Mahiar0
کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
چند بار رفرش کردی نیومد؟
الان من دومین باررفرش کردم اومد
من هم چندین بار به مشکل شما برخوردم وقتی که کانال بود بعد به اونی که بازکرده بود گفتم اقا رنگ کد یا یه اندازه دیگر بده درست نشون داد بعد درست شد
برا من هم اومد مشکلی نداره
به اسم خودت با آدرس جديد ميشه باز كنيآخه یکی میگه میره توی لیست سیاه یکی هم میگه اگه با یک آدرس جدید دوباره حساب باز کنی مشکلی نداره.حالا باز اینجا دو مورد وجود داره :
زمانیکه گوگل اکانت رو بست آیا میشه از طریق ایمیل باهاش مذاکره کرد و مثلا بگیم این بارو چشم پوشی کنه یا اینکه مثل سایت پارکد بدون هیچ گونه احترامی حتی جواب ایمیلتو نمیده و برای همیشه باید دور سایتت رو خط بکشی!:wacko:
آره بابا گیر میده
آره بابا گیر میده
نکنی این کارو
گگل با خرید ترافیک کلا مشکل داره مخصوصا این پیتی سی ها و سورف ها
مطمئنی؟دنبال این ادبرایت کلیک سور اینا رفتم اینا دیدم بایت هرکلیک خیلی میگیرند![]()
باخرید ترافیک که مشکلی نداره با پاپ اندر اپ این چیزا مشکل داره
مطمئنی؟
آخه اگه اینجوری باشه که نمیشه
طرف میره از اینا ترافیک میگیره
دیگه زحمتی روی سایتش نمیکشه
تا اونجا که من میدونم گوگل روی ترافیک حساسه
ایمیل تبلیغاتیه، مهم نیست اگه خوشت نمیاد ازش بندازش تو spam ها
ایمیل تبلیغاتیه، مهم نیست اگه خوشت نمیاد ازش بندازش تو spam ها
به اسم خودت با آدرس جديد ميشه باز كني
اگه قرار بود دامين رو دوباره قبول كنه كه ديگه ساسپند كردن اكانت معني نداشت !!!!!:happy:
تاحالا چند تا از این سوال ها پرسیدی ؟آقا در این قوانین گوگل زده invalid page imress
منظورش از این اینه که نباید ترافیک از اتو سورف ها بخری یا اینکه نباید یک نفر بشینه و هی صفحه را رفرش کنه تا hit شما زیاد شه؟
کدومش؟
اصلا اگه یکی با یک آی پی مثلا از انگلیس بشینه هی صفحه من رو رفرش کنه تا Hitهام زیاد بشه آیا مشکلی داره؟
اگه از اون روشی که توی اون تاپیک گفتم استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد، چون Referal Url از بین میره.من تو تاپیک دیگه دیدم همه دارن تو سایت های اتو سورف عضو میشن و هیچ مشکلی ندارن
خود شما هم عضو هستین
اما گوگل هم نوشته که اینجوری
خوب خداییش اگه شنگ هم بود سوال میکرد اینقدر سوال بر انگیز بود
چه برسه به من که همه من رو به خوش سوالی میشناسن
آره ولی بسیار کماصلا بازدید زیاد حتی اگه از راه معمول و قانونی صفحه سایتت رو refresh کنن این چه ربطی به گوگل داره که بخواد گیر بده؟ مگه روی بازدید داره به ما پوی میده که بخواد گیر بده!!!