• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

masoud101010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.چند روز پیش یک کارت گرافیک یک گیگ و 128 بیتی 630 جی تی با مارک MSI خریدم و امشب رو مادربردم نصب کردم دو تا مشکل دارم.
اول اینکه چرا فرکانس مموری رو تویه GPU-Z و MSI-AFTERBURNER میزنه 500 مگاهرتز؟؟؟ در صورتی که تویه سایت ام اس ای زده 1600 مگاهرتز.
دوم اینکه ویندوز ایکس پی دایرت ایکس 11 ساپورت نمیکنه؟؟ من درایور های کارت گرافیک رو نصب کردم ولی میگه دایرکت ایکس یازده رویه این سیستم نیست.ویندوزم xp و 32 بیتیه.
با تشکر.
اینم لینکه کارتی که خریدم:
http://www.msi.com/product/vga/N630G...=Specification
آیا کارتی که خریدم ایراد داره؟؟
مشکل سومی که ایجاد شده تو نرم افزاره PerformanceTest 8.0 نتایجی که بهم میده کمتر از جی تی 630 است که خودش به عنوانه نمونه نوشته.
به عنوان مثال در قسمت graphics 3d-directx9 simple ریزولته 630 جی تی 41.8 میباشد ولی ماله من 34.5 است .چرا؟؟؟؟
28.gif

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.چند روز پیش یک کارت گرافیک یک گیگ و 128 بیتی 630 جی تی با مارک MSI خریدم و امشب رو مادربردم نصب کردم دو تا مشکل دارم.
اول اینکه چرا فرکانس مموری رو تویه GPU-Z و MSI-AFTERBURNER میزنه 500 مگاهرتز؟؟؟ در صورتی که تویه سایت ام اس ای زده 1600 مگاهرتز.
دوم اینکه ویندوز ایکس پی دایرت ایکس 11 ساپورت نمیکنه؟؟ من درایور های کارت گرافیک رو نصب کردم ولی میگه دایرکت ایکس یازده رویه این سیستم نیست.ویندوزم xp و 32 بیتیه.
با تشکر.
اینم لینکه کارتی که خریدم:
http://www.msi.com/product/vga/N630G...=Specification
آیا کارتی که خریدم ایراد داره؟؟
مشکل سومی که ایجاد شده تو نرم افزاره PerformanceTest 8.0 نتایجی که بهم میده کمتر از جی تی 630 است که خودش به عنوانه نمونه نوشته.
به عنوان مثال در قسمت graphics 3d-directx9 simple ریزولته 630 جی تی 41.8 میباشد ولی ماله من 34.5 است .چرا؟؟؟؟
28.gif

يك شات با برنامه gpu-z بهم بديد .در ضمن اينكه تو برنامه PerformanceTest 8.0 بستگي به پردازنده و كانفيگ قطعات ديگه داره

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
دوست عزیز
اول اینکه ویندوز اکس پی دایرکا ایکس 11 رو ساپورت نمیکنه
دوم اینکه شما سعی کن یه سون خوب بریزی بعد آخرین ورژن درایور رو از سایت http://www.guru3d.com بگیر و نصب کن
سوم اینکه اون فرکانس در حالت آیدل هست و در حالتی که از گرافیک کار کشیده بشه فرکانس میره بالا
هم برای رم و هم برای هسته.

masoud101010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

masoud101010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز
اول اینکه ویندوز اکس پی دایرکا ایکس 11 رو ساپورت نمیکنه
دوم اینکه شما سعی کن یه سون خوب بریزی بعد آخرین ورژن درایور رو از سایت http://www.guru3d.com بگیر و نصب کن
سوم اینکه اون فرکانس در حالت آیدل هست و در حالتی که از گرافیک کار کشیده بشه فرکانس میره بالا
هم برای رم و هم برای هسته.
سلام دوسته عزیز و با تشکر از جوابتون.من عکس جی پی یو ضد رو در پست بالا گذاشتم میخوام بپرسم اگه فرکانس مموری 500 طبیعی هست برای این کارت پس چرا این دوستمون در تاپیکه زیر که ظاهرا مشکل من رو داشته رفته کارتش رو عوض کرده و آیا منم باید همین کار رو بکنم؟؟
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=376116

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
آقا من عکس رو دیدم
ظاهرا فرکانس 500 هست
چون دیفالت کلاک هم همین 500 رو زده

masoud101010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من عکس رو دیدم
ظاهرا فرکانس 500 هست
چون دیفالت کلاک هم همین 500 رو زده
با تشکر از شما.خب یعنی ایراد داره؟ نباید اینطور باشه؟ برم به فروشنده بگم ایراد داره؟؟؟برم عوضش کنم یا پسش بدم؟؟ یا همه اینطورن؟؟

shayansuzuki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام من 2تا رم دوال چنل 4 گیگ با باس 1600 کینگستون رو سیستمم هست
الان 2 تا رم 4گیگ با برند متفرقه با باس 1333دیگه اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد
ممنون ....

