m_vista2000
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 8
- لایکها
- 0
مرسی دوست عزیز قیمتش چند میشه ؟ میخوام لپ تاپمو بفروشم یه سیستم 1.5 میلیون بگیرم یه کیس خوب ممنون بیشتر تئ اینترنتم دانلود همین مرسی
قطعات رو جلوش قیمت زدم . اگر سیستم کامل میخواهید بگید لیست کنم .مرسی دوست عزیز قیمتش چند میشه ؟ میخوام لپ تاپمو بفروشم یه سیستم 1.5 میلیون بگیرم یه کیس خوب ممنون بیشتر تئ اینترنتم دانلود همین مرسی
cpuاره لیست کنید دوست عزیز ممنون میشم
درود بر اساتید عزیز دوستان بنده یک عدد cpi amd 1090 t دارم که 2 تا از پایه هاش شکسته ایا قابل تعمیر میباشد با تشکر.
تبدیل تاثیر خاصی ندارد .سلام
مانیتور را مستقیم به پورت vga وصل کردم، میخوام بدونم اگه از تبدیل DVI TO VGA استفاده کنم کیفیت خروجی بهتر نمبشه؟
هارد 2 ترا که میفرمایید مشکل حجم به خاطر بردش هست .سلام
ایا میشه هارد3ترا را به فرمتfat32تبدیل کرد؟؟؟؟
در ضمن یک هارد2ترا اینترنال هست که به سیستم میزنم اولش کمی صدا میده وبالا نمیاد و وقتی هم بالا میاد حجم را میزنه(-5mb)به نظرتون مشکلش چیه ؟و درست میشه؟
منظورم اینه که اگر من هارد3ترا بگیرم میتونم به فرمتfat 32تبدیلش کنمهارد 2 ترا که میفرمایید مشکل حجم به خاطر بردش هست .
منظور از فت 32 متوجه نشدم ؟
http://macrorit.com/download.html
خیر این هارد هم ایراد مکانیکال دارد و هم بردش خراب شده .منظورم اینه که اگر من هارد3ترا بگیرم میتونم به فرمتfat 32تبدیلش کنم
هارد را بفرستم درست میشه؟؟؟؟چون صدا میده وبوت نمیشه یا اگرم بوت بشه(-5mb)نشون میده
یکبار clear cmos کنید . باطری رو دربیارید و بعد از 10 دقیق دوباره بزنید . فقط سیستم برقش کشیده باشه . چک کنید buzzer همان بوق وصل باشه به مادربردسلام يه سيستم نسبتا قديمي هست كه رم و گرافيكشو تازه عوض كردن اما وقتي روشنش ميكنم بالا نمياد و اصلا بوق سلامت مادربورد زده نميشه.از كجا ميشه فهميد مادربورد سالم هست يا نه؟شرايط تست رو يه سيستم ديگرم ندارم.ممنون ميشم كمك كنيد.
از كجا چك كنم كن buzzer وصله؟يه كابل رو مين بود كه روش نوشته اسپيكر وقتي اين رو ميم وصل بودبا روشن كردن سيستم شروع ميكرد به بوق ممتد زدن يه بوق كر كننده من اين كابل جدا كردم ديگه اين بوق نزد.حالا بايد اين كابل وصل باشه يا نه؟یکبار clear cmos کنید . باطری رو دربیارید و بعد از 10 دقیق دوباره بزنید . فقط سیستم برقش کشیده باشه . چک کنید buzzer همان بوق وصل باشه به مادربرد
بله باید وصل باشه . مشکل رم هست یا گرافیک .احتمالا رم هست .از كجا چك كنم كن buzzer وصله؟يه كابل رو مين بود كه روش نوشته اسپيكر وقتي اين رو ميم وصل بودبا روشن كردن سيستم شروع ميكرد به بوق ممتد زدن يه بوق كر كننده من اين كابل جدا كردم ديگه اين بوق نزد.حالا بايد اين كابل وصل باشه يا نه؟
گرافيكش رو روي يه سيستم ديگه امتحان كردم مشكلي نداشت.رمهاش هم يكيش نو هست.يكيشون اتصالي داشته ممكنه مين خراب كرده باشه؟اگه رومهارو از سيستم جدا كنم نبايد بوق سلامت مين صداش در بياد؟اينكارو كردم اما فايده نداشتهبله باید وصل باشه . مشکل رم هست یا گرافیک .احتمالا رم هست .
وقتی رم ها رو جدا میکنید باید همون بوق ممتد بزنه . بله اگر رم خراب باشه میتونه به برد صدمه بزنه .گرافيكش رو روي يه سيستم ديگه امتحان كردم مشكلي نداشت.رمهاش هم يكيش نو هست.يكيشون اتصالي داشته ممكنه مين خراب كرده باشه؟اگه رومهارو از سيستم جدا كنم نبايد بوق سلامت مين صداش در بياد؟اينكارو كردم اما فايده نداشته