خوب منم میگم از چه نظر ؟بعضي وقتها لازم ميشه، بستگي به ايدهاي كه دنبالش هستي داره!
خوب منم میگم از چه نظر ؟بعضي وقتها لازم ميشه، بستگي به ايدهاي كه دنبالش هستي داره!
اره سرور رو میدونمسرور اختصاصی معمولی جواب نمیده
ثبت شرکت
چند تا همکار خبره و کلی ....
خودت باید بدونی این چیز ها رو!
هم روبات و هم انسان، معمولا هر دو با هم.وقتي كه گوگل يك سايتي رو بررسي ميكنه براي ادسنز، اين كار چه جوري انجام ميگيره، فقط توسط روبات صورت ميگيره يا به صورت دستي يك نفر مياد سايت رو ميبينه (اين همه سايت هست اين طوري كه نميشه)
قبلآ خونده بودم فقط روبات ميبينه و تازگي هاي در يك تاپيك كه درخواستي داشتم يكي گفت توسط يك نفر از گوگل بررسي ميشه.
من هم سرمایه گذاری می کنم و هم شرکت و افرادش رو دارم.من پولی ندارم
ولی پروژه زیاد دارم
سرمایه گزار هم هیچی گیرم نیومد...
Do you generate hits using SPAM or other unscrupulous techniques?
Absolutely Not! The hits we deliver are legitimate. We never send out mass email or post to newsgroups. The visitors come from real users who will actually see your site. We never pay users or trick them to visit your site either.
کلا گوگل با خریدن ترافیک مشکل داره.آقا یه سوال. یک سری از این سایت ها هستند که ویزیتور می فرستند برای آدم. اگه برای یک سایتی که روش تبلیغات گوگل دارم، از این ویزیتور ها بفرستم مشکلی پیش می یاد؟ یعنی گوگل گیر می ده؟ آخه این طور که اینا می گن ویزیتور الکی نمی فرستن، یعنی:
کد:Do you generate hits using SPAM or other unscrupulous techniques? Absolutely Not! The hits we deliver are legitimate. We never send out mass email or post to newsgroups. The visitors come from real users who will actually see your site. We never pay users or trick them to visit your site either.
حرف شما کاملا درسته.ترافیک نخریداااااا من تجربه دارم
هرکاری کنید گیر میده
خب آخه خل که نیست اون تبلیغ دهنده
واسه هر کلیک فلان قدر نمیده که شما بری ترافیک بخری اگه این نوع یوزر هارو میخواست که خودش میرفت ترافیک میخردید
آقا یه سوال، من می تونم کاری کنم به جای اینکه گوگل بهم پول بده تبلیغ سایتم توی سایت های دیگه نشون داده باشه؟سعی کنید از سایتهایی ترافیک بخرید که خودشون شبکه نبلیغاتی دارن . مثلا VisitorBoost میاد از شبکه Cpxinteractive استفاده میکنه . ( مثال بود ) . اما به نظر من مهم ترین منبع تبلیغات فقط میتونه Adword خود گوگل باشه .
خود احسانم که چقدر وقت می کنه بیاد اینجا!!والا يه زماني احسان ميگفت ميشه .
اما من نتونستم اينکارو بکنم .
درخواست دادم ، گفتند پيشنهاد خوبيه روش فکر ميکنيم .
بايد خود احسان بياد توضيح بده !
والا يه زماني احسان ميگفت ميشه .
اما من نتونستم اينکارو بکنم .
درخواست دادم ، گفتند پيشنهاد خوبيه روش فکر ميکنيم .
بايد خود احسان بياد توضيح بده !
یس .سلام بروبچز
این گوگل هنوز با ایران و سایت فارسی مشکل داره ؟
بعد نه ماه حدود 2000 دلار. نزدیک 30 درصدش خرج آوردن پول به ایران شد. الان که خرجشم کردم.چقدر هست اولین پولت ؟![]()
محسن جانبه به چه عجب مدیریت بخش بالاخره پیداشون شد !
فکر نمی کنم در حال حاضربشه اینکارو کرد . مگر اینکه بزاری تو یه حلقه مالی
پول از ادسنس بره تو حساب بانکی - از حساب بانکی مستر کارت شارژ بشه - از مستر کارت ادورد رو شارژ کنی .