• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان
ببخشید یه مشکلی داشتم کارت گرافیکم فن اصلی مشکل پیدا کرد . فن اصلی در اوردند روی جای فن ( اونو هنوز رو کارت گرافیک نصبه ) قبلی یه فن سیاه بزرگا ( که رو در بغل کیس نصب می کنند ) رو با چسپ گیر دراوردند . بعد از مدت یک ماه دوباره وقتی رایانه روشن می شد مانیتور تصویری نشون نمی داد . دوباره بردم پیش تعمیر کار اومد روی قطعه اصلی کارت گرافیک ( زیر فن = اسمش چیه ؟) یه ماده سفید مالید و دوباره اون فن سیاه بزرگا روش بست . دوباره بعد از مدتی روز از نو روزی از نو !!!!!!!!!
مدل کارت گرافیکم : fx8600GT// یک گیگ DDR II

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايد فن يك كارت خراب رو بگيري . تو بازارچه تاپيك بزن براي خريد فن

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
راه دیگه ای نداره ؟اخه مثل فن خودش خیلی سخت پیدا میشه !!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
ميكرولب رو بهت پيشنهاد نميكنم فرزاد جان . باز Edifier - R101 با قيمت 80 تومن بهتره .

ممنون از لطفتون . بله ادیفایر الان قیمت کردم همین مدل75 تومن
آخه من خودم قبلنا یه میکرولب m500 و m560 داشتم دیدم خوب بود
الاانو نمیدونم
پس ادیفایر الان از لحاظ بیس و وضوح صدا خوش صداتره میکرولب هست ؟
r101 داره 75 تومن همچنین m1350 هم داره 75 تومن . کدوم بهتر هست ؟
این 2 مدل ادیفایر بهتره یا tsco ts 2100 u ?
http://www.mihanmarket.com/ProductsSpec/19707/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B1-%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-%DA%A9%D9%88-TSCO-TS-2100U

ممنونم

Last edited:

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
راه دیگه ای نداره ؟اخه مثل فن خودش خیلی سخت پیدا میشه !!!
والا باید بهش بخورونی
خودم یه 4850 دارم دماش رو 90 بود خودم یه دونه فن cpu رو بهش بستم الان اومده رو 55
اون فن شما 1000 دور بیشتر نیست ولی فن cpu 3400 دور هست که از رو مادربر هم میشه تنظیمش کرد
اون خمیری هم که زد زیر هیت سینک اسمش خمیر سلیکون هست برای انتقال بهتر گرما
شما یه فن cpu بگیر بذار روش ردیف میشه دست دومش فک کنم 5-6 تومن باشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502

ممنون از لطفتون . بله ادیفایر الان قیمت کردم همین مدل75 تومن
آخه من خودم قبلنا یه میکرولب m500 و m560 داشتم دیدم خوب بود
الاانو نمیدونم
پس ادیفایر الان از لحاظ بیس و وضوح صدا خوش صداتره میکرولب هست ؟
r101 داره 75 تومن همچنین m1350 هم داره 75 تومن . کدوم بهتر هست ؟
این 2 مدل ادیفایر بهتره یا tsco ts 2100 u ?
میهن مارکت - جدول مشخصات اسپیکر - تی اس کو TSCO TS 2100U

ممنونم
برادر من ادیفایر جز 3 برند برتر اسپیکره..میکرولب یه زمانی تقریبا خوب بود.. نه الان که ایران خودش میزنه!!
شما اصلا اسم میکرولب رو نباید کنار ادیفار بیارید..
میکرولب کجا..ادیفایر کجا!!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
برادر من ادیفایر جز 3 برند برتر اسپیکره..میکرولب یه زمانی تقریبا خوب بود.. نه الان که ایران خودش میزنه!!
شما اصلا اسم میکرولب رو نباید کنار ادیفار بیارید..
میکرولب کجا..ادیفایر کجا!!!

جدی ؟ اوکی ممنون
حالا این 2-3 مدلی که گفتم صفحه ی قبل کدوم بیس و کوبشی تر میزنه و باکیفیت ؟
برا آهنگهای دی جی . کدوم اسپیکر ؟
ممنون

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
دروغ چرا!!؟؟
نمیدونم ولا!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
AMD.POWER عزیز..

جای تعجب داره برام که دو سیستم لپتاپ و دسکتاپی که قطعات مشترکی داشته باشه.. موقع بازی کردن... مصرف برقشون تفاوت داشته باشه!!
تا جایی که من میدونم لپتاپ حداکثر مصرفش 200 وات هست..ولی مصرف برق کیس بین 400 تا 1200 هه!!

چکار کنم که مصرف برقش مثل لپتاپ بشه!! اگر نمیشه..دلیل این همه اختلاق مصرف چیه!؟ (بجز هارد 3.5 اینچی)

پ ن : راستی شما ایشون بودین!؟؟!!:دی http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506707&p=6375311&viewfull=1#post6375311

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
AMD.POWER عزیز..

جای تعجب داره برام که دو سیستم لپتاپ و دسکتاپی که قطعات مشترکی داشته باشه.. موقع بازی کردن... مصرف برقشون تفاوت داشته باشه!!
تا جایی که من میدونم لپتاپ حداکثر مصرفش 200 وات هست..ولی مصرف برق کیس بین 400 تا 1200 هه!!

