بعد میشه 3 تا مال گوگل باشه بعد از جای دیگه هم بزاریم؟به نقل از sascovach :3 تا
رفرال هم برای هر محصول یکی
بعد میشه 3 تا مال گوگل باشه بعد از جای دیگه هم بزاریم؟به نقل از sascovach :3 تا
اونقت میشه کنار این سه تا گوگل چند تا هم از سایتای دیگه مثل ادبرایت گذاشت؟به نقل از sascovach :3 تا
یک تبلیغ از AdBrite هم میتونی بزاریاونقت میشه کنار این سه تا گوگل چند تا هم از سایتای دیگه مثل ادبرایت گذاشت؟
درستهمن دیدم بعضیا این کار رو کردن،ظاهرا گوگل مشکلی نداره یعنی اینا رو شرکت رقیب حساب نمیکنهفچون تو قوانینش گفته که از تبلیغات شرکت های رقیب نباید استفاده کنید
نهبه نقل از shervinrv :یه سوال دیگه هم دارم
اگه من تبلیغ از گوگل یا سایت دیگه بزارم توی سایتم اونوقت خودم سایتمو جایی تبلیغ کنم مثل کلیک سور و خود گوگل اونوق مشکلی پیش نمیاد؟ گیر نمیه بازدید کننده هات از تبلیغه؟
1.مشکلی نیستبه نقل از bnc :میگم اگه از تمپهای اماده استفاده کنیم گیر میده ؟oo
بعدش ..
جواب سئوال قبلی منو هنوز ندادین ها ..
راستی من یه سئوال دارم از طریق این *** میشه رویه تبلیغات گوگل کلیک کرد ؟؟ ؟؟ کسی گیر نده ها غیر قانونیه ها .. فقط بگه میشه یا نه ؟ ؟؟ ؟ ؟ ...
بعدش
گوگل به پرشین بلاگ ها هم تبلیغ میده ؟
از Blogger استفاده کنبه نقل از bnc :گوگل به پرشین بلاگ ها هم تبلیغ میده ؟
جدی ؟گوگل ظاهرا میگه که مالیات باید بدن،کسی تا حالا مالیات داده از پولی که در آورده
نهبه نقل از Beh_Madonna :جدی ؟
یعنی کسانی که با کردیت کارت خریدنه ؟
کی همچین حرفی زده ؟به نقل از sascovach :این قضیه مالیات برای کسایی که از هاست آمریکایی استفاده میکنن چیه؟
گوگل ظاهرا میگه که مالیات باید بدن،کسی تا حالا مالیات داده از پولی که در آورده
اینجا گفته ولی شاید من اشتباه بکنم منضورش یه چیز دیگه باشهبه نقل از fotocopy :کی همچین حرفی زده ؟
هیچ مالیاتی نداره
میگه که اینا جزو activity محسوب نمیشهبه نقل از sascovach :اینجا گفته ولی شاید من اشتباه بکنم منضورش یه چیز دیگه باشه
United States (U.S.) Activities involve having employees or owning equipment in the U.S. that are involved in any way with revenue earned through the AdSense programme. This includes, but is not limited to, owning a web server or owning a hosting service in the U.S., or having employees in the U.S. who are involved in either:
اینجا گفته اگه us activities دارید باید فرم tax رو پر کنید و tax ID داشته باشید که مالیات ور دارن و داشتن webhost یا server امریکایی جزوش محسوب میشه
owning a web server or owning a hosting service in the U.S.,
این هم لینکش: https://www.google.com/adsense/taxinfo#nonus
البته انشالله که من اشتباه کنم چون دیگه خیلی حال گیریه که آدم مالیات بده
آره من اشتباه کردم میگه اگه صاحب هاست باشی باید مالیات بدی واسه ادما معمولی نیستبه نقل از fotocopy :میگه که اینا جزو activity محسوب نمیشه