منم نميدونستم چيه !به نقل از 101photos :سلام. آقا من مي خواستم بپرسم كه اين قضيه tax information چيه. يعني بايد چه كارش كنيم. من تبليغ رو هم گرفتم. اما توي اكونت ام با اين نمي دونم چه كار كنم. يعني مي رم جلو مي رسم به
Signature of Publisher or a duly authorized representative of Publisher (Typing in your name acts as your signature)
چون يوزر امريكايي نيستم بنابراين ازم مي خواد اين باكس رو پر كنم. كافي اه اسم كسي رو بنويسم كه چك رو دريافت مي كنه يا بايد كار ديگه يي بكنم؟
خب مثل تینکه اگه هاست تو آمریکا باشه باید یه مالیاتی بدیم بهشون , من که زیر بار نمی رم , همون کار فتورکپی رو کردم , راستی فتو جان تا حالا چک گرفتی از گوگل ؟به نقل از fotocopy :منم نميدونستم چيه !
اسممو وارد كردم !!
آره گرفتمبه نقل از nendoke :خب مثل تینکه اگه هاست تو آمریکا باشه باید یه مالیاتی بدیم بهشون , من که زیر بار نمی رم , همون کار فتورکپی رو کردم , راستی فتو جان تا حالا چک گرفتی از گوگل ؟
نهبه نقل از mahiar0 :ببخشيد اگر اخر دومين مثلا yahoopersian.com patoghiran.com اين جور چيزا يعني كلمه پرشين يا ايران توش باشه گوگل گير ميده مي خوام يه ساب دومين توي اينا بزنم انگلسي گوگل گير نمي ده؟
ولی از اونجایی که کرم از سر و روی گوگل میریزه ممکنه ببندهبه نقل از davidmors :نه
هيچ جايي در قوانينش چنين چيزي نيست
منظور از كرم كرم با كسره استبه نقل از fotocopy :ولی از اونجایی که کرم از سر و روی گوگل میریزه ممکنه ببنده
مگه طبق اين قانون ببنده:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:به نقل از fotocopy :ولی از اونجایی که کرم از سر و روی گوگل میریزه ممکنه ببنده
مگه طبق اين قانون ببنده:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:به نقل از fotocopy :ولی از اونجایی که کرم از سر و روی گوگل میریزه ممکنه ببنده
چند بار بگم اینجا جاش نیست ؟ :hmm:به نقل از mahiar0 :اين همه ايراني خارج از ايران كسي نيست يه chanal بده به ما http://photo.yahoopersian.com
يا مستقيم براي يه دومين جديد برامون ثبت نام كنه خير داره
شرمندهبه نقل از fotocopy :چند بار بگم اینجا جاش نیست ؟ :hmm:
قبلا براش تاپیک هم زدی