- نوشتهها
- 4,305
- لایکها
- 590
زد چیز زد به همه چیزسریال شهرامو خراب کردی![]()
اشکال نداره من ادامه رو میزارم
زد چیز زد به همه چیزسریال شهرامو خراب کردی![]()
یک کیف پر از پول
چند فصل قبل یکی از تیمهای لیگ دسته اول کشور تا مرز صعود به دسته بالاتر رسید. قرار بود با یکی از تیمهای شمالی برای برگزاری بازی پلیآف مسابقه دهند. قبل از شروع مسابقه زمین بازی کاملا خشک بود. بعد از اینکه دو تیم به رختکن رفتند، تیم میزبان برای بهره بردن از شرایط میزبانی آب فراوانی را روی زمین چمن جاری میکند.
تیم میزبان که از این موضوع آگاه بوده، با کفشهای مناسب بازی در زمینهای خیس وارد میدان میشود، اما تیم میهمان بیخبر از همه جا، وقتی به زمین میآید با زمین پر از آب روبهرو میشود. تیم میهمان آن بازی را باخت و از صعود به لیگ برتر بازماند.
بعد از این مسابقه تیم میهمان که از این شرایط ناراضی بود، شکایتی را به فدراسیون فوتبال تسلیم میکند. از بد حادثه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حکم را به نفع تیم میهمان صادر میکند. مسئولان تیم میزان که از این شرایط نگران بودند، با یک کیف پر از پول که به قول راوی داستان بالغ بر هفتاد میلیون تومان تراول چک تا نخورده بود، به سراغ مدیرعامل تیم میزبان میرود و از او میخواهد از شکایتش صرف نظر کند.
پ ن : کسی اسم تیم مهمان و میزبان رو میدونه؟
ممنونتیم مهمان پیام خراسان بود مربیشم رضا وطن خواه بود. کاملا یادمه.
میزبان دقیقا یادم نیست شموشک بود پگاه یا ملوان یادم نیست
دوستان من نمی خوام منکر وجود مافیا و ... بشم ولی بهتره دقت کنید که تهمت و افترا هم اشکال شرعی داره هم قانونی!
این مطالب رو اگر نویسندش بدون اسامی اصلی می نویسه دلیلش همینه ...
مطمینا بچه های فروم اگه اطلاع داشته باشن میگن این اسامی مجهول کیا هستن و اگه اطلاع نداشته یاشن بی پاسخ میمونه و فکر نکنم کسی تهمتی بزنه یا زده باشهدوستان من نمی خوام منکر وجود مافیا و ... بشم ولی بهتره دقت کنید که تهمت و افترا هم اشکال شرعی داره هم قانونی!
این مطالب رو اگر نویسندش بدون اسامی اصلی می نویسه دلیلش همینه ...