Mahiar0
کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
اقا اين جواب دادنش كار داره چهار ساعت داري منت كشي اينا رو مي كني خودت برو كد رو بذار تست كن ببين ديگهبه نقل از †$H@ki®@† :جواب بدین دیگه![]()
اقا اين جواب دادنش كار داره چهار ساعت داري منت كشي اينا رو مي كني خودت برو كد رو بذار تست كن ببين ديگهبه نقل از †$H@ki®@† :جواب بدین دیگه![]()
از قسمت My Account یک Zone بساز بعد کدش رو بذار توی سایتتبه نقل از vip_me :چه جوري ميشه توي سايت قرار داد من كه عضو شدم
تبلیغات Netword Ads فقط برای تبلیغات متنی هست نه تصویریبه نقل از †$H@ki®@† :دوستان تبللیغاتی که به ضورت تکست هستند ارزش کمتری نسبت به بنر دارند؟
یعنی ارزش بنر بیشتره؟
توی قسمت تنظیمات باید مشخص کنی که بهد از اینکه درامدت به فلان قدر رسید چکت رو بفرستندبه نقل از Hamid2006 :من حدود 500 دلار درامد داشتم حالا چطوري بايد بگم كه پولمو برام بفرستن؟
بايد درخواست بدم؟
چرا ؟به نقل از mahiar0 :من كه تا حالا يه بار 360$ يه بار 217$ اومده هنوز نتونستم نقد كنم
يه 500$ هم تو راه
پول داره الكي ميره![]()
نه نميشه فعلابه نقل از farhad12 :براي چي نميتوني نقد كني؟
صرافي ها هم نميخرن ؟
اگه چكت معتبر باشه صرافي ها احتمالا مي خرن ازت البته كمي كم مي كنند ولي هرچي باشه از خدمات حواله جات بانكي دولتي بهترهبه نقل از mahiar0 :نه نميشه فعلا
اون 300 خورده اي برم بانك ملي درجا تا ديدن امريكاست گفت نه نميشه اين مشخره بازي ها والكي هي گفتن همه اين پولو بايد كارمزد بدي
من هم الكي گفتم باشه 15 روز گذشت زنگ زدن گفتن اقا بيا بايد تعهد بدي كه اگر وسط راه گم بشه يا اونا پول ندن شما اعتراضي نداشته باشي ما هم تعهد داديم![]()
فعلا كه خبري نشده
اين يكي 200 خورده اي هم به گفته ديويد گفت سامان بهتر نقد مي كنه رفتم بانك سامان ديدم اينا بدجوري پرتن
چهار ساعت رفت معلوم نيست با كجا صحبت كرد اومد بعد گقت 10 تومان افتتاح حساب بدي و37تومان پست نميدونم چي چي:lol: بايد بدي وتعهد بدي كه گم بشه اعتراضي چيزي نداشته باشي ما هم فعلا بي خيال شديم تا اين بانك ملي ببينم چي ميشه اگر نشد ميريم يه 50 تومان ضرر كنيم شايد فرجي بشه
الان دلم مي سوزه كه اين 500 دلاره مياد به باد ميره نميشه ديگه به تاخيرش انداخت نميشه ديگه قيمت برد بالا تا ديرتر بده بعد از 15 ماه![]()
حالا معلوم نيست چي بايد كرد
صرافي چي بيد؟:wacko: :blink: :blink: رشت از اين چيزا داره؟:lol:
اينجا كسي نيست پول ما رو نقد كنه ؟ اين چك كه اومده حتما اوني كه به اسمش بايد بره نقد كنه؟![]()
كسي اگر مي تونه بگه
الان 1ميليون الكي الكي پريد
من حاضرم تا 50 تومان هم از همين مثلا 200 تايي بدم اما مطمئن باشم كه مي شه نقد بكنندبه نقل از farhad12 :اگه چكت معتبر باشه صرافي ها احتمالا مي خرن ازت البته كمي كم مي كنند ولي هرچي باشه از خدمات حواله جات بانكي دولتي بهتره
بانك توسعه صادرات هم مثل اينكه حوالجات بانكي قبول مي كنه من ميل زدم گفتن 6-7 تومن هزينش ميشه حالا نميدونم هزينه ديگه مثل ماليات و.. هم داره يا نه
يه ميل بزن به توسعه صادرات (اونا چون كارشون ارائه اعتبارات اسنادي براي صادرات و .. هست بهتره خدمات خارج از كشورشون)
:blink: :blink: چه ربطي به اينجا داره:blink:به نقل از jubin :سلام
امروز مطلب جالبي دارم
چرا خودتون يک سايت هايپ نمي زنيد ؟
چرا خودتون يک اتوسرف نداشته باشيد ؟
چرا خودتون ptc نداشته باشيد؟
نگران نباشيد من اينجام!!!
کليه مراحل رو براي شما انجام مي دهم
از جمله ثبت دومين + هاست + طراحي وب + برنامه اورجينال (نه کپي نه کر)
با من تماس بگيريد
09125060306
[email protected]