اصلا مسآله رضایت نیست. فروشنده باید راضی باشه که هست.من دوست ندارم کسی ناراضی باشه به هر حال من حاظرم از خریدم صرفنظر کنم هر جور که امر کنید درخدمتم.
اخلاق من ؟!میگید چکار کنم دوست عزیز اومدیم بفروشیم کلا گرفتار شدیم. با این تفاسیر و اخلاق ایشون کلا از فروش به ایشونم منصرف میشه آدم
دوست عزیز مشکل شما نیست . شما نیاز نیست خاطرتون مکدر بشه . مقصر استارتر هستمن دوست ندارم کسی ناراضی باشه به هر حال من حاظرم از خریدم صرفنظر کنم هر جور که امر کنید درخدمتم.
دقیقا مساله رضایت و این حرفا نیست مساله قانونه که شما زیر پا گذاشتیداصلا مسآله رضایت نیست. فروشنده باید راضی باشه که هست.
من تا یه نفر امتیاز بالا یا مدیر انجمن پیگیری نکنه. تاییده واسه شما
دیگه نمیدونم چی بگم....اصلا مگه من زمان تعیین کردم واسه مزایده؟
والا گرفتاری شدم.
مهم نیست دوست عزیز شما هرچی خواستین بگین و بی احترامی کنین و بنده هم یوزر کذایی!اخلاق من ؟!
جالبه یه چیزم بدهکار شدیم
دوست عزیز مشکل شما نیست . شما نیاز نیست خاطرتون مکدر بشه . مقصر استارتر هست
دقیقا مساله رضایت و این حرفا نیست مساله قانونه که شما زیر پا گذاشتید
بنده که بعد از این اتفاق که 100 ت هم ازتون نمیخرم واصلا چیز مهمی هم نیس،چیز مهم بی احترامی و عدم رعایت قوانین انجمن میباشد ، در واقع کار شما بی توجهی و دهن کجی نسبت به اعضا و پیشنهاداتشون هست و تلف کردن وقت و هزینه اعضا
خیالتون راحت من تابحال تو این چند ساله n مورد اینطوری و تاپیک های کذایی از یوزرهای کذایی دیدم ولی هیچموقع امتیاز منفی ندادم چون اصولا اهل تلافی کردن و انتقام نیستم اما یوزرهایی مثل شما راست راست وسط فروم میچرخن و مدیریت هیچ واکنشی نشون نمیده . پس خیالتون راحت . فرض کنیم امتیاز منفی بدم ،در این صورت شما هم میتونید امتیاز منفی بدیدبعد هر کی اشنا داشته باشه امتیاز منفیش پاک میشه و اونی که اشنا نداره مثل من امتیازش ثبت محضری میشه
پس من با فیدبک منفی ندادنم با یه تیر دو نشون میزنم((
چی بگم والا من کوتاه اومدم گفتم بزارید مدیر بیاد. ظاهرا ایشون ول کن ماجرا نیستدوستان واقعا این بحث بدور از حرفه ای بودنه من از خریدم صرفنظر میکنم و کوتاه بیاید
منم همین رو میگم کلا هم نمیخواد بعد میگه چرا فروختی! شما داری میگی صرف نظر میکنمدوست عزیز خواهش میکنم کوتاه بیاید.گذشت کنید.تخلف شده باشه ولی من عرض کردم شما بخرید قال قضیه کنده شه
اولا من به هیچکس توهین نکردم این شما بودید که باوجود قانون شکنی با لحن تند برگشتی گفتی اربده کش و ....مهم نیست دوست عزیز شما هرچی خواستین بگین و بی احترامی کنین و بنده هم یوزر کذایی!
خدا خودش شاهده بنده تو این چند تا چیز که فروختم حتی کوچکترین مشکلی با کسی نداشتم حتی سر قیمت خیلی راه اومدم باهاشون !
شما مشخصه دلت از جا دیگه پره گیر دادین اینجا. مشکلی نیست بنده اهل دعوا و این حرفا و توهین نیستم. اگه به بقیه بی احترامی ای شده یا هزینه ای ازشون رفته ! طبق گفته ایشون من عذر خواهی میکنم.
در مورد اون حرف آخرتون هم من نه دوستی اینجا دارم نه کسی رو میشناسم که پارتیم باشه. اون منفی شما پاک نشده که مقصر من نیستم باید از مدیر انجمن پرس و جو کنید.
