به نظر مياد اين پردازنده تحت ليسانس ARM7 باشه. كه يه پردازنده چيني هست . به همين دليل اطلاعات كاملي دربارش نيست .
ممنون پس بی خیالش بشم؟کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟
به نظر مياد اين پردازنده تحت ليسانس ARM7 باشه. كه يه پردازنده چيني هست . به همين دليل اطلاعات كاملي دربارش نيست .
سلام دوستان
بنده لپ تاپ asus k53 sd دارم.میخوام ssd روش نصب کنم ولی نمیدونم ساتا 6GB ساپورت میکنه یا نه. چیپست مادربردم HM65 هست
در ضمن رم با باس 1600 میخوام روش نصب کنم.حالا دوستان لطف کنین راهنماییم کنین میشه یا نه.
سلام کسی آموزش اسمبل مادربوردهای x79 رو داره ؟ میخوام خودم قطعاتم رو ببندم
سلام
دوستان من یه کارت گرافیک MSI N460GTX HAWK دارم. دیشب داشتم بازی میکردم که یهو سیستم خاموش شد وقتی هم که روشنش میکنم حتی صفحه بوت رو نشون نمیده و دوباره ریستارت میشه!!. متوجه شدم که یکی از فن های کارت گرافیک از کار افتاده(فکر میکنم چند وقتی هست که از کار افتاده ولی من دیشب متوجه شدم). بردم فن رو درست کردن ولی باز هم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم صفحه بوت نیامده ریستارت میشه!. به نظر شما احتمال داره کارت به علت دمای بالا سوخته باشه؟؟ کمکم کنید
در ضمن سیستم رو با کارت گرافیک دیگه تست کردم مشکل نداشت
سلام. من دو تا سوال اساسی دارم که امیدوارم اینجا جواب بگیرم.
بنده یه مادربرد دارم با این مشخصات GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-PA65-UD3-B3 (rev. 1.1)
که توی توضیحات سایت نوشته این مادربرد، RAM با باس بیشتر از 1333 رو ساپورت نمیکنه و اگه 4تا رم با باس 1333 داخلش بذارم مقدارش به 1066 کاهش پیدا میکنه!!. حالا من 4تا رم 2 گیگ (درمجموع 8 گیگ) دارم با باس 1666 که گذاشتم روی این مادربرد. سوالم اینه که آیا این محدودیت تفاوت فاحشی در سرعت سیستم ایجاد میکنه؟ من کارم با سیستم بازی هست.
مشخصات سیستمم اینه:
CPU: INTEL core i7 2600k
RAM: GEIL 4*2GB DDR3 1666
VGA: MSI N460GTX HAWK
سوال دومم این هست که آیا من میتونم کارت گرافیکهای جدید مثل GTX680 یا GTX770 که PCIe3 هستن رو روی این برد بدون کاهش سرعت نصب کنم؟؟ در توضیحات سایت نوشته که این برد PCIe 3 رو هم ساپورت میکنه.
نه نیما جان
ماله من 2 تا 4 تایی میخوره جفتشم زدم ولی نشد
با پاور خود سیستم راحت کار میکنه این پاور رو میخواستم چک کنم ولی روشن نمیشه
دادم گرینپاور ممكنه تو بعضي از خروجيها مخصوصا 12-3.3 مشكل داشته باشه . با مولتي متر چك كن
دوستان یه سوال داشتم : فرق بین رم هایی که یک طرف اونا چیپ ست هست با رم هایی که هر دو طرفشون چیپ ست هست در چیه ؟؟؟
من ویندوز لبتابم که 7 بود عوض کردم و روش 8 ریختم.تا الان هم باهاش مشکلی نداشتم.چون اهل بازی و کارهای گرافیکی نیستم.
به خاطر پروژه دانشگاه باید با نرم افزار کتیا کار کنم.نرم افزار که نصب کردم وقتی اجرا میشه ارور میده وقتی سوال کردم گفتن از کارت گرافیکه.
ظاهرا درست نصب نیست اما وقتی خودش چک میکنه اخرین ورژنه
مشاهده پیوست 378637
من وقتی اون کارت گرافیک آن برد سیستم(اینتل) دیزیبل کردم. نمره گرافیک ati تو رنک شد 2
به نظر شما چکارش کنم؟!