• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

nothing-else

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه ناراحت نمیشین آره
شما قبل از نصب از ویندوز باید یه فضا به درایو c اتون اختصاص بدین، نه بعد از نصب اون!
درایو ویندوز رو نمیشه merge کرد (میشه اما دردسر داره!)
شما هر وقت خواستید دوباره ویندوز نصب کنین، فقط لازمه کاری که گفتم رو انجام بدید!

موفق باشید.

چه ناراحتی داداش
اقا هم شرمندم که امروز خیلی اذیتت کردم هم بیییییییی اندازه ممنون از اینکه وقتتو بهم دادیو راهنماییم کردی
خیلی اقایی
بازم مرسی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
چه ناراحتی داداش
اقا هم شرمندم که امروز خیلی اذیتت کردم هم بیییییییی اندازه ممنون از اینکه وقتتو بهم دادیو راهنماییم کردی
خیلی اقایی
بازم مرسی
ناراحتی چرا؟!
سوالی داشتی، در خدمتیم! (من نبودم بقیه :دی)

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
سلام خدمت اساتید.
من سیستمم این هست:
p75-d3 cpu core i5 3570k
میخوام رم بگیرم حرفه ای واسه گیم.
باس 1600 بیشترین حدی هست که مین و سی پی یو جواب میده.
میخواستم بدونم اگر 2400 بگیرم،سیستم اونو 1600 میشناسه و به اندازه 1600 کار میکنه یا اینکه کلا رم رو شناسایی نمیکنه?
اخه ممکن هست بخوام مین و سی پی یو رو عوض کنم...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت اساتید.
من سیستمم این هست:
p75-d3 cpu core i5 3570k
میخوام رم بگیرم حرفه ای واسه گیم.
باس 1600 بیشترین حدی هست که مین و سی پی یو جواب میده.
میخواستم بدونم اگر 2400 بگیرم،سیستم اونو 1600 میشناسه و به اندازه 1600 کار میکنه یا اینکه کلا رم رو شناسایی نمیکنه?
اخه ممکن هست بخوام مین و سی پی یو رو عوض کنم...
بایوس رو به آخرین ورژن اپدیت کنید . با فعال کردن XMP میتونید رم باس 2133 نصب کنی .
پیشنهادم kingston hyperx beast 2133 هست .

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
با سلام خدمت اساتید
دو سوال در مورد USB داشتم.
یکی اینکه جدیدا وقتی فلش یا گوشی رو به PC وصل می کنم، این پیغام "This device can perform faster" میاد که اصلا سردرنمیارم چی میگه به جونم چون قبلا اصلا همچین مشکلی نبوده. چیزی که متوجه شدم اینه که میگه دیوایس به پورت یو اس بی 2 وصل نشده. ولی من که همه پورت های مادربوردم یو اس بی 2 هست و بازم میگم قبلا همچین پیغامی اصلا نمیومد. ویندوز هم نصب کردم درست نشد.
و بدتر از همه اینکه سرعت انتقال هم شدیدا اومده پایین و یه چیز حتا کم حجم هم می خوام کپی کنم خیلی طول می کشه. از روزی که این پیغام میاد می دونم که اینطوری شده.
مدل مادربورد: ASUS P5LD2-SE
و دوم اینکه یه فلش هست وقتی وصل می کنم به PC این پیغام USB Not Recognized رو میده. همه سایتها و راه حل هاشون رو جستجو کردم و انجام دادم ولی درست نشد و پیغام بازم میاد. فکر می کنم فلش اصلا سوخته باشه. چطور می تونم بفهمم سوخته یا اینکه اگه نسوخته چطوری این مشکل رو رفع کنم؟ با اینکه بازم میگم تمام راه هایی رو که تو سایت ها نوشتن امتحان کردم درست نشد، شاید نظر اساتید این بار راهگشا باشه.
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام خدمت اساتید
یکی اینکه جدیدا وقتی فلش یا گوشی رو به PC وصل می کنم، این پیغام "This device can perform faster" میاد که اصلا سردرنمیارم چی میگه به جونم چون قبلا اصلا همچین مشکلی نبوده. چیزی که متوجه شدم اینه که میگه دیوایس به پورت یو اس بی 2 وصل نشده. ولی من که همه پورت های مادربوردم یو اس بی 2 هست و بازم میگم قبلا همچین پیغامی اصلا نمیومد. ویندوز هم نصب کردم درست نشد.
و بدتر از همه اینکه سرعت انتقال هم شدیدا اومده پایین و یه چیز حتا کم حجم هم می خوام کپی کنم خیلی طول می کشه. از روزی که این پیغام میاد می دونم که اینطوری شده.
و دوم اینکه یه فلش هست وقتی وصل می کنم به PC این پیغام USB Not Recognized رو میده. همه سایتها و راه حل هاشون رو جستجو کردم و انجام دادم ولی درست نشد و پیغام بازم میاد. فکر می کنم فلش اصلا سوخته باشه. چطور می تونم بفهمم سوخته یا اینکه اگه نسوخته چطوری این مشکل رو رفع کنم؟ با اینکه بازم میگم تمام راه هایی رو که تو سایت ها نوشتن امتحان کردم درست نشد، شاید نظر اساتید این بار راهگشا باشه.
ممنون
در مورد سوال دوم . وقتی این خطاUSB Not Recognized رو میزنه یعنی کنترلر داخل فلش مشکل خورده و قابل تعمیر نیست .
در مورد سوال اول . ویندوزتون چی هست ؟ درایورهای چیپست مادربرد رو نصب کنید .
این لینک هم ببینید
http://www.makeuseof.com/tag/usb-speederror/

