• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
کیس رو باز کردم دیدم الان فن کار نمیکرد سوکتش رو کشیدم دوباره زدم کار کرد الان دما رو 52 درجه اومد
مثل اینکه حل شد
شما فن رو باز کنید . کمی خمیر سیلیکون اندازه دو تا عدس به مربع وسط چیپ بزنید . خمیر خوب بزنید . این فنی که استپ کرده قابل اطمینان نیست .

amircartio

Registered User
لایک‌ها
129
شما فن رو باز کنید . کمی خمیر سیلیکون اندازه دو تا عدس به مربع وسط چیپ بزنید . خمیر خوب بزنید . این فنی که استپ کرده قابل اطمینان نیست .
ممنون از راهنماییتون حتماً این کار رو انجام میدم

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام خدمت شما
با توجه به اینکه گرافیک سافایر 6970 بنده سوخته، اگر بخوام گرافیک جدید نو بخرم ، چه گرافیکی موجوده که همون کارایی رو داشته باشه در حال حاضر ؟
و سوال دومم اینکه چگونه از صحت عملکرد پاور گرین خودم اطمینان حاصل کنم؟

Sent from my C6603 using Tapatalk

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت شما
با توجه به اینکه گرافیک سافایر 6970 بنده سوخته، اگر بخوام گرافیک جدید نو بخرم ، چه گرافیکی موجوده که همون کارایی رو داشته باشه در حال حاضر ؟
و سوال دومم اینکه چگونه از صحت عملکرد پاور گرین خودم اطمینان حاصل کنم؟

سلام گرامی
پاور رو باید موقع کار با مولتی متر ولتاژ هاش رو بگیری . یا بفرستی گرین برات تست کنند .
این کارت رو پیشنهاد میکنم
Gigabyte R9 380 WF 2X 2GB

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام گرامی
پاور رو باید موقع کار با مولتی متر ولتاژ هاش رو بگیری . یا بفرستی گرین برات تست کنند .
این کارت رو پیشنهاد میکنم
Gigabyte R9 380 WF 2X 2GB
ممنونم
منظورتون برای تست پاور همچین دستگاهی هست؟
http://digik.ir/تستر-پاور-دیجیتال

قیمت این کارت گرافیکی که فرمودید حدودا تو بازار چند هست در حال حاضر؟
مطلب دیگه اینکه واقعا نیازه پاور گرینم رو عوض کنم ؟ یعنی کیفیتش خوب نیس؟ اینکه میگن خازناش ژاپنیه و توسط شرکتای خارجی معتبر تولید میشه یعنی صحت نداره ؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنونم
منظورتون برای تست پاور همچین دستگاهی هست؟
http://digik.ir/تستر-پاور-دیجیتال

قیمت این کارت گرافیکی که فرمودید حدودا تو بازار چند هست در حال حاضر؟
مطلب دیگه اینکه واقعا نیازه پاور گرینم رو عوض کنم ؟ یعنی کیفیتش خوب نیس؟ اینکه میگن خازناش ژاپنیه و توسط شرکتای خارجی معتبر تولید میشه یعنی صحت نداره ؟؟
خیر این دستگاه فقط برای تست اولیه هست . به پاور فشار و بار ایجاد نمیکنه . کارت مورد نظر حدود 840 هست .
یکسری موارد جنبه تبلیغاتی داره . با وجود برندهای معتبر خرید گرین نباید تو الویت باشه .

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
خیر این دستگاه فقط برای تست اولیه هست . به پاور فشار و بار ایجاد نمیکنه . کارت مورد نظر حدود 840 هست .
یکسری موارد جنبه تبلیغاتی داره . با وجود برندهای معتبر خرید گرین نباید تو الویت باشه .
ممنونم . و سوال آخر اینکه ( زیاد مزاحم نشم ) اگر پاور ایراد داشته باشه اولین قطعه ای که آسیب می بینه معمولا گرافیک هست ؟؟
و اینکه مادربردهایی مثل مادربرد بنده Asus maximus vi extreme سیستمی برای محافظت از قطعات دارن ؟؟ یا خود پاورها همچین سیستمی دارن ؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنونم . و سوال آخر اینکه ( زیاد مزاحم نشم ) اگر پاور ایراد داشته باشه اولین قطعه ای که آسیب می بینه معمولا گرافیک هست ؟؟
و اینکه مادربردهایی مثل مادربرد بنده Asus maximus vi extreme سیستمی برای محافظت از قطعات دارن ؟؟ یا خود پاورها همچین سیستمی دارن ؟؟

