• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سیستم تبلیغاتی Adbrite

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
آخرش هیچکس ندونست که من باید برای ثبت نام چی کار کنم ؟ هر جوری ایمیج کداش رو وارد میکنم ایراد میگیره !

یه راه حل شاید بدرد بخوره

از یه مرورگر یا همون browser دیگه ای برای ثبت نام استفاده کن ببین به نتیجه ای می رسی؟:eek:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
یه راه حل شاید بدرد بخوره

از یه مرورگر یا همون browser دیگه ای برای ثبت نام استفاده کن ببین به نتیجه ای می رسی؟:eek:

واقعا مرسی ! عجب فکری کردید ! دستتون درد نکنه درست شد ثبت نام رو قبول کرد !!! نمیدونم چرا خودم به این فکر نیفتادم که یه هفته بیخود سر کار نباشم . با موزیلا فایرفوکس امتحان کردم درست شد . بازم دستتون درد نکنه !

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
حالا من یه زون ساختم و آدرس هایی که توی کدی که به من داد رو به https تغییر دادم و تبلیغات رو نشون داد.
حالا چند تا مشکل هست :
1- تبلیغات رو خیلی کم نشون میده . مثلا توی 10 تا رفرش 2 تا رو تبلیغ نشون میده و بقیه رو هوم لینک.
2- وقتی روی تبلیغات کلیک میشه سایتی که باز میشه فیلتر هست . باید اون رو هم دستی به https تغییر داد تا سایت مورد نظر بیاد و یک کاربر 100 سال سیاه این کار رو انجام نمیده . به نظر شما اینو چه جوری باید رفع کنم ؟
3- من اگه بخوام بنر نمایش بده باید چی کار کنم ؟
4- چی کارش کنم وقتی که یه نفر روی تبلیغ کلیک کرد اون تبلیغ توی صفحه ی جدید باز بشه نه همون صفحه ای که تبلیغ توشه ؟
مرسی !

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
حالا من یه زون ساختم و آدرس هایی که توی کدی که به من داد رو به https تغییر دادم و تبلیغات رو نشون داد.
حالا چند تا مشکل هست :
1- تبلیغات رو خیلی کم نشون میده . مثلا توی 10 تا رفرش 2 تا رو تبلیغ نشون میده و بقیه رو هوم لینک.
2- وقتی روی تبلیغات کلیک میشه سایتی که باز میشه فیلتر هست . باید اون رو هم دستی به https تغییر داد تا سایت مورد نظر بیاد و یک کاربر 100 سال سیاه این کار رو انجام نمیده . به نظر شما اینو چه جوری باید رفع کنم ؟
4- چی کارش کنم وقتی که یه نفر روی تبلیغ کلیک کرد اون تبلیغ توی صفحه ی جدید باز بشه نه همون صفحه ای که تبلیغ توشه ؟
مرسی !

آقا mehdirm شما آخر این آدرس رو کجا دادید داخل ایرانه یا خارج؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
تو رو خدا شانس ما رو نگاه کن !
من اون زونی رو که ساخته بودم و کار میکرد رو پاک کردم تا یه دونه جدید با کیورد های درست و حسابی بسازم حالا که این یک رو ساختم وقتی کدش رو استفاده میکنم فقط Your Ad Here میاد حتی با https . دیگه حتی هوم لینک رو هم نشون نمیده !

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
آدرس ایران رو به انگلیسی دادم . همون جوری که دوستمون گفتن ادرس مهم نیست . شما کدپستی رو فقط درست بدید.

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
آدرس ایران رو به انگلیسی دادم . همون جوری که دوستمون گفتن ادرس مهم نیست . شما کدپستی رو فقط درست بدید.

خب درست ولی چطور نقدش میکنی؟
آخه گفته بودن اگه روی چک آدرس ایران باشه که نقد نمیشه؟با این موضوع چطور کنار اومدی ؟:eek:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
برای نقد شدن نمیشه که نقد نشه . اگه یه مبلغ پدر و مادر دار درست و حسابی باشه رو هوا ازت میبرنش !
تازه در حال حاضر این تنها سیستمیه که حس و غیرت آمریکاییش گل نکرده !(البته تا الان)
ولی اگه این مشکل هاش حل نشه همون بهتر که ایران رو تحریم کنه چون دیگه کارایی ای نداره !

مورد جدید : 5- من توی تنظیمات انتخواب کردم که 6 تا تبلیغ متنی با هم بیاد ولی توی صفحه ی تبلیغات بیشتر از یکی و در شرایط معدود دوتا نمیاد .

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
از من ميشنوي high انتخاب كن درست بعضي اوقات xxxنشون ميده اما كليك خورش بالاست اما مواظب فيلتر هم باش:lol:

میشه یکی از شما دوستان به من هم بگه که این تنظیماتی که شما ازش حرف میزنید مثل همین( های و مدیوم و لو ) دقیقا کجا هسنتد ؟؟ من هر چی گشتم همچین چیزی پیدا نکردم !:blink:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
به خدا اگه جواب سوال های یه بنده خدا رو بدید از اطلاعاتتون هیچی کم نمیشه !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به خدا اگه جواب سوال های یه بنده خدا رو بدید از اطلاعاتتون هیچی کم نمیشه !

