• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد کسب درآمد از Affiliate Program

access

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
الان چه نوع کالا هایی یا اجناسی فروش دارن که ویزیتور اون رو خریداری کنه؟

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
عزيز چه ربطي به ويزا كارت داره؟

شما به قسمت تبليغ دهنده ها ميري

اگه بري به قسمت تبليغ كننده ها از شما مستر كارت نمي خواد

Dariush_87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

opera2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي در مورد اين برنامه ها در اين فروم صحبت شد.اما من مي خواستم در اين تاپيک دوستان وارد در مورد چطور تبليغ دادن در اين سايتها صحبت کنند.من فروش هاست و دومين دارم.چند سوال دارم که دوستان جواب بدن ممنون مي شم
1-من براي سايتم باييد اسکريپ خاصي داشته باشم؟يا ربطي نداره؟ که فکر نمي کنم زياد ربط داشته باشه
2-هزينه ها چقدر هست .مثلا غير از اون درصدي که به تبليغ کننده بدم چقدر باييد به شرکتي که اين امکانات رو فراهم مي کنه بدم؟چقدر براي شروع داشته باشم؟
3-چقدر بازار کارش خوبه؟مثلا چقدر مي شه فروش داشت؟
4-سايتي سايتي براي تبليغ محصولات ايراني هست که تبليغات رو تو سايت هاي ايراني نمايش بده؟ سايت تمام ايراني که براي اين کار فکر نمي کنم باشه.

سايتهاي که دوستان فکر مي کنه مي شه باهاشون کار کرد رو اينجا معرفي کنن.البته سايتهايي که با ايران مشکل ندارن رو معرفي کنن.البته اين سايتها موقعه پول گرفتن مشکلي ندارن.

در هر صورت هر نکته ديگري هست دوستان لطف کنن بگن ممنون مي شم

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
اگر هاست و دامنه رو در ایران میخوای بفروشی و سایتت مسبی هست، برای افلیت masbi رو پیشنهاد می کنم

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی خبر جدیدی داره از بازار افیلیت ؟

کجا ها عضوید
سایتتون چیه

یکمی توضیح بدید استفاده کنیم

h@med110

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
14
دوستان من دنبال يك افيليت خوب مي گردم كه پورسانت ها رو به حساب paypal بريزه يعني با paypal تصويه حساب كنه...
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد.

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من دنبال يك افيليت خوب مي گردم كه پورسانت ها رو به حساب paypal بريزه يعني با paypal تصويه حساب كنه...
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد.

من فکر میکنم ebay بهترین گزینه باشه برای کار با پیپل

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بله بحث خیلی خوبی میتونه باشه ولی هم بحث سنگین و بسیار حرفه ای هست و هم اینکه احتیاج به کار و زمان داره و همین باعث میشه هر کدام از همکاران و دوستان که دنبال این کار رفتن دیگه زمان خاصی براشون نمونده که بتونن در موردش بحث و گفتگو کنن
یکی هم گرمی خاصی هست که باید یک گروه در یک انجمن داشته باشن تا همه رو استوار نگه داره تا زمان بزارن و به همدیگه کمک کنن
ولی پیشنهاد بنده حقیر اینه که اگر موقعیتش رو دارید . منظور اینه که اگر امکاناتش رو دارید , میتونید نسبت به محصولی که قادر به فروشش هستین به دنبال شرکت مناسب بگردین و همین طور در راه بهبود دادن به کارتون اداکه بدید
تعدادی از افیلیتها هم هستند که خیلی راحت کنار میان و امکانات اسونی گذاشتن اما به همین نسبت بازدهی زیادی هم ندارن
ولی شرکتها قوی و معروف و با بازدهی بالا یک سری موانعی دارن که به چشم ماها که امکاناتمون در حد همین یک اکانت اینترنت هست خیلی بزرگ میاد
همونطور که برا ادسنس که بحثش طولانی شد و الان اکثرا تا حدی متوجه شدن که چه مشکلاتی به وجود میاد برای افیلیت هم راه بسیار دراز هست
اگر هر کسی به نوبه خودش سعی بکنه و غیرت لازم رو به خرج بده و تو مسیر خودش حرکت کنه
بله میشه با همفکری اینجا هم بحث های مفیدی انجام داد و تو رفع مشکلات و موانع همدیگر رو کمک کرد

:)

nitor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان بعد از مدت ها دوباره به این تاپیک سر زدم...

