AMD.POWER
مدیر بازنشسته
خیر گلوگاه نمیشه .گلوگاه نمیشه با این سی پی یوم...2100؟ همین r270x-oc
ممنون
خیر گلوگاه نمیشه .گلوگاه نمیشه با این سی پی یوم...2100؟ همین r270x-oc
ممنون
مادربردت gigabyte p85-d3 هست درسته ؟ مادربرد خوبیهباسلام ببخشید من چند روز پیش یک سیستم بستم .حالا دوتا سوال دارم
1_چه گرافیکی تا حدود 300 تومان برای بازی پیشنهاد میکنید برای اجرای بازی در حدمتوسط و قابل قبول؟
2-من رم RAM 8GB Corsair DDR3 Dual اکبند و گارانتی دار را 250تومان گرفتم میخواستم ببینم ایا ارزون نگرفتم.
درضمن فروشنده از اقوام
مشخصات سیستم:
p85-d3
RAM 8GB Corsair
1TB TOSHIBA
i5 4460
GREEN EU 430
باسلام.ممنون از راهنماییتون قیمتr7 250 الان چند هست؟مادربردت gigabyte p85-d3 هست درسته ؟ مادربرد خوبیه
کرسیز تو بازار تقلبی زیاد دارد .
با این بودجه فقط میتونید SAPPHIRE R7 240 1GB بگیرید با قیمت 280
r7 250 حدود 400 . من روی برند کرسیر تو ایران با این وضعیتی که پیدا کرده توصیه نمیکنم .باسلام.ممنون از راهنماییتون قیمتr7 250 الان چند هست؟
کورسر رو از اصل بودنش مطمئنم چون از یکی از پخش کننده های بزرگ و معتبر خریداری شده فقط میخوام بدونم این رم الان نوش حدودا چقدر؟
\با اجازه اساتید...من اگه بودم..
یه ci3 میگرفتم بقیشو رو گرافیک هزینه میکردم....
کمتراز r7-250 فایده نداره..یه دسته دوم تمیز گیر میاد تو بازارچه..شانس گرافیکا تو این چند وقته خیلی رفته بالا..
اره گیگاترونهمون club یا gigatron...
خیالتون راحت. البته انتخاب بهتر که طبیعتا هزینه بیشتری داره SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB GDDR5 OC هستش حدود 1080000 تومانه. اینکه فلان کارت گرافیک تمام بازیها رو اجرا میکنه مطلق نیست. اگه بخواین روی حداکثر کیفیت و تنظیمات گرافیکی یک بازی رو ببینید باید بیش از دو میلیون تومان فقط برای کارت گرافیک هزینه کنید. اون موقع کیفیت واقعی بازیهای روز دنیا رو خواهید دید. اما روی تنظیمات معمولی همین کارتهایی که گفتیم هم جواب میده. نقش پردازنده در بازی بسیار کمرنگه و لزومی نداره نگران اون باشید و نقش اصلی پردازنده کارت گرافیکه.گلوگاه نمیشه با این سی پی یوم...2100؟ همین r270x-oc
ممنون
سلام
cpu من 6350fx و مادربرد asus m5a99fx pro r2.0 هستش
ویندوز که بالا میاد بعد از حدود 10 ثانیه cpu performance 100% میشه
بدوون اینکه هیچ برنامه ای اجرا کنم
پایین هم نمیاد
رمم هم 16g
دوتا ویندوز دارم
روی دوتا هارد جداگانه و روی هردو ویندوز این مشکل رو دارم
به نظرتون مشکل از چیه !؟
راستشو بخوای دیروز میخواستم یه 3240 بگیرم 380 تومن...ولی دودل بودم...اخه یه فروشنده گفت از یکی خودت 15 درصد قویترن....منم دودل شدم..میگن 2100 ضعیفه!!! رمم 1600 هست ولی 1333 کار میکنه...دودلم چکارکنم؟...ممنون که راهنماییم میکنین..نه عزیز.
خیالتون راحت. البته انتخاب بهتر که طبیعتا هزینه بیشتری داره SAPPHIRE TRI-X R9 290 4GB GDDR5 OC هستش حدود 1080000 تومانه. اینکه فلان کارت گرافیک تمام بازیها رو اجرا میکنه مطلق نیست. اگه بخواین روی حداکثر کیفیت و تنظیمات گرافیکی یک بازی رو ببینید باید بیش از دو میلیون تومان فقط برای کارت گرافیک هزینه کنید. اون موقع کیفیت واقعی بازیهای روز دنیا رو خواهید دید. اما روی تنظیمات معمولی همین کارتهایی که گفتیم هم جواب میده. نقش پردازنده در بازی بسیار کمرنگه و لزومی نداره نگران اون باشید و نقش اصلی پردازنده کارت گرافیکه.
عزيزم شما يك كم داريد سخت مي گيريد. شما بخاطر اينكه با علم كامل متوجه بشيد كارآيي CPU و Graphic Card هاي مختلف موجود در بازار چقدر باهم تفاوت داره به لينك زير مراجعه كنيد:راستشو بخوای دیروز میخواستم یه 3240 بگیرم 380 تومن...ولی دودل بودم...اخه یه فروشنده گفت از یکی خودت 15 درصد قویترن....منم دودل شدم..میگن 2100 ضعیفه!!! رمم 1600 هست ولی 1333 کار میکنه...دودلم چکارکنم؟...ممنون که راهنماییم میکنین..
مموری کنترلر پردازنده شما 1333 هست در حالت ماکزیم . به خاطر همین نهایت سرعت رم همان 1333 هستراستشو بخوای دیروز میخواستم یه 3240 بگیرم 380 تومن...ولی دودل بودم...اخه یه فروشنده گفت از یکی خودت 15 درصد قویترن....منم دودل شدم..میگن 2100 ضعیفه!!! رمم 1600 هست ولی 1333 کار میکنه...دودلم چکارکنم؟...ممنون که راهنماییم میکنین..
دوستان نظرتون درباره ی cpu AMD FX-6350 Six-Core چیه؟
من توی سایت های بنچمارک دیدم قدرت این cpu مشابه cpu Intel Core i5-3570K بود در صورتی که قیمتش خیلی کمتره
درباره ی cpu های هشت هسته ای amd هم همین وضعیت هست یعنی بنچمارک cpu AMD FX-8350 Eight-Core مشابه قویترین cpu های i7 intel هست در حالی که
قیمت cpu AMD FX-8350 Eight-Cor چیزی حدود 600 وخورده ای هست اما قیمت یه i7 با همین بنچمارک یه میلیونه
دلیل این فاصله قیمتی چیه؟ اخه هر دو برند خوب و قدیمی هستن
بنظرتون من cpu amd بگیرم یا intel ؟