دوست عزیز جسارتا شما چرا اصل قضیه رو فراموش کردید و اصرار دارید موضوعی که اصلا دغدغه من نیست رو به من بچسبونید؟دوست عزیز خواهش میکنم کوتاه بیاید.گذشت کنید.تخلف شده باشه ولی من عرض کردم شما بخرید قال قضیه کنده شه
چی بگم والا من کوتاه اومدم گفتم بزارید مدیر بیاد. ظاهرا ایشون ول کن ماجرا نیست
منم همین رو میگم کلا هم نمیخواد بعد میگه چرا فروختی! شما داری میگی صرف نظر میکنم
ودوستان عزیز گذشت کنید. من از خریدم صرفنظر کردم سی پی یو برای شما دوستcpu123اگر حله کوتاه بیایید و تایید کنید
بنده همون اول بارسه بار واستون توضیح دادم با لحن درست. شما سه بار اومدی میگی نه واسه منه نه واسه من. گفتم و توضیح دادم کار داشتم. کار داشتنمم از قبل تعیین نشده بود که دونم یک دفعه ای شده. شما اومدی تاپیک رو بهم ریختی بنده رو از کار انداختی بنده صبر کردم و نرفتم به کارم برسم چون گفتم شاید درست باشه حرفتون و بزارید مدیر بیاد. بعد اومدین میگین منفی میدم!اولا من به هیچکس توهین نکردم این شما بودید که باوجود قانون شکنی با لحن تند برگشتی گفتی اربده کش و ....
همون اول یه عذرخواهی خشک و از سر تکلیف ماجرا رو به اینجا نمیکشوند که این چیزا پیش بیاد.
من محتاج یه cpu و یا 5 ت 10 ت نیستم امان نفس عمل زشت بود
نکته بعدی دلم ازجایی پور نیست مگر همین تاپیک شما
ونکته اخر در مورد فیدبک خیالتون راحت اونی که اشنا داشت بازیو بورد
شما دغدغت خرید نیست واسه چی دیگه تاپیک رو خراب کردی دوست عزیز. الانم میگی دغدغم cpu نیست.دوست عزیز جسارتا شما چرا اصل قضیه رو فراموش کردید و اصرار دارید موضوعی که اصلا دغدغه من نیست رو به من بچسبونید؟
و
خدمت دو کاربر عرض کردم دغدغه من cpu نیست نفس عمل زشت بود، واقعا شما خودت بودی این پردازنده رو میخریدید ؟ واقعا ادم باید خیلی حقیر باشه که همچین کاری رو بکنه بعد از این همه داستان .
من فروشنده یه چیزی هم طلبکار شدم والا. من حرفی ندارم گفتم مدیر بیاد هر چی ایشپن بگه . این بنده خدا ول کن ماجرا نیست و توهین میکنهدوستان عزیز من تمنا میکنم کوتاه بیاید واقعا نیازی نبود بحث به اینجا کشیده از همدیگه پوزش بطلبید قضیه حل بشه.واقعا ارزش نداره
چشم بررگوار .دوستان عزیز من تمنا میکنم کوتاه بیاید واقعا نیازی نبود بحث به اینجا کشیده از همدیگه پوزش بطلبید قضیه حل بشه.واقعا ارزش نداره
عزیزید شماچشم بررگوار .
من به عنوان کسی که در یک تاپیک کذایی پیشنهاد فوری دادم ولی به علت تخلف استارتر کالا به من تعلق نگرفت و بعد مورد توهین قرار گرفتم از صاحت مقدس استارتر محترم صمیمانه وبا تمام وجود درخواست عفو و بخشش دارم باشد تا ایشان به بزرگی و جلال خودشون درخواست این حقیر رو مورد اجابت قرار داده ترحم ایشان شامل حال بنده شود .
الهی امین
معنی لحن درست رو هم فهمیدیمبنده همون اول بارسه بار واستون توضیح دادم با لحن درست. شما سه بار اومدی میگی نه واسه منه نه واسه من. گفتم و توضیح دادم کار داشتم. کار داشتنمم از قبل تعیین نشده بود که دونم یک دفعه ای شده. شما اومدی تاپیک رو بهم ریختی بنده رو از کار انداختی بنده صبر کردم و نرفتم به کارم برسم چون گفتم شاید درست باشه حرفتون و بزارید مدیر بیاد. بعد اومدین میگین منفی میدم!
الانم بنده خدا داره میگه واسه شما. چی بگم والا
دغدغم خرید بود اما ظاحرا شما دغدغت فروش اصولی نبود . ابتدا به ساکن دغدغم خرید بود و پیشنهاد دادم بعد با اون شاهکار شما منصرف شدم . جنس رو طرف خریده بعد من بیام ازش بگیرم ؟اون بنده خدا چه گناهی کرده که چوب اشتباه شما رو بخوره؟ مغلته نکنیدشما دغدغت خرید نیست واسه چی دیگه تاپیک رو خراب کردی دوست عزیز. الانم میگی دغدغم cpu نیست.
شما فروشنده اید پس مجوز تخلف برای شما صادر میشه . درسته . کسی بجز شما اینجا به کسی توهین نکرده جنابمن فروشنده یه چیزی هم طلبکار شدم والا. من حرفی ندارم گفتم مدیر بیاد هر چی ایشپن بگه . این بنده خدا ول کن ماجرا نیست و توهین میکنه
عزیزید شما