• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
دوست عزيز عكس ميگذاري با اين حجم نگذار حدود 2.5 مگ بود .
اين كارها رو انجام بد ه
1-كابل front panel usb رو جدا كن ... تست كن نشد برو قسمت 2
2-جامپر مربوط به جامپر usb رو از روي دفترچه مادربرد چك كن
3-مادربرد رو باز كن از روي كيس و بيرون از كيس تست كن .
مرسی داداش حل شد.front panel usbرو برعکس جا زده بودم.like

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
وقتی مانیتور رو به کیس وصل میکنم تصویر نمیده

با کارت گرافیک یا آنبورد فرقی نمیکنه ، تصویر مرخصه !

چراغ مانیتور تغییر رنگ میده ولی حتی علامت مادربورد رو هم نشون نمیده

چیکارش کنم؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
پاور سيستمت چيه ؟ مشكل ولتاژي تو پورت usb داري .

سلام دوست من

پاورم فکر کنم قوی باشه OCZ600SXS هستش 600W .

به نظرتون چه کار می تونم بکنم مشکل برطرف بشه ؟ با هارد اکسترنال مشکلی ندارم و بقیه چیزهایی که برق از USB می گیرند .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوست من

پاورم فکر کنم قوی باشه OCZ600SXS هستش 600W .

به نظرتون چه کار می تونم بکنم مشکل برطرف بشه ؟ با هارد اکسترنال مشکلی ندارم و بقیه چیزهایی که برق از USB می گیرند .

كابل پرينتر شيلد دار بايد باشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

چیکارش کنم؟
بايد تست بشه قطعات . با ديباگر خيلي راحت ميشه ايرادش رو پيدا كرد . ولي براي شروع رم رو تست كن با يك رم سالم . همينطور كانكتورهاي وصل به مادربرئ هم چك كن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هستش دوست عزیز , کابل هم به نظر سالم می رسه و مشکلی نداره :(

تو بايوس .... گزينه usb 2.0 رو ديسيبل كن و دوباره تست كن . البته احتمال دار باز همون مشكل پاور باشه . تا تستش نكني نميشه گفت پاور 100 درصد بي مشكل كار ميكنه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تو بايوس .... گزينه usb 2.0 رو ديسيبل كن و دوباره تست كن . البته احتمال دار باز همون مشكل پاور باشه . تا تستش نكني نميشه گفت پاور 100 درصد بي مشكل كار ميكنه

ممنون دوست من , ببخشید حسابی اذیتتون کردم فقط یک سوال دیگه :blush: برنامه ای هست که بشه قدرت پاور رو باهاش تست کرد یا حتما باید ولتاژ سنج باشه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون دوست من , ببخشید حسابی اذیتتون کردم فقط یک سوال دیگه :blush: برنامه ای هست که بشه قدرت پاور رو باهاش تست کرد یا حتما باید ولتاژ سنج باشه ؟

برنامه hw monitor ولتاژ ها رو ميزنه . ولي نميشه 100% مطمئن بود درست ميزنه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

چیکارش کنم؟

خواستي بيار برات تست كنم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

كابل پرينتر شيلد دار بايد باشه .

دوست من ممنونم مشکل سخت افزاریم حل شد و همانطوری که شما گفتید مشکل از کابل بود با این که این کابل سالم به نظر می رسید و همچنین دو سه سالی استفاده نشده بود :D ( یه کابل نیم متری دقیقا مثل کابل خودش رو زدم بهش فعلا شروع کرد نصب کردن کابل خودش 5 متر بود :( )

اما سوالی که بعد از حل این سوال برام به وجود امده اینه که آیا این کارتریج هاش رو که چند ساله استفاده نشدند رو می شه شارژ کرد نوع 121 هست و قیمتشم روی هم 60 تومان می شه :(

دستگاهم HP C4683 سه کاره هست , ممنون می شوم که اگر اطلاعی اگر در این مورد دارید کمکم کنید ^_^