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
در مورد سوال دوم . وقتی این خطاUSB Not Recognized رو میزنه یعنی کنترلر داخل فلش مشکل خورده و قابل تعمیر نیست .
در مورد سوال اول . ویندوزتون چی هست ؟ درایورهای چیپست مادربرد رو نصب کنید .
این لینک هم ببینید
http://www.makeuseof.com/tag/usb-speederror/
ممنون. راستش این not recognized رو یادمه قبلا هم بهش برخورده بودم ولی اصلا یادم نیست که چیکار کردم درست شد. ولی یادمه که بدون دردسر درست شد ولی این بار هرکاری می کنم درست نمیشه. یعنی حتما سوخته؟
ویندوز 7 هست. یادمه سر همون ارور not recognized یه بار کلا پورت ها رو پاک و دوباره نصب کردم. ولی ویندوز رو هم که عوض کردم این پیغام perform faster میاد.
ببخشید این درایورها که می فرمایید رو از کجا باید بگیرم و نصب کنم؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ممنون. راستش این not recognized رو یادمه قبلا هم بهش برخورده بودم ولی اصلا یادم نیست که چیکار کردم درست شد. ولی یادمه که بدون دردسر درست شد ولی این بار هرکاری می کنم درست نمیشه. یعنی حتما سوخته؟
ویندوز 7 هست. یادمه سر همون ارور not recognized یه بار کلا پورت ها رو پاک و دوباره نصب کردم. ولی ویندوز رو هم که عوض کردم این پیغام perform faster میاد.

با سلام خدمت اساتید
ممنون
1- از USB Hub یا USB کیس استفاده میکنی؟
اگه آره عادیه اگه نه درایور چیپست SB رو باید نصب کنید
https://www.asus.com/Motherboards/P5LD2_SE/HelpDesk_Download/
به پیج بالا برید > روی تب Driver & Tools کلیک کنید > OS یا سیستم عامل رو انتخاب کنید گزینه Chipset دانلود و نصب کنید (اگر ویندوز 7 دارید همون ویستا رو انتخاب کنید نسخه 32 یا 64bit )
ممکنه بازم درست نشه اونوقت باید BIOS رو آپدیت کنید و دوباره ویندوز بندازین رو سیستم
مشکل فلش > http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1424.html

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
از سایت اسوس بگیرید. خیر اون فلش قابل حل نیست
پاور سیستمت چیه ؟

