pascalسوکت پاور و مادربرد استاندارده . پاورتون چیه ؟
pascalسوکت پاور و مادربرد استاندارده . پاورتون چیه ؟
این پاور غیر استاندارده تعویضش کنید .pascal
SSD یکپارچه باشه بهترهبا سلام و خسته نباشید.بنده امروز یک ssd crucial m550 128gb گرفتم.
میخواستم ببینم میتونم این ssd رو به دو پارتیشن 50 و 70 گیگابایتی تقسیم کنم و برای هربار تعویض ویندوز فقط درایو 50 گیگابایتی رو فرمت کنم یا حتما باید یکپارچه پارتیشن بندی کنم؟
مدل مادربردمp85-d3 هست
اونوقت اگه کارت گرافیک را از برد جداکردم سیم مانیتور را به کجا وصل کنم.ببخشید درایوش را مطمئنم نصبه ولی میشه یکم با جزئیات بگید باید چی کار کنم؟
خیلی ممنون
مادربردتون خروجی باید داشته باشه .این مادربرد متاسفانه فقط پورت HDMI دارد . اگر مونیتورتون پورت HDMI دارد مشکلی نیست . اگر ندارد باید تبدیل بگیرید .اونوقت اگه کارت گرافیک را از برد جداکردم سیم مانیتور را به کجا وصل کنم.
مبارکه. مشکلی هم نداره. اما انتخاب خوبی نکردید. شاید با پولش می شد پاور برند خرید.عوضش کردم به جاش green گرفتم حل شد ممنون از راهنماییتون
سلام. عزیز اول باید پک کنید که دمای پردازنده اصلی سیستم بالای 75 درجه و پردازنده اصلی کارت گرافیک بالای 80 درجه نباشه. اگر مشکل از دما نبود به دلیل اینکه گیمهای سنگین بسته به نوع طراحی یکدفعه حجم عظیمی از اطلاعات رو می خوان لود کنند و هارددیسکهای معمولی کند هستند سیستم معطل میشه و شما افت فریم رو شاهد خواهید بود. به همین دلیل احتمال داره که مشکل شما بخاطر کندی هارددیسک باشه. اگر SSD (هارد جامد) روی سیستم ندارید به نظر من بندازید روش احتمالا مشکلتون حل میشه. خرید SSD گرچه این مشکل رو حل نکنه توی سرعت سیستمتون بسیار تاثیرگذاره.سلام دوستان سیستم من اینه
cpu:amd FX 8320
vga:R9 280x sapphire dual x
ram 8gb corsair 1600
mb asus m5a78L
power 785 oc green
اما تو بازیا گاهی اوقات یهویی افت فریم شدید دارم.اکثر قطعاتمم جدید گرفتم.مشکل افت فریم چیه؟به نظرتون ممکنه از مین بورد باشه؟
درجه حرارت پردازنده رو چک کنید . با برنامه hwmonitorسلام دوستان سیستم من اینه
ram 8gb corsair 1600
mb asus m5a78L
power 785 oc green
اما تو بازیا گاهی اوقات یهویی افت فریم شدید دارم.اکثر قطعاتمم جدید گرفتم.مشکل افت فریم چیه؟به نظرتون ممکنه از مین بورد باشه؟
یک خنک کننده مناسب این پردازنده ها نیاز دارند . یک ترمال رایت HR2 MACHO کاملا از پس خنک سازی این پردازنده بر میاد .سلام دوستان سیستم من اینه
ram 8gb corsair 1600
mb asus m5a78L
power 785 oc green
خیلی زیاده . باید فن تهیه کنید .دوستان دما رو با cpu ID چک کردم 70 تا 72 درجه بود