• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
ببينيد ... PIN براي شما ارسال ميشه ! با پست عادي هم فرستاده ميشه. از وقتي فرستاده شد ، تا 2 هفته شما نميتونيد درخواست PIN جديد بكنيد ! بعد 2 هفته ميتونيد بگيد دوباره براتون يه PIN جديد بفرسته. درضمن اين معنيش اين نيست كه PIN حتما بايد تو 2 هفته برسه !!! شايد 1 ماه طول بكشه تا برسه !

ولي اگر PIN نيومد تو 2 هفته ، بهتره درخواست جديد بديد ... در اين فاصله اگر PIN قبلي اومد هم ميتونيد همون رو وارد كنيد. به شرطي كه آدرس رو تغيير نداده باشيد !
2 ماه ميشه كه پين ميگه اومده!
2 بارم در خواست پين جديد دادم!

هنوز ولي هيچي نيومده!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
يه سوال ديگه!

ميشه اين حساب خودم رو به اسم يكي ديگه بدم تو يه كشور ديگه؟؟
يعني اسم صاحب حساب و كشور رو ميخوام عوض كنم!

ميتونم؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بله ميشه ! ولي بايد MAIL بديد گوگل .... اونا براتون اين كار رو انجام بدن ! كم دردسر نداره !

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
بله ميشه ! ولي بايد MAIL بديد گوگل .... اونا براتون اين كار رو انجام بدن ! كم دردسر نداره !
اين عاقلانه ترين كاره! كلي پول تاييد شده!

متن نامه چي بايد باشه؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من پيشنهاد ميكنم اين كار رو نكني ... چون ممنكنه گوگل اذيتت كنه ! بهر حال اگه ميخواي اين كار رو بكني ... تو HELP بگرد يه جايي فكر كنم براي اين كار داشت !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از roozbeh :
اين عاقلانه ترين كاره! كلي پول تاييد شده!

متن نامه چي بايد باشه؟
اقا بي كاريت گرفته ؟
خوشي زده زير دلت مي خواي اين كارو كني كم گوگل گير ميده اينم بهانه مي خواي كني فعلا بذار يه نوني گيرت بياد بعد

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یه سوال دیگه ام دارم
ببینید من الان تو سایتم نرم افزار معرفی میکنم ولی چون از تبلیغات گوگل استفاده میکنم برای همین فقط نرم افزار معرفی میکنم و بر خلاف اکثر دانلود سنترها کرک معرفی نمیکنم که خوب این مساله باعث میشه من اصلا نتونم با دیگر سایتها رقابت کنم و از اون بدتر به خاطر زیاد بودن سایتهای Shareware هیچ وقت بازدید سایت من به آمار چشم گیری نمیرسه .
حالا من فکر کردم بیام و توی یکی از این سرویس های وبلاگ مجانی مثلا Persian Blog یه وبلاگ بزنم و هر نرم افزاری که تو سایت خودم معرفی میکنم اونجا هم معرفی کنم و صد البته به همراه کرک و بعد لینک و یا لوگو این وبلاگو آخر تمامی پست هام قرار بدم .
نظرتون چیه گوگل گیر میده ؟ آخه دلیلی نداره اون اصلا یه دامین دیگس و هیچ ربطی یه سایت من نداره .
یا به نظرتون ایمیل بزنم از گوگل بپرسم ؟
؟؟؟؟؟ :blink:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه بابا جان ! براي چي گير بده آخه ؟! گوگل به زندگي شخصي شما كه كار نداره ! شما يه سايت نه ! 10 تا سايت ديگه بزن ! تو همش هم بنويس " آهاي مردم ! بريد تو فلان سايت ! " گوگل كار نداره ويزيتو هات چطوري ميان تو سايتت ! گوگل با اون سايتي كار داره كه آگهي ها توش هست !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اگه خدا بخواد من هم دارم وارد عرصه تبليغات گوگل ميشم.
26.gif

با توجه به اينكه سايت من در مورد اخبار كامپيوتري هست چه جوري ميتونم بهترين كلمات كليدي رو براي با ارزشترين كليك ها انتخاب و به گوگل معرفي كنم؟

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
نه بابا جان ! براي چي گير بده آخه ؟! گوگل به زندگي شخصي شما كه كار نداره ! شما يه سايت نه ! 10 تا سايت ديگه بزن ! تو همش هم بنويس " آهاي مردم ! بريد تو فلان سايت ! " گوگل كار نداره ويزيتو هات چطوري ميان تو سايتت ! گوگل با اون سايتي كار داره كه آگهي ها توش هست !
مرسی
آخه انقدر من از گوگل بد شنیدم که هر کاری میخواهم بکنم یابد 400 روز بشینم فکر کنم که نکنه با قوانین سختگیرانه گوگل در تناقض باشه او تمام دارایی که دارمو بلوکه کنه
:wacko:

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
اگه خدا بخواد من هم دارم وارد عرصه تبليغات گوگل ميشم.
26.gif

