• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
اگه ميخواي ادسنس بزاي ؛ به نظر من بهترين انتخاب همون لينكي هست كه سرباز داد ؛
و اگه ميخواي يك حساب واسا خودت باز كني :
من ميتونم اين كار رو انجام بدم ( يه حساب اختصاصي باز ميكنم توي آمريكا - كانادا يا استراليا ) + انتخاباي كه ميخواي ( مثل نوع و رنگ تبليغ و ... ) را برات ايجاد ميكنم و واسا كميسيون بعد از كسر ماليات مربوطه و هزينه انتقال وجه و ... 20 درصد مبلغ رو برميدارم و 80 درصد رو به شما ميدم .
((‌ البته تضمين ميخوام كه سايت بسته نشه ! ))

چون جديدا - گوگل بجز آدرس تمام اينفورميشن خصوصي رو واسا باز كردن حساب ميخواد و به نظر من حتي يك ميليون تومان هم ارزش از دست دادن همچين حسابي رو نداره !

موفق باشي .
دوباره به پرشین تولز ایمیل زدم! اگه جواب دادن که هیچ! اگه نه مزاحمتون میشم!
مرسی!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خب اضافاتی به پرداخت های گوگل اضافه شد غیر از چک !
Western Union ! :D
که البته فقط در حاضر در کشورهای :آرژانتین . شیلی . چین . کلمبیا . مالزی . پاکستان . پرو . فیلیپین و رومانی سرویس میده . و جالبه که دریافتی شما کامل خواهد بود و هزینه اضافی برای دریافت از طریق Western Union نخواهید داشت .
این امکان برای اکانت های شخصی امکان پذیره نه اکانتهای تجاری ( Business ) . و مشخصات صاحب اکانت باید 100 درصد با کارت شناسائیش یکی باشه .
پرداخت های وسترن یونیو تا 35 روز بعد امکان برداشت دارن و بعد از اون مجددا برمیگرده تو حساب ادسنس و میمونه تا پرداخت بعدی .

نکته : جالب اینه که پاکستان هم جزوشونه ! :D

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
خوب به اينها چه طور پرداخت ميكنه؟
بيشتر توضيح بده
..
چك؟
بانك؟

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
یه خبر خوب که فکر کنم خیلی خوشحالتون کنه:

این ایمیل امروز صبح برام ارسال شده. (12/10/2007)

Hi Masoud,

Thanks for following up. Yes, that is my implication. You can place your
ads on any Persian site, so long as it complies with our program policies.

Sincerely,

Evan
The Google AdSense Team

این ایمیل رسما اجازه قرار دادن تبلیغات رو توی صفحات پارسی تایید می کنه.[/CENTER​
]

هر نوع تبلیغ گوگل رو می تونین توی تمامی صفحات سایتتون قرار بدین.​

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
من اول باورم نشد
ولي اينو مديون آفتاب هستيد
جدا ميگم
من سه ماه پيش درباره آفتاب ايميل زده بودم كه دي شب جوابش اومد و كلي سپاسگزاري و اين حرف ها
الان فكر كنم اين از اون نشات رفته
چون خيلي ها ايميل زدن آخر هم اينها مجبور شدن كه فارسي رو قبول كن و نتونستن اكانت آفتاب رو ببندن....

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
من اول باورم نشد
ولي اينو مديون آفتاب هستيد
جدا ميگم
من سه ماه پيش درباره آفتاب ايميل زده بودم كه دي شب جوابش اومد و كلي سپاسگزاري و اين حرف ها
الان فكر كنم اين از اون نشات رفته
چون خيلي ها ايميل زدن آخر هم اينها مجبور شدن كه فارسي رو قبول كن و نتونستن اكانت آفتاب رو ببندن....

جدی؟؟؟
:blink:
سایت های فارسی رو قبول کرده؟
لینک منبع خبر ندارین؟
غیر از ایمیل!