برای دوستانی که قصد دارن تازه کار Aff رو شروع کنن پیشنهاد میشه که با ebay کار کنن. در مورد ebay نکته ای که هست اینه که هر چند کمیسیون خیلی پایین تری نسبت به جاهای دیگه به شما میده ولی به دلیل معتبر بودن و تنوع اجناسش خیلی راحت میشه باهاش حداقل درآمدی ایجاد کرد.

فقط باید یادتون باشه که اگه میخواید سایتتون برای موتورهای جستجو مخصوصا گوگل مناسب باشه از keyword هایی که رقابت زیادی داره استفاده نکنید و مثلا برید دنبال اجناس خاصی که راحت تر بتونید سایتتون رو به نتایج اول موتورهای جستجو بفرستید.

نکته بعدی اینه که سعی کنید سایتتون غیر از لینک های ebay محتوای دیگه ای هم داشته باشه. شاید بعضی از دوستان فکر کنن این یه مطلب بدیهیه که سایت باید حتما محتوا داشته باشه اما من به این دلیل به این نکته اشاره کردم که تا همین چند وقت پیش مثلا در صورتی که سایت شما لینک های ebay رو داشت از نظر گوگل همین لینک ها و عکس کنار اونها محتوای نسبتا خوبی حساب می شد و مخصوصا برای بعضی کلماتی که در لینک های ebay بود سایت شما به راحتی در نتیجه موتورهای جستجو ظاهر میشد و ترافیک جذب می کرد. اما الان مسئله کمی فرق کرده... پس محتوای اورجینال یادتون نره ( این اورجینال بودن هم خیلی مهمه...این هم برای اونایی که به فکر راه حل همیشگی یعنی کپی پیست افتادن;))

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
ebayمشکل بسته شدن اکانتو اینارو نداره مثل پیپال؟ یخورده در موردش توضیح بدید خیلی عالیــــه.

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
الان بعد از مدت ها دوباره به این تاپیک سر زدم...

برای دوستانی که قصد دارن تازه کار Aff رو شروع کنن پیشنهاد میشه که با ebay کار کنن. در مورد ebay نکته ای که هست اینه که هر چند کمیسیون خیلی پایین تری نسبت به جاهای دیگه به شما میده ولی به دلیل معتبر بودن و تنوع اجناسش خیلی راحت میشه باهاش حداقل درآمدی ایجاد کرد.

فقط باید یادتون باشه که اگه میخواید سایتتون برای موتورهای جستجو مخصوصا گوگل مناسب باشه از keyword هایی که رقابت زیادی داره استفاده نکنید و مثلا برید دنبال اجناس خاصی که راحت تر بتونید سایتتون رو به نتایج اول موتورهای جستجو بفرستید.

نکته بعدی اینه که سعی کنید سایتتون غیر از لینک های ebay محتوای دیگه ای هم داشته باشه. شاید بعضی از دوستان فکر کنن این یه مطلب بدیهیه که سایت باید حتما محتوا داشته باشه اما من به این دلیل به این نکته اشاره کردم که تا همین چند وقت پیش مثلا در صورتی که سایت شما لینک های ebay رو داشت از نظر گوگل همین لینک ها و عکس کنار اونها محتوای نسبتا خوبی حساب می شد و مخصوصا برای بعضی کلماتی که در لینک های ebay بود سایت شما به راحتی در نتیجه موتورهای جستجو ظاهر میشد و ترافیک جذب می کرد. اما الان مسئله کمی فرق کرده... پس محتوای اورجینال یادتون نره ( این اورجینال بودن هم خیلی مهمه...این هم برای اونایی که به فکر راه حل همیشگی یعنی کپی پیست افتادن;))