چکار کنم که مصرف برقش مثل لپتاپ بشه!! اگر نمیشه..دلیل این همه اختلاق مصرف چیه!؟ (بجز هارد 3.5 اینچی)

پ ن : راستی شما ایشون بودین!؟؟!!:دی میزان مصرف برق و استهلاک سخت افزاری لپ تاپ

خوب دقيق بحث همينجاست كه پردازنده هاي لپتاپ مصرفشون خيلي كم هست .كلا قطعات لپتاپ مصرف به پائين ترين حالت هست .سر فرصت جزئياتش رو هم مگم .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

جدی ؟ اوکی ممنون
حالا این 2-3 مدلی که گفتم صفحه ی قبل کدوم بیس و کوبشی تر میزنه و باکیفیت ؟
برا آهنگهای دی جی . کدوم اسپیکر ؟
ممنون

اقا edifier قابل قیاس با اونا نیست ، آقا ادیفایر کیفیت و شفافیت صداش حرفه نداره و کوب و بیسش عالیه صداش تو کوب یا بیس بمه و قدرتمند
برا دی جی و... من فکر میکنم ادیفایر تو بیس و کوب کاملا راضیت کنه ولی اگه خاستی مقایسه کنی با برندای مثل کریتیو و logitech هم میتونی تست کنی (مدل به مدل و بسته به پولی که میدی )
ولی در کل ادیفایر

موفق باشید

hadisheytone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، خسته نباشید ، چند روزی هست ویندوز 8 رو لپ تاپم نصب کردم ، لپ تاپم یه گرافیک اینتل آنبرد و ATA داره ، متاسفانه هیچکدومشون درست عمل نمیکنن ، ویندوز با درایورهای قبلیم مشکل داره ، بصورت آنلاین آپدیتشون کردم ، موقع نصب چیپ ست اینتل صفحه یکدفعه ای سیاه میشه و همینجوری میمونه تا سیستم رو بصورت دستی رستارت کنم ، بعد رستارت هم تا لوگوی ویندوز 8 بالا میاد بعدش صفحه سیاهه(ولی دکمه ها کار میکنه) گرافیک ATA رو هم که بصورت انلاین اپدیت کردم باعث شده فن لپ تاپ به طور کامل روشن باشه ، کلا مشکل در مشکل شده ، لطفا اگه کسی راه حلشو میدونه راهنمایی کنه

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دوستان من مینم msi z77a g43 هست, بایوس رو آپدیت کردم, حالا روشن میشه 20 ثانیه بعد خاموش میشه و همینطور هی خاموش روشن میشه! از طریق جامپر و باتری هم بایوس رو ریست کردم اما نتیجه ای نداد. راه حل دیگه ای هست؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان من مینم msi z77a g43 هست, بایوس رو آپدیت کردم, حالا روشن میشه 20 ثانیه بعد خاموش میشه و همینطور هی خاموش روشن میشه! از طریق جامپر و باتری هم بایوس رو ریست کردم اما نتیجه ای نداد. راه حل دیگه ای هست؟

باطري رو برعكس جا بزن . حدود 10 دقيقه خاموش بذار. برق هم از پاور بكش . بعد از 10 دقيقه باطري رو بيار سرجاش .سيستم روشن كن . نشد بايد بايوس با پروگرامر فلش بشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
سلام دوستان ، خسته نباشید ، چند روزی هست ویندوز 8 رو لپ تاپم نصب کردم ، لپ تاپم یه گرافیک اینتل آنبرد و ATA داره ، متاسفانه هیچکدومشون درست عمل نمیکنن ، ویندوز با درایورهای قبلیم مشکل داره ، بصورت آنلاین آپدیتشون کردم ، موقع نصب چیپ ست اینتل صفحه یکدفعه ای سیاه میشه و همینجوری میمونه تا سیستم رو بصورت دستی رستارت کنم ، بعد رستارت هم تا لوگوی ویندوز 8 بالا میاد بعدش صفحه سیاهه(ولی دکمه ها کار میکنه) گرافیک ATA رو هم که بصورت انلاین اپدیت کردم باعث شده فن لپ تاپ به طور کامل روشن باشه ، کلا مشکل در مشکل شده ، لطفا اگه کسی راه حلشو میدونه راهنمایی کنه
مشکل از شما نیست..کلا ویندوز 8 با شناسایی قطعات مشکل داره..

game.over

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوتا رم 4 گیگ بهتره یا یه رم 8 گیگ؟
از کجا میتونم بفهمم برای مادربورد چه نوع رمی مناسب هست؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
در مورد سوال اول نمیدونم..
در مورد سوال دوم برید مدل مادربردتون رو سرچ کنید.. توی مشخصاتش نوشته که چه نوع رمی ساپورت میکنه

پ ن : برای کار خاصی دارین اینقدر رم کامپیوتر رو ارتقا میدین؟!! مثلا مثل تدوین-برنامه های گرافیکی و ... ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

اگر مادربردت حالت دوال چنل رو پشتيباني كنه . دو رم 4 گيگ مشابه بهتر از يك 8 هست . در مورد سازگاري رم با مادربرد شركت هاي سازنده برد تو قسمت ساپورت يه ليست QVL دارند براي ليست رم هاي مناسب و سازگار

بالا