AMD.POWER
مدیر بازنشسته
100 درصد پرفشنال . فرقی نداره هم لپتاپ هم pcممنون میخواستم بدونم این نرم افزار برای پی سی یا نوت بوک که فرقی نمیکنه؟ کدوم نسخش بنظرتون بهتره، استاندارد یا پروفشنال؟
100 درصد پرفشنال . فرقی نداره هم لپتاپ هم pcممنون میخواستم بدونم این نرم افزار برای پی سی یا نوت بوک که فرقی نمیکنه؟ کدوم نسخش بنظرتون بهتره، استاندارد یا پروفشنال؟
Enermax REVOLUTION X’t 730Wبا درود و سلام بر شما.کدوم پاور رو پیشنهاد میکنید؟
Corsair CX750M 80 PLUS® Bronze
Cooler Master GX-750W
Enermax REVOLUTION X’t 730W
در تاپیک جامع هارد دیسک مطرح کنید .سلام،
من یه مشکلی پیدا کردم
هارد 2 ترا اینترنالم دچار مشکل شده
اول اینکه انگار مقطعی هدش کار میکنه یعنی مثلا یه فولدر رو میخواد باز کنه یه مدت طول میکه بعد میاره، فایل باز میکنه همینطوره، میخوای فایل تصویری اجرا کنی وافعا ملموس میشه یعنی چند ثانیه پخش میکنه بعد یه مدت وای میسه بعد دوباره پخش میکنه
برای کپی فایل هم تقریبا تا ابد طول میکشه
حالا سوال اینه که میشه حدس زد مشکل از کجاست؟ آیا قابل تعمیر هست؟
و مهمتر از همه میشه اطلاعات رو انتقال داد چون الان برای کپی مشکل دارم
میشه لینک تاپیک رو بدیددر تاپیک جامع هارد دیسک مطرح کنید .
کارت گرافیکم گینوارد 680 هست.
با درود
نمیدونم سوالم رو دارم توی بخش درستی مطرح میکنم یا نه. اگر اشتباهه بنده رو میبخشید.
من آخرین نسخه بایوس مادربردم رو ASUS P5E از سایت سازنده گرفتم و با یوتیلیتی خود ایسوس (ez flash) از داخل ستاپ آپدیت کردم تموم شد و رفت و هیچ مشکلی هم ندارم. اما وقتی واسه امتحان میام بعد از اینکار از همون بایوس تازه با EZ FLASH یه بکاپ میگیرم (روی usb flash)، بعد با فایل اصلی که از سایت گرفته بودم و آپدیت کرده بودم مقایسه میکنم (با مقایسه hash)، در کمال تعجب میبینم یکسان نیستند!!
یعنی فایل بکاپ با فایل موقع آپدیت فرق میکنن. چرا؟ کسی اطلاعاتی در اینباره داره؟
توضیح: اصلا به سیتم بابت ویروس یا بدافزار، که مثلا بخواد بایوس رو آلوده کرده باشه مشکوک نیستم چون سیستم روان کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره.
ممنونم
سلام خدمت تمامی دوستان.
من یه لبتاب hp pavilion dv2700دارم که تصویرش چن وقته رفته و سیاهه ولی ویندوز بالا میاد حتی صدایه بالا اومدنشم هست و لود شدن بعضی برنامه ها .از طریقه کابل نتونستم وصل کنم به کامپیوتر و تلویزیون .به نظره شما مشکل از کجاست ؟؟ و اینکه تا حالا 2 بار چیپ گرافیکش عوض شده !! کسی میتونه یه راهنمایی مفید بکنه
موقع خرید نوع پردازندت رو نمیتونستی که تا 1333 مموری کنترلرش بیشتر ساپورت نمیکنهسلام
من این رم را گرفتم
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=5383
مین هم همون ازراک b75 ولی تو بایوس اثری از XMP نمیبینم و رم هم رو باس 1333 ست شده که تو لیست فرکانس ها فقط auto,1066,1333 هست.
خواستید عکس میزارم.
حالا چطور بزارم رو 1600?
موقع خرید نوع پردازندت رو نمیتونستی که تا 1333 مموری کنترلرش بیشتر ساپورت نمیکنه
ارتقا روی این سوکت رو بهت پیشنهاد نمیکنم .یعنی 1620 تا 1333 بیشتر ساپورت نمیکنه! من از کجا باید این مورد را چک میکردم؟
حالا برای ارتقا با حداقل قیمت چی پیشنهاد میدین که 1600 ساپورت کنه؟