با توجه به اينكه سايت من در مورد اخبار كامپيوتري هست چه جوري ميتونم بهترين كلمات كليدي رو براي با ارزشترين كليك ها انتخاب و به گوگل معرفي كنم؟

فکر نمیکنم راه خاصی وجود داشته باشه البته بعضی از سایتها هستن که یه سری کلید میفروشن ولی به نظر من که بیشتر شبیح به رمالیه

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الان حدوده 10 روزه که درآمد من از گوگل کاهش 60 درصدی داشته در هالی که مقدار ویزیت افزایش یافته میزان بازدید هر کشور نسبت به 10 روز پیش تغییری نکرده تعداد کلیک ها ام تغییر خاصی نکرده ولی ارزش کلیک ها خیلی کم شده .
امکان داره گوگل میزان صود دهی خودشو به کاربر کاهش داده باشه ؟؟

یه سوال دیگه چند روز پیش که با یکی از دوستانم صحبت میکرد گفت میتونی تو صفحه ای که تبلیغات گوگل هست تبلیغ شرکت های تبلیغاتیه دیگه مثل Fast Click رو هم بزاری و گوگل هم مشگلی ایجاد نمیکنه ولی نمیدونم فکر کنم همین جا خوندم که نمیشه همچین کاری کرد .
حالا اگر میشه شما کدوم شرکت هارو توصیه میکنین ؟
یا اصلا با این وضع بدی که تو این 10 روز پیش اومده صرف میکنه یه شرکت دیگرو جایگزین گوگل کنم ؟
یعنی شرکتی به معتبری گوگل هست که خوبم پول بده ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد كاهش درامد بگم هيچ دليل خاصي نداره !!! يعني گوگل همينطوري گاهي وقتها خوب پول ميده ... گاهي وقتها نميده !

در مورد اينكه آگهي ديگه با گوگل بذاري تو يه صفحه من جايي چيز مستندي نديدم ولي شنيدم كه ميگن نميشه !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من تبليغ گوگل رو توي سايتم گذاشتم. آيا امكان داره تبليغ در بعضي اوقات نمايش داده نشده؟ يا اشكال از كش ISP هست؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از good_pesar :
سلام
الان حدوده 10 روزه که درآمد من از گوگل کاهش 60 درصدی داشته در هالی که مقدار ویزیت افزایش یافته میزان بازدید هر کشور نسبت به 10 روز پیش تغییری نکرده تعداد کلیک ها ام تغییر خاصی نکرده ولی ارزش کلیک ها خیلی کم شده .
امکان داره گوگل میزان صود دهی خودشو به کاربر کاهش داده باشه ؟؟

یه سوال دیگه چند روز پیش که با یکی از دوستانم صحبت میکرد گفت میتونی تو صفحه ای که تبلیغات گوگل هست تبلیغ شرکت های تبلیغاتیه دیگه مثل Fast Click رو هم بزاری و گوگل هم مشگلی ایجاد نمیکنه ولی نمیدونم فکر کنم همین جا خوندم که نمیشه همچین کاری کرد .
حالا اگر میشه شما کدوم شرکت هارو توصیه میکنین ؟
یا اصلا با این وضع بدی که تو این 10 روز پیش اومده صرف میکنه یه شرکت دیگرو جایگزین گوگل کنم ؟
یعنی شرکتی به معتبری گوگل هست که خوبم پول بده ؟
اره براي من هم خيلي خيلي كم شده :(
پس علت از خود گوگل ارزش اورده پايين

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
بچه ها
برای سایت هایی كه زبان فارسی دارن ، گوگل كه فكر نمی كنم قبول كنه ؟ می كنه ؟
سایت دیگه ای هست كه سایت های فارسی رو قبول كنه ؟؟
توی اون سایتها اگر آدرس ایران رو بدم چی می شه ؟؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
توي كدهاي تبليغاتي گوگل اين كدها كه ديگه دست خودمونه؟! ميتونيم هر وقت خواستيم تغييرش بديم؟!
google_color_border = "336699";
google_color_bg = "FFFFFF";
google_color_link = "0000FF";
google_color_url = "008000";
google_color_text = "000000";

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از daftarekhaterat :
توي كدهاي تبليغاتي گوگل اين كدها كه ديگه دست خودمونه؟! ميتونيم هر وقت خواستيم تغييرش بديم؟!
google_color_border = "336699";
google_color_bg = "FFFFFF";
google_color_link = "0000FF";
google_color_url = "008000";
google_color_text = "000000";
آره ....!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اونقدر از اين سيستم گوگل و بستن اكانت و مقرراتش و.. چيزي شنيدم كه ديگه ميترسم حتي به تبليغاتش نگاه كنم.
26.gif

ممنون.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
اقا اين گوگل خيلي اشغاله الان فكنم 2 ماه ميشه هنوز كه هنوز پول نداده اين روزبه بهتر ميدونه كه چي اشغاليه :(

بالا