60 درصد مشتریها تهرانی هستند

شهرستانی ها هم انلاین واریز میکنن

از موقعی هم که سیستم پرداخت پستی رو جمع کردیم و دفتر زدیم
درامد و مشتریان بیشتر شده است

کلا سیستم های پستی باید جمع کنن بروند پی کارشون / مفت مفت میخورن که چی بشه / خودمون میخوریم / تخفیف میدیم مشتری بخوره

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
====================

کلا سیستم های پستی باید جمع کنن بروند پی کارشون / مفت مفت میخورن که چی بشه / خودمون میخوریم / تخفیف میدیم مشتری بخوره

افرین بر تو
یک پیشنهاد ویژه برای تمام وبمسترها بهتر است مثل سایت ما خرید نقدی خودتان را فعال کنید.
پس از اینکه مشتری خریدش رو انجام داد پول رو واریز کرد که براش میفرستی اگر هم خرید نکرد با سی او دی میفرستی. جوری ما مشتری رو هدایت کردیم که خیال میکنه اگر پول ارسال نکنه جنس برایش ارسال نمیشه!!!

بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران با ایران امیر - صفحه اصلی
خرید ما رو نگاه نمایید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بسم رب الشهدا و صدیقین
افسوس که خون شهدا نیز هر لحظه در حال پایمال شدن است.
همکاران گرامی در نظر داشته باشید با توجه به حذف سیستم سفارشی اداره پست جمهوری اسلامی ایران و افزایش هزینه های پستی و افزایش برگشتی ها که به طور معمول هزینه ارسال هر بسته 8 الی 15 هزار تومان است و این هزینه از شما کسر خواهد شد همکاری با اداره پست به ضرر شما فروشندگان و خریداران نخواهد بود.

به اطلاع هموطنان ارجمند میرسانم با توجه به اتحاد ملی از شما خواهش میکنیم حداقل یک الی دو هفته فقط خرید نقدی خودتان را فعال کنید تا مثل من برنده واقعی باشید. نترسید فروش کم خواهد شد. اما سود شما بهتر خواهد بود.زیرا پول نقد همیشه دستان است

موفق باشید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
بسم رب الشهدا و صدیقین
افسوس که خون شهدا نیز هر لحظه در حال پایمال شدن است.
همکاران گرامی در نظر داشته باشید با توجه به حذف سیستم سفارشی اداره پست جمهوری اسلامی ایران و افزایش هزینه های پستی و افزایش برگشتی ها که به طور معمول هزینه ارسال هر بسته 8 الی 15 هزار تومان است و این هزینه از شما کسر خواهد شد همکاری با اداره پست به ضرر شما فروشندگان و خریداران نخواهد بود.

به اطلاع هموطنان ارجمند میرسانم با توجه به اتحاد ملی از شما خواهش میکنیم حداقل یک الی دو هفته فقط خرید نقدی خودتان را فعال کنید تا مثل من برنده واقعی باشید. نترسید فروش کم خواهد شد. اما سود شما بهتر خواهد بود.زیرا پول نقد همیشه دستان است

موفق باشید

1110% درصد موافقم. اصلا همیشه نسبت ب این سیستم پرداخت در محل حس بدی داشتم، الان هم به نظر من در صورتی خوبه این سیستم حذف بشه که قیمت محصولات بیاد پایین .

musicsara

Registered User
لایک‌ها
21
داداش یه طوری تعریف میکنی انگار ما بی تجربه هستیم.
همه این راه ها رو رفتیم و برگشتیم خدا اون بالا شاهده
من الان ۶ ساله اول با ایران مارکت و ۴ سال اخیر رو با آقای کریمی دارم کار میکنم که معرف حضور هستن.فک کنم الکامپ دو سال پیشم شما رو تو غرفه شرکت ملاقات کردم.

الان شما روز ۲۲ خرداد مثلا ۱۰۰ تا پرداختی داری اگه خرید پستیتو فعال کنی چند برابر میشه.
درسته ؛ برام پیش اومده سفارش رو دزدیدن.باز کردن و توش یه چی دیگه گزاشتن و برگشتی کردن و خیلی چیزای دیگه که شامل هم کاری نتونسته بکنه
شما از رو شکم سیری میگی این کار رو بکن که قریب به ۸۰٪ با این کار مخالفن میگی نه برو شاپ کیپر نظرسنجی بزن

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

منو باش فکر می کردم این کارارو فقط با من می کنند نگو سر بقیه هم میاد

درسته ؛ برام پیش اومده سفارش رو دزدیدن.باز کردن و توش یه چی دیگه گزاشتن و برگشتی کردن و خیلی چیزای دیگه که شامل هم کاری نتونسته بکنه
شما از رو شکم سیری میگی این کار رو بکن که قریب به ۸۰٪ با این کار مخالفن میگی نه برو شاپ کیپر نظرسنجی بزن

پس چرا پا نمیشید یه حرکتی بزنیم دوستان

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,508
====================

یعنی انقدر جوو خرابه که آدم علاوه بر این که خود اشتغالی میکنه باید قید اینطور همکاری ها رو هم بزنه و خودکفا تر شه؟ :hmm:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مشکل از خودمون هست نه از پست و شرکت واسط

دوستان یه سرچی بزنند و یکمی تحقیق کنند ببینند چند درصد از سایتهای بزرگ و معتبر سیستم پرداخت در محل دارند ؟ تقریبا هیچکدوم و یا شاید 1 یا 2 درصد .

ولی حیف که دوستان همت ندارند , جمع کنید این سیستم پرداخت در محل رو . نفروشید بهتر از اینه که اینطوری بفروشید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دو تا وبمستر انقلابی نیست ؟ وجدانا یه حرکت انقلابی بزنین به خدا این سیستم بدرد نمیخوره .

آقا من چند ماهیی که فروشگاه فروش دی وی دی داشتم و سیستم پرداخت در محل رو هم نداشتم فروشم خوب بود، طرف زنگ میزد دو کلمه باهاش حرف میزدم ، تموم ! میریخت حساب.

بالا