• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
درود بر اساتید
یک سیستم هست روی لوگوی گیگابایت گیر میکند ،کلیر بایوس و باطری انجام دادم تغییر نکرد
مین:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3255#ov
هر 4 led روی مین روشنه
پاور گرین 485
گرافیک نویدایا 7300
رم 2 گیگ کینک استون دوال >درحالت تکی و اسلات مختلف تست شد
بدون درایو هم تست شد
پ.ن:کیبرد هم کار نمیکند فقط موس روشنه با تبدیل هم تست شد

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درود بر اساتید
یک سیستم هست روی لوگوی گیگابایت گیر میکند ،کلیر بایوس و باطری انجام دادم تغییر نکرد
مین:
هر 4 led روی مین روشنه
پاور گرین 485
گرافیک نویدایا 7300

درود. از خيلي چيزها مي تونه باشه. اگر از سلامت پاور مطمئن هستيد ، هاردديسك و ديسك درايو رو هم از پاور و مادربورد جدا كنيد ببينيد مشكل حل ميشه و از صفحه اول عبور مي كنه؟ نهايتا بايد رمهارو هم چك كنيد.ممكنه از رمها باشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله همبن مدل بود

سئوالم اینه که اگه اتصالات پاور رو اشتباه وصل کنند ، سیستم باید بسوزه ؟ یا خود پاور هم ممکنه در صورت نصب اشتباه بسوزه ؟

کلا اینکه فقط پاور سوخته فکر میکنید دلیلش چیه ؟

در ضمن UPS برای محافظت از برق ورودی هم دارم و بحث نوسان برق وجود نداره

با سیستم دو ساعت کار کردم و خاموشش کردم ، دفعه ی بعد که خواستم روشن کنم ، پاور سوخته بود و روشن نمیشد !!

شرکتی که ازش خرید داشتم بهم گفتند که : گارانتی گرین هم گفته دو هفته طول میکشه تا دوباره پاور رو براتون ارسال کنیم ، نمیدونم روالش همین قدر هست ؟

سیستم هم وقتی با پاور دیگه ای تست کردند روشن میشه ! اما نمیدونم از کجا و چه طوری متوجه شم به قطعات دیگه صدمه وارد نشده ؟

مرسی
شما که هزینه کرده بودید کاش 730 وات انرمکس میگرفتی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود بر اساتید
مین:
هر 4 led روی مین روشنه
پاور گرین 485
گرافیک نویدایا 7300
بدون درایو هم تست شد
اینطوری سخته ولی احتمال زیاد چیپ جنوبی مادربرده

-farzin-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما که هزینه کرده بودید کاش 730 وات انرمکس میگرفتی
گزینه های دیگه ام corsair CS750M و ENERMAX Revolution XT 730w بود ، اما چون قبلا سیستم رو با گرین بسته بودم و راضی بودم و اینکه گارانتی اون دو مدل دیگه میگند اصلا خوب نیست ، گرین رو انتخاب کردم !

ممنون میشم جواب سئوالاتم رو هم بدید ؟ چی فکر میکنید ؟ مشکل از خود پاور بوده ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
گزینه های دیگه ام corsair CS750M و ENERMAX Revolution XT 730w بود ، اما چون قبلا سیستم رو با گرین بسته بودم و راضی بودم و اینکه گارانتی اون دو مدل دیگه میگند اصلا خوب نیست ، گرین رو انتخاب کردم !

ممنون میشم جواب سئوالاتم رو هم بدید ؟ چی فکر میکنید ؟ مشکل از خود پاور بوده ؟
گرین متاسفانه در سری های جدید یکسری مشکلات دارد . در مورد گارانتیش هم بین 3 تا 7 روزه هست . این مورد برام خیلی عجیبه . احتمالا پاور از اول مشکل دار بوده . این پاور ها انواع پروتکشن دارند مثل ocp,ovp و احتمال آسیب به دیگر قطعات خیلی کم هست .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشکل از گرافیک یا پاور نمیتونه باشه؟
خیر . این گیر کردن روی لوگو عموما برای زمان شناسایی دیوایس ها مثل هارد هست که توسط چیپ پل جنوبی انجام میشه . ولی باید قطعه رو از نزدیک دید

-farzin-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گرین متاسفانه در سری های جدید یکسری مشکلات دارد . در مورد گارانتیش هم بین 3 تا 7 روزه هست . این مورد برام خیلی عجیبه . احتمالا پاور از اول مشکل دار بوده . این پاور ها انواع پروتکشن دارند مثل ocp,ovp و احتمال آسیب به دیگر قطعات خیلی کم هست .

