• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

presfn

Registered User
لایک‌ها
11
یک شات از برنامه hwmonitor بگیرید . شما فن رو تعویض کنید و از خمیر خوب استفاده کنید .
4948c5c722ca92ab1.jpg

البته همین فن رو روغن زدم و لپ تاپ رو بستم
پس یعنی با روغن 10 کارم نمیشه حتما باید فن رو عوض کنم؟
درضمن سوکت سیم dc هم یکی از سوراخاش به رنگ قهوه ای در اومده بود که با اسپری خشک گرفتم داخلش
به نظر شما لازم هست که عوضش کنم ؟
من چون بعضی جای پیچ ها شکسته بوده از چسب یک دو سه استفاده کردم( mitreapel) برای این که بخام dc روعض کنم چون سیم چسبیده آیا چیزی هست که بتون چسب رو تو خودش حل کنه ؟ درغیر این صورت باید سیم جدید رو از جای دیگه بیارم و قبلی رو هم ببرم
باتشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درجه حرارت نرماله . فیش dc رو عوض کنید شاید درست بشه

presfn

Registered User
لایک‌ها
11
میگم نمی دونید این فیش کجا گیر میاد؟

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
خطرناك نيست . فقط براي اينكه خطا از بين بره بايد شارژر اصليشئ تهيه كنيد
برای من گاهی اوقات وقتی شارژر اصلی وصل میکنم همچین ارروری میده . بعضی اوقات هم شارژر وصل میشه ولی باتری شارژ نمیشه
یه شات از hwmonitor
8886d0f20837f4d31.jpg

ضمنا اعداد قسمت powers و voltages دایما درحال تغییر هستند
لپتاپ : Dell 5110 (حدود 2 سال پیش گرفتم)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
برای من گاهی اوقات وقتی شارژر اصلی وصل میکنم همچین ارروری میده . بعضی اوقات هم شارژر وصل میشه ولی باتری شارژ نمیشه
یه شات از hwmonitor
8886d0f20837f4d31.jpg

ضمنا اعداد قسمت powers و voltages دایما درحال تغییر هستند
لپتاپ : Dell 5110 (حدود 2 سال پیش گرفتم)

بایوسش رو از سایت دل بگیرید و اپدیت کنید

eli9000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من جدیدا لپ تاپ ASUS X550-L رو خریدم اما یه مشکلی دارم باهاش اینکه وقتی به حالت hibernet میره نمیدونم چطوری باید درش بیارم دکمه power رو میزنم کلا restar میشه
میشه راهنماییم کنین؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام ببخشید من جدیدا لپ تاپ ASUS X550-L رو خریدم اما یه مشکلی دارم باهاش اینکه وقتی به حالت hibernet میره نمیدونم چطوری باید درش بیارم دکمه power رو میزنم کلا restar میشه
میشه راهنماییم کنین؟
نوع ویندوز ؟
تمام درایورهای سیستم نصب شده ؟

eli9000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویندوز8
همه درایوها نصب شدن

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
من یه لپتاپ سامسونگ A06 دارم. ویندوز 8.1 روشه.
وقتی لپتاپ رو خاموش میکنم و دوباره میخوام روشن کنم یه صدایی توش میاد (تق تق تق تق ....) و بعد از 20 ثانیه قطع میشه ولی بالا نمیاد! روی رم سامسونگ میونه! باید 20-30 بار هی دکمه پاور رو بزنم و خاموش و روشن کنم و همین پروسه طی شه تا یهبار این وسط لود شه و بالا بیاد!!!
در پشتش رو یه بار باز کردم صدا از دورو بر هارد میاد! شایدم از خودش! چون اطلاعات کافی ندارم دستکاریش نکردم.
یه مواقعی هم در حین کار کردن همین صدا میاد و یه مقدار کند میشه ولی خب بعد از یه مدت خوب میشه!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چیکار کنم

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
لپ تاپ دوستم وقتی هدفون بهش وصل میکنه صدا پخش میشه از هدفون موقع پلی آهنگ همچنین با اسپیکر خود لپ تاپ پخش میشه ولی با اسپیکر جانبی پخش نمیشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
لپ تاپ دوستم وقتی هدفون بهش وصل میکنه صدا پخش میشه از هدفون موقع پلی آهنگ همچنین با اسپیکر خود لپ تاپ پخش میشه ولی با اسپیکر جانبی پخش نمیشه
همزمان دو خروجی نمیشه گرفت

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
نه همزمان نیستا.اسپیکر جانبی هم سالمه موقعیکه گوشی بهش وصل میکنه ولی اسپیکر جانبی فقط با لپ مشکل داره

