• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در ارتباط با مشكلات ناشي از لپتاپ

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان بنده تازه یه n56jr ایسوس گرفتم و ویندوز 8.1 روش نصب کردم
الان مشکل کارت گرافیک دارم از کجا بفهمم روش نصب شده یا نه
بازی pes رو که اجرا میکنم فول صفحه نمیشه و تو بازی نمیره و میپره بیرون و میگه سیستم شما از سخت افزار کافی برخوردار نیست و کارت گرافیک جواب نمیده.
چیکارش کنم ؟
من درایوارشو از رو سی دی خود لبتاب نصبیدم و نوشته همش نصب شده ولی شک دارم
توی سیتینگpes هم روی high نمیره کیفیتش و پیام خطا میده
سلام عزيز. شما مشكلتون نرم افزاري و از درايور هستش. Windows 8.1 كه نصب كرديد با درايوري كه روي خود لپ تاپ بوده مشكل داره. يا بايد از بازار درايور اين ويندوز رو براي كارت گرافيكتون تهيه كنيد يا با مراجعه به سايت اصليش درايورش رو دانلود كنيد.

Last edited:

hellboy1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام عزيز. شما مشكلتون نرم افزاري و از درايور هستش. Windows 8.1 كه نصب كرديد با درايوري كه روي خود لپ تاپ بوده مشكل داره. يا بايد از بازار درايور اين ويندوز رو براي كارت گرافيكتون تهيه كنيد يا با مراجعه به سايت اصليش درايورش رو دانلود كنيد.
سلام داداش
من درایور گرافیکشو از سایت ایسوس دانلود کردم و نصبش کردم ولی بازم اون پیغاما رو میده

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزيز. بنده عرض كردم از سايت خود سازنده كارت دانلود كنيد. نه از سايت ايسوس. ضمنا دقت كنيد كه هنگام انتخاب مدل كارت گرافيك ، سيستم عامل رو درست انتخاب كنيد و به 32Bit و 64Bit بودنش هم دقت كنيد.

hellboy1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام داداش
من درایور گرافیکشو از سایت ایسوس دانلود کردم و نصبش کردم ولی بازم اون پیغاما رو میده

دوستان کسی از این مدل لب تاپ نداره
من رفتم از تو سایتای ایرانی درایورشو دانلود کردم بازم کار نمیکنه و همو پیام خطا بالا رو میده کسی نمیدونه باید چیکار کنم خواهشا نظر تخصصی بدین
سایت اینویدیا هم فیلتره هر چند اونیکه تو سایتای ایرانی هم هست همونیه که از اینودیا گذاشتن
از سایت خود ایسوس هم درایور مخصوص ویندوز 8.1 برای 64 بیتو گرفتم بازم همون مشکلو دارم
چون من تو فرو مای دیگه هم دیدم بعضیا این مشکلو دارن
الان از کجا میشه فهمید کارت گرافیکش نصب هست یا نه؟

hellboy1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینم یه عکس از قسمت دیسپلی
به نظر شما گرافیکش نصبه؟

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. من hp 4520 دارم . جدیدا درب صفحش رو میبندم و مدتی میگذره و دوباره باز میکنم که باهاش کار کنم , صفحش سیاه روشنه و چیزی نشون نمیده و هیچ تصویری نمیده تا خاموش روشنش نکنم درست نمیشه . چی شدش ؟

hellboy1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی از این مدل لب تاپ نداره
من رفتم از تو سایتای ایرانی درایورشو دانلود کردم بازم کار نمیکنه و همو پیام خطا بالا رو میده کسی نمیدونه باید چیکار کنم خواهشا نظر تخصصی بدین
سایت اینویدیا هم فیلتره هر چند اونیکه تو سایتای ایرانی هم هست همونیه که از اینودیا گذاشتن
از سایت خود ایسوس هم درایور مخصوص ویندوز 8.1 برای 64 بیتو گرفتم بازم همون مشکلو دارم
چون من تو فرو مای دیگه هم دیدم بعضیا این مشکلو دارن
الان از کجا میشه فهمید کارت گرافیکش نصب هست یا نه؟
خوب چطوری نصب نیست وقتی کال آف بلکس 2 رو به بهترین شکل بازی میکنم و این مشکل فقط با 2013 pes دارم حتی از یکی دیگه از دوستام یه pes دیگه گرفتم بازم نصب نشد آقا اگه کسی راه حل داره بگه اعصابم خورد شده حتی واچ داگ رو بازی میکنم.

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
خوب چطوری نصب نیست وقتی کال آف بلکس 2 رو به بهترین شکل بازی میکنم و این مشکل فقط با 2013 pes دارم حتی از یکی دیگه از دوستام یه pes دیگه گرفتم بازم نصب نشد آقا اگه کسی راه حل داره بگه اعصابم خورد شده حتی واچ داگ رو بازی میکنم.

