AMD.POWER
مدیر بازنشسته
یا دو تا 4 پین داشته باشه یا یک عدد 8 پین .
یا دو تا 4 پین داشته باشه یا یک عدد 8 پین .
عرض کنم خدمت شما از کابل دو شاخه 220 استفاده کنید .بله با 8 پین درست شد یعنی بعد از جدا کردن,فقط یه مساله بزرگوار, به نظرتون کابل برقی که از پاور به پریز وصله 3 شاخ باشه خوبه یا 2 شاخ
محبتون رو جبران میکنم
خیر مشکلی نیست . هیت سینک هست .سلام.
این شیار های رویه کارت گرافیک من (اسمش رو نمیدونم) ضربه دیده.این میتونه مشکلی ایجاد کنه؟
[/URL][/IMG]
ولی بعضی مواقع(خیلی به ندرت) درتمام بازی ها(از وقتی این کارت رو گرفتم) بعضی از اجسام کشیده میشن و میان جلو دوربن.یعنی همه چیز قاطی میشه و مجورم بازی رو از اول بیارم.حالا این دفعه که خراب شد عکس میگیرمخیر مشکلی نیست . هیت سینک هست .
توی برنامه gpu-z حرارت gpu دستگاه روی چند هست ؟ هم تو موقع بازی هم توی حالت عادیولی بعضی مواقع(خیلی به ندرت) درتمام بازی ها(از وقتی این کارت رو گرفتم) بعضی از اجسام کشیده میشن و میان جلو دوربن.یعنی همه چیز قاطی میشه و مجورم بازی رو از اول بیارم.حالا این دفعه که خراب شد عکس میگیرم
بله قابل نصب هست .سلام یه سوال داشتم. آیا این کولر روی مادربورد H81M-C قابل نصبه؟مشکلی نداره؟
http://lioncomputer.ir/product/4642/DeepCool+IceEdge+MINI+FS+V2+CPU+Cooler/
پالیت حرف و حدیث زیاد داشته . پیشنهاد میکنم از برندهای دیگه خرید کنید . پیشنهادم گیگابایت هست .چون یه فیلم از نصبش دیدم که پایه اش خیلی بزرگ به نظر میرسید و گفتم شاید برای مین های کوچک مناسب نباشه.
یک سوال دیگه. آیا گرافیکهای palit كيفيت خوبي دارن .
با gpuz تو هوای گرم تقریا تا نزدیکای 90 رفت.تو بازی هم حوای 70-75 هستش.توی برنامه gpu-z حرارت gpu دستگاه روی چند هست ؟ هم تو موقع بازی هم توی حالت عادی
کولر مستر هم خوبه . در مورد گیگابایت هم سایت بررسی مثل techpower up و بررسی محصولات گیگابایت رو ببینید متوجه عرایضم میشید .من خودم شخصا از طراحی EVGA خيلي خوشم میاد ولی میدونم که همه چیز طراحی نیست. قیمت قطعات گیگابایت از بقیه برندها یه مقدار بیشتره. من اتفاقا میخواستم پاور گیگابایت بخرم ولی الان تصمیم دارم که کولر مستر سفارش بدم.
اینو میدونم که گیگا برند معتبریه ولی بعضی از برندهای دیگه هم واقعا سالهاست که هستن و دارن رقابت میکنن. مثلا من الان حدود 7 ساله که یه گرافیک sapphire دارم که اصلا مشکلی باهاش نداشتم و فقط بخاطر قدیمی بودنشه که میخوام عوض کنم.
مدل دقیق کارتتون چیه ؟با gpuz تو هوای گرم تقریا تا نزدیکای 90 رفت.تو بازی هم حوای 70-75 هستش.
R9 290مدل دقیق کارتتون چیه ؟
کامل بنویسید مشخصات کارت رو .R9 290
با برنامه زیر دور فن رو روی 100 بگذارید موقع بازیSAPPHIRE 100362-3L Radeon R9 290 4GB 512-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 CrossFireX Support Tri-X OC Version (UEFI) Video Card