• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

hadi 1

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر مياد اين پردازنده تحت ليسانس ARM7 باشه. كه يه پردازنده چيني هست . به همين دليل اطلاعات كاملي دربارش نيست .

ممنون پس بی خیالش بشم؟کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟

sasannnnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
695
سلام دوستان
بنده لپ تاپ asus k53 sd دارم.میخوام ssd روش نصب کنم ولی نمیدونم ساتا 6GB ساپورت میکنه یا نه. چیپست مادربردم HM65 هست
در ضمن رم با باس 1600 میخوام روش نصب کنم.حالا دوستان لطف کنین راهنماییم کنین میشه یا نه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
بنده لپ تاپ asus k53 sd دارم.میخوام ssd روش نصب کنم ولی نمیدونم ساتا 6GB ساپورت میکنه یا نه. چیپست مادربردم HM65 هست
در ضمن رم با باس 1600 میخوام روش نصب کنم.حالا دوستان لطف کنین راهنماییم کنین میشه یا نه.

اين چيپ هارد ssd رو ساپورت ميكنه و مشكلي نيست .

padshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام کسی آموزش اسمبل مادربوردهای x79 رو داره ؟ میخوام خودم قطعاتم رو ببندم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام کسی آموزش اسمبل مادربوردهای x79 رو داره ؟ میخوام خودم قطعاتم رو ببندم

در صورت دسترسي به سرويس يو!تيوب ميتونيد ويديو هايي در اين زمينه مشاهده كنيد .

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من قطعات خوبی دارم ولی متاسفانه ویندوز 8 امتیاز خوبی نمیده..دلیلش چیه؟
قطعاتم:

و سوال مهم دیگه اون هم:
میخوام بایوس گرافیک و مین بردم رو آپدیت کنم
تو سایت مین ورژن خیلی قدیمی هست فقط...
گرافیک هم کلا بلد نیستم

zorg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من یه کارت گرافیک MSI N460GTX HAWK دارم. دیشب داشتم بازی میکردم که یهو سیستم خاموش شد وقتی هم که روشنش میکنم حتی صفحه بوت رو نشون نمیده و دوباره ریستارت میشه!!. متوجه شدم که یکی از فن های کارت گرافیک از کار افتاده(فکر میکنم چند وقتی هست که از کار افتاده ولی من دیشب متوجه شدم). بردم فن رو درست کردن ولی باز هم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم صفحه بوت نیامده ریستارت میشه!. به نظر شما احتمال داره کارت به علت دمای بالا سوخته باشه؟؟ کمکم کنید:(
در ضمن سیستم رو با کارت گرافیک دیگه تست کردم مشکل نداشت

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
دوستان من یه کارت گرافیک MSI N460GTX HAWK دارم. دیشب داشتم بازی میکردم که یهو سیستم خاموش شد وقتی هم که روشنش میکنم حتی صفحه بوت رو نشون نمیده و دوباره ریستارت میشه!!. متوجه شدم که یکی از فن های کارت گرافیک از کار افتاده(فکر میکنم چند وقتی هست که از کار افتاده ولی من دیشب متوجه شدم). بردم فن رو درست کردن ولی باز هم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم صفحه بوت نیامده ریستارت میشه!. به نظر شما احتمال داره کارت به علت دمای بالا سوخته باشه؟؟ کمکم کنید:(
در ضمن سیستم رو با کارت گرافیک دیگه تست کردم مشکل نداشت

احتمالا كارتت مشكل اور هيت داره .

zorg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من دو تا سوال اساسی دارم که امیدوارم اینجا جواب بگیرم.
بنده یه مادربرد دارم با این مشخصات GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-PA65-UD3-B3 (rev. 1.1)
که توی توضیحات سایت نوشته این مادربرد، RAM با باس بیشتر از 1333 رو ساپورت نمیکنه و اگه 4تا رم با باس 1333 داخلش بذارم مقدارش به 1066 کاهش پیدا میکنه!!. حالا من 4تا رم 2 گیگ (درمجموع 8 گیگ) دارم با باس 1666 که گذاشتم روی این مادربرد. سوالم اینه که آیا این محدودیت تفاوت فاحشی در سرعت سیستم ایجاد میکنه؟ من کارم با سیستم بازی هست.
مشخصات سیستمم اینه:
CPU: INTEL core i7 2600k
RAM: GEIL 4*2GB DDR3 1666
VGA: MSI N460GTX HAWK

سوال دومم این هست که آیا من میتونم کارت گرافیکهای جدید مثل GTX680 یا GTX770 که PCIe3 هستن رو روی این برد بدون کاهش سرعت نصب کنم؟؟ در توضیحات سایت نوشته که این برد PCIe 3 رو هم ساپورت میکنه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام. من دو تا سوال اساسی دارم که امیدوارم اینجا جواب بگیرم.
بنده یه مادربرد دارم با این مشخصات GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-PA65-UD3-B3 (rev. 1.1)
که توی توضیحات سایت نوشته این مادربرد، RAM با باس بیشتر از 1333 رو ساپورت نمیکنه و اگه 4تا رم با باس 1333 داخلش بذارم مقدارش به 1066 کاهش پیدا میکنه!!. حالا من 4تا رم 2 گیگ (درمجموع 8 گیگ) دارم با باس 1666 که گذاشتم روی این مادربرد. سوالم اینه که آیا این محدودیت تفاوت فاحشی در سرعت سیستم ایجاد میکنه؟ من کارم با سیستم بازی هست.
مشخصات سیستمم اینه:
CPU: INTEL core i7 2600k
RAM: GEIL 4*2GB DDR3 1666
VGA: MSI N460GTX HAWK

سوال دومم این هست که آیا من میتونم کارت گرافیکهای جدید مثل GTX680 یا GTX770 که PCIe3 هستن رو روی این برد بدون کاهش سرعت نصب کنم؟؟ در توضیحات سایت نوشته که این برد PCIe 3 رو هم ساپورت میکنه.