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
جدی؟؟؟
:blink:
سایت های فارسی رو قبول کرده؟
لینک منبع خبر ندارین؟
غیر از ایمیل!
احتمالا به خاطر مسائل سیاسی گوگل نمی خواد رسما توی سایت خودش اعلام کنه ولی اگه می خواین مطمئن بشین یه ایمیل به Support ادسنس بزنین.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
احتمالا به خاطر مسائل سیاسی گوگل نمی خواد رسما توی سایت خودش اعلام کنه ولی اگه می خواین مطمئن بشین یه ایمیل به Support ادسنس بزنین.
خیلی جالبه.
ولی به نظرم چیزی زیادی در نیاد ازش. چون تبلیغاتش ارزونه. ولی خوب رو تعداد و کلیک بالا جواب میده.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

پس بگیم زیر آبی به ایران هم چک بفرسته:D

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
ولی به نظرم چیزی زیادی در نیاد ازش. چون تبلیغاتش ارزونه. ولی خوب رو تعداد و کلیک بالا جواب میده.
كاملا تاييد ميشه
همينطوريش به كليك كاربران ايراني هيچ تومن هم نميده...
چه برسه به اينكه تبليغات مزخرف سايت هاي فقارسي و تبليغات بسيار بي ارزش هم نشون داده بشه....
فكر كنم اينطوري كار كنيم يك چيزي هم به گوگل بده كار بشيم.....

همون سايت خارجي و ويزيتور خارجي بهتره و تغيير نميديمش!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
به هر حال همین که سایت های فارسی اضافه بشه کافیه .
به مرور وقتی متوجه ترافیک سنگین سایتهای فارسی بشن ممکنه قیمت کلیک ها هم تغییر کنه .
در ضمن این که بالاخره تبلیغ دهنده هایی هستن که تبلیغ برای سایت های فارسی میدن با متن فارسی با قیمت خوب .

البته امیدووارم با این نرمشی که گوگل نشون داده ..سایت های فارسی اینو هم مثل چیزای دیگه به ف*ک ندن تا باقی بمونه !

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
اقا مطمثن هستید؟من 3 هفته پیش که ایمیل زدم همون ادرس صفحه ای رو دادن که توش زبان های پشتیبان کننده رو زده اند دادند!و چیز خواسی راجب این موضوع نگفتند!میشه جهت اطمینان یکی دوباره ایمیل به هشون بزنه!!!

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
اقا مطمثن هستید؟من 3 هفته پیش که ایمیل زدم همون ادرس صفحه ای رو دادن که توش زبان های پشتیبان کننده رو زده اند دادند!و چیز خواسی راجب این موضوع نگفتند!میشه جهت اطمینان یکی دوباره ایمیل به هشون بزنه!!!

فکر خوبیه !

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
البته شاید بستگی به اکانتی که میخواد بزاره هم داشته باشه ! چون به هر حال گوگل به کیفیت ترافیک هم فکر میکنه . اگر بخواد یه اکانت که تا دیروز روزی 1000 تا Impression داشته اجازه بده سایت فارسی هم کار کنه معلومه ترافیکی که میفرسته 90 درصدش ایرانیه و کیفیت خوبی نداره . فکر میکنم ترافیک ایرانی رو در صورتی که سهم خودتون از ترافیک با کیفیت بالا رو تامین کنید اجازه بده ! ( وارد بازیهای پیچیده ای شد :D )

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ماشاالله این قدر اعضای تیم ساپورتشون زیاده که هر کدوم نظر خودشونو میگن :lol: خود منم تابحال شده یک سوال یکسان رو دو بار بپرسم و دو جواب متفاوت از دو شخص متفاوت بگیرم. شاید اون دسته از کسانی که تازه وارد تیم شدن جو گرفتتشون کل جوابها رو بر اساس قانون کلی گوگل میدن و حالا قدیمی ترها کمی نرمش دارن به خرج میدن:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
هیچ اعتمادی به گوگل دزد نمیشه کرد چه برسه که ایرانی هم هستیم
فایده ای نداره

بالا