گرافیک و هارد معمولا اولین قطعاتی هستند که مشکل میخورند .پروتکشن خاصی ندارد . چون خود پاور وقتی ولتاژها افزایش یا کاهش داشته باشه نباید روشن بشه . خود پاور باید پروتکشن داشته باشه .

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
سلام خسته نباشید.برای اتصال دو هارد داخلی به مشکل برخوردم.تنها دو ورودیه کابل ساتا روی مادربرد کامپیوترم هست. یکیش مال دی وی دی رایتر و یکی مال هارد.چجوری میتونم هارد دومی رو وصل کنم.البته در حال حاضر از ساتای دی وی دی رایتر واسه هارد دوم دارم استفاده میکنم. چه راهی وجود داره که بشه از هر سه تای اینا استفاده کرد(دی وی دی رایتر و دو هارد)
سوال بعدیم اینه که ایا میشه با پارتیشن بندی از حافظه ی هارد دوم به حافظه ی هارد اول اضافه کرد یا خیر?
سپاسگزارم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خسته نباشید.برای اتصال دو هارد داخلی به مشکل برخوردم.تنها دو ورودیه کابل ساتا روی مادربرد کامپیوترم هست. یکیش مال دی وی دی رایتر و یکی مال هارد.چجوری میتونم هارد دومی رو وصل کنم.البته در حال حاضر از ساتای دی وی دی رایتر واسه هارد دوم دارم استفاده میکنم. چه راهی وجود داره که بشه از هر سه تای اینا استفاده کرد(دی وی دی رایتر و دو هارد)
سوال بعدیم اینه که ایا میشه با پارتیشن بندی از حافظه ی هارد دوم به حافظه ی هارد اول اضافه کرد یا خیر?
سپاسگزارم
شما نیاز به کارت ساتا دارید که باید تهیه و اضافه کنید. بله هارد دوم رو هم میتونید پارتشین بندی کنید .

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
شما نیاز به کارت ساتا دارید که باید تهیه و اضافه کنید. بله هارد دوم رو هم میتونید پارتشین بندی کنید .
سلام ممنون از پاسخ شما. هارد دومی که میخام وصل کنم 320 هستش. قطعه ای که شما فرمودین قیمتش چقدره.منظورم اینه که ایا توجیه داره یا اینکه اگه فقط یک هارد با حافظه ی بیشتر بخرم به صرفه تره?
روی دی وی دی رایتر و هارد جای یه فیش بزرگ هستش.نمیشه ازون استفاده کرد?

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام ممنون از پاسخ شما. هارد دومی که میخام وصل کنم 320 هستش. قطعه ای که شما فرمودین قیمتش چقدره.منظورم اینه که ایا توجیه داره یا اینکه اگه فقط یک هارد با حافظه ی بیشتر بخرم به صرفه تره?
روی دی وی دی رایتر و هارد جای یه فیش بزرگ هستش.نمیشه ازون استفاده کرد?
dvd رایتر شما ساتا هست یا ide ?