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پيشنهاد ميكنم از همين برند كينگستون بگير . ممكنه تايمينگ هات خيلي بالا بره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تشکر از شما.خب یعنی ایراد داره؟ نباید اینطور باشه؟ برم به فروشنده بگم ایراد داره؟؟؟برم عوضش کنم یا پسش بدم؟؟ یا همه اینطورن؟؟
كارت شما كاملا طبيعي هست .

masoud101010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كارت شما كاملا طبيعي هست .
با تشکر از شما دوسته عزیز.یک سوال دیگه تویه نرم افزار msi kombustor بدونه اورکلاک کردن. موقع تست مثلا اون کره که با آجر درست شده و میچرخه یا بعضی دیگه از تست هاش بعضی مواقع سریع یک مربع ها(یا مستطیلهایی) سیاه کوچک رو صفحه میان و سریع میرن ولی در جایه دیگه(مثلا تو صفحه مانیتور و ...) این اشکال نیست آیا این مشکل نیست؟؟؟ دمایه کارتم بیشتر از 70 درجه نمیشه (بعد از 15 دقیقه)
یک کامپیوتر دیگه دارم که در جایه دیگه استفاده میکنم که کارت گرافیکش 605 هست که این مستطیلهای کوچولو مشکی نمیان.چرا؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تشکر از شما دوسته عزیز.یک سوال دیگه تویه نرم افزار msi kombustor بدونه اورکلاک کردن. موقع تست مثلا اون کره که با آجر درست شده و میچرخه یا بعضی دیگه از تست هاش بعضی مواقع سریع یک مربع ها(یا مستطیلهایی) سیاه کوچک رو صفحه میان و سریع میرن ولی در جایه دیگه(مثلا تو صفحه مانیتور و ...) این اشکال نیست آیا این مشکل نیست؟؟؟ دمایه کارتم بیشتر از 70 درجه نمیشه (بعد از 15 دقیقه)
یک کامپیوتر دیگه دارم که در جایه دیگه استفاده میکنم که کارت گرافیکش 605 هست که این مستطیلهای کوچولو مشکی نمیان.چرا؟؟

براي تست كارت از 3dmark استفاده كنيد . 3dmark 06

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام میخواستم بدونم لپ کردن کولر cpu چقدر تاثیر روی عملکرد دمایی داره؟ ضمن اینکه اصلا بلد نیستم، ممکنه به کولر آسیب وارد کنم؟

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام میخواستم بدونم لپ کردن کولر cpu چقدر روی عملکرد دمایی داره؟ ضمن اینکه اصلا بلد نیستم، ممکنه به کولر آسیب وارد کنم؟
بستگي به پردازنده تون داره . ولي يك كولر خوب بين 10 تا 15 درجه
نصب فن اگر با فشار بيش از حد باشه به مادربرد صدمه ميزنه نه به كولر
اگر بادقت انجام بدي طبق دفترچه راهنما خير صدمه نميزنه

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
بستگي به پردازنده تون داره . ولي يك كولر خوب بين 10 تا 15 درجه
نصب فن اگر با فشار بيش از حد باشه به مادربرد صدمه ميزنه نه به كولر
اگر بادقت انجام بدي طبق دفترچه راهنما خير صدمه نميزنه
منظورم این بود که کف کولرو با سمباده میسابن تا کاملا صاف بشه!
کولرم tuniq tower 120 هست.کفش یکم خط و خش افتاده.آیا لازمه بسابمش؟!

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
خوب مسلما هر چی سطح تماس بیشتر باشه خنک شدنش بهتره
اما خط و خش تا وقتی که مثلا ناخن لاش گیر نکنه اونقدر جلوی تبادل حرارت رو نمیگیره
شما بهتره از یه خمیر سیلیکون خوب استفاده کنید که تبادل بهتری انجام بشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
احتياج به lap كردن نداره . چون كار لپ كردن زمان بر هست و براي شما كه انجام ندايد كار سختيه .

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
لپ کردن کار هرکس نیست...باید کنندش باشه وگرنه نتیجه عکس میده...یه سرچ تو گوگل بزن متوجه همه چی میشی..

alirezako

Registered User
لایک‌ها
20
سلام. نمیدونم سوالامو جای درستی میپرسم یا نه.میخواستم 1 سیستم تا 3 تومن پیشنهاد بدید

pedramh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
دوستان من به یه مشکل برخوردم
بعضی وقتا کامپیوتر رو که روشن میکنم همه فن ها راه میافتن led ها هم روشن میشه ولی چیزی روی مانیتور نمیاد صدای بیپ هم نمیاد
بعد خاموش میکنم و دوباره که روشن میکنم بدون مشکله
ولی اگه دوباره خاموش کنم یا اسلیپ کنم همین مشکل برام پیش میاد
چی کار باید بکنم ؟

بالا