آخرش هیچکس ندونست که من باید برای ثبت نام چی کار کنم ؟ هر جوری ایمیج کداش رو وارد میکنم ایراد میگیره !
یه راه حل شاید بدرد بخوره
از یه مرورگر یا همون browser دیگه ای برای ثبت نام استفاده کن ببین به نتیجه ای می رسی؟
آخرش هیچکس ندونست که من باید برای ثبت نام چی کار کنم ؟ هر جوری ایمیج کداش رو وارد میکنم ایراد میگیره !
یه راه حل شاید بدرد بخوره
از یه مرورگر یا همون browser دیگه ای برای ثبت نام استفاده کن ببین به نتیجه ای می رسی؟![]()
حالا من یه زون ساختم و آدرس هایی که توی کدی که به من داد رو به https تغییر دادم و تبلیغات رو نشون داد.
حالا چند تا مشکل هست :
1- تبلیغات رو خیلی کم نشون میده . مثلا توی 10 تا رفرش 2 تا رو تبلیغ نشون میده و بقیه رو هوم لینک.
2- وقتی روی تبلیغات کلیک میشه سایتی که باز میشه فیلتر هست . باید اون رو هم دستی به https تغییر داد تا سایت مورد نظر بیاد و یک کاربر 100 سال سیاه این کار رو انجام نمیده . به نظر شما اینو چه جوری باید رفع کنم ؟
3- من اگه بخوام بنر نمایش بده باید چی کار کنم ؟
4- چی کارش کنم وقتی که یه نفر روی تبلیغ کلیک کرد اون تبلیغ توی صفحه ی جدید باز بشه نه همون صفحه ای که تبلیغ توشه ؟
مرسی !
کدوم آدرس ؟ آدرس چی ؟آقا mehdirm شما آخر این آدرس رو کجا دادید داخل ایرانه یا خارج؟
کدوم آدرس ؟ آدرس چی ؟
آدرس ایران رو به انگلیسی دادم . همون جوری که دوستمون گفتن ادرس مهم نیست . شما کدپستی رو فقط درست بدید.
1- تبلیغات رو خیلی کم نشون میده . مثلا توی 10 تا رفرش 2 تا رو تبلیغ نشون میده و بقیه رو هوم لینک.
2- وقتی روی تبلیغات کلیک میشه سایتی که باز میشه فیلتر هست . باید اون رو هم دستی به https تغییر داد تا سایت مورد نظر بیاد و یک کاربر 100 سال سیاه این کار رو انجام نمیده . به نظر شما اینو چه جوری باید رفع کنم ؟
3- من اگه بخوام بنر نمایش بده باید چی کار کنم ؟
4- چی کارش کنم وقتی که یه نفر روی تبلیغ کلیک کرد اون تبلیغ توی صفحه ی جدید باز بشه نه همون صفحه ای که تبلیغ توشه ؟
مورد جدید : 5- من توی تنظیمات انتخواب کردم که 6 تا تبلیغ متنی با هم بیاد ولی توی صفحه ی تبلیغات بیشتر از یکی و در شرایط معدود دوتا نمیاد .
از من ميشنوي high انتخاب كن درست بعضي اوقات xxxنشون ميده اما كليك خورش بالاست اما مواظب فيلتر هم باش:lol:
به خدا اگه جواب سوال های یه بنده خدا رو بدید از اطلاعاتتون هیچی کم نمیشه !
یعنی شما از یک و نیم سال پیش هیچ تنظیماتی تو سایت ادربرایت انجام ندادین ! چه جالب !خدایش الان خودم هم یادم نیست تو کجا میرفتم های یا لو میکردم
انتظارهم نداشته باش توی این تاپیک زود به جواب برسی چون تعداد نفرات کمند یا نمیخوان جواب بدهند و...
حالا خوبه شما یه چیزی گفتید که حداقل یه جوابی داده باشین ! مرسی ! ولی بقیه اگر هم بدونن میترسن جواب بدن (یه موقع نکنه طرف کلیک خورش بالا باشه بعد نون ما رو اجر کنه!) !
خوب اینهایی که شما گفتید هر دوتاش فیلتر هست . هم لینک سایت اصلی و هم لینک تبلیغات ادبرایت .
در مورد فیلتر بودنش شاید یه کارایی کردم !
ولی در مورد این حرف
یعنی شما از یک و نیم سال پیش هیچ تنظیماتی تو سایت ادربرایت انجام ندادین ! چه جالب !
البته معلومه که نباید انتظار جواب و کمک و ... داشته باشم . بالا خره دارم با یه سری ایرانی (هم کیش خودم) حرف میزنم .
من میدونم که کجا زون اد کنم و تبلیغات متنی هم به طور معمولی میاد . توی سایت شما هم تبلیغات متنی هست . من گفتم که تبلیغ بنر رو میخوام .
شما میگفتید که تبلیغات تنظیم داره که تو چه سطحی باشه ! خوب مسلما این باید در مورد تبلیغ بنر باشه دیگه . کسی که تبلیغ متنی رو سطح بندی نمیکنه !
این بنر هاش کجاست ؟ و همون سطح بندی ای که میگفتید ؟!