• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ببخشید به هر حال
کسی برام قراره از شهر هارد رو بیاره هنوز وقت نکرده
مشکل از هارد باشه دقیقتر راهنمایی می کنید باید چی کار کنم ! چند بارم (همه وقت نه ) یه چند ثانیه دستکتاپ میرفت بعد میومد ودرایور گرافیکم مثل حالتی که غیر فعال میشد !! ممکنه از ابدیت نبودن درایور های ویندوز هم باشه ؟
باید از وضعیت هارد با hd senitel شات بگیرید . از قسمت overview

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
رایانه رو همه جاش با دمنده هوا تمیز کردم امروز چندین بار رایانه رو روشن خاموش کردم فعلن شکر خدا صفحه ابی نیومده !!
مشکل کارت صدا creativeبرام پیش اومده - کارت صدا انبورد رو طبق تصاویر غیر فعال کردم بعد با پک DriverPack soulcian درایور کریتیو رو انتخاب می کنم اما تا 98 درصد میرعه اما بعد نیم ساعتم تموم نمیشه !!
Realtek نصب کردم قبلش
با برنامه Driver Sweeper هر چی درایور صدا از مادبرد asus و ریتالک و کریتیو از قبل بود هم پاک کزدم دوباره از نو زدم باز نشد

فایل های ضمیمه

• 1.png
    1.png
    808.7 KB · نمایش ها: 5
  • 2.png
    2.png
    578.5 KB · نمایش ها: 3
  • 3.png
    3.png
    629.6 KB · نمایش ها: 5

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رایانه رو همه جاش با دمنده هوا تمیز کردم امروز چندین بار رایانه رو روشن خاموش کردم فعلن شکر خدا صفحه ابی نیومده !!
مشکل کارت صدا creativeبرام پیش اومده - کارت صدا انبورد رو طبق تصاویر غیر فعال کردم بعد با پک DriverPack soulcian درایور کریتیو رو انتخاب می کنم اما تا 98 درصد میرعه اما بعد نیم ساعتم تموم نمیشه !!
Realtek نصب کردم قبلش
با برنامه Driver Sweeper هر چی درایور صدا از مادبرد asus و ریتالک و کریتیو از قبل بود هم پاک کزدم دوباره از نو زدم باز نشد
اون درایور پک خودش عامل Bsod هست .چون درایورها را اشتباه نصب میکنه .

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
اون درایور پک خودش عامل Bsod هست .چون درایورها را اشتباه نصب میکنه .
دو بار هم صدای رایانم وصل شداما مشکل داره واضح نیست !! و تو ریستارت بعدی قعط شد دوباره
راه حل چیه به نظرتون ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دو بار هم صدای رایانم وصل شداما مشکل داره واضح نیست !! و تو ریستارت بعدی قعط شد دوباره
راه حل چیه به نظرتون ؟
مدل کارتت چیه . چرا از صدای آنبرد استفاده نمیکنی ؟

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
مدل کارتت چیه . چرا از صدای آنبرد استفاده نمیکنی ؟
1- مدل =کارت صدا creative
2- آنبوردم خراب شده ! با توجه به توضیحات دو پیام بالا درست غیر فعالش کردم ه نظرتون ؟
راه حل هم لطف کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
1- مدل =کارت صدا creative
2- آنبوردم خراب شده ! با توجه به توضیحات دو پیام بالا درست غیر فعالش کردم ه نظرتون ؟
راه حل هم لطف کنید
لینک سرچ گوگل را چرا میگذارید ! مدل کارت را بنویسید .

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
عکس از کارت صدا

فایل های ضمیمه

• 1.png
    1.png
    858.3 KB · نمایش ها: 4
  • 2.png
    2.png
    975.2 KB · نمایش ها: 5
  • 3.png
    3.png
    720.7 KB · نمایش ها: 3

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
این کارت کریتیو نیست . کارت تقلبی و ریمارک هست . که عموما با ویندوزهای جدید درست کار نمیکنه .
این رو تست کن .درایور ویندوزت را دانلود کن و از دیوایس منیجر نصب کن
http://www.driverscape.com/download/creative-audiopci-(es1371,es1373)-(wdm)
از لینک بالا من گزینه اول دانلودشو که دان کردم برنامه به روز کردن داریو ها بود که هیچ
لینک سومین دانلود به حجم 636k رو دان کردم و با دیوایس منیجر نصب اما صدا واضح نیست چند بار اینیستال کردم دوباره نصب باز صدا واضح نیست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درایور اگر نصب میشه و صدات واضح نیست . ربطی به درایور نداره . کارتت خرابه .