ممنون از شما دوست عزیز لطفا ادامه بدید این تاپیکو تنها نگذارید:D

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستان کمی در خصوص Affiliate ebay توضیح دهید

چند تا سایت نمونه هم بزارید ببینیم چه شکلی هست

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
با cj کیا کار کردن ؟ خوبه ؟
من با یکی دیگه دارم کار میکنم , بد نیستش !!
تو cj میشه مثلا برا یه محصول خاص افیلیت لینک گرفت؟ مثلا برا یه محصول تو یه فروشگاه !!
من با shareasale کار کردم , اونجا لینک صفحه ای که میخوای رو میدی بعد برات لینک افیلیت میسازه ,
ولی انگار همه مرچنت هاش فعال نیستن , من برا چندتا از مرچنت ها Join شدم , ولی خیلی وقته هنوز اکسپت نکردن و pending هست !

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
کسی تو کار affilist hostingتا حالا فعال بوده؟چه جوریه اوضاش؟ارزش فعالیت داره؟

nitor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ebayمشکل بسته شدن اکانتو اینارو نداره مثل پیپال؟ یخورده در موردش توضیح بدید خیلی عالیــــه.

به اندازه پی پال حساس نیست اما احتیاط کردن ضرر نداره. این در صورتی که منظورتون لاگین از ایران و اینا باشه. در غیر اینصورت، اگه ebay با منبع ترافیک سایتتون که حراج هاش رو تو اون میذارید مشکل داشته باشه، اذیت می کنه.

ممنون از شما دوست عزیز لطفا ادامه بدید این تاپیکو تنها نگذارید:D

شما لطف داری دوست عزیز، من هم در حدی که اطلاعات و وقتم اجازه بده در خدمت دوستان هستم.:)

دوستان کمی در خصوص Affiliate ebay توضیح دهید

چند تا سایت نمونه هم بزارید ببینیم چه شکلی هست

خیلی ساده س. با خود ebay که حتما آشنایی دارید. ebay affiliate هم به این شکله که حراج های ebay روی سایتتون قرار میگیره و ebay به دو شکل به شما کمیسیون میده: اگه مشتری جدید برای ebay جذب کنید (به اصطلاح sign up) مبلغی بین 1 تا 50 دلار به شما تعلق می گیره.( بر حسب عملکرد مشتری: هرچه خرید بیشتری در ebay انجام بده کمیسیون شما به 50 نزدیک تر میشه. البته فرمول پیچیده ای داره که من ساده ترش کردم. برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید به سایتش: https:// ebaypartnernetwork [dot] com)
شکل دوم اینه که اگه هرکدوم از بازدیدکننده های سایت شما یکی از لینک های حراج ebay رو کلیک کنند و bidder برنده بشن، نصف درآمد ebay از اون حراج به شما تعلق می گیره.

این هم دو تا مثال:

http:// buydiscountgolfballs [dot] com

http:// mtnhome [dot] org

با cj کیا کار کردن ؟ خوبه ؟
من با یکی دیگه دارم کار میکنم , بد نیستش !!
تو cj میشه مثلا برا یه محصول خاص افیلیت لینک گرفت؟ مثلا برا یه محصول تو یه فروشگاه !!
من با shareasale کار کردم , اونجا لینک صفحه ای که میخوای رو میدی بعد برات لینک افیلیت میسازه ,
ولی انگار همه مرچنت هاش فعال نیستن , من برا چندتا از مرچنت ها Join شدم , ولی خیلی وقته هنوز اکسپت نکردن و pending هست !

