به نقل از sascovach :اینم یه بانک تو انگلیس که آدرسش رو تو سایت بانک ملت دیدم
Persia International Bank PLC
6 Lothbury, London EC2R 7HH
Telephone: +44(207)606 8521 (10 lines)
Telex: 885426. Fax: +44(207)606 2020
Swift: PIBPGB2L
Web: www.persiabank.co.uk
پیش رو بگیرید شاید کار همه راه افتاد
چه ربطی داره به گوگل؟به نقل از egoldiran.biz :
امکان اینکه گوگا این سایت روانتخاب کنه 0 درصد هست ولی شاید هم گوگل قبول کرد
اخه تو نام این بانک پرشیا هست
این بانک دوبی هم شعبه دارهبه نقل از sascovach :اینم یه بانک تو انگلیس که آدرسش رو تو سایت بانک ملت دیدم
Persia International Bank PLC
6 Lothbury, London EC2R 7HH
Telephone: +44(207)606 8521 (10 lines)
Telex: 885426. Fax: +44(207)606 2020
Swift: PIBPGB2L
Web: www.persiabank.co.uk
پیش رو بگیرید شاید کار همه راه افتاد
دوستان گوگل با من و شما که مشکل نداره بلکه با دولت ایران مشکل داره . ایران تحت تحریم اقتصادی آمریکاست و هیچ شرکت آمریکایی حق معمله تجاری با ایران را نداره مگر در شرایط خاص . گوگل هم با همین استدلال ایران را از برنامه کاریش خارج کرده ودر لیست سیاه قرار داده . حالا بانک دولتی ایران باشه شعبه مریخ هم فرقی نداره میشه همون ایران و تحریمه!!! خود کشور ایران برای نقد کردن چک های کلانش مشکل داره و مشغوله تا تمامی حساب هاشو به کشورهای مثل مالزی و غیره منتقل کنه تا با سخت شدن تحریم ها دچار مشکل زیادی نشه. بازم تحقیق ضرر ندارهبه نقل از sascovach :میگم اگه یه حساب بانکی تو بانک ملت شعبه لندن مثلا باز کنیم احتمالا گوگل قبولش میکنه
نظر شما چیه
--Live Demo Using IP2Location™ - June 2006
Your IP Address is 72.232.94.26
You're located in
(US) UNITED STATES
You're connecting to the Internet through
LAYERED TECHNOLOGIES INC
من به گوگل ایمیل میزنم و جواب رو همین جا میگمبه نقل از aliabdi22 :دوستان گوگل با من و شما که مشکل نداره بلکه با دولت ایران مشکل داره . ایران تحت تحریم اقتصادی آمریکاست و هیچ شرکت آمریکایی حق معمله تجاری با ایران را نداره مگر در شرایط خاص . گوگل هم با همین استدلال ایران را از برنامه کاریش خارج کرده ودر لیست سیاه قرار داده . حالا بانک دولتی ایران باشه شعبه مریخ هم فرقی نداره میشه همون ایران و تحریمه!!! خود کشور ایران برای نقد کردن چک های کلانش مشکل داره و مشغوله تا تمامی حساب هاشو به کشورهای مثل مالزی و غیره منتقل کنه تا با سخت شدن تحریم ها دچار مشکل زیادی نشه. بازم تحقیق ضرر نداره
دستت درد نكنهبه نقل از sascovach :من به گوگل ایمیل میزنم و جواب رو همین جا میگم
دبی خیلی بهتر از امریکاس راحت هم نقد میشه پولتبه نقل از Beh_Madonna :یه سوال
اگر آدرس در دبی بدم بانک دبی میتونه راحت چک گوگل را نقد کنه یا اونجا هم مشکل داره
و آیا دبی هم مالیات داره رو چک یا فقط امریکا مالیات داره ؟
مرسی