پس نظرتون اینه که خود پاور مشکل داشته ! اگه اتصالات رو اشتباه برقرار میکردند قطعات دیگه باید میسوخت ؟

گارانتی گرین یه عده میگند تعمیر هست ، در صورتی که در قرارداد نوشته تعویض ! شما اطلاع ندارید که کدوم یکی واقعا درسته ؟ تعویض میکنند ؟

نرم افزاری وجود نداره برای اینکه مطمئن شم به قطعات صدمه وارد نشده ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پس نظرتون اینه که خود پاور مشکل داشته ! اگه اتصالات رو اشتباه برقرار میکردند قطعات دیگه باید میسوخت ؟

گارانتی گرین یه عده میگند تعمیر هست ، در صورتی که در قرارداد نوشته تعویض ! شما اطلاع ندارید که کدوم یکی واقعا درسته ؟ تعویض میکنند ؟

نرم افزاری وجود نداره برای اینکه مطمئن شم به قطعات صدمه وارد نشده ؟
بستگی به ایراد داره . ولی عموما تعمیر هست . نرم افزار برای تست کلی قطعات هم passmark burn in test رو دانلود کند

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
سلام..
amd جان میشه یه پیام خالی برام بفرستین...هرکار میکنم واسه کاربری نمیتونم پیغام بفرستم...فقط میتونم جواب بدم..صندوق هم خالیه!
ممنون

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام به همه دوستان.
مشخصات سیستم بنده توی امضام هست.
اولین سوال اینکه قصد دارم پاورم رو ارتقا بدم. چی بگیرم؟ خودم این مدل کورسیر رو در نظر دارم http://lioncomputer.ir/product/3587/Corsair+RM850+80Plus+Gold+Full+Modular+PSU/#prettyPhoto به احتمال بسیار زیاد گرافیکم رو کراس کنم اگر نشه با مدل r9 290x تعویضش میکنم. همین مدل خوبه یا بالاتر بگیرم؟
سوال دومم هم این هست که قصد دارم رمم رو عوض کنم. از اولش به دلم ننشست این رم. اولین گزینم هایپیر فیوری هست مدل بلک 1866 و 1.5V که با مشخصات مینم بهتر میخوره نسبت به 1.7V این بلو. این کار رو بکنم یا رم رو با مدل 2100 عوض کنم؟ اینکه تو مشخصات زده در حالت اور 2133 رو میشناسه یعنی اگر رم باس 2100 بزارم روش حتما باید اور بشه تا بالا بیاد یا در حالت عادی هم بالا میاد؟ اگر اور نکنم باس کمتر میکنه یا همون باس رو اوکی میکنه؟
تشکر.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام به همه دوستان.
مشخصات سیستم بنده توی امضام هست.
اولین سوال اینکه قصد دارم پاورم رو ارتقا بدم. چی بگیرم؟ خودم این مدل کورسیر رو در نظر دارم http://lioncomputer.ir/product/3587/Corsair RM850 80Plus Gold Full Modular PSU/#prettyPhoto به احتمال بسیار زیاد گرافیکم رو کراس کنم اگر نشه با مدل r9 290x تعویضش میکنم. همین مدل خوبه یا بالاتر بگیرم؟
سوال دومم هم این هست که قصد دارم رمم رو عوض کنم. از اولش به دلم ننشست این رم. اولین گزینم هایپیر فیوری هست مدل بلک 1866 و 1.5V که با مشخصات مینم بهتر میخوره نسبت به 1.7V این بلو. این کار رو بکنم یا رم رو با مدل 2100 عوض کنم؟ اینکه تو مشخصات زده در حالت اور 2133 رو میشناسه یعنی اگر رم باس 2100 بزارم روش حتما باید اور بشه تا بالا بیاد یا در حالت عادی هم بالا میاد؟ اگر اور نکنم باس کمتر میکنه یا همون باس رو اوکی میکنه؟
تشکر.
پاور رو انرمکس 850 بگیر .
درمورد رم gskill هم مد نظر داشته باش مثل trident x

