amirmahmood46
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
سلام
لطف کنید به سوال منم جواب بدین
لطف کنید به سوال منم جواب بدین
من هم همین رو گفتم . بالاترین قطعه هم تاثیری تو عملکردش نداره . ارزش هزینه کردن ندارهبزرگوار من منظورم این بود بهترین سی پی یو و گرافیکی که میتونم بهش اضافه کنم چی هست دست دوم منظورم بود
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
کارت پایین تری انتخاب کن مثل rx460 msiسلام
یه سوال دارم می خوام گرافیک gtx 1050 ti 4g بگیرم ولی نمیدونم بااین سیستمی که دارم می تونم از این گرافیک استفاده کنم
اینم مشخصات سیستمم
main msi g41m-p26
ram 8g
cpu intel xeon x5460
power 300w
vga asus ati radeon hd 6700 1gb
گزینه هایی که تو بایوس در قسمت APM داری بگو . یا اسکرین شات بگیر تا چک کنمهمچین گزینه ای رو کجا پیدا کنم؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ارهگزینه هایی که تو بایوس در قسمت APM داری بگو . یا اسکرین شات بگیر تا چک کنم
روی ON بگذار اعلام نتیجه کن .اره
پیداش کردم
سه حالت داشت
On
Off
Last state
رو آف بود خودش از قبل
فکر نمیکنم دلیلش این باشه
ممنونم از پاسخگویی و اینکه وقت میزارین میخام فقط ویندوز ۷ رو باهاش بالا بیارم و بازیهای قدیمیمن هم همین رو گفتم . بالاترین قطعه هم تاثیری تو عملکردش نداره . ارزش هزینه کردن نداره
سلامسلام
یه سوال دارم می خوام گرافیک gtx 1050 ti 4g بگیرم ولی نمیدونم بااین سیستمی که دارم می تونم از این گرافیک استفاده کنم
اینم مشخصات سیستمم
main msi g41m-p26
ram 8g
cpu intel xeon x5460
power 300w
vga asus ati radeon hd 6700 1gb
یک بار ارور اسکن کن . کامل نه quick مشخص میشهسلام
یه هارد اکسترنال به دستم رسیده مسافرتی هست فقط از پلمپ باز شده
با نرم افزار HD Tune Pro 5.5 این وضعیتو نشون میده من زیاد سر در نمیارم
هارد مشکل داره؟
با توجه به گفته شما quick اسکن زدم یک ساعته طول کشیده و روی این خطوط مونده ، هارد هم وقتی رسید به این قرمزها صدا میدهیک بار ارور اسکن کن . کامل نه quick مشخص میشه
بد سکتور فیزیکال داره عزیز . ارزش نداره .با توجه به گفته شما quick اسکن زدم یک ساعته طول کشیده و روی این خطوط مونده ، هارد هم وقتی رسید به این قرمزها صدا میده
یعنی 3 ثانیه میگه تق تق تق قطع میشه دوباره تق تق تق
بالای یک ساعت هست که داره اسکن میشه و لاک پشتی جلو میره
اینم عکسش
درسته هارد کلا مشکل دارهبد سکتور فیزیکال داره عزیز . ارزش نداره .
مشخصا ضربه خوردهدرسته هارد کلا مشکل داره
حتی فرمتش fat32 بود اومدم فرمت ntfs کنم دیگه هارد نمیاد فقط توسط برنامه ها شناخته میشه و ارور the parametre is incorect میده
با صدتا برنامه خواستم فرمتش کنم نمیشه کلی صدا میده و سیستم هنگ میکنه
پسش میدم
رو هر سه حالت امتحان کردن تفاوتی نداشتروی ON بگذار اعلام نتیجه کن .
روی دیوایس منیجر روی قسمت usb و شبکه اگر تیک زیر را دیدید برداریدرو هر سه حالت امتحان کردن تفاوتی نداشت
تقریبا تو همه شون بعد ۱۰ دقیقه تا یه ربع یه صدای کلیکی میاد و سیستم روشن میشه
روی دیوایس منیجر روی قسمت usb و شبکه اگر تیک زیر را دیدید بردارید
http://s6.uplod.ir/i/00875/80d7lnct776r.jpg
عکس های 5 مگی را من نمیتونم باز کنم .سلام
دوستان بنده یه سوال داشتم از خدمتتون
من یه لپتاپ دارم با هارد هیبریدی که از ۱ترابایت معمولی و ۱۶۶گیگ SSD تشکیل شده من با برنامه HAD tune proo یه اسکن ازش گرفتم و تصاویری که پایین لینکشون رو گذاشتم نتایجش شدن٬میخوام بدونم آیا این هارد نیاز به تعویض داره و دیگه کارایی نداره؟علت اینکه هم من این تستو گرفتم این بود که وقتی میرفتم task manager رو توی ویندوز ۸.۱ یا ۱۰ باز میکردم(به خاطر این موضوع ویندوز رو از ۱۰ به ۸.۱ تغییر دادم ولی بازم درست نشد)در مواقع معمولی
مثل وبگردی یا فیلم دیدن تو disk usage حداکثر ۱۰_۱۵درصدش استفاده میشد ولی به محض اینکه یه فایل رو کپی میکردم disk usage میرفتم روی ،۹۹٪ و قرمز میشد تپ disk usage توی task manager و سرعت لپتاپ به سرعت افت میکرد
ولی وقتی کپی فایل تموم میشد دوباره معمولی میشد disk usage
ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید
(لینک تصاویر:
http://uupload.ir/view/lstq_img_20170415_181225.jpg
http://uupload.ir/view/22vv_img_20170415_181218.jpg
http://uupload.ir/view/7bqe_img_20170415_181209.jpg
تو این موارد باید قطعات را بیرون از کیس تست کرد . تا مشخص بشههمه تیک های مربوطه رو که فعال بود برداشتم
ولی تاثیری نداشت
جالبه وقتی بعد خاموش کردن سیستمو از برق میکشم و دوباره به برق وصل میکنم دیگه روشن نمیشه
ولی وقتی اینکارو نمیکنم روشن میشه خود به خود