به نقل از fotocopy :zone رو باید banner انتخاب کنی
و cpm رو 1 دلار بگذاری
میتونم یک zone رو ادیت کنم و بنر انتخاب کنم یا از اول باید ایجاد کنم
به نقل از fotocopy :zone رو باید banner انتخاب کنی
و cpm رو 1 دلار بگذاری
فعلا بنر در حال تعمیره و نمیشه انتخابش کردبه نقل از tehrannet :میتونم یک zone رو ادیت کنم و بنر انتخاب کنم یا از اول باید ایجاد کنم
توی zone باید این رو انتخاب کنی:به نقل از starsoheil :آقا ما این تبلیغات AdBrite رو توی سایت گذاشتیم ولی بغیر از یک نوشته " Your Ad Here " هیچ چیز دیگه ای نمایش نمیده! جریان چیه؟!
باید چکار کنیم تا اون نوار تبلیغات متنی به نمایش در بیاد!
با تشکر از پاسخ سریع شمابه نقل از fotocopy :توی zone باید این رو انتخاب کنی:
your ad here + network ads
یعنی میگین این zone فعلی رو حذف کنم و از نو یک zone جدید ایجاد کنم؟!به نقل از tehrannet :سلام
میتونی zone جدید ایجاد کنی<starsoheil>
با https برو بازهبه نقل از rezadignity :سایت adbrite فیلتر می باشد !!!
شاید به خاطر فیلتر بودنشهبه نقل از starsoheil :با تشکر از پاسخ سریع شما
متاسفانه در هنگام ثبت نام من قسمت your ad here + network ads رو تیک نزدم .الان وارد اکانتم شدم و روی Edit Zone کلیک کردم و اون دو گزینه ای که در عکس پایین میبینید رو از حالت No به حالت Yes تغییر کردم آیا جای دیگه ای رو میخواد دست بزنم؟! مثلا اون قسمت پایینش که سه تا گزینه Low ، High و .. داره رو روی کدومش تنظیم کنم؟
و آیا بعد از آپدیت Zone کدش تغییر کرده و دوباره باید کد جدید رو توی سایت روی اون کد قبلی کپی کنم؟
-------------
ممنون
![]()
آدم صبح تا شب جون میکنه پول حلال در میاره آخرش نمیسازه بهش، بعدش بره از اول پول حروم در بیاره؟به نقل از mahiar0 :از من ميشنوي high انتخاب كن درست بعضي اوقات xxxنشون ميده اما كليك خورش بالاست اما مواظب فيلتر هم باش:lol:
اينو براي اون كسي گفتم چند پست بالا مي گفت تبليغي ديده نميشه اگر high بذاره ديده ميشه درست چون روي بقيه تبليغ كمه:lol:به نقل از sascovach :آدم صبح تا شب جون میکنه پول حلال در میاره آخرش نمیسازه بهش، بعدش بره از اول پول حروم در بیاره؟
آدرس سایت : http://www.parsiforums.comبه نقل از fotocopy :شاید به خاطر فیلتر بودنشه
شاید هم تبلیغی نداره که نشون بده
آدرس سایتت رو بده
شما خودتون این حالت high رو تابحال تست کردین؟! آیا امکان داره فقط بخاطر این تبلیغ سایت رو فیلتر کنن؟!به نقل از mahiar0 :از من ميشنوي high انتخاب كن درست بعضي اوقات xxxنشون ميده اما كليك خورش بالاست اما مواظب فيلتر هم باش:lol:
اره توش هم پاستوريزه نشون ميده هم و...به نقل از starsoheil :شما خودتون این حالت high رو تابحال تست کردین؟! آیا امکان داره فقط بخاطر این تبلیغ سایت رو فیلتر کنن؟!
نه نداره براي من كه نداشتبه نقل از †$H@ki®@† :دوستان آدبرایت محدودیت ثبت نام داره؟
آخه گوگل میگه هر شخص با یک اسم فقط یک بار میتواند عضو شود
حالا میخواهم بدانم آیا در آدبریت میشه مثلا من خودم با یک آدرس و اسم خودم برای ده تا سایت مختلف ثبت نام کنم؟
گوگل معلومه بهترهبه نقل از starsoheil :الان من با cproxy سایت رو باز کردم تبلیغات رو داره نشون میده البته یک تبلیغ بیشتر نداره
ولی در حالت عادی نشون نمیده.اینکه خیلی بده چون اکثر جاها فیلتر هست و کسی تبلیغات رو نمیبینه پس درآمدی هم کسب نمیشه
کم کم دارم به گوگل بیشتر فکر میکنم!