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
بسیار تشکر از پاسختون.
انرماکس چه قیمتی هست؟ کجا داره؟ چه فرقی با این کورسیر داره؟ پس همین 850 وات رو بگیرم؟ بیشتر لازم نیست؟ یا کمتر؟
رم رو نگفتید چه باسی بگیرم؟ همون 1866 باید بگیرم یا اگر 2133 بگیرم هم مین اوکی میکنه بی اور؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بسیار تشکر از پاسختون.
انرماکس چه قیمتی هست؟ کجا داره؟ چه فرقی با این کورسیر داره؟ پس همین 850 وات رو بگیرم؟ بیشتر لازم نیست؟ یا کمتر؟
رم رو نگفتید چه باسی بگیرم؟ همون 1866 باید بگیرم یا اگر 2133 بگیرم هم مین اوکی میکنه بی اور؟
مشخصات قطعات رو بگید . تا دقیق خدمتتون عرض کنم .
در مورد رم هم مشخصات مادربرد لازم هست .
اگر قطعات امضاتون هستند
پاور این مورد
ENERMAX Revolution 87+ 850w
قیمت 600
رم هم trident x بگیرید . هر دو قطعه گارانتی عقیق هستند .باس 2133 بگیرید .

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
مشخصات قطعات رو بگید . تا دقیق خدمتتون عرض کنم .
در مورد رم هم مشخصات مادربرد لازم هست .
مشخصات توی امضام هست دوست من.
MAINBOARD: MSI 970A-G46 ... ' CPU: FX-6100 Black Edition ... ' CPU COOLER: Tuniq Tower 120 Extreme Black ... ' VGA: Gigabyte R9 270X oc ... ' RAM: Kingston HyperX Blue 1600 8Gb Dual ... ' H.D.D: Seagate Barracuda sataIII *2 ... 'SSD: Adata SX900
مین بی اور تا 1866 ساپورت هست با ولتاژ 1.5V و در حالت اور تا 2133. توی دفترچه نوشته این ها رو. رم الان من 1600 هست اما ولتاژش 1.65 هست که 1.7 تا 1.9 میزنن ولتاژش رو. به خاطر ولتاژ بالا از اولشم حال نکردم باهاش البته بعد از گرفتن یه بنچمارک و نتیجه رم پایین متوجه این قضیه شدم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشخصات توی امضام هست دوست من.
MAINBOARD: MSI 970A-G46 ... ' CPU: FX-6100 Black Edition ... ' CPU COOLER: Tuniq Tower 120 Extreme Black ... ' VGA: Gigabyte R9 270X oc ... ' RAM: Kingston HyperX Blue 1600 8Gb Dual ... ' H.D.D: Seagate Barracuda sataIII *2 ... 'SSD: Adata SX900
مین بی اور تا 1866 ساپورت هست با ولتاژ 1.5V و در حالت اور تا 2133. توی دفترچه نوشته این ها رو. رم الان من 1600 هست اما ولتاژش 1.65 هست که 1.7 تا 1.9 میزنن ولتاژش رو. به خاطر ولتاژ بالا از اولشم حال نکردم باهاش البته بعد از گرفتن یه بنچمارک و نتیجه رم پایین متوجه این قضیه شدم.
پست بالا رو ویرایش کردم . پاور انرمکس بهترین برند پاور در جهان هست .

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
تشکر بسیار زیاد.
تفاوت این پاور با کورسیر 850 وات در چی هست؟ قیمتشون که یه چیزه و جفتشون 600 تومن هستن.
رم trident x ولتاژش 1.6 هست مین من 1.5 ولت هست. Corsair Vengeance Pro ولتاژش 1.5 هست با همین باس.
الان من این رم 2133 رو بگیرم مینم خود به خود میره رو حالت اور؟ فقط در حالت اور هست که با این باس رم کار میکنه؟ اگر نخوام اور بشه چی؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تشکر بسیار زیاد.
تفاوت این پاور با کورسیر 850 وات در چی هست؟ قیمتشون که یه چیزه و جفتشون 600 تومن هستن.
رم trident x ولتاژش 1.6 هست مین من 1.5 ولت هست. Corsair Vengeance Pro ولتاژش 1.5 هست با همین باس.
الان من این رم 2133 رو بگیرم مینم خود به خود میره رو حالت اور؟ فقط در حالت اور هست که با این باس رم کار میکنه؟ اگر نخوام اور بشه چی؟
من کلا کرسیر رو به خاطر وارد کنندش و سابقه قبلیش در وارد کردن یکسری قطعات ریفر توصیه نمیکنم . گارانتی هم اینطوری حساب کن که اصلا نداره
ولی انرمکس رو عقیق داره وارد میکنه و شرکتی هست قصد بهتر کردن خدماتش دارد . جدیدا هم g.skill هم میاره .
در مورد رم هم همون kingston fury بگیر

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
اها. تشکر بابت توضیح واسه پاور. جای مطمعنی میشناسید برای خرید پاور انرمکس؟
چرا نظرتون برای رم عوض شد؟ یعنی باس بالای 1866 نمیتونم بگیرم؟

بالا