مشکل احتمالاً از بازی یا ناسزگاریش با این نسخه ویندوزه !
این بازی گرافیک nvidia رو نمیشناسه، فقط گرافیک Intel رو می شناسه!
می تونید از توی تنظیمات BIOS مقدار حافظه گرافیکی اینتل رو از 32 به 512 مگابایت تغییر بدید تا بتونید وارد بازی بشید!

hellboy1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مطمئنی دادا؟
یعنی هر گرافیک انویدیا داره نمیتونه pes بازی کنه؟
این تغییر در حافظه گرافیکی از طریق بایوس چطوریه میشه دقیق تر راهنمایی کنید؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
مطمئنی دادا؟
یعنی هر گرافیک انویدیا داره نمیتونه pes بازی کنه؟
این تغییر در حافظه گرافیکی از طریق بایوس چطوریه میشه دقیق تر راهنمایی کنید؟

نه، فقط توی لپ تاپ هایی که دو کارت گرافیک دارن این مشکل پیش میاد!
توی بایوس قسمت کارت گرافیک میزان حافظه گرافیکی به طور پیش فرض 32 مگ هست اونو به 512 تغییر بدید. شاید جواب داد !

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. آیا لپ تاپی که پورت ای برای اتصال به پروژکتور نداره , راهی هست که بشه به پروژکتور متصلش کرد ؟ مثلا مبدلی چیزی ؟

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
من یه لبتاپ ایسوس مدل x550c دارم امروز صبح وای فایش خیلی خوب کار میکرد
یه کابل لن بهش وصل کردم ولی بعداز اینکه کابل رو کشیدم دیگه وای فایم کار نمیکنه
یعنی اصلا روشن نمیشه و وای فای های قابل اتصال رو نشون نمیده
ایکونش هم نشون میده که خاموشه
اینترنتم هم مشکلی نداره. باگوشی بهش وصل میشم
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام. آیا لپ تاپی که پورت ای برای اتصال به پروژکتور نداره , راهی هست که بشه به پروژکتور متصلش کرد ؟ مثلا مبدلی چیزی ؟

پورت VGA نداره ؟! چه پورتی داره پس؟!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
من یه لبتاپ ایسوس مدل x550c دارم امروز صبح وای فایش خیلی خوب کار میکرد
یه کابل لن بهش وصل کردم ولی بعداز اینکه کابل رو کشیدم دیگه وای فایم کار نمیکنه
یعنی اصلا روشن نمیشه و وای فای های قابل اتصال رو نشون نمیده
ایکونش هم نشون میده که خاموشه
اینترنتم هم مشکلی نداره. باگوشی بهش وصل میشم
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟
درایور وایرلس رو یکبار انیستال کنید و دوباره نصب کنید .

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
عزیز باید یه کابل hdmi بگیری که اون سرش به پروژکتور وصل بشه دیگه
اگه پروژکتور کابل اچ دی بخوره که هیچ وگرنه باید کابلی بگیری که یه سرش اچ دی باشه یه سرشم مخصوص پروژکتور

pars71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام. من hp 4520s دارم که درایورهای از xp تا 7 رو داره و گرافیکش ATI 6370 هستش. من 8.1 ریختم و درایور کارت گرافیکش رو از سافت 98 گزینه ی 14.9 رو دانلود و نصب کردم و تو سیستم نوشته ATi 6300 series . میخواستم بدونم آیا درسته ؟ نباید 6370 بنویسه مثل ویندوز 7 که درایورش رو داره ؟ تو بازی ها باعث کندی و بد اجرا شدن نمیشه ؟
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام. من hp 4520s دارم که درایورهای از xp تا 7 رو داره و گرافیکش ATI 6370 هستش. من 8.1 ریختم و درایور کارت گرافیکش رو از سافت 98 گزینه ی 14.9 رو دانلود و نصب کردم و تو سیستم نوشته ATi 6300 series . میخواستم بدونم آیا درسته ؟ نباید 6370 بنویسه مثل ویندوز 7 که درایورش رو داره ؟ تو بازی ها باعث کندی و بد اجرا شدن نمیشه ؟
ممنون
خیر درست نصب شده . مشکلی نیست بر اساس سری میشناسه .

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دوستان اهل فن این 4گیگ رمی که برای گرافیکای رده متوسط لپتاپ مثل amd8750m و مدلای مشابه به کار میاد؟!
واسه گیم که فکر نکنم استفاده بشه بیشتراز 1 گیگش با توجه به قدرت کارت و سرعت پایینddr3... واسه کار مهندسی تری دی و اینا چی؟!
میخوام بدونم این کار تبلیغاتیه فقط یا به درد هم میخوره باتوجه به اینکه لپتاپای دارای این گرافیک اداری هستن
باتشکر

بالا