خدایش الان خودم هم یادم نیست تو کجا میرفتم های یا لو میکردم
انتظارهم نداشته باش توی این تاپیک زود به جواب برسی چون تعداد نفرات کمند یا نمیخوان جواب بدهند و...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
درمورد فیلتر بودن تبلیغات بگم که
اولا سعی کن بازدیدات خارجی باشن اگه خارجی باشن مشکل فیلتر وجود نتداره
ثانیا مهم نیست فیلترم باشه واسه شما باید کلیک حساب بشه
مگر اینکه خود لینک ادبرایت فیلتر باشه متوجه میشی که چی میگم؟ اگه لینک ادبرایت قیل از رفتن به سایت فیلتر باشه ممکنه حساب نشه ولی اگه خود سایت اصلی فیلتر باشه واسه شما کلیک حساب میشه

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
حالا خوبه شما یه چیزی گفتید که حداقل یه جوابی داده باشین ! مرسی ! ولی بقیه اگر هم بدونن میترسن جواب بدن (یه موقع نکنه طرف کلیک خورش بالا باشه بعد نون ما رو اجر کنه!) !
خوب اینهایی که شما گفتید هر دوتاش فیلتر هست . هم لینک سایت اصلی و هم لینک تبلیغات ادبرایت .
در مورد فیلتر بودنش شاید یه کارایی کردم !

ولی در مورد این حرف
خدایش الان خودم هم یادم نیست تو کجا میرفتم های یا لو میکردم
انتظارهم نداشته باش توی این تاپیک زود به جواب برسی چون تعداد نفرات کمند یا نمیخوان جواب بدهند و...
یعنی شما از یک و نیم سال پیش هیچ تنظیماتی تو سایت ادربرایت انجام ندادین ! چه جالب !
البته معلومه که نباید انتظار جواب و کمک و ... داشته باشم . بالا خره دارم با یه سری ایرانی (هم کیش خودم) حرف میزنم .

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
حالا خوبه شما یه چیزی گفتید که حداقل یه جوابی داده باشین ! مرسی ! ولی بقیه اگر هم بدونن میترسن جواب بدن (یه موقع نکنه طرف کلیک خورش بالا باشه بعد نون ما رو اجر کنه!) !
خوب اینهایی که شما گفتید هر دوتاش فیلتر هست . هم لینک سایت اصلی و هم لینک تبلیغات ادبرایت .
در مورد فیلتر بودنش شاید یه کارایی کردم !

ولی در مورد این حرف

یعنی شما از یک و نیم سال پیش هیچ تنظیماتی تو سایت ادربرایت انجام ندادین ! چه جالب !
البته معلومه که نباید انتظار جواب و کمک و ... داشته باشم . بالا خره دارم با یه سری ایرانی (هم کیش خودم) حرف میزنم .

تواین مدت اره نه هیچ تنظیمی انجام ندادم فقط هرکی تبلیغ داد تایید کردم
کلا جاهاش گزینه هاش عوض شده از اون مدت
https://www.adbrite.com
بازه که با S

درمورد نون اجر شدن هم فکرنکنم کاری به کسی داشته باشه مثل فروش کحصول نیست که اگر نفرات زیاد بشه اجر بشه:D

اینجا برو تو موقع zonیکی از عنوان ها فکنم 5و6 بود
https://www.adbrite.com/zones/zone_add.php

الان ببین تبلیغات ادبرایت برای من چرا پس میاد
ببین
www.b4re.com

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
من میدونم که کجا زون اد کنم و تبلیغات متنی هم به طور معمولی میاد . توی سایت شما هم تبلیغات متنی هست . من گفتم که تبلیغ بنر رو میخوام .
شما میگفتید که تبلیغات تنظیم داره که تو چه سطحی باشه ! خوب مسلما این باید در مورد تبلیغ بنر باشه دیگه . کسی که تبلیغ متنی رو سطح بندی نمیکنه !
این بنر هاش کجاست ؟ و همون سطح بندی ای که میگفتید ؟!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
من میدونم که کجا زون اد کنم و تبلیغات متنی هم به طور معمولی میاد . توی سایت شما هم تبلیغات متنی هست . من گفتم که تبلیغ بنر رو میخوام .
شما میگفتید که تبلیغات تنظیم داره که تو چه سطحی باشه ! خوب مسلما این باید در مورد تبلیغ بنر باشه دیگه . کسی که تبلیغ متنی رو سطح بندی نمیکنه !
این بنر هاش کجاست ؟ و همون سطح بندی ای که میگفتید ؟!

نه من تو بنررو نگفتم
تو متنی رو گفتم
الان تستی رفتم یه دومین زون جدید ساختم دیگه اون چیز نیست(های ولو:( ) فقط میتونی بگی adult یا چیزای دیگه
بنرتاحالا استفاده نکردم چون کد جدیدی از اون موقع برنداشتم :D
یکم صبرکنی اما نه یکی دوروز دوستان میگن اینجاسوت وکور این بخش;)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
من هم به خاطر همین بود که اینجا پست زدم . چون اون چیزهایی رو که شما میگفتید هیچ کدومش رو من تو سایت پیدا نکردم . (چون اصلا وجود نداشته)
از همتون به خاطر لطفتون و پاسخ گویی!!!!!!! تون ممنونم . انشاالله دوستان هر وقت پیدا کردن برای خودشون استفاده کنند .

بالا