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
اساتید یه چند تا سوال دارم.ممنون میشم جواب بدین.
من بودجه ی محدودی واسه خرید گرافیک دارم.یه جورایی دلم چرکه بخوام کارت گرافیک دست دوم بخرم.
واسه همین تصمیم گرفتم با بودجم قویترین کارتی رو که میشه بگیرم.
اول اینکه این سیستمم هست:
main:p75-d3
cpu:3570k
ram: 2*8gb kingston hyperx beast 2133(قراره بگیرم اینو)
hard:1*1tb+1*2tb(هردو 5400 rpm فکر کنم هستن)
odd:dvd rw hp
power:785-p green
مین بورد من فقط از crossfire پشتیبانی میکنه.نظرم روی این هست که دوتا گرافیک رو با هم کراس کنم به این صورت که اول این کارت رو بگیرم و بعد از یه مدت کارت دوم رو اضاف کنم.
نهایت بودجه بنده 650 هزارتومان هست.و میخوام تمامی بازی های روز دنیا رو ساپورت کنه.نه کیفیک های و 4 کا و این چیزا ولی در حدر بازی با گرافیک خوب و کیفیت خوب جواب بده.البته شاید مانیتور هم در سال اتی پیشرفت کنه :دی
اول این که چه گرافیکی پیشنهاد میدین؟
دوم اینکه به نظرتون این کارت http://www.sapphiretech.com/present...dex.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1226&pid=2201&lid=1
سافایر SAPPHIRE DUAL-X R7 265 2GB GDDR5 قدرت داره واسه اجرای بازی های روز؟اگر به صورت تکی قرارش بدم؟یعنی بدون کراس کردن؟
دوم اینکه اگر بخوام این کارت رو کراس کنم به نظرتون در حد چه کارتی جواب گو هست؟
و سوم اینکه من مانیتورم فقط انالوگ جواب میده.با این اوصاف میتونم با تبدیل روی کراس و یه کارت گرافیک مدل بالا ازش استفاده کنم؟
پیشاپیش تشکر فراوان.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این کارت رو با قیمت 745 بهت پیشنهاد میکنم
ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
1- از USB Hub یا USB کیس استفاده میکنی؟
اگه آره عادیه اگه نه درایور چیپست SB رو باید نصب کنید
https://www.asus.com/Motherboards/P5LD2_SE/HelpDesk_Download/
به پیج بالا برید > روی تب Driver & Tools کلیک کنید > OS یا سیستم عامل رو انتخاب کنید گزینه Chipset دانلود و نصب کنید (اگر ویندوز 7 دارید همون ویستا رو انتخاب کنید نسخه 32 یا 64bit )
ممکنه بازم درست نشه اونوقت باید BIOS رو آپدیت کنید و دوباره ویندوز بندازین رو سیستم
مشکل فلش > http://www.overclockingheroes.com/forum/thread1424.html
ممنون.
والا اینایی که شما گفتی رو نمی دونم که چیه :D ولی می دونم که الان چند ساله من این سیستم رو دارم هیچوقت این پیغام faster نمیومده.
ممنون بابت لینک. راستش کاری که گفتید رو کردم ولی درست نشد. البته هنوز ویندوز نصب نکردم ببینم درست میشه یا نه.
ضمنا چندتا نسخه بایوس بود، باید آخرین نسخه رو می گرفتم دیگه؟ من آخرین نسخه رو گرفتم.
ضمنا نصب این بایوس و چیپست شرایط خاصی داره؟ من فقط وقتی دانلود شدن اجراشون کردم و شاید چند ثانیه طول کشید تا اجرا شد. همینطوری باید باشه؟
بابت لینک فلش ممنون. تست می کنم ببینم چی میشه، جواب میدم.
از سایت اسوس بگیرید. خیر اون فلش قابل حل نیست
پاور سیستمت چیه ؟
پاور رو والا اسمش رو نمی دونم ولی روش زده 350 حالا نمی دونم ریل هست یا نه. البته این پاور رو می خوام رد کنم و یه 380 گرین بگیرم.
اونم که گفتید رو گرفتم و نصب کردم ولی بازم اون پیغام faster میاد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون.
والا اینایی که شما گفتی رو نمی دونم که چیه :D ولی می دونم که الان چند ساله من این سیستم رو دارم هیچوقت این پیغام faster نمیومده.
ممنون بابت لینک. راستش کاری که گفتید رو کردم ولی درست نشد. البته هنوز ویندوز نصب نکردم ببینم درست میشه یا نه.
ضمنا چندتا نسخه بایوس بود، باید آخرین نسخه رو می گرفتم دیگه؟ من آخرین نسخه رو گرفتم.
ضمنا نصب این بایوس و چیپست شرایط خاصی داره؟ من فقط وقتی دانلود شدن اجراشون کردم و شاید چند ثانیه طول کشید تا اجرا شد. همینطوری باید باشه؟
پاور رو والا اسمش رو نمی دونم ولی روش زده 350 حالا نمی دونم ریل هست یا نه. البته این پاور رو می خوام رد کنم و یه 380 گرین بگیرم.
شما یک پاور 330 وات گرین تهیه کنید . 99% مشکلات usb از عدم تغذیه درست توسط پاور هست .
میتونی کار کرده 330 رو از همین سایت تهیه کنی /

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ممنون.
بعد از بایوس دوباره ویندوز بریزید ...
اگر جواب نگرفتید همون طور که دوستمون گفت پاور عوض کنید
تو بازارچه فروم بگردید هزینه اضافی بابت پاور ندید!

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام دوستان.
سی پی یو AMD 6100 گلوگاه برای گرافیک R9 270X oc ایجاد میکنه؟ برای R9 290 oc چه طور؟
و سوال دوم اینکه برای افزایش فریم تو بازی های جدید تعویض 6100 با 8350 بیشتر جواب میده یا R9 270X oc با R9 290؟
بقیه قطعات تو امضام هست.
تشکر.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان.
سی پی یو AMD 6100 گلوگاه برای گرافیک R9 270X oc ایجاد میکنه؟ برای R9 290 oc چه طور؟
و سوال دوم اینکه برای افزایش فریم تو بازی های جدید تعویض 6100 با 8350 بیشتر جواب میده یا R9 270X oc با R9 290؟
بقیه قطعات تو امضام هست.
تشکر.
گلوگاه ایجاد نمیشه . تعویض پردازنده بیشتر پیشنهاد میشه .

ebiram11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام میخواستم بدونم گرافیک لپ تاب
MSI GE60 2PC Apache-a
چند بیت است؟؟؟؟128 یا 256
مرسی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سلام میخواستم بدونم گرافیک لپ تاب
MSI GE60 2PC Apache-a
چند بیت است؟؟؟؟128 یا 256
مرسی
منظور پهنای باند مموری کنترلر هست دیگه؟
256 بیتی ها تو لپتاپ که میشن های اند ها!
128 بیتی GDDR5 هستش ولی نمیدونم فرکانسش چنده، احتمالا فرکانس رم 2500MHz باشه
وب سایت زیر چند عدد بنچمارک از VGA این لپتاپ گذاشته:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-850M.107795.0.html

بالا