• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
یک سوال دیگه هم داشتم مانیتورم الجی w2261vp هستش پورت hdmi خراب شده کار نمیکنه ولی dvi سالمه اگر پلی 4 بگیرم تو اجرا فول اچ دی تاثیری میزاره یا فرقی نداره کیفیت hdmi با dvi ممنون

mostafa lak13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان. پاور530گرین برای سیپیوamd6300و کارتgiga gtx970 g1 4gb
مناسب هست. سیپیو گلوگا نمیشه...
لطفا دوستان سریعتر راهنمایی کنید
با سپاس فراوان

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان. پاور530گرین برای سیپیوamd6300و کارتgiga gtx970 g1 4gb
مناسب هست. سیپیو گلوگا نمیشه...
لطفا دوستان سریعتر راهنمایی کنید
با سپاس فراوان
این پردازنده گلوگاه بعیده گلوگاه ایجاد کنه اون پاور هم مناسب نیست . چون این کارت یه 6 پین میخواد یه 8 پین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یک سوال دیگه هم داشتم مانیتورم الجی w2261vp هستش پورت hdmi خراب شده کار نمیکنه ولی dvi سالمه اگر پلی 4 بگیرم تو اجرا فول اچ دی تاثیری میزاره یا فرقی نداره کیفیت hdmi با dvi ممنون
منظورتون با تبدیل هست ؟
DVI صدا را منتقل نمیکنه .

mostafa lak13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این پردازنده گلوگاه بعیده گلوگاه ایجاد کنه اون پاور هم مناسب نیست . چون این کارت یه 6 پین میخواد یه 8 پین
عزیز یعنی با تبدیل خاصی نمیشه کاریش کرد

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
منظورتون با تبدیل هست ؟
DVI صدا را منتقل نمیکنه .
صدا مهم نیست فقط میخوام بدونم از نظر کیفیت تصویر فرقی میکنن یا نه
و اینکه دوتا باندل یکی تا 500 تومن یکی تا 1 میلیون معرفی کنید گرافیک gtx 550 ti dc و پاور 430 کولرمستر هارد هم 1 ترا

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
صدا مهم نیست فقط میخوام بدونم از نظر کیفیت تصویر فرقی میکنن یا نه
و اینکه دوتا باندل یکی تا 500 تومن یکی تا 1 میلیون معرفی کنید گرافیک gtx 550 ti dc و پاور 430 کولرمستر هارد هم 1 ترا
کیفیت فرقی نداره
اون هم دقیق بگید . گرافیک و پاور را داری یا میخواهی بخری .باندل منظورت پردازنده و مادربرده ؟

arash-enayati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه pc دارم که مشخصاتش به این صورت هستش
cpu=corei3 46bit
mainboard=asus h81
ram=4G
همون طور که گفتم CPU من 64 بیت هستش و ویندوز 7 نسخه 64 بیت نصب کردم من زمانی که نرم افزار های 32 بیت رو نصب میکنم و اجرا میکنم مقدار بسیار زیادی از رم اشغال میشه و دور فن CPU بالا میره و این در حالی هستش که همون نرم افزار رو اما نسخه 64 بیت رو وقتی نصب میکنم مقدار کمتری رم اشغال میشه و CPU هم کمتر درگیر میشه حالا سوالم اینه که ایا این طبیعی هستش یا نه؟؟ و علت این امر چی هستش؟؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بیان کنید و منو راهنمایی کنید
با سپاس فراوان

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه pc دارم که مشخصاتش به این صورت هستش
cpu=corei3 46bit
mainboard=asus h81
ram=4G
همون طور که گفتم CPU من 64 بیت هستش و ویندوز 7 نسخه 64 بیت نصب کردم من زمانی که نرم افزار های 32 بیت رو نصب میکنم و اجرا میکنم مقدار بسیار زیادی از رم اشغال میشه و دور فن CPU بالا میره و این در حالی هستش که همون نرم افزار رو اما نسخه 64 بیت رو وقتی نصب میکنم مقدار کمتری رم اشغال میشه و CPU هم کمتر درگیر میشه حالا سوالم اینه که ایا این طبیعی هستش یا نه؟؟ و علت این امر چی هستش؟؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بیان کنید و منو راهنمایی کنید
با سپاس فراوان
سلام دلیلش اجرا کردن این برنامه ها درحالت سازگاری هست . یک جوری شبیه سازی میشه 32 بیت