راستی این دستگاه اگه یک رنگش خشک باشه و کارتریج رنگیش خشک نباشه بازم کار می کنه ؟

و یک سوال دیگه این بخش به نظر مفید بوده چرا به بایگانی منتقل شده :(

پرینتر و اسکنر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان

دوست من ممنونم مشکل سخت افزاریم حل شد و همانطوری که شما گفتید مشکل از کابل بود با این که این کابل سالم به نظر می رسید و همچنین دو سه سالی استفاده نشده بود :D ( یه کابل نیم متری دقیقا مثل کابل خودش رو زدم بهش فعلا شروع کرد نصب کردن کابل خودش 5 متر بود :( )

اما سوالی که بعد از حل این سوال برام به وجود امده اینه که آیا این کارتریج هاش رو که چند ساله استفاده نشدند رو می شه شارژ کرد نوع 121 هست و قیمتشم روی هم 60 تومان می شه :(

دستگاهم HP C4683 سه کاره هست , ممنون می شوم که اگر اطلاعی اگر در این مورد دارید کمکم کنید ^_^

راستی این دستگاه اگه یک رنگش خشک باشه و کارتریج رنگیش خشک نباشه بازم کار می کنه ؟

و یک سوال دیگه این بخش به نظر مفید بوده چرا به بایگانی منتقل شده :(

پرینتر و اسکنر

بايد بديد براتون شارژ كنن تا متوجه بشيد .مدلهاي مختلف فرق ميكنه ولي عموما با نبودن يك رنگ خطا ميده .

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام.من یه رم 1 گیگ دی دی آر وان دارم.روی این برد ga-8simlh-p-c جواب میده ولی وقتی میندازمش روی ga-8ipe1000 pro-g و سیستم رو روشن میکنم سیستم بالا نمیاد و هی بوق بوق بوق بوق... میزنه.قضیه چیه؟یکی میگفت این رم رو بردهای با چیپ اینتل جواب نمیده.آره؟یا به پارامترهای دیگه هم بستگی داره؟ممنون.
عکس از رم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.من یه رم 1 گیگ دی دی آر وان دارم.روی این برد ga-8simlh-p-c جواب میده ولی وقتی میندازمش روی ga-8ipe1000 pro-g و سیستم رو روشن میکنم سیستم بالا نمیاد و هی بوق بوق بوق بوق... میزنه.قضیه چیه؟یکی میگفت این رم رو بردهای با چیپ اینتل جواب نمیده.آره؟یا به پارامترهای دیگه هم بستگی داره؟ممنون.
عکس از رم

شايد با اپديت بايوس مادربردي كه جواب نميده .مشكل سازگاري با رم برطرف بشه

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
اين رو بخونيد
This error generally means that your cartridge chips cannot be recognized. The primary causes are: Covering of the LED at the back of the chip (by ink?). Incorrect chip positioning on the cartridge.The LED on one or more of the cartridges has been damaged if removed from original cartridge.The Chips have been mixed up, if removed and replaced, the wrong Chip has gone on the wrong color. And lastly Ink is covering the cartridge chip or a sensitive area of the cartridge and preventing the LED light sensor from functioning. ( my problem)

اين هم راه حلش
follow the following steps it might help you
With the printer unplug, remove the ink cart to the right, Plug in the printer, Press the POWER button, Do not release the POWER button, and then press the RESUME button twice in succession .Now release the POWER button ,press the RESUME button 4 times.

The beeper may sound once. Then with the printer unplugged, after that reset the printer electronics, open the printer and this process is finished.

من این کار را انجام دادم
اما اوکی نشد میشه راهنمایی کنید

reza x-zibit

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان.یک سوال واسم پیش اومده که می خوام ازتون بپرسم.من یک کارت گرافیک 9600gt دست دوم گرفتم.به مادربردم که abit ax78 وصل کردم میبینم که تصویر نمیده.پاور من 330 گرینه. به نظرتون به خاطر پاورمه؟الان که وصل کردم به پاور به گرافیکم آسیب زده؟

بالا