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
dvd رایتر شما ساتا هست یا ide ?
رایتر به همون جایی که هارد وصل شده متصل شده. ساتا هست.کابل رایتر و هارد مثل هم هستن.روی هارد یه جای فیش بزرگتر داره. میخاستم هارد رو بگم که به اشتباه رایتر رو گفتم.از فیش بزرگتری که روی هارد هست نمیشه استفاده کرد?
اجازه بدید برسم خونه شب عکس میذارم تا متوجه بشید

Last edited:

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
اقا درست شد مشکل حل شد
بایوس خودم 15.41.000000بود
بایوس15.39.000000زدم روش
الان گرافیک تصویر داره و همه چیزش اوکی
خیلی ممنون استاد گرامی

تاشب تست میکنم ببینم ایا مشکل ناپایداری توبازی ها هم حل شده یانه
فعلاکه همه چیزعالی هستش
ممنون
خب کارت گرافیک رو با بایوس جدید تست کردم
تقریبا همون مشکل ناپایداری رو تو بازی هاداره ولی کمی به نظر میرسه این مشکلش کمترشده
بعنوان مثال قبلا هر 2ساعت گیم میزدم کرش میکرد الان هر4ساعت گیم میزنم یکدفعه کرش میکنه
به نظرتون بازهم بایوس بزنم براش یااصلا با بایوس مشکل حل نمیشه؟
راه حل دیگه یی هم مونده واسه گرافیکم یانه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب کارت گرافیک رو با بایوس جدید تست کردم
تقریبا همون مشکل ناپایداری رو تو بازی هاداره ولی کمی به نظر میرسه این مشکلش کمترشده
بعنوان مثال قبلا هر 2ساعت گیم میزدم کرش میکرد الان هر4ساعت گیم میزنم یکدفعه کرش میکنه
به نظرتون بازهم بایوس بزنم براش یااصلا با بایوس مشکل حل نمیشه؟
راه حل دیگه یی هم مونده واسه گرافیکم یانه؟
بایوس خودتون رو ادیت کنید و فرکانس رم رو کاهش بدهید . حدود 100 مگاهرتز

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رایتر به همون جایی که هارد وصل شده متصل شده. ساتا هست.کابل رایتر و هارد مثل هم هستن.روی هارد یه جای فیش بزرگتر داره. میخاستم هارد رو بگم که به اشتباه رایتر رو گفتم.از فیش بزرگتری که روی هارد هست نمیشه استفاده کرد?
اجازه بدید برسم خونه شب عکس میذارم تا متوجه بشید
هارد ساتا هست یا ide
دو تا پورت نداره . بهترین راه استفاده از کارت ساتا هست .

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
بایوس خودتون رو ادیت کنید و فرکانس رم رو کاهش بدهید . حدود 100 مگاهرتز
با نرم افزار rbeزدم ولی نشد میگن بایوس های جدید امکان ویرایش ندارند
ازتنظیمات درایورکاتالیست فرکانس رم رو 100تا اوردم پایین واز1500به 1400رسوندم وپاور لیمیت رو گذاشتم +20ولی بازهم زیاد تاثیر نداشت

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با نرم افزار rbeزدم ولی نشد میگن بایوس های جدید امکان ویرایش ندارند
ازتنظیمات درایورکاتالیست فرکانس رم رو 100تا اوردم پایین واز1500به 1400رسوندم وپاور لیمیت رو گذاشتم +20ولی بازهم زیاد تاثیر نداشت
gpu رو 50 مگاهرتز و رم رو 100 مگاهرتز کم کن تاثیر داره .وضعیت حرارت به چه شکل هست . موقع گیم تا چه درجه ای بالا میره ؟

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
من مودمم مولشD-lik بعدن چند ساعت حداکثر روشن می تونه بمونه این مودم ها ؟ هر چند روز به مدت چند ساعت خاموش باشن بهتره ؟
بعدن یکسری هاشون یکسری سوراخ روشون دارن که خیلی راحت گرد و غبار میره داخلش راهی نداره ؟
مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من مودمم مولشD-lik بعدن چند ساعت حداکثر روشن می تونه بمونه این مودم ها ؟ هر چند روز به مدت چند ساعت خاموش باشن بهتره ؟
بعدن یکسری هاشون یکسری سوراخ روشون دارن که خیلی راحت گرد و غبار میره داخلش راهی نداره ؟
مرسی
مودم adsl یک قطعه مصرفی هست . 24 ساعته هم روشن بشه مشکلی نیست . فقط در محلی بگذارید که زیاد گرم نباشه .

بالا