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام خدمت دوستان عزیز پرشینی.
عزیزان امروز عصر برای مدتی کامپیوتر رو بیکار گذاشتم که مثل همیشه مانیتور رو بعد از 5 دقیقه خاموش کرد.
وقتی برگشتم هرکاری کردم تصویر برنگشت! در صورتی که کاملا ویندوز بالا بود و داشت کار میکرد! یعنی میتونستم همه کار بکنم فقط بی تصویر!
مشخصات سیستم توی امضام هست و با کابل دیسپلی وصل بود مانیتور.
درایور اخرین اپدیت هست اما بازم پاکش کردم و دوباره نصب کردم و مشکل حل نشد که نشد.
اخر سر اومدم با کابل hdmi تست زدم دیدم کاملا درسته و هیچ مشکلی نیست! اما دیسپلی خروجی نمیده مانیتور همونجوری رو استندبای میمونه! فقط اولش که وصل میکنم به مانیتور میره رو ورودی دیسپلی و میزنه no signal و بعد هیچی.
مشکل از چی میتونه باشه؟
به کابلش مشکوکم ولی یه دفعه وسط کار!! میشه همچین چیزی؟!
چه جوری میتونم خروجی گرافیک رو تست کنم؟
همین الان دیدم این ارورها رو:
23Untitled.jpg
یک دنیا سپاس بابت کمک هاتون.

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت دوستان عزیز پرشینی.
عزیزان امروز عصر برای مدتی کامپیوتر رو بیکار گذاشتم که مثل همیشه مانیتور رو بعد از 5 دقیقه خاموش کرد.
وقتی برگشتم هرکاری کردم تصویر برنگشت! در صورتی که کاملا ویندوز بالا بود و داشت کار میکرد! یعنی میتونستم همه کار بکنم فقط بی تصویر!
مشخصات سیستم توی امضام هست و با کابل دیسپلی وصل بود مانیتور.
درایور اخرین اپدیت هست اما بازم پاکش کردم و دوباره نصب کردم و مشکل حل نشد که نشد.
اخر سر اومدم با کابل hdmi تست زدم دیدم کاملا درسته و هیچ مشکلی نیست! اما دیسپلی خروجی نمیده مانیتور همونجوری رو استندبای میمونه! فقط اولش که وصل میکنم به مانیتور میره رو ورودی دیسپلی و میزنه no signal و بعد هیچی.
مشکل از چی میتونه باشه؟
به کابلش مشکوکم ولی یه دفعه وسط کار!! میشه همچین چیزی؟!
چه جوری میتونم خروجی گرافیک رو تست کنم؟
همین الان دیدم این ارورها رو:
مشاهده پیوست 961644
یک دنیا سپاس بابت کمک هاتون.
90% به خاطر کابل هست . hint که نرم افزار AMD هم به این موضوع اشاره میکنه .

hadi216

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام دوستان من یه پاور GREEN 485 دست دوم خریدم، فنش مشکل داره انگار، با سرعت خیلی کم حدود 5 ثانیه میچرخه دوباره وای می ایسته، باز می چرخه.
حتی موقع بازی هم همینجوریه. فقط یکی دوبار شده سرعت بالا کار کنه. میدونم این پاور سیستم کنترلی سرعت فن داره. ولی بعید میدونم انقد دیگه سرعت فن پایین و با ایست باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان من یه پاور GREEN 485 دست دوم خریدم، فنش مشکل داره انگار، با سرعت خیلی کم حدود 5 ثانیه میچرخه دوباره وای می ایسته، باز می چرخه.
حتی موقع بازی هم همینجوریه. فقط یکی دوبار شده سرعت بالا کار کنه. میدونم این پاور سیستم کنترلی سرعت فن داره. ولی بعید میدونم انقد دیگه سرعت فن پایین و با ایست باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی
چون میگید یکبار سریع میچرخیده یعنی از نظر فنی سالمه