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
من یه لپتاپ سامسونگ A06 دارم. ویندوز 8.1 روشه.
وقتی لپتاپ رو خاموش میکنم و دوباره میخوام روشن کنم یه صدایی توش میاد (تق تق تق تق ....) و بعد از 20 ثانیه قطع میشه ولی بالا نمیاد! روی رم سامسونگ میونه! باید 20-30 بار هی دکمه پاور رو بزنم و خاموش و روشن کنم و همین پروسه طی شه تا یهبار این وسط لود شه و بالا بیاد!!!
در پشتش رو یه بار باز کردم صدا از دورو بر هارد میاد! شایدم از خودش! چون اطلاعات کافی ندارم دستکاریش نکردم.
یه مواقعی هم در حین کار کردن همین صدا میاد و یه مقدار کند میشه ولی خب بعد از یه مدت خوب میشه!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چیکار کنم
در پی این داستانا که عرض کردم فکر میکنم فن کناری لپتاپ هم کار نمیکنه و حرارت میره بالا!
با Hard Drive Inspector و Fresh Diagnose تست کردم دیدم هیچ سنسوری حرارت رو نشون نمیده! میگه سنسور یافت نمیشود!
چجوری میتونم فن رو تست کنم چون هیچوقت از رو صدا نمیتونم تشخیص بدم!

hesampersian

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من لپتاپم ACER 5741G هست و یکدفعه هنگ میکنه
مثلا 2روز مشکلی نداره اما یکفعه میوفته روو مد هنگ مثلا یک ساعت کار میکنه هنگ می کنه ( صفحه همینجور میمونه و هیچی کار نمیکنه باید دکمه پاور رو بزنم خاموش شه)

هاردش هم به مشکل خورده بود و عوضش کردم گفتم شاید از اون هست که باز امروز هنگ کرد با هارد جدید هم (البته به نظر میاد خیلی بهتر شده فعلا یکبار هنگیده)
به نظرتون مشکل از چیه؟
رم نیست؟

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    102.9 KB · نمایش ها: 2

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
در پی این داستانا که عرض کردم فکر میکنم فن کناری لپتاپ هم کار نمیکنه و حرارت میره بالا!
با Hard Drive Inspector و Fresh Diagnose تست کردم دیدم هیچ سنسوری حرارت رو نشون نمیده! میگه سنسور یافت نمیشود!
چجوری میتونم فن رو تست کنم چون هیچوقت از رو صدا نمیتونم تشخیص بدم!

لطفا یکی منو راهنمایی میکنه؟ اعصابم داره خورد میشه سر این داستان لپتاپم! امروز بالاخره تونستم تست بگیرم اینا نتیجش بود! اطلاع کافی ندارم ولی فک میکنم خیلی حرارت بالا میره امکان داره کولینگ فن کار نکنه؟
نتایج تست رو ضمیمه کردم
نمیفهمم منظور این چیه! Calibration Retry Count!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    30.5 KB · نمایش ها: 5
  • Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    42.7 KB · نمایش ها: 6

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
من لپ تاپ Asus X450L رو دارم یه پنج ماهی هست دارم ازش استفاده میکنم، اما مدتیه 24 ساعته روشنه یعنی تقریبا الان یک هفته هست که خاموش نشده، الان چند تا سوال برای من پیش اومده :
1- این آسیبی به لپ میزه یا نه ؟ البته میدونم صدمه میزنه ولی چقدر هستش ؟ از عمر کلی لپ تاب میاد پایین ؟
2-اگر با باطری باشه مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اگر باطری رو درارم چطور ؟
3- یه مدت هم هست که با کوچکترین کار فن سیستم به شدت باد گرم میزنه بیرون ؟ دلیلش چیه ؟ مشکلی هست آیا ؟
4-آیا استفاده از فن خنک کننده خوب هست یا نه ؟ تاثیری داره ؟
ممنون

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم
من لپ تاپ Asus X450L رو دارم یه پنج ماهی هست دارم ازش استفاده میکنم، اما مدتیه 24 ساعته روشنه یعنی تقریبا الان یک هفته هست که خاموش نشده، الان چند تا سوال برای من پیش اومده :
1- این آسیبی به لپ میزه یا نه ؟ البته میدونم صدمه میزنه ولی چقدر هستش ؟ از عمر کلی لپ تاب میاد پایین ؟
2-اگر با باطری باشه مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اگر باطری رو درارم چطور ؟
3- یه مدت هم هست که با کوچکترین کار فن سیستم به شدت باد گرم میزنه بیرون ؟ دلیلش چیه ؟ مشکلی هست آیا ؟
4-آیا استفاده از فن خنک کننده خوب هست یا نه ؟ تاثیری داره ؟
ممنون

1- همه قطعات الکترونیکی یک طول عمر تعریف شده دارند!
2- نه فقط هر یکی دو هفته بذار باتری خالی بشه و دوباره شارژ کن.
3- احتمالاً فن و خروجی هیت سینک گرد و خاک گرفته و باید تمیز بشه. دمای لپ تاپ رو با برنامه CPUID HWMonitor چک کنید.
4- بله ولی به شرطی که اداپتوری باشه و برقش رو از USB خود لپ تاپ نگیری!

بالا