در مورد اين رمها با پردازند و اين مادربرد اختلاف فاحشي نداره . ولي بهتره يه شات با برنامه cpu-z قسمت memory , spd بگيري .
بله مشكلي نيست . هر گرافيكي رو ميتونيد نصب كنيد افت هم نداريد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
قطعاتم:

و سوال مهم دیگه اون هم:
گرافیک هم کلا بلد نیستم

اگر ورژن بايوس براي مادربرد بالاتر از نسخه فعلي هست اپديت كن . گرافيك بايوسش نيازي به اپديت نيست . در كل شما با اپديت كردن درايورها نتيجه بهتري ميگيري .
با اين كانفيگ من گرافيك amd بهت پيشنهاد ميكنم . تو امتياز تاثير داره

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام به همه
دوستان یه پاور 530 گرین هست با تست سمی مشگی و سبز روشن میشه ولی رو سیستم بسته که میشه عمل نمیکنه و رو شن نمیشه
علت به نظرتون چیه؟
فرستادم گارانتی !!!! ممنون بابت راهنماییتون
راستی دو فن هست و یه کنترل فن دوم هم داره که باید رو برد نصب بشه اینم بگم اون کنترل فن رو نصب نکرده بودم امکان داره واسه اون بوده باشه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
یه فیش چهار قلو مربعی هست که اونم باید به مادر بورد وصل بکنی.. اونو که فراموش نکردی؟!!

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
نه نیما جان
ماله من 2 تا 4 تایی میخوره جفتشم زدم ولی نشد
با پاور خود سیستم راحت کار میکنه این پاور رو میخواستم چک کنم ولی روشن نمیشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه نیما جان
ماله من 2 تا 4 تایی میخوره جفتشم زدم ولی نشد
با پاور خود سیستم راحت کار میکنه این پاور رو میخواستم چک کنم ولی روشن نمیشه

پاور ممكنه تو بعضي از خروجيها مخصوصا 12-3.3 مشكل داشته باشه . با مولتي متر چك كن

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
قطعاتم:

و سوال مهم دیگه اون هم:
گرافیک هم کلا بلد نیستم

مشکل از خود ویندور 8 است اصن یه وضعیه ... به همین خاطره که تمامی اورکلاکرها و گیمر ها از ویندوز 7 کوچ نکردن درضمن این اعداد ویندوز رو نمیشه ملاک قرار داد مخصوصاً با این ویندوز های دستکاری شده-کرک شده -آپدیت نشده-درایورهای قدیمی و ...
برای آپدیت مین بورد برنامه آپدیت بایوس رو از داخل سی دی مین یا سایت سازنده مین بورد دریافت و نصب کن و به همین ترتیب فایل بایوس مین رو فقط و فقط از سایت سازنده دانلود و داخل برنامه لود کن و ادامه ماجرا
آپدیت بایوس گرافیک راحتره فقط یک فایل exe است مربوط به گرافیک که باید از سایت سازنده دانلود و اجراش کنی خودش اتومات نصب میکنه

Dr.Freeman

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان یه سوال داشتم : فرق بین رم هایی که یک طرف اونا چیپ ست هست با رم هایی که هر دو طرفشون چیپ ست هست در چیه ؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان یه سوال داشتم : فرق بین رم هایی که یک طرف اونا چیپ ست هست با رم هایی که هر دو طرفشون چیپ ست هست در چیه ؟؟؟

فرق زيادي ندارن.فقط در دبل سايد تعداد حافظه ها بيشتر هست . يعني براي رسيدن به اين ظرفيت . از چيپ كم ظرفيتي استفاده شده.
و در سينگل سايد به خاطر استفاده از رم هاي ظرفيت بالا تعداد چيپ كمتر هست .

saeed_vb

Registered User
لایک‌ها
10
من ویندوز لبتابم که 7 بود عوض کردم و روش 8 ریختم.تا الان هم باهاش مشکلی نداشتم.چون اهل بازی و کارهای گرافیکی نیستم.
به خاطر پروژه دانشگاه باید با نرم افزار کتیا کار کنم.نرم افزار که نصب کردم وقتی اجرا میشه ارور میده وقتی سوال کردم گفتن از کارت گرافیکه.:mad:
ظاهرا درست نصب نیست اما وقتی خودش چک میکنه اخرین ورژنه

مشاهده پیوست 378637

من وقتی اون کارت گرافیک آن برد سیستم(اینتل) دیزیبل کردم. نمره گرافیک ati تو رنک شد 2
به نظر شما چکارش کنم؟!

همین کارها رو هم انجام دادم اما بازم فرقی نکرد.حتی برنامه درایور جنیوم هم نصب کردم.یک بار دیگه کارت گرافیک دانلود کردم و نصب کردم اما همچنان همون علامت زرد روش هست.کسی راه حل دیگه ای نداره؟:weird:

بالا