hadi216

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
چون میگید یکبار سریع میچرخیده یعنی از نظر فنی سالمه
خب داغ میکنه مشکلی نداره؟ و گاهی دیر بهم تصویر میده یا حتی نمیده. اینا ربطی به پاور نداره؟ گرافیک دیگه هم تست کردم البته.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب داغ میکنه مشکلی نداره؟ و گاهی دیر بهم تصویر میده یا حتی نمیده. اینا ربطی به پاور نداره؟ گرافیک دیگه هم تست کردم البته.
باید ولتاژ ها را کامل بگیرید به هم بگید . با مولتی میتر
سیم زرد
سیم بنفش
سیم نارنجی
سیم قرمز
سیم آبی

hadi216

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
باید ولتاژ ها را کامل بگیرید به هم بگید . با مولتی میتر
سیم زرد
سیم بنفش
سیم نارنجی
سیم قرمز
سیم آبی
میشه رنج استاندارد ولتاژ هر رنگ رو بگید؟
چون خودم دستگاه ندارم، دارم میرم مغازه دوستم تست بگیرم. مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
میشه رنج استاندارد ولتاژ هر رنگ رو بگید؟
چون خودم دستگاه ندارم، دارم میرم مغازه دوستم تست بگیرم. مرسی
یاداشت کنید اینجا اعلام کنید .ولتاژ زمان کار کردن سیستم باید گرفته بشه .

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
سلام من تا امروز مشکل اجرای بازی نداشتم و با سیستم ذغالیم و گرافیکم راحت بازیهارو بدون لگ در حالت 1080 اجرا میکردم ولی الان 2 ساعته تو بازیها افت فریم دارم یا لگ میزنه در صورتی که اینجوری نبود
2 هفته چنین مشکلی داشتم خمیر سیلیکون cpu عوض کردم مشکل حل شد دمای پردازنده اکی شد ولی احساس میکنم گرافیکم مشکل پیدا کرده
با توجه به این عکس مشکل چیه؟ تست در بازی inside گرفته شده و اصلا توش لگ نداشتم الان لگ دارم ، اینم بگم این علامت آتیش برای cpu هم بود که با عوض کردن خمیرش رفع شد و Gpu اون زمان هم دماش 65 به بالا بود
اگر نیاز به تعویض خمیر سیلیکون گرافیک هست چه مارکی بزنم مدل هم GTX 550
tty3tijy8hjpmtpaynci.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام من تا امروز مشکل اجرای بازی نداشتم و با سیستم ذغالیم و گرافیکم راحت بازیهارو بدون لگ در حالت 1080 اجرا میکردم ولی الان 2 ساعته تو بازیها افت فریم دارم یا لگ میزنه در صورتی که اینجوری نبود
2 هفته چنین مشکلی داشتم خمیر سیلیکون cpu عوض کردم مشکل حل شد دمای پردازنده اکی شد ولی احساس میکنم گرافیکم مشکل پیدا کرده
با توجه به این عکس مشکل چیه؟ تست در بازی inside گرفته شده و اصلا توش لگ نداشتم الان لگ دارم ، اینم بگم این علامت آتیش برای cpu هم بود که با عوض کردن خمیرش رفع شد و Gpu اون زمان هم دماش 65 به بالا بود
اگر نیاز به تعویض خمیر سیلیکون گرافیک هست چه مارکی بزنم مدل هم GTX 550
tty3tijy8hjpmtpaynci.png
خمیر z5 دیپ کول تهیه کنید

بالا