mohsendevil66

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
من یک ssd دارم که خراب شده. 120 ssd kingston 3k hyperx. یعنی با وصل کردنش به سیستم اصلا بوت نمیشه سیستم.blue screen میده و ویندوز هم نمیشه روش ریخت.میخواست ببینم که با مبدل ساتا به یو اس بی میتونم بعد از اینکه سیستم بالا اومد وصلش کنم و firmware رو اپدیت کنم.یک جا هم بردم که میگه با 80 تونم درستش میکنم--قیمت نوش الان 330 تومنه--.بعضی جاها میگن از بردش هست و... من خودم فکر نمیکنم جز اپدیت فریم ور کاره دیگه ای هم بتونن رو ssd انجام بدن.شایدم بتونن!
emoji_smiley-28.png
ولی من احتمال میدم که firmware مشکل داشته باشه .میخواشتم ببینم که خودم هم میتونم یجوری ردیفش کنم و این پول رو ندم؟

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
یه هارد اینتزنال 2 ترا دارم - دو تا درایو ازش ساختم (یکی=7گیگ دو= هر چی مونده )
داخل درایو یک (7گیگه) ویندوز سون نصب کردم برای مواقع اضطراری اگر ویندوز اصلیم که داخل این هارد 2 ترا نیتسش خراب شد از این استفاده )
الان می خوام به این 7 گیگه 3گیگ حجم اضافه بکنم با پارتیشن مجیک اما اجازه نمیده فرمت درایو را هم چند بار به logical و primary تغییرش دادم اما باز اجازه نمیده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
من یک ssd دارم که خراب شده. 120 ssd kingston 3k hyperx. یعنی با وصل کردنش به سیستم اصلا بوت نمیشه سیستم.blue screen میده و ویندوز هم نمیشه روش ریخت.میخواست ببینم که با مبدل ساتا به یو اس بی میتونم بعد از اینکه سیستم بالا اومد وصلش کنم و firmware رو اپدیت کنم.یک جا هم بردم که میگه با 80 تونم درستش میکنم--قیمت نوش الان 330 تومنه--.بعضی جاها میگن از بردش هست و... من خودم فکر نمیکنم جز اپدیت فریم ور کاره دیگه ای هم بتونن رو ssd انجام بدن.شایدم بتونن!
emoji_smiley-28.png
ولی من احتمال میدم که firmware مشکل داشته باشه .میخواشتم ببینم که خودم هم میتونم یجوری ردیفش کنم و این پول رو ندم؟
نه با usb نمیشه فریم ویرشو رو اپدیت کرد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یه هارد اینتزنال 2 ترا دارم - دو تا درایو ازش ساختم (یکی=7گیگ دو= هر چی مونده )
داخل درایو یک (7گیگه) ویندوز سون نصب کردم برای مواقع اضطراری اگر ویندوز اصلیم که داخل این هارد 2 ترا نیتسش خراب شد از این استفاده )
الان می خوام به این 7 گیگه 3گیگ حجم اضافه بکنم با پارتیشن مجیک اما اجازه نمیده فرمت درایو را هم چند بار به logical و primary تغییرش دادم اما باز اجازه نمیده
با مینی تول پارتشین ویزارد انجام بدید .

jlk135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام خسته نباشید
مادربردم (G31T-M ECE ) یک مشکلی داره اینه که دو تا رم 2 گیگ با باس 800 رو میندازم میشناسه و کار میکنه اما برای دقایقی و بعد از چند دقیقه صفحه آبی میاد !
رم ها رو تک تک میندازی کار میکنن
و توی سایتش نوشته تا 4 گیگ ساپورت میکنه و من توی سایتی دیگه دیدم طرف نوشته من تا 12.4 گیگ روش رم انداختم و استفاده کردم
مشکل از چی میتونه باشه؟!
رم ها از یک باس و از یک شرکت میباشن ! مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رم ها رو باید با برنامه passmark memtest تست کنید . هر دفعه یکی از رم هارو

jlk135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
خوب بعد اگر زده بود جفتشون سالمن؟!ممنون بابت راهنمایی