• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت یارانه نقدی هر ماه با دو روز تاخیر

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
خیلیارو من میشناسم با همین مورچه دستشون جلو بقیه دراز نمیشه
این از بیعرضگی مدیران نالایق و بیعرضه این مملکته که بعضیا زندگیشون به این 45500 بنده و گرنه اگه فرصت کار و اشتغال فراهم و راحت بود نه نیازی به این گداپروری ها بود نه کسی محتاج 45500 تومن دولتی ....
(البته من تعجب میکنم و برام باور نکردنیه که با این وضع گرانی فلاکت بار چطوری زندگی بعضی ها به قول شما با این پول میچرخه ؟؟؟مثلا" یه خانواده سه نفری که ماهی 135000 تومن میگیرن با این پول محتاج کسی نمیشن؟؟؟؟مثلا" این پولو به کجای زندگیشون میزنن کهمحتاجنمیش ؟؟؟به کرایه خونه ؟میوه باهاش میخرن ؟؟مایحتاج یک ماهشون رو با 135 تومن میخرن ؟؟؟این حرفتون خیلی ....... )

Last edited:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
همین رو هم از صدقه سر مموتی دارین

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
این از بیعرضگی مدیران نالایق و بیعرضه این مملکته که بعضیا زندگیشون به این 45500 بنده و گرنه اگه فرصت کار و اشتغال فراهم و راحت بود نه نیازی به این گداپروری ها بود نه کسی محتاج 45500 تومن دولتی ....

دادا کار نیست ملت حیرون و الافن این اینترنتم شده جایی برای خالی بندی ... هر کی میشناسم هشت گرو نوهشه ... یه مطلب دیگم هست تو مملکتی زندگی میکنیم که اگه همون پول نفت مثل نفت داران اطراف میدادن ملت میتونستن راحت زندگیشون بکنن ... به قول شما واقعا 45 تومن که هیچی 10 ملیونشم کمه ... ولی خب متاسفانه کار خرابه

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
آخه مورچه چیه کله پاچش چی باشه ؟؟اخه این پول یارانه حالا چقدری هست نفری 45500 که اینهمه تاپیک و پست و مطلب براش می نویسین؟؟؟!!!!
طبق محاسبه اقتصادانها ارزش ریالیش در سال 94 برابر 18000 تومان خرید است
کاهش ارزش ریال
دوست عزیز شما ندید ، بعضی از خانوادها به نون شبشون محتاجند
دیدم که نون میخرن میزارن بیات بشه که کمتر بخورن ، شاید زنده بمونن( خوراکشون فقط نون خالیه)

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
طبق محاسبه اقتصادانها ارزش ریالیش در سال 94 برابر 18000 تومان خرید است
کاهش ارزش ریال
دوست عزیز شما ندید ، بعضی از خانوادها به نون شبشون محتاجند
دیدم که نون میخرن میزارن بیات بشه که کمتر بخورن ، شاید زنده بمونن( خوراکشون فقط نون خالیه)
جواب این حرفتون که بعضی ها به نون شبشونو به این یارانه محتاج هستن رو بالا داده بودم بازم مینویسم:
(البته من تعجب میکنم و برام باور نکردنیه که با این وضع گرانی فلاکت بار چطوری زندگی بعضی ها به قول شما با این پول میچرخه ؟؟؟مثلا" یه خانواده سه نفری که ماهی 135000 تومن میگیرن با این پول محتاج کسی نمیشن؟؟؟؟مثلا" این پولو به کجای زندگیشون میزنن کهمحتاجنمیش ؟؟؟به کرایه خونه ؟میوه باهاش میخرن ؟؟مایحتاج یک ماهشون رو با 135 تومن میخرن ؟؟؟این حرفتون خیلی ....... )

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
کسی نگفته تمام مشکلشون حل میکنه و صد درصد زندوگیشون با این میچرخه
وقتی شما به یک فقیر 500 تومن کمک مکنید؛آیا به نظر تون تا آخر عمرش همه مشکلات اقتصادیش رو حل میکنید و مایحتاجش رو برآورده میکنید؟
مطمنا نه ؛ فقط کمکی کردید که حداقل یک دونه نون بخره تا از گشنگی نمیره و چند ساعت از گشنگی خلاص بشه
دوست عزیز خیلی ها هستند که چند سال نه گوشت خوردن ونه میوه و ...( از سو هاضمه رنج می برن)
وقتی میگین خط فقر 2 میلیون تومن ؛بله با محاسبه ماه 45 تومن چیزی نیست برای زندگی کردن و معیشت ؛ ولی برای خیلیا همین مقدار بی ارزش ؛ کلی حساب میشه( اگه قطع بشه کاملا فلج میشن تو زندگی ....)

پی نوشت: حتما اون داستان بچه پولدار که در مورد خانواده فقرا انشاء نوشته خونید
که گفته دربون آنها فقیر است ,کالسکه چی اونا فقیر است و خدمتکاران و آشپز آنها فقیر هستند ؛..... در صورتیکه متوجه نبوده اصلا اون فقرا همه چی چیزهایی ندارند ....

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
شما فقط قسمت دوم حرفام رو جواب دادین برای قسمت اول حرفام جوابی دارین ؟؟
نوشتین همینم برای بعضیا خیلیه و اگه قطه شه کاملا" فلج میشن تو زندگی پس باید به عرضتون برسونم که قطع شدنش حتمیه فقط زمان دقیقش مشخص نیست ...دیرو زود داره سوخت و سوز نداره قطع شدنش ....

Last edited:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
دوست عزیز ؛شما و من و بقیه دوستان و خودشون هم میدونند که مشکل از کجاست
پی نوشت : مهم این که حرف هم می فهیم :general601:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928