Ali Subi
Registered User
- نوشتهها
- 777
- لایکها
- 588
سلام.
یه سوالی برام پیش اومده.
بنده از اولش با پلتفرم AMD کار کردم و با اینتل اشنایی ندارم اصلا.
قصد خرید 4790 دارم و هدفم فقط بازی هست. اما سوالی برام پیش اومده.
4790 بدون پسوند K اصلا اور نمیشه؟! تو قسمت اور دستی سی پی یو های AMD پارامتر های زیادی برای دستکاری هست که هر کدومش یه جوری قدرت رو زیاد میکنه که یکیش ولتاژ هست که فک کنم خطرناکترینش باشه.
توی اینتل هم فک کنم همینطور باشه. اگر سی پی یو بدون پسوند K باشه یعنی این گزینه ها غیر فعاله؟!!
نمیدونم با مین های MSI کار کردید یا نه. یه پروفایلی رو این مین ها به صورت پیش فرض هست که یکیش OC هست. اگر سی پی یو 4790 معمولی باشه و این پروفایل رو فعال کنیم سیستم بالا نمیاد؟! چی میشه؟! چون احتمال 99% مینم رو MSi Z97 gaming5 میگیرم.
در کل این قضیه باز و بسته بودن ضریب رو یه توضیحی بدید بسیار ممنون میشم.
بسیار تشکر از شما.
یه سوالی برام پیش اومده.
بنده از اولش با پلتفرم AMD کار کردم و با اینتل اشنایی ندارم اصلا.
قصد خرید 4790 دارم و هدفم فقط بازی هست. اما سوالی برام پیش اومده.
4790 بدون پسوند K اصلا اور نمیشه؟! تو قسمت اور دستی سی پی یو های AMD پارامتر های زیادی برای دستکاری هست که هر کدومش یه جوری قدرت رو زیاد میکنه که یکیش ولتاژ هست که فک کنم خطرناکترینش باشه.
توی اینتل هم فک کنم همینطور باشه. اگر سی پی یو بدون پسوند K باشه یعنی این گزینه ها غیر فعاله؟!!
نمیدونم با مین های MSI کار کردید یا نه. یه پروفایلی رو این مین ها به صورت پیش فرض هست که یکیش OC هست. اگر سی پی یو 4790 معمولی باشه و این پروفایل رو فعال کنیم سیستم بالا نمیاد؟! چی میشه؟! چون احتمال 99% مینم رو MSi Z97 gaming5 میگیرم.
در کل این قضیه باز و بسته بودن ضریب رو یه توضیحی بدید بسیار ممنون میشم.
بسیار تشکر از شما.