CJ یکی از قدیمیترین و معتبرترین affiliate network هاست. از لحاظ تنوع و تعداد advertiser از بقیه بهتره، اما عمده محصولاتش اجناس فیزیکین که از فروش اونها کمیسیون می گیرید.

بله، برای محصولات خاص هم میشه لینک affiliate ایجاد کرد و در سایت قرار داد.

در صورتی که به صورت مستقیم به مرچنت ها ایمیل بزنید و دلیل اینکه باید شما رو accept کنن براشون توضیح بدید (مثلا سایت پر بازدیدی دارید، ترافیک با کیفیتی دارید و ...) بهتر نتیجه می گیرید.

کسی تو کار affilist hostingتا حالا فعال بوده؟چه جوریه اوضاش؟ارزش فعالیت داره؟

بازار hosting خیلی پرسوده امادر عین حال پر رقابته. معمولا کمیسیون شما با یکی دو ماه تاخیر به شما می رسه، چون اکثر hosting ها یکی دو ماه مدت پس دادن سرویس و برگرداندن پول مشتری رو دارن. (مثلا در صورتی که مشتری از سرویسی که بهش ارائه میشه راضی نباشه)

موفق باشید:)

Last edited:

اسقف اعظم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به اندازه پی پال حساس نیست اما احتیاط کردن ضرر نداره. این در صورتی که منظورتون لاگین از ایران و اینا باشه. در غیر اینصورت، اگه ebay با منبع ترافیک سایتتون که حراج هاش رو تو اون میذارید مشکل داشته باشه، اذیت می کنه.

شما لطف داری دوست عزیز، من هم در حدی که اطلاعات و وقتم اجازه بده در خدمت دوستان هستم.:)

خیلی ساده س. با خود ebay که حتما آشنایی دارید. ebay affiliate هم به این شکله که حراج های ebay روی سایتتون قرار میگیره و ebay به دو شکل به شما کمیسیون میده: اگه مشتری جدید برای ebay جذب کنید (به اصطلاح sign up) مبلغی بین 1 تا 50 دلار به شما تعلق می گیره.( بر حسب عملکرد مشتری: هرچه خرید بیشتری در ebay انجام بده کمیسیون شما به 50 نزدیک تر میشه. البته فرمول پیچیده ای داره که من ساده ترش کردم. برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید به سایتش: https:// ebaypartnernetwork [dot] com)
شکل دوم اینه که اگه هرکدوم از بازدیدکننده های سایت شما یکی از لینک های حراج ebay رو کلیک کنند و bidder برنده بشن، نصف درآمد ebay از اون حراج به شما تعلق می گیره.

این هم دو تا مثال:

http:// buydiscountgolfballs [dot] com

http:// mtnhome [dot] org

CJ یکی از قدیمیترین و معتبرترین affiliate network هاست. از لحاظ تنوع و تعداد advertiser از بقیه بهتره، اما عمده محصولاتش اجناس فیزیکین که از فروش اونها کمیسیون می گیرید.

بله، برای محصولات خاص هم میشه لینک affiliate ایجاد کرد و در سایت قرار داد.

در صورتی که به صورت مستقیم به مرچنت ها ایمیل بزنید و دلیل اینکه باید شما رو accept کنن براشون توضیح بدید (مثلا سایت پر بازدیدی دارید، ترافیک با کیفیتی دارید و ...) بهتر نتیجه می گیرید.

بازار hosting خیلی پرسوده امادر عین حال پر رقابته. معمولا کمیسیون شما با یکی دو ماه تاخیر به شما می رسه، چون اکثر hosting ها یکی دو ماه مدت پس دادن سرویس و برگرداندن پول مشتری رو دارن. (مثلا در صورتی که مشتری از سرویسی که بهش ارائه میشه راضی نباشه)

موفق باشید:)

سلام
شما خودتان تو چه Affiliate نتورکی هستید ؟
و رو چه مارکتی تمرکز می کنید ؟

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
بالا